antalyalim yazdı:Vatani bu ihanet dolu adiliklerden savunacak ve birilerinin gözlerini acabilecek insanlari iceriye tiktilar...
Yeni rejimin aydinlari haftada 2 gun canli yayindalar ya antalyalim!
Cubbelisi, cubbesizi, adnan hocasi... Sabahlara kadar aydinlatiyorlar necip milletimizI!
Biz simdi bu aydinlanma hiziyla uc vakte kadar Ay'a cikar, 4 vakte kadar geri doneriz! 5 vakte kadar neler yapabilecegimizi tasavvur bile edemiyorum!
Bir de bu aydin... pardon Munevverlerimizin verdikleri en muazzam mesaj ise su;
Dinimize gore Turk'un Kurt'e ustunlugu yoktur, o halde Kurt acilimi yapip, Turk kelimesini de kullanmayiverirsek, hatta bu yurdun ismi Turkiye olmayiverirse dinimize gore hicbir sakincasi yoktur! cunku ustunluk Takva iledir. Ayrica butun Turklerin de bilhassa Kurtlesmesi veya Araplasmasi kendileri icin daha hayirlidir, cunku Turklere acilim macilim yoktuuuur!
antalyalim yazdı:Hiimmm sanirim bisey unuttum ; TSK bunun neresinde. Acaba hic mi yürekleri sizlamiyor!!! Hadi Ilker Basbug ses cikartamiyor bütün Askerleri toplasak bir Atatürk edemeyecekler mi???
Antalyalim, ben bu konuda TSK'nin kesinlikle sessiz kalmasi gerektigini dusunuyorum. Artik o nokta asilmistir. Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir. Hem insanlar herseyi yasayarak gorsunler, ne yapalim. Anlatiyoruz, boburlenerek, gurur yaparak, bilgisizliklerini kendilerine itiraf etmeyi onur meselesi yaparak hala bildiklerini okuyorlar, o yuzden birakalimda, yakinda Turk adi Anadolu'dan silinmeye basladigi, veya muhtelif sehirlerde ayrilikci hareketlerin cesaretlenmesi sonucu ailelerinin can guvenligini bile koruyamamaya baslayacaklari gunler gelsin! (Anca o zaman uyanir bu millet, simdi yari uyaniklik durumunda).
Biz soyluyoruz, insanlar tepkisel olarak yanlis olana yoneliyor. Turban veya basortusu meselesi yuzunden ulke bu duruma geldi. Konustugum ne kadar Akp'li varsa, hepsi "hala" basortusu yuzunden Akp diyor, diger partileri dinsiz goruyor. Imam hatiplileri "Allah'tan korkan insan" duz liselileri ise Allahsiz goruyorlar! Sorun, insanoglundaki, "dogru olana yonelmektense, kendi yonelimini dogru ilan etmek" marazindan kaynaklaniyor. Zaten bu yuzden, sosyolojik din yorumu, gercek dini ornatmadi mi (yerine gecmedi mi)?
Iyiyi, dogruyu, hakliyi ve hakikati insanogluna gostermek her zaman yetmiyor! Yuce Allah'in kelamlarini (Kur'an-i Kerim'i) bile arkasina atip, Pennsylvania merkezli cemaatin doktrinini din olarak kabul eden insanlari gormuyor musun? Bizim, memlekete iliskin uyarilarimizi mi anlayacaklar? Cok beklersin, cok bekleriz...
Bu yazi, sadece Antalyalim'a yonelik bir cevap olmadi, onun yaklasimina verdigim cevabin temelinde, son zamanlarda "NE YAPMALI" diye kafa yoran butun arkadaslara vermek istedigim yanitlarin bir kismi oldu.