Söze gerek yok!

Genel & Güncel Konular

Söze gerek yok!

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 18:24

[img]http://img.sabah.com.tr/im/2007/06/15/BCCAB55A8E548143BD644869r.jpg[/img]

SÖZE GEREK YOK!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 18:25

Bir çeşit hayvanlık göstergesi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen shadow39 » Cum Haz 15, 2007 18:25

harbidende soze gerek yok.Yazikalr olsun
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Egeli » Cum Haz 15, 2007 18:26

Şerefsiz,namussuzlar.Gel de bu o.çocukları için canını feda et!!
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 18:28

Bu fotoğraftaki şehidin rütbesi binbaşı!
Yani kıdemli bir subay!
Subaylar neden şehid olmuyor diyen satılık Nuh Gönültaş yavşağına kapak olsun!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen AlpereN » Cum Haz 15, 2007 18:33

gerçekten Türkiyenin böyle bir sorunu var saygısızlığın önce gideni şehitlere saygı bumu yazıklar olsun diyorum :evil: :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 23:16

Arkadaşlar,bugün NTV Radyo'da Havaalanından sorumlu olan vali yardımcısının bir açıklaması vardı,şu şekildeydi:"Aslında daha önceki şehit cenazeleri de uçaktan indirilip askerlere teslim edilene kadar ki kısa mesafede aynı şekilde getiriliyordu.Ama hoş değil tabi.".Bu tarz bir şeydi işte açıklaması.Bunlar salak yahu.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:19

Çetin Taş yazdı:Arkadaşlar,bugün NTV Radyo'da Havaalanından sorumlu olan vali yardımcısının bir açıklaması vardı,şu şekildeydi:"Aslında daha önceki şehit cenazeleri de uçaktan indirilip askerlere teslim edilene kadar ki kısa mesafede aynı şekilde getiriliyordu.Ama hoş değil tabi.".Bu tarz bir şeydi işte açıklaması.Bunlar salak yahu.

Eğer salaksalar sorun yok.
Ama bilerek yapılıyorsa sorun büyük!
Salak olur da insan bu kadar salak olmaz için....
Neyse ya.Küfredeceğim tuttu,
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 15, 2007 23:21

az kaldi....
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:26

Türk-Kan yazdı:az kaldi....

Neye? Seçimlere mi?
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 15, 2007 23:29

degisime, Türk devrimine.. her alanda... cok mu uctum?... :roll:

en zor, en yaraliyici günlerde bile gidisati degistirme gücümüzün icimizde varolduguna inancim sonsuz :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Çetin Taş » Cum Haz 15, 2007 23:33

Vallahi Türkan haklı,az kaldı.
Ama gırtlak gırtlağa girmemize mi(bu yoz,yobaz,Kürtçü-şeriatçı-liboş-ABci-ABDci koalisyonuyla),yoksa Irak'a girmemize mi?Ya da doğrudan seçimlerde alınacak acaip ilginç bir sonuçla 2.Türk Devrimi'ne mi?
Bakalım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen SOKRATES » Cum Haz 15, 2007 23:36

Türk-Kan, Çetin Taş,
Valla ben pek fantazi sevmiyorum bu değişim konusunda,Zira ucunun nereye gideceğini kestiremiyorsun!
80 küsur sene önceki değişimleri bile bu millet hala ancak sindirebilmişken-ki hala sindiremeyenler var- yeni değişimler sadece işleri karıştırır!
Osmanlı bile son zamanlarında hep değişiyordu.
Devrimler,Islahatlar falan.
Ama bünye kabul etmeyince hasta öldü!

Sadece Akp'den kurtulalım yeter!
Bazen amacı ileri boyuta taşımayacaksın,hele ki bu değişim olursa,yoksa amaç seni araç yapar!
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Haz 15, 2007 23:40

SOKRATES, tarihte degisime ayak uyduramayan milletler kaybolmustur. degisime ayak uydurmamiz degil, ilim ve bilimimizle degisime öncülük etmek benim kastettigim... sahlanmamizi engelleyen "ayrimciliga" son verip, elele ileriye gitmek :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cum Haz 15, 2007 23:41

En büyük risk, risk almamaktır. Yeni Türk Devrimi, Türk Birliği kurularak başlatılabilir...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x