Ruh çağıracağım, yardımcı olursanız sevinirim

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ruh çağıracağım, yardımcı olursanız sevinirim

İletigönderen taironas » Cum Oca 23, 2009 13:32

Sevgili Arkadaşlar ,

Artık oynanan oyunda taraflar belli olmuştur olmuşturda MHP yi biryere oturtamamıştım düne kadar ama artık eminim Sayın Devlet bahçeli MHP yi manipüle etmektedir , dün yer yerinden oynadı tepki veren verene MHP sanki ölü gibi sesiz kaldı ,

Bakalım dün neler oldu ?

TEK BAŞINA ONURLU MUHALEFET VEREN : Sayın Kamer Genç hemen ART ye gitti yetmedi Meclis Kürsüsünde söz aldı AKP yi ve Olanları yerden yere vurdu

CHP = Neredeyse Tüm Milletvekilleri ile bu baskı ve yanlış gidişe tepki verdi Mecliste, ART Önünde, Türk Metal İş sendikası önünde Çeşitli Tvlerde

DSP : Sadece 13 Milletvekili olan DSP neredeyse tüm hatları ile ART, Metal İş ve Mecliste tepki verdi

Eski Bakan Yaşar Okuyan Çok Sert Tepki verdi ART ye gitti

Ve Gelelim MHP ye ===?????? KOCA BİR SIFIR YAPTI YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM OYA DESTEĞE DEDİRTTİRDİ , Aklıma 2 hikaye geldi s,zlerle paylaşmak istedim :

1. HİKAYE :

Önce Yahudileri götürdüler ses çıkarmadım
Çünkü yahudi değildim.

Sosyalistleri götürdüler ses çıkarmadım
Çünkü sosyalist değildim.

Sırayla Liberalleri,çingeneleri...vs. götürdüler
Yine ses çıkarmadım çünkü hiç birisi değildim.

Götürülme sırası bana geldiğinde, avazım çıktığı kadar yardım istedim
Baktım ki çevremde ses çıkaracak kimse kalmamıştı.

"Nazi toplama kamplarından kurtulabilen
Alman Papaz, N. Müller"

2. Hikaye :

Kral Nemrut Hz. İbrahim''i yakmak için dünyanın en büyük ateşini yakar.
Ve kargalarından çalı çırpı toplayıp ateşi güçlendirmelerini ister.
Derken bir karga ağzında bir çalıyla uçarken küçücük bir karıncanın ağzında bir damla su ile alelacele ateşe doğru koştuğunu fark eder.
Hemen pike yaparak karıncanın yanına konar.

Ve der ki: -Küçük karınca nereye böyle telaşlı?
Karınca: -Görmüyor musun Nemrut denen bir deli Hz.İbrahim Yakacakmış ? Ateşi Söndürmeye gidiyorum der...

Karga gevrek bir kahkaha patlatır...
"Sen mi söndüreceksin o ateşi ağzındaki bir damla su ile ?" der...

Ve karınca adımlarını hızlandırarak şöyle der:
SÖNDÜREMESEM BİLE ; EN AZINDAN SAFIMI BELLİ EDERİM...

"YANİ" diyenler çıkabilir içinizden ,

Yanisi şu : MHP hakkın Rahmetine Kavuşmuştur Merhumu iyi bilirdik ama neden vefat ettiğini öğrenmek için "RUH ÇAĞIRMA SEANSI" düzünleyeceğim yardımcı olmak iteyenler buyursun , bakalım neymiş vefat sebebi ,

Şaka bir yana fikirlerinizi bekliyorum MHP ye neler oluyor ? Bukadar mı TÜRK MİLLETİ yalnız bırakılır ya ? AKP stepneliği yapmadı mı bu MHP 2 kere Mecliste şimdi bunların çizgisi nereye kaydı ?

Saygılar
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 23, 2009 13:44

taironas, sagolasin, ben de acaba sorun bende mi, ben mi göremedim diye hayiflaniyordum...
Türk-Kan yazdı:Bugün MHP'yi gören, duyan oldu mu arkadaslar???
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Cum Oca 23, 2009 13:49

MHP, maalesef kuruldugu ilk donemlerden beri Abcd'nin manipulasyonlarina cok acik insanlardan olusuyordu. Ne tarafa ceksenler oraya giderler amma, asla Mustafa Kemal'den yana olamazlar. Asla Abcd'nin isine gelmeyecek bir eylem yapmamislardir. Ornegin, son turban olayinda, ulkuculer universite kapilarinda, Ilimli Islam dini mensuplari ile beraber guvenlik gorevlilerini yumruklamislardir.

Yani onlarin yurtseverlikleri beylik laflardan oteye gidemiyor. Iclerinde elbette cok vatansever insanlar var, tabani kastetmiyorum, onlari yonlendirenleri kastediyorum. 6. Filoya karsi cikanlara cihat ilan edenlere destek verenler de bunlar.

Tarihte biraz daha geriye donersek rahatlikla sunu soyleyebiliriz. Maalesef Kurtulus Savasindan once MHP diye bir orgut olsaydi, pek cok sempatizanlari Kuvayi Milliye yerine Kuvayi Inzibaye'ye katilirlardi.

Dinsel somurulere cok aciklar. Ama biraz da Turkculuk damarlari kalmis olmaliydi, o tamamen pasifize ediliyor haklisin.

Allah Rahmet Eylesin, rahmetliyi iyi de bilmezdim ama. (Bunlari baba tarafi aile boyu MHP'li olan ve biri olarak yaziyorum, simdilerde herkes MHP'yi saskinlikla izliyor)
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 23, 2009 14:08

Dün gözaltina alinan iki isim:
Türkiye Türkmen Beyi Mustafa Özbek

Mustafa Özbek, Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesi'ne bağlı Kenan Obası Köyü'nde kökleri Orta Asya'ya uzanan ve birçok büyüğünü çeşitli cephelerde şehit vermiş olan bir Türkmen ailesinin 9 çocuğundan biri

Babası Milli Mücadele'de Atatürk'ün emrinde askerliğini yapmış olan Hacı Ahmet Efendi

Anadolu'nun her tarafına yayılmış bulunan Yörük ve Türkmen Derneklerinin bir araya gelerek oluşturdukları 8 Federasyonun birleşmesi ile meydana gelen, yaklaşık 1. 5 milyon üyesi bulunan Türk Boyları Konfederasyonu'nun Genel Başkanı

Türkmeneli Derneği Başkanı Savaş Avcı

Ve sessin kalan sözde "milliyetci" bir parti --> MHP

Türk milliyetcisi olmadiklari kesin: Isim degisikligi icin iki önerim var: KHP (Küreselci Hareket Partisi) veya AMHP (Amerikan Milliyetcileri Hareket Partisi)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MansurSah » Cum Oca 23, 2009 14:45

gokturkmehmet yazdı: ..
Tarihte biraz daha geriye donersek rahatlikla sunu soyleyebiliriz. Maalesef Kurtulus Savasindan once MHP diye bir orgut olsaydi, pek cok sempatizanlari Kuvayi Milliye yerine Kuvayi Inzibaye'ye katilirlardi. ..

Başka bir başlıkta da değinmiştim; PKK'lılar Okmeydanı'nda falan otobüs yakarken, gösteriler yapıp APO itinin posterleriyle yürürken, Bahçeli bey, tabanına, "aman sokağa inmeyin" emirleri yağdırıyordu. Onlar ancak, binalarına siyah çelenk koymaya gelen emeki Türk subaylarını döverler.

Şu an referans veremeyeceğim ama hatırlarsınız belki, bir iki yıl önce Muğla taraflarında bir yerde demirleyen Amerikan gemisini protesto eden mhp il (yahut ilçe) teşkilatı, merkez tarafından olduğu gibi azledilmişti.

Nihat Genç'in de dediği gibi, "bu ülkede Türk ırkına/Türklüğe dair bir siyaset yapılacaksa, bunun merkezinde öz be öz Türkmen olan Aleviler olması gerekir". Halbuki MHP'nin, Çorum-Maraş katliamları ortada. Zaten sağlam bir Sünni ekolündeki, sözde Türk-İslam sentezinden geldikleri için, Alevileri müslüman sayamazlar, bu bile milliyetçi değil ümmetçi olduklarının basit ve açık bir kanıtıdır.

Taban falan diyoruz da.. Aralarında gerçek, samimi hislerle vatansever birkaç çocukluk arkadaşım var aslında. Tertemiz çocuklar. Ama MHP'nin tabanının en iyileri olarak onları bile ele alsam, yine de çok sert eleştirmek durumundayım ki, hayatlarında doğru dürüst tek bir kitap okumamışlardır, entellektüel hiçbir birikimleri yoktur, ne siyasetten ne iktisattan anlarlar; felsefeyle dalgalarını geçerler, müzikle sanatla ilgileri de olumsuz yöndedir, netice itibariyle sıfır sıfır elde var sıfır ile, birkaç ezber slogan eşliğinde "samimi vatansever" hislerini yaşamaya devam ederler. Parti yönetimi hakkında en ufak bir eleştirime katlanamayacak kadar dogmatik takılırlar.

Bir de şu var: radikal islamcıların, tarikatçi-şeriatçilerin arasında, gidip Çeçenistan'da, Afganistan'da falan çatışan ölen insanlar var. Siyasi ve İslami açıdan kendilerine ne kadar zıt olsam da, bu açıdan davranışlarının tutarlı olduğunu teslim ediyorum. Ve merak ediyorum, mesela Kerkük'te, Hocalı'da çatışan, şehit olan, o "samimi tabandan" kaç MHP'li var?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen maydonos » Cum Oca 23, 2009 16:25

benim icin mhp kuruldugu gun tiriskadan bir partiydi halen oyle ...olmasalardi gericilik ve yobazlik ve Ataturk dusmanligi bu kadar yaygin olmayacakti ulkemizde..halen oy verenlere sasiyorum...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Projecteur » Cum Oca 23, 2009 22:47

Başlık çok yaratıcı, çok eğlenceli :D Konuyu çok iyi özetlemiş!
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletiler: 60

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 25, 2009 22:57

Ruh ses verdi:

Devlet Bahçeli: ''Yasama yürütmeyle, yürütme yargıyla çatışır hale geliyor. Bu çatışmadan kimse fayda ummamalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi'ne de buradan sesleniyorum. Vazgeç bu kapristen. Kurumsal çatışma, her şeyi ortadan kaldırmaya yönelik tarihi bir hata olur. Demokratik bir ayıp olur. Artık bu ülke ara rejimi, darbeleri tamamen terk etmeli, millet fertleriyle kucaklaşan bir irade ortaya koymalıdır''

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Pzt Oca 26, 2009 6:03

darbeci islamo-fasist bohcali efendi...onun sesi ciksa ne olacak...cabuk kisarlar sesini..onune iki lokma atsin rte pardon kemik hav hav der aninda..belliki atmislar...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 7:04

Cumhuriyet Halk Partisi'ne de buradan sesleniyorum. Vazgeç bu kapristen. Kurumsal çatışma, her şeyi ortadan kaldırmaya yönelik tarihi bir hata olur. Demokratik bir ayıp olur. Artık bu ülke ara rejimi, darbeleri tamamen terk etmeli, millet fertleriyle kucaklaşan bir irade ortaya koymalıdır''
Bahceli

Boyle bir donemde, Turklugu yargilayan bir iktidara karsi cikmak yerine buna karsi cikan bir diger muhalefet partisine muhalefet eden bir parti, her sey olabilir ama milliyetci olamayacagi tartisilmaz bir gercektir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen hirbo06 » Pzt Oca 26, 2009 11:00

Milliyetci Kuresel Duzen Partisi yakisir inancindayim... Destekleyen saf ve temiz dusunceli yurdum insanimizin halisane vatan sevgisi ve milli birlik inancina istinaden/hurmeten "Milliyetci", parti yoneticilerinin ve milletvekillerinin tutumuna istinaden ise "Kuresel Duzen Partisi" tanimlamasi tam yakisacaktir.
Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen MansurSah » Pzt Oca 26, 2009 13:11

Türk-Kan yazdı:Dün gözaltina alinan iki isim:
[align=center]Türkiye Türkmen Beyi Mustafa Özbek
..
Ve sessin kalan sözde "milliyetci" bir parti --> MHP

Ah ah! Mustafa Özbek Bey, Türkmen Bey'liğine rağmen "milliyetçi"lere yaranamamış.
İşçi hakları savunuculuğu, sendikacılığı ile de, bizzat uygulama olarak, bence günümüzde "sol"un en büyük adamlarından biridir ama ülkemizdeki "solcu"lara da yaranamamış.

Muhafazakarlık, solculuk, milliyetçilik.. Akçura, Galiyev, Suphi ve en önemlisi Mustafa Kemal'e dönüp, bu kavramları yerli yerine, baştan oturtmak lazım.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen creative » Pzt Oca 26, 2009 13:32

daha dün MHP'ye demediğini bırakmayan, geçmişde bizi dövüyorlardı yakamızdan solcu olduğumuz için bulunan altı ok'u atıp bize neler yapıyolar diyenler şimdi bugün yahut dün yada ondan önceki gün MHP'ye niye sığınır oldu acaba ? tv lerde MHP'yi her zaman faşist gösterenlere acaba mhp gidipde destek mi olacak ? (genel olarak diyorum) bunumu bekliyorsunuz ? işinize geldiğinde MHP öyle böyle ülkeyi mahfetti böldü çocukların beynini yıkadı onlar faşist onlar öyle onlar böyle derken şimdi niye arkanızda MHP yi görmenizi istiyorsunuz ACABA ? akp ciler konuşur : MHP'yi biz sağcı bilirdik mhp yi böyle bilmezdik mhp = chp yazarlar. solculara konuşur : MHP cumhurbaşkanının seçilmesine destek şurada destek verdi verdi MHP haindir,mhp=akp dir, istemiyoruz faşistleri diye bağırırlar. kim ne derse desin MHP aynı çizgiden gitmeye devam edecektir. haa bu çizgi bazı zamanlar ince çizilir bazı zamanlar koyu çizilir. şuanda bana görede ince çizgilerde. bunun nedenleri arasında Bahçeli de var ama çizgi incelse bile asla kopyacaktır. elbet eskide olduğu gibi kalın çizgilerde çizilecektir.
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen İlteriş » Pzt Oca 26, 2009 13:56

Burada MHP'nin destegine kisisel olarak ihtiyac duyan hickimse yoktur. Burada insanlarin sasirdiklari MHP'nin vatani savunmamasidir. Sen Ergenekon Davasi deyince solcularin mi hedef oldugunu saniyorsun, hedef olan vatandir, ve gercekten vatani ilgilendiren bir tehdit oldugu zaman her zamanki gibi mangalda kul birakmayan mhp'liler kacmis gitmisler. BIZ BU VATANI TEK BASIMIZA DA ONURLA KORURUZ, GITSINLER O HALDE MHP'LILER ATATURK ILE FETHULLAH ARASINDA TARAFSIZLIGI SECSINLER!

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzt Oca 26, 2009 15:29

Millîyetsiz Hareketsiz Parti'nin bir çizgisi mi vardır¿? Varsa bu çizgi nasıl bir çizgidir¿? Sakın bu çizgiyi bir ip oluşturmasın¿? Meydanlarda I. Apo için atıp atıp II. Apo'yu Çankaya'ya çekmiş olmasın¿?

Buyursun bütün MHP'liler, özellikle belli bir yaşın üzerinde olanlar, buraya bekliyoruz, verecekleri olası cevaplar kaç okka görelim.

Esasen MHP'den destek bekleyen de yoktur. Burada görünürdeki sözde beklenti, "olur da MHP biraz onurlu davranır" beklentisinden başka bir şey değildir. Özetle; "MHP bu kadar da onursuz olmaz, olamaz, olmamalı" temennisidir.

İLAVETEN

İpi atıyoruz, iti asıyoruz, vallah billâh,

Lâ ilâhe illâllah, emekli askerlere hücûm yallah,

ABDullah'a mâşallah,
Vatan elden gidiyormuş¿? Hay Allah... [img]http://www.guncelmeydan.com/forum/images/smiles/icon_soru.gif[/img]

En büyük MHP¿? Evvel Allah,

Türban da serbest olacak, inşallah,

Emperyalist elçisi Akapeye eyvallah,

Ne! Ergenekon'a destek mi¿? Vah vah...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x