Şener Eruygur beyin kanaması geçirdi

Genel & Güncel Konular

Şener Eruygur beyin kanaması geçirdi

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Eyl 17, 2008 11:59

Emekli paşa Şener Eruygur hastaneye kaldırıldı

"Ergenekon" soruşturması kapsamında
tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan emekli Orgeneral
Şener Eruygur, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama
Hastanesine kaldırıldı.

Hastane Başhekimi Nazım Mutlu, Eruygur'un tansiyon yükselmesi sonucunda merdivenden yuvarlandığını ve beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Boyun kemiğinde kırık olduğunu kafa içinde de iki adet kanama olduğunu belirten Mutlu, "Durumu çok ağır değil, çok da hafif değil. İkisinin ortasında. Şu anda takip altında, bilinci yerinde, sorulara yanıt veriyor" dedi. Eruygur'un bir hafta kadar hastanede kalabileceği belirtiliyor.

Kandıra ilçesindeki Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Eruygur, aniden rahatsızlanınca KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Eruygur’un Beyin ve Sinir Cerrahisi servisine yatırıldığı öğrenildi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDak ... D=&Article ID=992216&Date=17.09.2008&b=Sener Eruygur beyin kanamasi gecirdi&ver=65

Not: Emrinde 1 sene görev yaptığım komutanıma acil şifalar diliyorum.Gün gelir,devran döner,bu günlerin hesabı mutlaka sorulur diyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Çrş Eyl 17, 2008 14:20

utanc duyuyorum ulkemden, yaziklar olsun...tek kelime igrenc ulkenin igrenc insanlariyiz....buna herkes dahil...korkak hain ovunulecek hic bir tarafimiz yok..kiyimlar sirf hapiste degil heryerde gunluk hayatimiza bakin neguzel degil mi?cok ozguruz...hahaha(?) :x
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen emesiz1979 » Çrş Eyl 17, 2008 15:05

üzüldüm gerçekten , bu çürük sistem böyle daha nasıl devam edecek
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye

İletiler: 70

İletigönderen Egeli » Çrş Eyl 17, 2008 15:10

.
En son Egeli tarafından Cum Kas 07, 2014 12:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eyl 17, 2008 15:20

Eruygur tansiyon yükselmesi sonucunda merdivenden yuvarlandı ve beyin kanaması geçirdi.

Allah Allah... :roll:

Eruygur Pasa'ya acil sifalar diliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Çrş Eyl 17, 2008 16:04

Türk-Kan yazdı:
Eruygur tansiyon yükselmesi sonucunda merdivenden yuvarlandı ve beyin kanaması geçirdi.

Allah Allah... :roll:

Eruygur Pasa'ya acil sifalar diliyorum.

Al benden de o kadar: Allah Allah!!!

Yani benim de şu dikkatimi çekti: Bu Ergenekon dedikleri davadan içeriye alınan insanlar ne hikmetse yıllar boyu yaşamış yaşamışta, içeri girince hepsi de sözleşmiş gibi, kiminin eceli geliveriyor, kimi kalp krizi geçiriyor kimi de düşüp kafatasını çatlatıyor. Haşa, sümme haşa, Allah'ın işine kimse karışamaz ama benim de aklım karıştı sadece ve de merak ettim..
apo denilen varlığı besledikleri otelde yemeklerini bile zehirlenme ihtimaline karşı askerlere tattırdıklarını biliyorum.. Düşüpte orasını burasını kıracak veya intihar edecek diye büyük ihtimam gösterdiklerini de duymuştum. Bu özenin ne kadarı acaba bu paşalarımıza gösteriliyor?
Ergenekon davası sonuçlandığında (sonuçlanırsa eğer) ve de içeri alınanların suçsuz olduğunun anlaşılması ihtimalinde, maalesef bu gidişle özgürlükleri verilecek kimse kalmayacak...
Maksat yoksa üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek mi!!!

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen maydonos » Çrş Eyl 17, 2008 18:01

evet ruh halim ortada tepki ancak boyle gosterebildim...kusura bakmayin ...bazen boyle konusabiliyor insan ama halen boyle dusunuyorum ege arkadas bu sistemle ilgili, insanlar haric tabiki ulkemi seviyorum.kusunu kelebegini tasini topragini ama insanlarina gelince soyle kafamda kocaman????? oluyor...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen jejo » Çrş Eyl 17, 2008 20:00

nasil olur da merdivenlerden dusup boyun kemigini kirar bir insan, beyin kanamasi gecirir!??! bu supheler hakkinda bir ima bir haber yok medyada. bu bir tesaduf mudur degil midir yazan yok. acil sifalar pasa'ya.
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

çok geçmis olsun

İletigönderen mustafat » Çrş Eyl 17, 2008 20:09

Umarim Eruygur pasa tekrar sagligina kavusur. Daha hala ortada bir iddianame yok. çok yazik, büyük haksizlik. Bakiyorum insan haklari sampiyonu AB'den tik yok.

AKP bazi savcilari nasil istedigi kisilerin üzerine saliyor anlamiyorum. Savcilari satin mi aliyor, santaj mi yapiyor, yoksa seçilen savcilar zaten tarikatçi mi?

Ergenekon benzeri düzmece sorusturmalara daha önce de Van rektörü ve Semdinli vakalarinda da tanik olmustuk. Hem Van hem de Ergenekon sorusturmalarinda suçsuz insanlar öldü. AKP yöneticileri de bu ölümler konusunda inanilmaz derecede lakayit davrandilar. Bu da bende ellerine yeterince güç geçerse adam öldürmekten bile kaçinmayacaklari, kendi teröristlerini katillerini de tipki Deniz Feneri hirsizlarini kolladiklari gibi kollayacaklari kuskusu uyandirdi. Irandaki Islamcilar da ellerine güç geçince ilk is beraber saha karsi devrim yaptiklari aydin solculari katletmislerdi.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen Egeli » Çrş Eyl 17, 2008 20:13

.
En son Egeli tarafından Cum Kas 07, 2014 12:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen maydonos » Çrş Eyl 17, 2008 20:41

kurtler ve diger azinliklar bizden oc aliyor almayada devam edecekler, ben irkci degilim fakat olaylara biraz uzak durup baktigimda kuklalarin oynama seklinden bunu anliyorum.... bu yasananlarin cuval olayindan bir farki yok.goz dagi bunlar.biz sizin genarellerinizi bile tikar hapse boyle eziyet ederek oldururuz.iscilere yapilanlar biber gazi ile terbiye etmeye calismak...ses yukselten isadamlarinin yasadiklari...bunu bize bu kuklalar yapiyor.... bunca olaylar oluyor ve millette tik yok......mustafat demiski iran gibi olacagiz yok bence pakistan gibi oluruz.. bizde irandaki dot nerede..iran bagimsiz ulke mustafat...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Çrş Eyl 17, 2008 22:21

Selamlar arkadaslar,

Turk milletinin ve onun silahli kuvvetlerinin dusmanlarinin samanyolu internet sitesinde Eruygur Pasa'nin beyin kanamasi gecirmesi ile ilgili haberlere yazdiklari bazi yorumlari, uzulerek sizlerle paylasmak istiyorum. Ulkemizde bazi insanlarin cemaat, tarikat yoluyla nasil insanliktan ciktiklarinin, ve Ataturkcu olan herkese karsi nasil bir kin beslediklerinin hala farkinda degilseniz, farkina variniz istedim. Iste bir insanin sagliginin bozulmasina sevinen zavallilarin o asagilik yorumlarindan bazilari;

erhan 17.Eylül.2008 13:54:24
"halka darbe yapmak neymiş!
Allahın sopası yok işte böyle cezalandırır halk düşmanlarını!"

basri 17.Eylül.2008 14:55:18
"olmadi ya
ne güzel yatiyodu adam nerden cikti simdi bu olay fitil fitil cikiyo galiba eeee bu nca insanin hakki var üzerinde daha cok aci cekecekler bu tarafta öbür tarafta allahim bilir bunlarin hesabini hainler"

hanedan 17.Eylül.2008 13:41:08
"Hadi yaşadın
Planlar tıkır tıkır işliyor.ama hesaplıyamadıghınız birşey var sayın emekli paşa.bugunlerde kurtlar vadisi filmi başlıyor.sizin bu planlar orda net anlatılır.Yanı bu halk salak ya yedı siz hasta olacaksınız hastaneye kaldırılacaksınız böyle bir teşhis konacak ve aylarca bu hastanede istediginiz gibi işleri idare edeceksınız.
Hatta belkide odaya sizin gibi birisi dikilip siz sokaklarda cirit atacaksınız.İyi bir plan ve işliyor.aman dikkat .Ülkemde gezerken araba kazasından ölmıyesın.sonra planınız acıga cıkar.Es kaza sokakta ölursen hastaneden fiarr etmış derler .hanı bazı baskınlarda kameralar ogun arzalı oluyor ya.bunun gibi:):)"

Bu ulkede boyle hayvanlarla nasil birarada yasayabilecegiz? Bizi hangi deger birarada tutacak? Bu isin sonu nereye varacak? Ne olacaksa olsun, hakikaten bu planlari yapanlar ve uygulayanlarin yanina kalmamasi gerekiyor. Ataturkcu Aydin soykirimina biz halk olarak nasil dur diyecegiz? Bu insanlik disi yorumlari yapabilen insanlarin seri uretimi nasil durdurulacak? Cok karamsarim, ama bu mucadele etmeyecegim anlamina gelmiyor. Ne yapmali peki?

Saygilarimla

Gokturk
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kaye » Çrş Eyl 17, 2008 23:13

Göktürk Mehmet, alıntıladığın yorumlara hiç şaşırmadım ama çok müteessir oldum.
Kendilerini dindar diye lanse eden bu güruh, dini de tekellerine almış olduğu için, cahil insanları "Din Bu!!" diye kandırmakta maalesef.. Allah ile aldatmaktalar kısaca.
Bu adamların aslında her haliyle birer provokatör oldukları çok bariz. O siteyi ziyaret eden kesim de malum olduğu için, provoke olmaları lazım ki bu misyonu da bu adamlar yüklenmiş..
Çok çirkin insanlar bunlar, çok kirliler.
Şunu çok merak ediyorum: fener olayı hakkında acaba nasıl bir yorumları olurdu???

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eyl 18, 2008 20:33

erhan 17.Eylül.2008 13:54:24
"halka darbe yapmak neymiş!
Allahın sopası yok işte böyle cezalandırır halk düşmanlarını!"

basri 17.Eylül.2008 14:55:18
"olmadi ya
ne güzel yatiyodu adam nerden cikti simdi bu olay fitil fitil cikiyo galiba eeee bu nca insanin hakki var üzerinde daha cok aci cekecekler bu tarafta öbür tarafta allahim bilir bunlarin hesabini hainler"

hanedan 17.Eylül.2008 13:41:08
"Hadi yaşadın
Planlar tıkır tıkır işliyor.ama hesaplıyamadıghınız birşey var sayın emekli paşa.bugunlerde kurtlar vadisi filmi başlıyor.sizin bu planlar orda net anlatılır.Yanı bu halk salak ya yedı siz hasta olacaksınız hastaneye kaldırılacaksınız böyle bir teşhis konacak ve aylarca bu hastanede istediginiz gibi işleri idare edeceksınız.
Hatta belkide odaya sizin gibi birisi dikilip siz sokaklarda cirit atacaksınız.İyi bir plan ve işliyor.aman dikkat .Ülkemde gezerken araba kazasından ölmıyesın.sonra planınız acıga cıkar.Es kaza sokakta ölursen hastaneden fiarr etmış derler .hanı bazı baskınlarda kameralar ogun arzalı oluyor ya.bunun gibi:)"

Göktürk.Bu yazışmalarını aktardığın yaratıkları hayvan olmakla nitelemişsin.Hayvanlara haksızlık yapma lütfen.Bu mesajlaşmaları yapanlar o....pu çocuğudur.Onları doğuran kadınları da suçluyorum çünkü çocuklarının insan yaratılmışken o....pu çocuğuna dönüşmelerini engellememişler ya da engelleyememişlerdir.

Türkan ve Kaye.
Bu Ergenekon soruşturmasından dolayı içeri alınan insanların hastalanmalarının ya da ölmelerinin sebebi bence son derece basittir.Bu insanlar suçsuz ve aylardır yaşamakta olduklarından dolayı tüm vücutları en küçük hücrelerine kadar beyin,kalp,mide ve diğer organları bu duruma isyan ediyor.

Ben bunun ötesinde bir şey yani ne bileyim içerideki tutukluların hastalanmalarına yol açacak fiziki bir müdahale olabileceğine inanmıyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Cum Eyl 19, 2008 0:49

Soguk ic savas millicilerin maglubiyeti ile kapanmak uzere. Burada bu soguk savasta biz yanliziz, hicbir dis destegimiz yok. Ancak bizi oldurenler, ideolojik soykirim yapanlar, ve bunu millici atalarimizin kurdugu devleti ele gecirip, onun kolluk kuvvetleriyle yapanlar, sicak ic savasa gecildiginde de hic cekinmeden kiyimlara giriseceklerdir ve yine hic cekinmeden dis ittifaklar arayip bulacaklardir. Yolumuzun cetin ve savasimizin zor oldugunu bilelim. Olaylarin gidisati boyle bir catismayi kacinilmaz kiliyor. Yuzde her ne kadarsak, hepimizi hapislere atamayacaklarina gore, ikinci bir asamaya gecmek zorundalar, cunku bizim bu serefsizlige muhalefetimiz asla ve asla bitmeyecektir!. Son Mustafamiz, son Kemalimiz, son Ugur Mumcu'muz, Son Necip'imiz, son Deniz'imiz olene kadar bizleri sindiremeyeceklerdir. Bu da maalesef memleketimde sicak bir catismayi kacinilmaz hale getirecek. Ne onlarin gozu doyacaktir, bu memleketi satmak ve Ataturkculeri ve Ataturk'u yok etmek konusunda, ne de biz Ataturkculer olmekle, oldurulmekle yolumuzdan donecegiz. Biz Atamizdan boyun egmek ogrenmedik! Direnecegiz ve Kazanacagiz!
Saygilarimla
Gok Turk
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x