Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

Genel & Güncel Konular

Re: Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 16, 2009 13:04

Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

Tayyip'e ve tüm unutanlara:
15-agustos-ve-unutulan-mansetler-t21842.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen 10101 » Pzr Ağu 16, 2009 13:11

Bir katkıda bulunayım:

Avrupa ülkelerinden bazı gençler, "tatil" amacıyla Türkiye'ye geliyorlar. Peki neresine mi? Bodrum'a değil, Diyarbakır gibi bazı illere... Burada arkadaşlar ediniyorlarmış. Ülkelerine dönerek, PKK hareketinin haklı davasını insanlara somut kanıtlarıyla duyurmak gibi insancıl yönlere sahipler.

Türkiye Avrupa Birliği'ne girsin de serbest dolaşım hakkı kazanalım diyenler... Gezeriz bol bol, orada kız arkadaş ediniriz diyenler...

Belki gezerken bu gerçekleri görürlerse düşünceleri değişir...
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen UnıversaL » Pzr Ağu 16, 2009 13:59

Türk-Kan yazdı:
GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.

Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.

Boş ver gardaşım boş ver uyanan bizler yeteriz ha şunuda unutmayalım biz savaşmayı ve zoru seven bir milletiz düşman postalları bu vatanın topraklarına ayak bastığı zaman uyanır tüm dünyayıda uyarırız üzülmemek gerek.

Dünya ikinci bir Türk uyarısına şahit olur şu geleceğin süper güçlerinden biri olan Türklerde bu savaştan ya gerçekten dünyanın yeni bir süper gücü olarak çıkar, yada inceldiği yerden kopar alabilirlerse canımızı sonrada vatanımızı alırlar.
Kullanıcı küçük betizi
UnıversaL
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen antalyalim » Pzr Ağu 16, 2009 19:17

GöktürkMehmet yazdı:Cubbelisi, cubbesizi, adnan hocasi... Sabahlara kadar aydinlatiyorlar necip milletimizI!
Biz simdi bu aydinlanma hiziyla uc vakte kadar Ay'a cikar, 4 vakte kadar geri doneriz! 5 vakte kadar neler yapabilecegimizi tasavvur bile edemiyorum!

Haklisin GüktürkMehmet "Atatürk ilkelerine sahip cikiyorum" diyen Altayli ve Bardakci bile cübbeli dalkavuklugu yapti ya, yerden göge kadar haklisin...

GöktürkMehmet yazdı:...o halde Kurt acilimi yapip, Turk kelimesini de kullanmayiverirsek, hatta bu yurdun ismi Turkiye olmayiverirse dinimize gore hicbir sakincasi yoktur! cunku ustunluk Takva iledir...

Osmanlicilik oynuyorlar akillari sira. "Tarih tekerrürden ibarettir" diye birseyden haberleri olmadigi kesin. Ümmetcilikle bütün BOP-dünyasini müslümanlik catisi altinda toplayacaklarini saniyorlar.Ümmetcilik ise yarasaydi araplar birbirinin arkasindan kuyu kazmazdi.

GöktürkMehmet yazdı:Antalyalim, ben bu konuda TSK'nin kesinlikle sessiz kalmasi gerektigini dusunuyorum. Artik o nokta asilmistir. Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir. Hem insanlar herseyi yasayarak gorsunler, ne yapalim. Anlatiyoruz, boburlenerek, gurur yaparak, bilgisizliklerini kendilerine itiraf etmeyi onur meselesi yaparak hala bildiklerini okuyorlar, o yuzden birakalimda, yakinda Turk adi Anadolu'dan silinmeye basladigi, veya muhtelif sehirlerde ayrilikci hareketlerin cesaretlenmesi sonucu ailelerinin can guvenligini bile koruyamamaya baslayacaklari gunler gelsin! (Anca o zaman uyanir bu millet, simdi yari uyaniklik durumunda).

Burada ayri düstük GöktürkMehmet. TSK'nin varligindan bile haberdar degiliz. Birisi cikip RTE'ye "haddini bil , sen nasil Mehmetcikle Militani bir tutarsin" demezse Apo'nun 1984'den beri yapamadigini 1 ayda yapacak. Bu adamlar neden daga cikiyor diye bir arastirma yapmadan direk acilim yapti sayin bas-bakan. AKP artik oturdu kök salmaya basladi bile birdaha da kalkacagini sanmam. O kalksa bile yerine gelecekler coktan hazirlardir.

[quote="GöktürkMehmet"]Biz soyluyoruz, insanlar tepkisel olarak yanlis olana yoneliyor. Turban veya basortusu meselesi yuzunden ulke bu duruma geldi. Konustugum ne kadar Akp'li varsa, hepsi "hala" basortusu yuzunden Akp diyor...[quote]
haklisin kardesim ayni olaylari ben de yasadim.Ama bu kör cahiller geberirken yan komsusu olan analarimiz bacilarimiz da yanacaklar.Bunlara yardim edelim ki At Gözlüklerini cikartsinlar. Memleket elden gidiyor.

[quote="GöktürkMehmet"]Iyiyi, dogruyu, hakliyi ve hakikati insanogluna gostermek her zaman yetmiyor! Yuce Allah'in kelamlarini (Kur'an-i Kerim'i) bile arkasina atip...[quote]
Yapiyorlar kardesim haklisin. Insanoglu Allah ile aldatmayi daha kolay görüyor. Koskoca sayin bas-bakan bile Norsin diyor ve Nutuk' da gectigini söylüyor. Orda da Atatürk ile aldatmaya yöneliyor. Atatürk ilke ve inkilaplarina karsit görüslerin odak noktasi olmus bir bas-bakan, Atatürk'ün Büyük Nutkunu okumus(hadi inandik) orda Norsini bulmus ve ordan aklina geliyor söylüyor.

emek edip cevap yazdigin icin sagol kardesim ama mutabik kalamadigimiz konu hakkinda biraz daha düsünmeni isterim. Sonucta Ülke bizim Memleket bizim Bayrak bizim, gec olmadan insanlari uyandirmak görevimizdir.
Saygilar!
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen devimsel » Pzr Ağu 16, 2009 22:53

"Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor,bense düşüncemden dolayı yattım.aramızdaki fark çok büyük" R.T.Erdoğan

"Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" R.T.Erdoğan

"Şehit anneleri, buyrun, Diyarbakır'da biraraya gelip kucaklaşabiliyor da. Ama birilerine bakıyorsunuz ki,onlar bu buluşmadan da rahatsız oluyor. " R.T.Erdoğan

Ayrıca Tayyip bey daha önce ne demişti. "Ben gürcüyüm,eşimde arap..."

Bu sözler üzerine söylenecek çok söz var ama ben [img]http://www.empirepic.com/images/fwvc3oncuotc0r1crzt4.gif[/img] susuyorum. Bu suskunluğumdan ne demek istediğimi siz anlayın.
"Tam bağımsızlık demek, kuşkusuz siyasal, maliye, ekonomi, adalet, askerlik,
kültür... gibi her alanda bağımsızlık ve tam özgürlük demektir.
Bu saydıklarımın herhangi birinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin
gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksunluğu demektir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
devimsel
Üye
Üye

İletiler: 291

İletigönderen the holocaust » Pzt Ağu 17, 2009 9:11

Arkadaşlar RTE nin politikası güney doğuda dtp nin oylarını almaktır. Ben böyle düşünüyorum.
Bu yüzden RTE ve tayfası başa geldiğinden bu yana bu vatan için her türlü olumsuzluğu hiç çekinmeden yapmaktadır.
Şimdi ülkemizi bölmeye çalışmaktadırlar.
Eğer bir dahaki seçimlerde yine %30'un üzerinde oy alırsa bu parti o zaman vay bizim başımza gelene demekten başka bir şeyimiz kalmayacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
the holocaust
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen taironas » Sal Ağu 25, 2009 2:20

hukukçu arkadaşlara bir sorum var ?

Tayyip ve akp liler milletvekili yemini ettikten sonra mazbatalarını aldılar değilmi ? şuanda yeminlerini ihlal ettikleri için dava açılamazmı ? hukuk bazen kanunları yorumlamak ile uygulanmıyormu ? milletvekili yemini düştüğü için (anayasaya aykırı eylem ve söylemlerden dolayı) dokunulmazlıkları kalkmıştır diyerek bir ağır ceza davası açılamaz mı ? adamlar bukadar mı değneksiz köyde çoban oldu yahu ?

ANAYASANIN 14.MADDESİ ÇOK AÇIK :

MADDE 14.– (Değişik: 3.10.2001-4709/3 md.) Anayasada yer alan hak ve hürriyetlerden hiçbiri, Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı ve insan haklarına dayanan demokratik ve lâik Cumhuriyeti ortadan kaldırmayı amaçlayan faaliyetler biçiminde kullanılamaz.Anayasa hükümlerinden hiçbiri, Devlete veya kişilere, Anayasayla tanınan temel hak ve hürriyetlerin yok edilmesini veya Anayasada belirtilenden daha geniş şekilde sınırlandırılmasını amaçlayan bir faaliyette bulunmayı mümkün kılacak şekilde yorumlanamaz.

Bu hükümlere aykırı faaliyette bulunanlar hakkında uygulanacak müeyyideler, kanunla düzenlenir.

**********000**********

Şimdi Açılım süreci ve Türklüğü ve Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldıracak eylem ve söylemler yapılıyor DEĞİLMİ? aramızda avukat arkadaşlar yok mu ???????? Bir dilekçe verseler hem yeminlerini ihlalden hemde Anayasanın 14. maddesine istinaden yargılansınlar diye bunu kabul edecek bir tane hukuk uygulamaktan korkmayan mahkeme yokmu bu ülkede ? bence vardır ama bizler sustukça onlar nasıl görevlerini yapsınlarki ??Hem Recep tayyip Erdoğanı hem beşir atalayı hem Dtp lileri mahkemeye versek ? Bunuda içimizde hukuk bilen avukat vs.. arkadaşlar organize etse ? nasıl olur sadece burada yaz yaz olacak iş değil bu .

MİLLETVEKİLİ ANDI :

“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve lâik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk Milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen Ram » Sal Ağu 25, 2009 2:49

Maalesef bu mümkün değildir. Yargı çoktan ele geçirilmiştir. Dolayısıyla, böyle bir şey yapılsa dahi; bulunabilecek yüz tane yurtsever avukatın girişimiyle, yüz tane yurtsever yargıç ve savcının vereceği bir karar, zaten tepeden gelen engellemelerle uygulatılmayacaktır. Artık kimseyi tanımıyorlar.

Ampûl-TSK-MİT işbirliği içinde, Amerikan tasarısını yürürlüğe koymak için ellerinden geleni yapıyor ve önlerine çıkan engelleri yok ya da etkisiz hale getirecekler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bezgin » Çrş Eki 14, 2009 18:09

devimsel yazdı:"Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor,bense düşüncemden dolayı yattım.aramızdaki fark çok büyük" R.T.Erdoğan

Eskiden Tayyiban düsünüyor, bebek katili uyguluyordu. Simdi ise bebek katili planliyor, Tayyiban uyguluyor.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Eki 14, 2009 18:19

bezgin yazdı:
devimsel yazdı:"Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor,bense düşüncemden dolayı yattım.aramızdaki fark çok büyük" R.T.Erdoğan

Bunlar cok serefsiz kisiler....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x