Tarihin İbretlik Olayı : POMPEi :

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen kaye » Çrş Mar 12, 2008 23:45

Bir de şunu da söylemeden edemeyeceğim:
Hani deniyor ya "korkutma" nerde bu yazdıklarımızda diye; tartıştığımız bu forumun adı ne:
Korku & Esrarengiz & İlginç Olaylar.............
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Pınar » Prş Mar 13, 2008 8:29

Konuyu okuyanlar korkmuş olabilir ( ki bunda da korkulacak bişey yok :lol: ) de benim söylediklerimde korkulcak bişey yok diye düşünüyorum hala :wink:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen |Cansu| » Prş Mar 13, 2008 9:38

Bu basligi ibretlik olarak kilitlemiyorum. Ama forumda Harun Yahya ilgincliginden paylasimlar yapmak yasaktir. Basligi ait oldugu yere tasiyorum

Ablacım bana attığın mesajdan sonra Harun yahya yazılarını okumaya töbe çektim diyebilirim :r Kaynağı belirttim nerden aldığıma dair.Geç oldu ama özür dilerim.

« |Cansu| » yazmış:Sende saol Medcezir gazetede yorumları okudumdo çoğu kişiler bunu doğa olayı olarak bilmek istiyor kimse Allahın cezası olarak bilmek istemiyorrr yani Kuranı Kerimdeki açık ayetleride görmek istemiyolar

l

Allah'ın cezası demek ki! O zaman başımıza gelen herşey Allah'ın cezası, 17 Ağustos ta, Düzce depremi de, Dinar depremi de, Bala depremi de.. Ama 8 şiddetine dayanıklı ev yapan Japonlar Allah'ın sevgili kulu veya yanardağ yakınında oturmayanlar..
Bizi gidi Allah'ın cezaları...

Korkma bu olay[lar] sapkınlık yapanlar için.

Pınar, :) Korkutma yorumlarınla.
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Pınar » Prş Mar 13, 2008 11:43

|Cansu|, pardon ya :lol:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen kaye » Pzr Mar 16, 2008 10:22

Anlayış farklı, izan farklı;
Ne kadar bilirsen bil, Ne kadar anlatırsan anlat; Senin bildiklerin karşındakinin seni anladığı kadardır.
Bu sözü çok seviyorum..
Hâlâ hakikaten benim mi korktuğumu düşünüyorsunuz, öyle bir korkum olsa sizinle tartışamazdım ben. Bence fazla da uğraşmayın, korkutamazsınız beni :)
"Sizin Yazdıklarınızdan Etkilenecek İnsanlar Sizin Gibi Düşünenlerdir".
İsterseniz forumu baştan sona okuyunuz. Kimler desteklemiş sizi, kim konuları abarttığınızı yazmış!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Ram » Pzr Mar 16, 2008 10:28

Hadi, yeter bu kadar şaka. Pempei'yi, Güncel Meydan'ın çöp tenekesine gömüyorum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 16, 2008 10:34

Ram yazdı:Hadi, yeter bu kadar şaka. Pempei'yi, Güncel Meydan'ın çöp tenekesine gömüyorum.

Son ekleme de benden olsun mirim :) akape'ye acilan kapatma davasinin ertesi günü Ankara'da deprem oldu. Bu da Allah'in sapkin anti-akape'cilere bir uyarisi olsa gerek :imam:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x