PB Erkekleri Kösesi...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Pzr Haz 24, 2007 22:53

reisbey, ben yokken iyi idare etmişsin burayı hakan abi nasılsın :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen reisbey » Pzr Haz 24, 2007 23:39

idare eder...ben yokken gelmişsin..
iyi geceler beyler ve tabi bölüme kaçak sızan bayanlar :evil:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 9:35

reisbey, :D :twisted: tamam kardesim ben burdayım sen gel konusuruz bende konusmak istiyordum zaten birileri ben yokken kudurmuş 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Kronik Cadı » Pzt Haz 25, 2007 12:07

Siz erkekler neden en yakın kız arkadaşlarınıza hep aşık olursunuz.Bu merak ediyorum bilen var mı?
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen MedceziR » Pzt Haz 25, 2007 12:33

Kronik Cadı, en yakındaki kızı daha iyi tanıdğı içindir heralde. Uzaktaki bilmediği kız insana daha uzak gelir fikrimce...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen reisbey » Pzt Haz 25, 2007 23:39

Kronik Cadı, valla artık yagmurcum bu soruların karşısında kendimi "güzin abla"gibi hissetmeye başladım.Bildiğin üzere gazatedeki güzin abla aslında erkek...Neyse mevzu anlaşılır ama en yakın arkadaş bendeki gibi 7 yılldır artık arkadaştan öte kardeş gibi ise biraz saçma...Ama böyle 1-2 aylık ise normal..
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Sal Haz 26, 2007 12:32

reisbey, Knedini galiba kız gibi hissediyorsun ki kendini güzün abla gibi hissetmene neden olmuşum. :kikirik: :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Sal Haz 26, 2007 13:14

Knedini galiba kız gibi hissediyorsun ki kendini güzün abla gibi hissetmene neden olmuşum

Kardeş şaka yapılacak mevzu var yapılmayacak mevzu var.İşte bu yapılmayacak mevzular arasında...Ariyettende orada anlatım güzin abla yazdığı gazatede ki bir nevi rumu o aslında erkek diye ama anlamamışsın.Bu konularda tutarlı olursan sevinirim :? :!:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Sal Haz 26, 2007 13:33

Kronik Cadı, valla artık yagmurcum bu soruların karşısında kendimi "güzin abla"gibi hissetmeye başladım.

Sen benim damarıma basma bende senin damarın abasmıyayım zaten siz erkeklerin en hassas olduğu konu budur :evil:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Sal Haz 26, 2007 13:42

Kronik Cadı, bak sende sarhoş müslüman gibi yapıyorsun...işine gelen kısmı kapatıp okuyorsun...onun devamını okusan anlıyıcan ama ilede zıtlaşacakmıyız...Doğru en hassa olduğum konu bu senden uygun bi dilde bunu bir daha yapmamanı istedim damara basmaya filan bi amacım yok...sana sinirlensem emin ol bu kadar nazik olmam ve haberin olurdu...Aman boş ver daha ciddi mevzular...Böyle ufak tefek şeylerle bir birimizi kırmaya değmez :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Kronik Cadı » Sal Haz 26, 2007 13:53

reisbey, Zaten sende iyi oku yazımda bu yaptığımı tekrar yaparım yazmıyo ve şunuda ekliyeyim.Zaten senden bana karşı nazik olmanı istemiyorum madem bişey yazıyorsun lafın nereye gideceğini bilde yaz :evil: Bunu bilmen benim için yeterli.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:44

Kronik Cadı, kaşınıyorsun gibime geliyor. :mrgreen:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Çrş Haz 27, 2007 8:31

reisbey, bir hatanı ya da yanlış bilgini düzelteyim.Güzin abla,bayandır ve geçen sene,uzunca bir süre tedavi gördükten sonra vefat etmiş,tedavisi süresince ve annesinin vefatından beri,yerine kızı aynı isimle yazmaktadır.Bu konu,Hürriyet gazetesi ve ilgili kişiler tarafından birkaç defa açıklandı,anne-kızın röportajları da yayınlandı.Hanımın adı gerçekten Güzin'di,Allah rahmet eylesin...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen reisbey » Çrş Haz 27, 2007 8:55

Bende erkek diye biliyordum...aman boş ver...Daha ciddi mevzular var :twisted: :r
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Çrş Haz 27, 2007 13:42

Arkdaşlar Uzun zamandır bölümümüz açıktı Bende kapsamlı kurallar hazırladım hatunlara özel..hadi hayırlı sohbetler1 - 1-1-1*Tuvalet kapağı konusu artık netleşmeli. Bize yukarıda lazım, size aşağıda. Yukarıda bulursanız aşağıya indirin. Söylenmenize gerek yok. Biz aşağıda bulunca söyleniyor muyuz ?

2 - Pazar günü maça gidilir. Bu ibadet gibi birşeydir. Artık kabullenin.

3 - Alışveriş asla bir spor değildir ve olmayacaktır.

4 - Ne istiyorsanız açık isteyin. gizli imalar, ya da açık imalar tarafımızdan asla anlaşılmaz. Sadece ne istiyorsanız onu söyleyin. O zaman anlarız.

5 - Her türlü sorumuzu mümkün olduğunca "evet" ya da "hayır" la cevaplayın.

6 - Bir sorununuzu çözmek istediğinizde bize gelin. Biz bunun içinvarız. Empati yapamayız. Bu bayanlar içindir.

7 - 17 aydır süren başağrısı bir problemdir. Artık doktora gidin.

8 - 6 Ay önce bir tartışmada söylediğimiz şeyler geçersizdir. Daha doğrusu söylediğimiz ve 7 günü geçen herşey geçersizdir. Aleyhimizde kullanılamaz.

9 - Şişman olduğunuzu düşünüyorsanız muhtemelen öyledir, bize sormanıza gerek yok.

10 - Bizden birşey yapmamızı isteyin.Yada nasıl yapmamız gerektiğini söyleyin. Ama ikisini birden yapmayın. Nasıl yapıldığını biliyorsanız kendiniz yapın.

11 - Kristof Kolomb'un yön bilmesine ihtiyaç yoktu. Bizim de yok.

12 - Bütün erkekler aynı default windows ayarı gibi sadece 16 renk görür. Örneğin şeftali ya da portakal bizim için birer meyvedir renk değildir.

13 - Biz size "neyin var" dediğimizde, "hiçbirşey yok" diyorsanız hiçbirşeyiniz yoktur. Yalan söylediğinizi biliriz ama kurcalayına nasılsa altından hayrımıza birşey çıkmaz.

14 - Bir yere giderken üstüne ne giyersen giy, hiç farketmez. Gerçekten. Sormana gerek yok.

15 - Eğer futboldan, otomobillerden anlamıyorsan ne düşünüyor diye sorup durma.

16 - Kesinlikle yeterince elbisen var.

17 - Kesinlikle yeterince ayakkabın var.

18 - Haaa! BU ARADA BÖLÜME HATUNLAR GİREMEZ....

19 - Tamam bu gece koltuktayım ama hiç sorun değil. Biz bunu kamp yapıyor gibi algılarız.

20-Bizleri karşı komşunun kavgası ilgilendirmiyor...Lğtfen dedikodu yapmayın

21-Tv maç seyrederken önümüzden daha az geçin...Bu kadar reklam konunmaz ki...

22-Günümüz nasıl geçti sorusuna "iyi" yahut "kötü" deriz ayrıntıyı sormayın lütfen

23-Pb içerisinde erkek alehtarı konuşmayın konuşanı uyarın...

24-Kurallar sadece bayanlar için geçerlidir..Erkekler siz keyfinize bakın

*aklıma geldikçe eklerim sizde birazcık yardımcı olun
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x