Ram yazdı:dertsiz, iki yıl önce, 2011 yılında Türkiye'de iç çatışma olacağını ve bölünme sürecine gireceğini yazan bir rapor okumuştum. Çok detaylı ve stratejikti. Köy-kasaba dememişler, araştırmışlar. Analizler yerinde, verilen bilgiler detaylıydı. Dört yılları var. Seçim sonucu ülkeye hükmedecek iktidarın da dört yılı var. Göreceğiz... Yanlış hesap Bağdat'tan döndü. Yanlış raporun da Ankara'dan dönmesi gerekir.
keser döner sap döner, gün olur hesap döner.
kardesim
dünya politikasinda kullanilan bir terim var. "büyük oyun basladi" terimi. ve devam eder terimin izahati.
bazen bir plan yapilir ama planlamadaki ufak tefek gözden kacan hatalar, o planin tam tersinin olmasina yol acar.
===
abd ve genel anlamiyla bati bir plan yaptilar ama karargahta yapilan yanlis savasi kaybettirir gercegini akillarina getirmiyorlar.
vatanimiz üzerinde oynanan oyunlar, "muamma" olan halkin, herseyi tersine cevirmesine sebep olacak ve bu karanlik günlerden aydinliga cikacagiz.
bence, yeni bir Türk asrinin baslangicidir bu durumlar. hergün genclerle beraberim. bircok panel ve hafta sonu seminerlerinde gördüklerim beni sevindiriyor. bazi akilli forumlarda yazilan yazilari, yapilan yorumlari okudukca, daha bir güven duyuyorum gelecege.
baskalárinin ne yapmak istedigi degil önemli olan, Biz ne yapmak istiyoruz, onu bilelim ve uygulayalim yeter.
kendimizi yetistirecegiz ve ülkemizi kalkindiracagiz.
pe kaka mi? gec onu. bu asiret katilleri, bu insan katilleri basarili olamaz. barzani denilen feodal asiret agasi hele, hic mi hic beni ilgilendirmiyor.
Ne mutlu Türküm ilkesi, geri kalan tüm güclükleri asmamiza yeterlidir.
selamlar