Şener Eruygur beyin kanaması geçirdi

Genel & Güncel Konular

İletigönderen kaye » Cum Eyl 19, 2008 2:51

Çetin Taş yazdı:Türkan ve Kaye.
Bu Ergenekon soruşturmasından dolayı içeri alınan insanların hastalanmalarının ya da ölmelerinin sebebi bence son derece basittir.Bu insanlar suçsuz ve aylardır yaşamakta olduklarından dolayı tüm vücutları en küçük hücrelerine kadar beyin,kalp,mide ve diğer organları bu duruma isyan ediyor.

Haklısın Çetin..
O zaman şöyle diyelim, bu insanların içeride bu hale gelmesi için tüm şartlar seferber ediliyor!!!
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Enver Arpalı'nın intiharı gibi. O da çamaşır yıkayacağım diye banyoya giderek kendini asmış, ama ipi nerden bulur, nasıl kimse görmez, anlamıyorum..

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Çetin Taş » Cum Eyl 19, 2008 20:05

Bu da maalesef memleketimde sicak bir catismayi kacinilmaz hale getirecek. Ne onlarin gozu doyacaktir, bu memleketi satmak ve Ataturkculeri ve Ataturk'u yok etmek konusunda, ne de biz Ataturkculer olmekle, oldurulmekle yolumuzdan donecegiz. Biz Atamizdan boyun egmek ogrenmedik! Direnecegiz ve Kazanacagiz!

Kardeşim benim.Moralini bozma.Biz bu şerefsizlerin kökünü kazıyacağız.İnan buna.

O zaman şöyle diyelim, bu insanların içeride bu hale gelmesi için tüm şartlar seferber ediliyor!!!
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Enver Arpalı'nın intiharı gibi.

Aynen Kaye kardeşim.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İlteriş » Pzr Eyl 21, 2008 17:47

CetinTas yazmis;
Göktürk.Bu yazışmalarını aktardığın yaratıkları hayvan olmakla nitelemişsin.Hayvanlara haksızlık yapma lütfen.Bu mesajlaşmaları yapanlar o....pu çocuğudur.Onları doğuran kadınları da suçluyorum çünkü çocuklarının insan yaratılmışken o....pu çocuğuna dönüşmelerini engellememişler ya da engelleyememişlerdir.

Onlar mesleklerini icra etmeye devam ediyorlar CetinTas dostum.

Pasanin saglik sorunlari nedeniyle tahliyesi uzerine "Kurtlar Vadisi" ve "cemaat" gencliginin yazdigi yorumlar'i ibret olmasi icin paylasmak istiyorum.

Bu sozde Muslumanlar,kendi cemaatlerine karsi olan insanlara karsi ne kadar kalles olabiliyorlar hep birlikte gorelim;

Saman yolu internet sitesinden Pasanin tahliye haberine yazilan yorumlar;

Hakan ERGİN 21.Eylül.2008 16:24:19

Adamı kurtarma operasyonu tam gaz devam ediyor, amacına da ulaştılar tahliyesini yaptılar, yakın zaman turp gibi ayağa kalkar yoğun bakımdan evinde istirahe çekilir. Bu memlekette adalet garibana çalışır, gariban askere gider ve şehit olur ki kelli felli adamlar rahat etsin eğlensin.

mehmet 21.Eylül.2008 15:02:14

bir sey hatirlamiyorum demesin ?
adam simdi hafiza kaybina ugrar !!!! kimim ben nerdeyin ? muhtemel bir numaraya gecmis olsun diyorum ama supheeyle yaklasmayi voktan ogrendik biz.

ÖMER 21.Eylül.2008 13:09:46

oyun olmasın
bu ergenekoncularda tam beyin kanaması geçirecek zaman buldular. sakın bu sağlık meselesi onların kendi sırlarını açığa çıkarmamak için yaptıkları bir oyun olmasın. yani adamları sırları açığa çıkmasın diye imha ediyorlar olabilir mi?

ahmet 21.Eylül.2008 11:29:20

ölmemeli
bu kadar çabuk ölmesi onun için bu dünyadan kurtuluş olur bu kadar çabuk ölüp yaptıkları vatan hainliğinde çabukcak kurtulmamalı.

mehmet 21.Eylül.2008 10:03:24
ilahi ceza
Bu milletin geleceği ile oynayıp, gayri resmi yapılanma ile yaptıkları işleri bu millet farkına vardı .İnşallah böyle insanlara hiç bir zaman fırsat vermez.yaptıklarının ilahi cezasını bu milletin önünde çekerler inşallah.

aliosman 21.Eylül.2008 01:03:00

kolay ölüm
Onun çabuk ölmesi çok kolay ölüm olur

cemal toptancı 21.Eylül.2008 00:42:20

aman dikkat
hastayı cezaevi paklar, en iyi istirahat yeri orasıdır zira. hastane de kalırsa allah bilir hangi büyükelçilik kana bulanır

ahmet 21.Eylül.2008 00:18:10

uydurma
ben o fakultenin doktorunada inanmıyorum hepsi düzmece üzgünüm:(((

bababey 20.Eylül.2008 23:48:15
Aynı Film
Dışarı çıkış için bir yol.
Dilerim doğrudur.

özgür 20.Eylül.2008 23:31:23
kurtulmak için yalan söylüyorlardır
etö, doktoru zorlayarak yaln söylettiriyorlardır

Simdi sorulmasi gereken soru su,

Bu kadar hain, ve bu kadar insanliktan cikmis vicdansiz kopekler nasil turedi?!!!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eyl 21, 2008 17:54

gokturkmehmet yazdı:Simdi sorulmasi gereken soru su,

Bu kadar hain, ve bu kadar insanliktan cikmis vicdansiz kopekler nasil turedi?!!!

gokturkmehmet, 11 Kasim 1938'den itibaren böyle bir toplum yetistirmek icin calistilar. Cehalet böyle korkunc bir sey maalesef...
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eyl 24, 2008 19:59

Eruygur'da felç belirtisi

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'nde beyin ameliyatı olan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un beyninin sağ tarafından hafif felç tespit edildi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, gerekli tetkikler yapılarak dün itibariyle başarılı bir beyin ameliyat geçirdiğini bildirdi.

Mutlu, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Ceylan ile düzenlediği basın toplantısında, 17 Eylülden beri hastanede tedavi gören Şener Eruygur'un, yapılan konsültasyonlar sonucunda Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından beyin ameliyatı geçirmesinin uygun görüldüğünü belirterek, ''Gerekli değerlendirmeler yapıldı ve dün itibariyle başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi'' dedi.

İstanbul ve Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi hastanelerinden yöneticilerin, Eruygur'un başka hastaneye sevkinin yapılabileceğini, transfer konusunda hazır olduklarını ailesine ilettiklerini de ifade eden Mutlu, ''Ailesi oluşabilecek riskleri en aza indirmek açısından hastanemizde tedavisini uygun gördü. Biz de gerekli işlemlere ve tedaviye hastanemizde devam ediyoruz'' dedi.

AİLESİNİN ONAYIYLA AMELİYAT EDİLDİ

Prof. Dr. Savaş Ceylan ise Şener Eruygur'un yoğun bakım servisinde klinik takip ve tedavilerinin yapıldığını, süreç içinde beyin ve sinir cerrahisi olarak hastanın nörolojik tablosunu değerlendirdiklerini bildirdi.

Ardı sıra yapılan tomoğrafik ve manyetik rezonans (MR) tetkiklerle hastanın travmaya bağlı orta şiddetli beyin injürisi geçirdiğini tespit ettiklerini dile getiren Ceylan, şunları söyledi:

''Travmaya bağlı olarak travmanın olduğu yer, karşı taraf ve beynin daha değişik bölgelerinde hemorajik odaklar vardı. Bu odaklar iki bölgedeydi. Takiplerimiz süresince bu hematomda hacimsel değişiklik gözlemedik. Pazartesi günü çekilen son tomografisinde yine kanamada bir hacimsel değişiklik olmamasına karşın bu tip kanamalarda olabilecek ikincil etkiler dediğimiz ödem ve diğer etkilere bağlı olarak beyindeki bası bulgularında artış sağlanması üzerine operasyona karar verildi. Ailenin de onayı alındıktan sonra dün saat 15.00 civarında hasta ameliyata alındı.''

AMELİYAT 3.5 SAAT SÜRDÜ

Ameliyatla her iki lobdaki hemorajik odakların temizlendiğini, ilave olarak beyni rahatlatacak cerrahi müdahaleler de yapıldığını vurgulayan Ceylan, şöyle devam etti:

''Ameliyat 3.5 saat sürdü. Erken dönemde hastanın beyin takibinin yapılabilmesi için basınç monitörü yerleştirildi. Süreç içerisinde Eruygur'un uyutulmasına devam edildi, daha sonra uyutulması sonlandırıldı. Tablo olarak dün ve ondan önceki güne göre biraz daha iyi. Gözleri açıktır. Takip etme noktasındadır. Bu tip hastaların değerlendirilmesinde matematiksel olarak kolay olması için normal bir insan için 15 puan olarak söylenecek nörolojik tablo Şener Eygur için 10-11 puandadır. Yoğun bakımda takibi gerekir. Yoğun bakımda takip edildiği sürece de hayati tehlikesi var demektir.''

''AKCİĞER VE KALP FONKSİYONLARIN YAKIN TAKİP EDİLMESİ GEREKİR''

Prof. Dr. Savaş Ceylan, bu tip hastalarda özellikle akciğer, kalp ve diğer fonksiyonların yakın takip edilmesi gerektiğini belirterek, ''Bunlarla ilgili olarak şu an da oldukça stabil durumdadır. Takiplerimiz böyle devam ederse beklentimiz solunum fonksiyonlarının kendisi tarafından sağlandıktan sonra yoğun bakımdan servise alınmasıdır. Bu sürenin kısa olmasını ümit ediyoruz. Gün, saat belirlemek bu tip hastalarda zordur'' diye konuştu.

Eruygur'un gelecekteki nörolojik tablosu için bugünkü verilerden hareket ederek bilgi vermenin yanıltıcı olabileceğini, süreci değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Ceylan, geleceğe yönelik kesin bulgular söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

''SAĞ TARAFINDA FELÇ HALİ VAR''

Birtakım nörolojik eksikliklerin söz konusu olduğuna da işaret eden Ceylan, ''Ayrıca hastanın sağ tarafında silik de olsa bir felç hali vardır, bu en baştan beri vardı. Bu, travmaya bağlı beynin bir yarısındaki, özellikle kortikal bölgedeki hemorajik kortizonlara bağlı bir felç halidir. Ama tam yerleşmiş bir felç olmaması gelecek için umut vericidir'' şeklinde konuştu.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Çrş Eyl 24, 2008 20:14

bu dogal iskence ile oldurme yontemi...oldurmeden yola devam edemeyecekler biliyorlar..onlara gore ankara istanbul tamam simdi unakitan iti izmiri teslim almaliyiz demis.hedef belli...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: Şener Eruygur beyin kanaması geçirdi

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Mar 22, 2011 22:14

Şener Eruygur'u Nasıl Öldürdüler

Farkında mısınız yandaş medya, eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Şener Eruygur'dan hiç söz etmiyor.

“Ay Işığı”, “Sarı Kız”, “Eldiven” darbe planlarına ne oldu?

Eruygur'un Fenerbahçe Orduevi lojmanlarında “ele geçirilen” yüzlerce “delil”e ne oldu?

Hiç unutmuyorum. 2008 yılı kurban bayramının ilk günü, Zaman gazetesi “Paşaların ziyaretçisi yok” diye haber yapmıştı. (Yoktu, çünkü bayramın ilk günü “paşaların” ziyaret günü değildi!)

Tahliye olduktan sonra, doktorların tavsiyesi üzerine eşiyle birlikte sokakta yürümesini Yeni Şafak gazetesi “Eruygur, Bağdat Caddesi'nde görüldü” diye haber yapmıştı. Hem de fotoğraflı. Suça bakınız!

Artık neden yazmıyorlar biliyor musunuz?

Şener Eruygur'u öldürdüler de onun için!

Cinayetlerini gizlemek, unutturmak istiyorlar!

Eruygur, 1 Temmuz 2008 günü gözaltına alındı, 8 Temmuz günü tutuklandı.

21 Eylül 2008 günü tahliye olduğunda GATA'da tedavi altındaydı. Kandıra F tipi cezaevinde koğuşunda merdivenlerden düşmüş, beyin kanaması geçirmiş, bilincini yitirmişti. Tahliye olduğunun farkına bile varmadı. Eruygur daha sonradan, iki aydan fazla kaldığı cezaevinde yalnızca 24 saat kaldığını “hatırlıyor” öyle sanıyor.

Şener Eruygur ile aynı gün tutuklanan Hurşit Tolon 6 Şubat 2009'a kadar cezaevinde kaldı. Eruygur ile Tolon'un “koğuş arkadaşları” emekli Tuğgeneral Veli Küçük ise üç yıl üç aydır tutuklu, şimdi Silivri 1 no'lu cezaevinde.

Aralarında Hurşit Tolon, Levent Ersöz, Hasan Atilla Uğur, Emcet Olcaytu, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan'ın da bulunduğu 56 sanıklı ikinci Ergenekon iddianamesinin 1 no'lu sanığı Şener Eruygur.

YALNIZCA “ATATÜRK” YAZABİLİYOR

Moda Deniz Kulübü'nde yapılan, Eruygur'un da katıldığı Encümeni Daniş tpolantılarını “gizli heyet toplantıları” (s.586) ya da Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın düzenlediği Patalya sohbetlerine “gizli toplantılar” (s. 584) diyen bir iddianamenin sanığı Eruygur bakın şimdi ne halde:

Beyninde onarılmayacak ölçüde hasar oluştu. Bir çocuktan farksız. Okuma-yazma bilmiyor. Hiçbir zaman öğrenemeyecek.

Yalnızca “Atatürk” diye yazabiliyor. Ancak “a” harfini tek başına yazamıyor. Doktorlar “ezberlemiş, bilmeden yazıyor” diyorlar.

Gazeteyi ters tutuyor, farkına varamıyor.

Sürekli gördüğü eşi, kızı ve torunu dışında kimseyi tanımıyor. Avukatı Filiz Esen'i “kızım” diye çağırıyor.

Yaşar Büyükanıt ile İlker Başbuğ'u birbirine karıştırıyor.

Ayda birkaç kez tansiyonu yükseliyor, ateşi çıkıyor, GATA'ya götürülmek zorunda kalıyor. Hani Fethullah Gülen'in “Gatakulli” dediği yere!

Şener Eruygur şimdi tam 70 yaşında. Pırıl pırıl beynini bu hâle getirdiler. Onu yaşayan bir ölüye döndürdüler.

Bunun hesabı sorulmayacak mı sanıyorsunuz!

Hikmet Çiçek / Aydınlık

Yazışma Adresi:

Hikmet Çiçek

1 No'lu Kapalı Cezaevi

F/7 Silivri/İstanbul

Odatv.com, 20 Mart 2011
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Çetin Taş » Prş Mar 31, 2011 19:08

Daha önce de birkaç kez yazmıştım çeşitli vesilelerle. Yedek subaylık görevim sırasında emrinde çalışma şerefine ulaşmıştım. Yalnız bende değil, emrinde çalışan tüm personelde derin bir saygı uyandırırdı sevgili komutanım. Durumu gerçekten de kötü. Bunu yapanlardan, buna neden olanlardan bir gün, mutlaka bu memleketin KEMALİST ÇOCUKLARI hesap soracaklardır. Ben-biz gelip geçiciyiz ama KEMALİZM ve KEMALİSTLER dünya döndükçe var olacaklardır. Çünkü hiçbir şey DÜŞÜNCEYİ-İDEOLOJİYİ öldüremez, yok edemez, toplatamaz, silemez, yakamaz, yırtamaz...Değerli komutanıma ömrünün geri kalanında huzur diliyorum. Şu an için elimden başka bir şey gelmediğinden dolayı da yaşadığım üzüntüyü anlatamam...
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen İrfan Tuna » Prş Mar 31, 2011 19:36

Rüzgar eken, elbet birgün fırtınayı da biçer...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Nis 01, 2011 23:26

İrfan Tuna yazdı:Rüzgar eken, elbet birgün fırtınayı da biçer...

Yakındır!
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x