antalyalim yazdı:Vatani bu ihanet dolu adiliklerden savunacak ve birilerinin gözlerini acabilecek insanlari iceriye tiktilar...
antalyalim yazdı:Hiimmm sanirim bisey unuttum ; TSK bunun neresinde. Acaba hic mi yürekleri sizlamiyor!!! Hadi Ilker Basbug ses cikartamiyor bütün Askerleri toplasak bir Atatürk edemeyecekler mi???
GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.
Türk-Kan yazdı:GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.
Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.
GöktürkMehmet yazdı:Türk-Kan yazdı:GöktürkMehmet yazdı:Eger aymazligin bir siniri varsa, o sinir da asilmistir, bir sonraki secim "eger adil olursa" AKP baraja bile takilabilir.
Katilmiyorum GöktürkMehmet, düsman postallari, pardon 'BM Baris Gücü' topraklarimizi isgal etmeden bu millet uyanmayacaktir.
BM Baris gucu olsa iyi, bu milletin basina gelebileceklerden haberi yok! PKK sitesinde apo itinin aciklamalari yazilmis, sozde "yol haritasi" da boyle olacak muhtemelen. "Kürtler demokratik bir ulus olarak varlık kazanacak. Kendi sporunu, eğitimini, dini örgütlenmelerini, meclisini, belediyelerini yapabilirse kendisi yapacak, kuracak. Hatta kendi özsavunması bile olacak. Kendi ihtilaflarını çözecek bir savunma gücü olacak."
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk