Sevgili Arkadaşlar ,
Artık oynanan oyunda taraflar belli olmuştur olmuşturda MHP yi biryere oturtamamıştım düne kadar ama artık eminim Sayın Devlet bahçeli MHP yi manipüle etmektedir , dün yer yerinden oynadı tepki veren verene MHP sanki ölü gibi sesiz kaldı ,
Bakalım dün neler oldu ?
TEK BAŞINA ONURLU MUHALEFET VEREN : Sayın Kamer Genç hemen ART ye gitti yetmedi Meclis Kürsüsünde söz aldı AKP yi ve Olanları yerden yere vurdu
CHP = Neredeyse Tüm Milletvekilleri ile bu baskı ve yanlış gidişe tepki verdi Mecliste, ART Önünde, Türk Metal İş sendikası önünde Çeşitli Tvlerde
DSP : Sadece 13 Milletvekili olan DSP neredeyse tüm hatları ile ART, Metal İş ve Mecliste tepki verdi
Eski Bakan Yaşar Okuyan Çok Sert Tepki verdi ART ye gitti
Ve Gelelim MHP ye ===?????? KOCA BİR SIFIR YAPTI YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM OYA DESTEĞE DEDİRTTİRDİ , Aklıma 2 hikaye geldi s,zlerle paylaşmak istedim :
1. HİKAYE :
Önce Yahudileri götürdüler ses çıkarmadım
Çünkü yahudi değildim.
Sosyalistleri götürdüler ses çıkarmadım
Çünkü sosyalist değildim.
Sırayla Liberalleri,çingeneleri...vs. götürdüler
Yine ses çıkarmadım çünkü hiç birisi değildim.
Götürülme sırası bana geldiğinde, avazım çıktığı kadar yardım istedim
Baktım ki çevremde ses çıkaracak kimse kalmamıştı.
"Nazi toplama kamplarından kurtulabilen
Alman Papaz, N. Müller"
2. Hikaye :
Kral Nemrut Hz. İbrahim''i yakmak için dünyanın en büyük ateşini yakar.
Ve kargalarından çalı çırpı toplayıp ateşi güçlendirmelerini ister.
Derken bir karga ağzında bir çalıyla uçarken küçücük bir karıncanın ağzında bir damla su ile alelacele ateşe doğru koştuğunu fark eder.
Hemen pike yaparak karıncanın yanına konar.
Ve der ki: -Küçük karınca nereye böyle telaşlı?
Karınca: -Görmüyor musun Nemrut denen bir deli Hz.İbrahim Yakacakmış ? Ateşi Söndürmeye gidiyorum der...
Karga gevrek bir kahkaha patlatır...
"Sen mi söndüreceksin o ateşi ağzındaki bir damla su ile ?" der...
Ve karınca adımlarını hızlandırarak şöyle der:
SÖNDÜREMESEM BİLE ; EN AZINDAN SAFIMI BELLİ EDERİM...
"YANİ" diyenler çıkabilir içinizden ,
Yanisi şu : MHP hakkın Rahmetine Kavuşmuştur Merhumu iyi bilirdik ama neden vefat ettiğini öğrenmek için "RUH ÇAĞIRMA SEANSI" düzünleyeceğim yardımcı olmak iteyenler buyursun , bakalım neymiş vefat sebebi ,
Şaka bir yana fikirlerinizi bekliyorum MHP ye neler oluyor ? Bukadar mı TÜRK MİLLETİ yalnız bırakılır ya ? AKP stepneliği yapmadı mı bu MHP 2 kere Mecliste şimdi bunların çizgisi nereye kaydı ?
Saygılar