Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

Genel & Güncel Konular

Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

İletigönderen taironas » Sal Ağu 11, 2009 15:02

RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN 7 SENEDE YAPTIĞI EN BÜYÜK GAF , HATTA İHANET SAYILACAK KONUŞMA.

ANNELİĞİN SAĞCISI-SOLCUSU YOKTUR

Anneliğin ideolojisi yoktur. Sağcılığı solculuğu yoktur. Yozgat'taki Hakkari'deki anne aynı duayı okuyorsa cemaat aynı kıbleye dönüyorsa burada çok ciddi bir yanlış olduğu ortadadır. Bu süreçten kimsenin kazançlı çıkamayacağı ortadadır ama kaybedenin vatanımız, milletimiz olduğu açıktır. Kaybedenin anneler, babalar olduğu aşikardır. Şehit anneleri, buyrun, Diyarbakır'da biraraya gelip kucaklaşabiliyor da ama birilerine bakıyorsunuz ki onlar bu buluşmadan da rahatsız oluyor

HABERİN TÜMÜ : http://w9.gazetevatan.com/Sehit_anneler ... /9/Siyaset
En son taironas tarafından Çrş Ağu 12, 2009 2:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

Re: RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN SAÇMALIK 'Şehit anneleri buluştu'

İletigönderen AlpereN » Sal Ağu 11, 2009 16:28

vaybe bu sözleride duyduk ya sonunda sormak lazım RTE'ye bundan 80-90 yıl önce topraklarımızı işgal eden ve ölen Yunan askerleride şehitmiydi.Bu ülkenin parası ile karnını doyur,silah al dağa çık ve bu milletin evlatlarını vur, bu kahpeliği yaparkende öl ve şehit ol, bu sözlerininden dolayı Başbakanı alkışlıyorum, her zaman olduğu gibi en iyi cevabı Tarih verecektir.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Re: Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lılara Şehit dedi

İletigönderen yigitler » Cmt Ağu 15, 2009 22:23

Vay utanmaz vay!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen 10101 » Cmt Ağu 15, 2009 22:32

Amerika'nın buyruklarını uygulayayım derken halk önündeki itibar sıfırlanıyor... İyi cesaret...
Özellikle son aylarda AKP battıkça batıyor. Neredeyse her konuda haksızlar. Sadece sigara yasağından dolayı tebrik ediyorum kendilerini ama ona da hayret ettim. Nasıl olur da hayırlı bir iş yaparlar; hala aklım almıyor... :shock:
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen UnıversaL » Cmt Ağu 15, 2009 22:54

Arkadaşlar delidir ne yapsa yeridir , son zamanlarda sayın başbakanımızın bakışları göz hareketleri felan hiç iyi gelmiyor bana , acaba vatanı bir yaş pasta olarak felan mı görüyorda öyle tuhaf tuhaf bakıyor fikirler sunuyor çok merak ediyorum doğrusu.

Böyle sözleri duyabileceğimizi bilmemiz lazımdı bence, çünkü kürt açılımı olarak adlandırılan açılım bile vatanı bölmeye ve parçalamaya yönelik amaçlar güden bir açılım, peki neden ?

Türkiyede etnisiteye dayalı ve tek bir kesimi mutlu etmeye yönelik yapılan hangi proje varsa mutlaka sonunda acı manzalara ortaya çıkmıştır , bu sadece Türkiyedede böyle değildir mesela Rusya zamanında Stalin dönemine bakıcak olursak Stalin karşıtı olan kim olrusa olsun öldürülüyor mallarını saklarsa hapislerde süründürülüyordu açık ve net bir şekilde diktatörlük rejimi vardı, hoş Stalin yine yapacaklarını diktatörlük rejimi çerçevesinde yapıyor ve buna güvenerek zorba bir rejimin getirebileceklerini halkına yaşatıyordu.

Bu günkü manzaraya bakacağımız zaman sayın başbakan ne yazıkki yapacaklarını demokrasi ve insan hakları kılıfı ile süsleyip püsleyip şehit analarını kullanmaya varacak kadar da ileri taşıyarak yapıyor, üstüne üstlük teröristin anasını benim şanlı vatanım için can veren şehidin anası ilede bir tutuyor.

Yani arkadaşlar tehlike eskiden yapıldığı gibi açık şekilde değil demokrasi, insan hakları gibi kılıflarla sinsi bir şekilde ilerliyor ne yazık ve hazindir ki.

Artı olarak şunuda ekleme gereği hissettim, yukarıda bir arkadaşımız Yunan askerlerinden bahsettiği için, dün topla tüfekle Cüneyt Arkınında söylediği gibi ağır sanayi hamleleri ile gelip bu vatanı bölmeye çalışanlar, savaş meydanında çarpışan ve vatan toprağını ele geçirmeye çalışan düşmanlar varken bu gün düşmanın bizim içimizden çıkması çok hazin ne yazıkki.
Kullanıcı küçük betizi
UnıversaL
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen KahrolsunABD » Cmt Ağu 15, 2009 23:56

Benim çocuğum terörist olup dağa çıksa ben onu annelikten babalıktan reddederim. Benim öyle bir çocuğum yok derim. Eğer onun arkasından ağıt yakıp orda burda eylem yapıyorsam kendimde teröristim demektir. Bir katilin annesi oğlunu haklı görüp bende katilim dermi
Kullanıcı küçük betizi
KahrolsunABD
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen lafebesi » Pzr Ağu 16, 2009 0:40

turkler olarak turkiyede kendimize yer arayacagımız gunler yakındır. oyleya savasan ıkı halk arasında olenin biri şehitse diğeri teröristtir. burada onlar şehit oluyosa teröristlikte bize kalıyor.. tanrı biryerlerde türkün haline gülüyor olmalı sen yedir içir eğit besle onlar daga cıksın sana kursun sıksın sonra onlar şehit olsun... ben oynamıyom yaaw...:)
Kullanıcı küçük betizi
lafebesi
Üye
Üye

İletiler: 32

İletigönderen Demo-X-Race-Y » Pzr Ağu 16, 2009 0:45

Kaçakçılığın en iyi yapılabileceği yer savaştır. Savaş çıkarmak için bir haklı bir de haksız taraf (kendine göre haklılığı uydurulmuş profesyonel - para ile çalışan - taraf ) gerekir. Sen kendin de zaten bu ikinci tarz bir tarafın adamı yada nesi olduğun için pkk gibi bir oluşumun da geberiklerini şehit sayarsın. Halbuki onlar da seninle aynı sonu paylaşır: "Ne şehittir ne gazi, b.k yoluna gitti Niyazi" sayın RTE. Tarih tekerrür ediverir.
Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız.
K. Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Demo-X-Race-Y
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen maydonos » Pzr Ağu 16, 2009 1:13

Bazi arkadaslar sasirmis, neden sasirdiniz? Boyle iskembesi buyuk bir cemaat varken; sayin rte nalina da mihina da vuracak tabi. Her yer susmus rte ne :idea: diye bekliyor.Secimlere kadar bekleyecek zavalli muhalefet vah vah!! Daha cok beklerler o sandiktan kendilerinin cikacagini. Sivil darbe olmus ve hizla islamo fasizm geliyor cemaat oh ne ala diyor. Kisisel dusuncem bunlar guzel gunlerimiz tadini cikarin. Yarin ne olacak rte bile bilmiyor.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen antalyalim » Pzr Ağu 16, 2009 9:48

Herkesin omurgasizlastigi bir ülkede yasamak;
Vatani bu ihanet dolu adiliklerden savunacak ve birilerinin gözlerini acabilecek insanlari iceriye tiktilar, kalemini satan medya mensubu yilanlar yavas yavas orda burda birileriyle görüstüler, Amerika-Türkiye-Kuzey Irak toplantilari, Apo'nun yol haritalari, Basbakanin Büyük Ada'da Peter Rum Patrikhanesi sakinleriyle yaptigi toplantilar ve ardindan yaptigi konusma " demokratik acilim; herkesin görüslerini ve isteklerini yerine getirmekle olur", Mehmetcige kelle, dagdaki eskiyaya sehit demesi, Apo'yu sayin yapmasi.......
Yakinda "Genel Af" getirerek Apo'yu ve onun Kurmaylarini( PKK Militanlarini) Meclise oturtmasi.....
Hiimmm sanirim bisey unuttum ; TSK bunun neresinde. Acaba hic mi yürekleri sizlamiyor!!! Hadi Ilker Basbug ses cikartamiyor bütün Askerleri toplasak bir Atatürk edemeyecekler mi???
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen İlteriş » Pzr Ağu 16, 2009 11:27

antalyalim yazdı:Vatani bu ihanet dolu adiliklerden savunacak ve birilerinin gözlerini acabilecek insanlari iceriye tiktilar...

Yeni rejimin aydinlari haftada 2 gun canli yayindalar ya antalyalim!

Cubbelisi, cubbesizi, adnan hocasi... Sabahlara kadar aydinlatiyorlar necip milletimizI!
Biz simdi bu aydinlanma hiziyla uc vakte kadar Ay'a cikar, 4 vakte kadar geri doneriz! 5 vakte kadar neler yapabilecegimizi tasavvur bile edemiyorum!

Bir de bu aydin... pardon Munevverlerimizin verdikleri en muazzam mesaj ise su;
Dinimize gore Turk'un Kurt'e ustunlugu yoktur, o halde Kurt acilimi yapip, Turk kelimesini de kullanmayiverirsek, hatta bu yurdun ismi Turkiye olmayiverirse dinimize gore hicbir sakincasi yoktur! cunku ustunluk Takva iledir. Ayrica butun Turklerin de bilhassa Kurtlesmesi veya Araplasmasi kendileri icin daha hayirlidir, cunku Turklere acilim macilim yoktuuuur!

antalyalim yazdı:Hiimmm sanirim bisey unuttum ; TSK bunun neresinde. Acaba hic mi yürekleri sizlamiyor!!! Hadi Ilker Basbug ses cikartamiyor bütün Askerleri toplasak bir Atatürk edemeyecekler mi???

Antalyalim, ben bu konuda TSK'nin kesinlikle sessiz kalmasi gerektigini dusunuyorum. Artik o nokta asilmistir. Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir. Hem insanlar herseyi yasayarak gorsunler, ne yapalim. Anlatiyoruz, boburlenerek, gurur yaparak, bilgisizliklerini kendilerine itiraf etmeyi onur meselesi yaparak hala bildiklerini okuyorlar, o yuzden birakalimda, yakinda Turk adi Anadolu'dan silinmeye basladigi, veya muhtelif sehirlerde ayrilikci hareketlerin cesaretlenmesi sonucu ailelerinin can guvenligini bile koruyamamaya baslayacaklari gunler gelsin! (Anca o zaman uyanir bu millet, simdi yari uyaniklik durumunda).

Biz soyluyoruz, insanlar tepkisel olarak yanlis olana yoneliyor. Turban veya basortusu meselesi yuzunden ulke bu duruma geldi. Konustugum ne kadar Akp'li varsa, hepsi "hala" basortusu yuzunden Akp diyor, diger partileri dinsiz goruyor. Imam hatiplileri "Allah'tan korkan insan" duz liselileri ise Allahsiz goruyorlar! Sorun, insanoglundaki, "dogru olana yonelmektense, kendi yonelimini dogru ilan etmek" marazindan kaynaklaniyor. Zaten bu yuzden, sosyolojik din yorumu, gercek dini ornatmadi mi (yerine gecmedi mi)?

Iyiyi, dogruyu, hakliyi ve hakikati insanogluna gostermek her zaman yetmiyor! Yuce Allah'in kelamlarini (Kur'an-i Kerim'i) bile arkasina atip, Pennsylvania merkezli cemaatin doktrinini din olarak kabul eden insanlari gormuyor musun? Bizim, memlekete iliskin uyarilarimizi mi anlayacaklar? Cok beklersin, cok bekleriz...

Bu yazi, sadece Antalyalim'a yonelik bir cevap olmadi, onun yaklasimina verdigim cevabin temelinde, son zamanlarda "NE YAPMALI" diye kafa yoran butun arkadaslara vermek istedigim yanitlarin bir kismi oldu.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 16, 2009 11:42

GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.

Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Pzr Ağu 16, 2009 12:19

Türk-Kan yazdı:
GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.

Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.

BM Baris gucu olsa iyi, bu milletin basina gelebileceklerden haberi yok! PKK sitesinde apo itinin aciklamalari yazilmis, sozde "yol haritasi" da boyle olacak muhtemelen. "Kürtler demokratik bir ulus olarak varlık kazanacak. Kendi sporunu, eğitimini, dini örgütlenmelerini, meclisini, belediyelerini yapabilirse kendisi yapacak, kuracak. Hatta kendi özsavunması bile olacak. Kendi ihtilaflarını çözecek bir savunma gücü olacak."

Yani, tayyip acilimi basariya ulasirsa, bu "acilim" kapsaminda olusturulacak "Kurt pesmergeler" isgal kuvvetlerinin geri cekilmelerinden sonra sehirlerimizde guvenligi ele alabilirler! Ben ozellikle Konya ve Kayseri'de istiyorum! Isgal gormeli bir sehir bunlari anlamasi icin isgal gormeli! Sozumona milliyetci-muhafazakar! ama en hain partiye %60 oy cikar rezillerden!

O zaman kurtarsin bakalim turban namusunuzu elleri kirilasica oy depolari! Irakli kadinlarin namuslarini ABD askerlerine karsi carsaflari korudu mu ki, senin (memleketinin birlik ve bagimsizligini hice sayarak, ugruna hain partiye oylar yagdirdigin) turbanin koruyacak? Bre beyinsizler!

"Allah pisligi, akillarini kullanmayanlarin uzerine yagdirir!" Yunus Suresi - 100
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 16, 2009 12:26

GöktürkMehmet yazdı:
Türk-Kan yazdı:

BM Baris gucu olsa iyi, bu milletin basina gelebileceklerden haberi yok! PKK sitesinde apo itinin aciklamalari yazilmis, sozde "yol haritasi" da boyle olacak muhtemelen. "Kürtler demokratik bir ulus olarak varlık kazanacak. Kendi sporunu, eğitimini, dini örgütlenmelerini, meclisini, belediyelerini yapabilirse kendisi yapacak, kuracak. Hatta kendi özsavunması bile olacak. Kendi ihtilaflarını çözecek bir savunma gücü olacak."

Mehmet, bu baslikta tüm bilgiler.... akp-apo-bm-ikiz-yasalari-t21839.html BM Baris Gücü deyisimin sebebi... Yugoslavya misâli...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Pzr Ağu 16, 2009 12:51

Kisisel dusuncem su; daha oncede satir aralarinda Irak'in yakin tarihini okumasini rica etmistim insanlara, hatta yorum katilir belki diye bekledim. Ama kimseden ses soluk cikmadi. Biz Turkler maalesef koku alma duygumuzu yitirdigimiz icin; yani basimizda yasananlara duyarsiz kaldigimiz icin Pesmergelerin Irak'ta ne yaptigini ve gorevlerini bir turlu anlayamadigimiz icin, aynisini yasayacagiz, ama bir eksik bir fazla farketmez. Yanilirsam ne mutlu bize. Bu arada yalnizca Kurtler mi? Diger saz arkadaslari da bos durmayacak tabi. Yine yaziyorum bu gunler iyi gunler tadini cikarin. Yarin ne olarak uyanirsiniz bilmem. Kimliksizlestirilmis, kolelestirilmis insanlar olacagiz cogumuz. Tadini cikarin bu iyi gunlerin. Ha iceride haksiz ve sirf dusuncelerinden dolayi yatan insanlar ise insanlik gorevlerini yapabildikleri icin biz ve bizim gibi insanlardan en kotu kosullarda bile, vicdanlarinin onlara yasattigi huzuru yasayacaklar, ve bizden daha ozgur ve mutlu olacaklar.Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x