Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi
Tayyip'e ve tüm unutanlara:
15-agustos-ve-unutulan-mansetler-t21842.html
Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi
Türk-Kan yazdı:GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.
Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.
GöktürkMehmet yazdı:Cubbelisi, cubbesizi, adnan hocasi... Sabahlara kadar aydinlatiyorlar necip milletimizI!
Biz simdi bu aydinlanma hiziyla uc vakte kadar Ay'a cikar, 4 vakte kadar geri doneriz! 5 vakte kadar neler yapabilecegimizi tasavvur bile edemiyorum!
GöktürkMehmet yazdı:...o halde Kurt acilimi yapip, Turk kelimesini de kullanmayiverirsek, hatta bu yurdun ismi Turkiye olmayiverirse dinimize gore hicbir sakincasi yoktur! cunku ustunluk Takva iledir...
GöktürkMehmet yazdı:Antalyalim, ben bu konuda TSK'nin kesinlikle sessiz kalmasi gerektigini dusunuyorum. Artik o nokta asilmistir. Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir. Hem insanlar herseyi yasayarak gorsunler, ne yapalim. Anlatiyoruz, boburlenerek, gurur yaparak, bilgisizliklerini kendilerine itiraf etmeyi onur meselesi yaparak hala bildiklerini okuyorlar, o yuzden birakalimda, yakinda Turk adi Anadolu'dan silinmeye basladigi, veya muhtelif sehirlerde ayrilikci hareketlerin cesaretlenmesi sonucu ailelerinin can guvenligini bile koruyamamaya baslayacaklari gunler gelsin! (Anca o zaman uyanir bu millet, simdi yari uyaniklik durumunda).
devimsel yazdı:"Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor,bense düşüncemden dolayı yattım.aramızdaki fark çok büyük" R.T.Erdoğan
bezgin yazdı:devimsel yazdı:"Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor,bense düşüncemden dolayı yattım.aramızdaki fark çok büyük" R.T.Erdoğan
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk