PKK bolucu degildir

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Tem 16, 2007 20:00

Başımızdaki deyyus propaganda savaşını çok iyi biliyor.Bir senedir ısmarlama anketlerle toplumda "AKP ezici şekilde geliyor"düşüncesini yerleştirdiler.Böylece kararsız oylar üzerinde büyük baskı kurdular.Bu da belli başlı 3 parti dışındaki partilere hiç şans vermeyecek.AKP ezerek gelemeyecek ama en azından hak ettiğinden yine fazla milletvekili alacak.
Umarım yazdıklarımın konu ile alakasını kimse soraz çünkü çok ilgili olduklarını düşünüyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 19, 2007 20:31

Çetin Taş yazdı:Başımızdaki deyyus propaganda savaşını çok iyi biliyor.Bir senedir ısmarlama anketlerle toplumda "AKP ezici şekilde geliyor"düşüncesini yerleştirdiler.Böylece kararsız oylar üzerinde büyük baskı kurdular.Bu da belli başlı 3 parti dışındaki partilere hiç şans vermeyecek.AKP ezerek gelemeyecek ama en azından hak ettiğinden yine fazla milletvekili alacak.
Umarım yazdıklarımın konu ile alakasını kimse soraz çünkü çok ilgili olduklarını düşünüyorum.

o şahıs (RTE) bugün buyurmuş ki ''Bağımsızlar meclise girecek(dtp). MHP de girerse vuruşmalarıyla mı uğraşacağız.''

ya bu adam kafayı yedi, ya da ne dediğini bilmiyor.olur, MHP liler girmesinler, zatı aliniz DTP lilerle kucak kucağa oturursunuz artık. Nasılsa başkasının kucağına oturmaya alıştınız. ABD den sonra DTP nin kucağına oturusunuz.

TCK hukukundan anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

RTE ye küfür etmenin cezası ne kadar. Mesela okkalı bir küfür etsem, ne kadar para cezası verirler. (böylelikle şerefinin değerini öğrenmiş oluruz)
aslında ben Tayyip beyin, adi, şerefsiz, haysiyetsiz, aşağılık biri olduğunu söylemek istemem. hem niye söyliyim ki? ama merak işte, acaba söylemiş olmuş olsaymışım ne ceza verirlermiş, bunu öğrenmek istiyorum sadece.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Ram » Prş Tem 19, 2007 20:42

dertsiz, Sara hastası. Nöbetler geliyor zaman zaman, kaldıramıyor haliyle ortamı. Bilişim kanunları uygulansaydı Dertsiz, şuanda müebbet yemiştim Tayyibe sövmekten. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 19, 2007 20:58

Ram yazdı:dertsiz, Sara hastası. Nöbetler geliyor zaman zaman, kaldıramıyor haliyle ortamı. Bilişim kanunları uygulansaydı Dertsiz, şuanda müebbet yemiştim Tayyibe sövmekten. :)

ben sahsen melih gökcegin yüzüne karsi sövmek mutluluguna eristim ama tayyipe sövemedim.

bir firsatini bulurum elbet.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Prş Tem 19, 2007 21:09

dertsiz,abi,merak etme.Rahmetli Atilla İlhan'ın dip dalgası o düşündüğünü sana yaptıracak.İbret-ialem olsun diye mahkemeyi Ankara veya İstanbul'un en büyük meydanına kurduracağız.Milyonlar izleyebilsin diye Kasımpaşalı'nın duruşmasını.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen dertsiz » Prş Tem 19, 2007 21:23

Çetin Taş yazdı:dertsiz,abi,merak etme.Rahmetli Atilla İlhan'ın dip dalgası o düşündüğünü sana yaptıracak.İbret-ialem olsun diye mahkemeyi Ankara veya İstanbul'un en büyük meydanına kurduracağız.Milyonlar izleyebilsin diye Kasımpaşalı'nın duruşmasını.

iste öyle bir mahkemede, milli görüs avrupa baskanindan asansörde aldigi zarf hakkinda sahitlik etmek de bana düsecek insaalah.

vatandasin holdinglere yatirdigi parasi ortadan buharlasti simdi de "banami sordunuz yatirirken" diyor terbiyesiz mahluk.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x