Tayyip baksana kaç kişiyiz saysana

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 29, 2007 22:44

Umarım bir daha asla vatanseverler birbirlerini kırmaz,üzmez.
Güçlerini birleştirirler ve düşmanlarını yok etmek için kullanırlar.

amin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 30, 2007 16:55

Arkadaşlar,birkaç slogan daha geldi aklıma.
-En büyük asker bizim asker!
-Orduya uzanan eller kırılsın!
-Şehitler ölmez,vatan bölünmez!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Berco » Pzt Nis 30, 2007 21:20

Taksim'den geçiyordum.Bir slogan hoşuma gitti. :)

"Tayyip biz bunu hergün yaparız." :lol:
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen Pisagor » Pzt Nis 30, 2007 21:44

................
En son Pisagor tarafından Pzt Nis 30, 2007 22:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 30, 2007 22:07

Pisagor,Paylaşım Board'un HABERTURK'lüğüne soyundun anlaşılan.
Sondan başlayayım,"Ne şeriat ne darbe demokratik Türkiye!"sloganı asla ve asla doğru değildir,Türkiye gerçeklerine de uygun değildir.Orada milyonun üstünde insan toplandıysa toplanmalarının en önemli sebeplerinden biri de 2 gün önce verilen muhtıraya verilen destektir,askerin arkasında durduklarının ispatıdır.
Demokrasiyi yok etmek isteyen insanlar bir şekilde demokratik sistemin cilvesiyle iktidarı ele geçirdi Türkiye'de.Aynı insanların hükümet etme hakkına da karşı olanlardanım ama senin gibi vatandaşlarım sayesinde demokrasi ayağına Türkiye Cumhuriyeti'ni 4,5 senedir şeriatçılar yönetiyor.
Şimdi bu insanlar Cumhurbaşkanlığı makamına da göz dikince 4,5 senedir üerine ölü toprağı serpilmiş olan TSK'da ATATÜRK'ün kendisine verdiği görevi hatırladı.
Elbette ki o mitinge katılanların belki de hiçbiri darbe istemiyordu ama Ne şeriat,ne darbe dendiği zaman şeriat ve darbe eşit konumlandırılmış oluyor ve işte ben de buna sonuna kadar karşıyım.Her mantıklı Türk vatandaşı gibi şeriat altında yaşamaktansa bizim de zamanında bünyesinde vatan hizmeti yaptığımız Türk Silahlı Kuvvetleri'nin darbesini tercih ederim.
Her ülkenin demokratik koşulları kendi şartları tarafından belirlenir.Bugün Avrupa'da şeriat tehlikesi yoktur.Bunun için oradan buraya demokrasi nutuklar atmak kolay-ki hiçbir hakları yok-.Ama aynı Avrupa 5 sene önce Avusturya'da Nazi partisi seçimleri kazandığında tüm Avrupa bastırdı ve Nazi partisine hükümet etme hakkı tanımadılar.O zaman bizim demokratlar ve Avrupa-Amerika'nın demokrasi şampiyonları sus pus oturdular,kimse demedi demokratik hak,demokratik sistem.
Üstelik bir kez daha yineliyorum,dünyada sadece Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Laik demokratik sistemi koruma ve kollama görevi vardır,bu görev Atatürk tarafından verilmiştir.
Burada herkesin yapması gereken askeri verdiği muhtıradan dolayı eleştirmek değil,askere muhtıra verdirten hükümeti eleştirmek,doğru yapması için baskı yapmaktır.
Sloganlar ise gerçekten müthişti ve hemen hepsi de senin sandığının aksine halkımızın gayet güzel analiz yaptığının ispatıydı,en azından o mitingte bulunan insanlar analiz yetenekleri oralamanın üstünde insanlardı ve bunu ispatladılar.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Pisagor » Pzt Nis 30, 2007 22:11

Çetin Taş, sen kendini ne zannediyorsun?

Her yorumunda birini itham etmekten bıkmadın mı? Orayı burayı gezdim diye bu hakkı kendinden mi görüyorsun.Bana gelip sırf bu adama laf atayım tatmin edeyim duysuyla hareket ediyorsun.Sloganları duymadıysan aç kulaklarını dinle.Siteyide tepe tepe kullan.....
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 30, 2007 22:19

Orayı burayı gezdim diye bu hakkı kendinden mi görüyorsun.Bana gelip sırf bu adama laf atayım tatmin edeyim duysuyla hareket ediyorsun.Sloganları duymadıysan aç kulaklarını dinle.Siteyide tepe tepe kullan.....

:kikirik:
Aşkolsun yahu,yetişkin bir adamla konuştuğumu sanıyordum,yine alıngan bir genç çıktı.
Canım kardeşim,burası forum sayfası.Tartışma sayfası yani.Sen fikrini yazdığında,seninle aynı görüşte olan insanlar desteklerini yazarak belirtirler ve yine aynı şekilde karşıt görüşte olanlar da yazarak neden aynı şekilde düşünmediklerini yazarlar.
Elbette çok yer gezdim,gördüm.Bunu birileri istedikleri manada anlasınlar ama bu gezip görmelerin de bana kattıkları var ve bunların çoğunun olumlu şeyler olduğunu düşünüyorum,yorumlarıma da bunları katmaya ve bu site ile paylaşmaya çalışıyorum.Sitemizin adına da uygun olan bir durumdur bu.Yoksa kimseye büyüklenmek falan derdim değil.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Berco » Pzt Nis 30, 2007 22:24

Demokrasiyi yok etmek isteyen insanlar bir şekilde demokratik sistemin cilvesiyle iktidarı ele geçirdi Türkiye'de

-----------------

O şekli aç...

"Netekim" köpeğinin şekli o!%10 barajının şekli o...

Şimdi Genelkurmay kendisine Anayasa'nın verdiği yetkileri kullandığını söylüyor.Eyvallah!

Yarın RTE çıkar bana Anayasa'nın verdiği hakları kullanarak meclisin 3'de 2'sini ele geçirdim derse ne olacak?

Anlaşıldığı gibi sorun Anayasa'da...

Bu Anayasa'yla ancak bu kadar demokrasi olur.
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletigönderen Pisagor » Pzt Nis 30, 2007 22:26

Çetin Kardeşim bak diyorsun sürekli büyüğüm büyüğüm ama sözlerin böyle sözde aşağılamaya çalışman beni delirtiyor.Görüşüme katılmazsan dersin ki ve ispat edersin böyle dersin.Ama sen ispatta değilsin hemen söze ithamla yada sen mantıksızsın diye başlıyorsun.Bu alınganlık değil.Ayrıca bu olay sadece bana karşı mı hayır? Bir tartışmada aynı olay BERCO içinde geçerli.

Karşındaki genç ama diyorum ya söz sanatı yapmayıp mantıklı tarışınca herkes karlı çıkacak.Herkesin ufku açılır.

Ben farklı görüş ve fikir oldukları farklı takım tuttukları için birbirilerine düşman gibi bakan adam değilim.Sadece tarzın yanlış.Umarım düzelir diyorum ama insan 7'sinde neyse 70'indede odur.Yaşını bilmiyorum.İstemiyordumda.Bu ülkedeyiz madem sen dostum,kardeşimsin.Hepimizin yolu açık olsun....

Selametle....
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 30, 2007 22:32

Berco,TSK Atatürk'ün verdiği görevi-ki Anayasanın değiştirilemez maddelerinden birisidir bu-yapıyor.Bunun Tayyip'inkinden en temel farkı bu.
Pisagor,ben hiçbir sözüme büyüğüm diye başlamadım,az önce ki seni kızdıran yazımda da böyle bir ima yok.Sadece şu "ne şeriat,ne darbe,demokratik Türkiye"sloganına olan sinirimden dolayı biraz sert bir yorum yazdım galiba.Alınmana neden oldum,kusura bakma.Yoksa derdim kimseyi üzmek,bozmak,aşağılamak,vs. değil.
Yorumunu falan silme,gücenme,bu sayfada hepimiz arkadaşız.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Berco » Pzt Nis 30, 2007 22:35

Çetin Taş, Milletvekilleri seçimi yasası diyoruz.Yani ülkeyi yönetenlerin seçildiği yasa...Bunun kadar önemli bir yasa olur mu?

Değişmek zorunda...
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 30, 2007 22:38

Berco,her ülkenin anayasalarının değişmez hükümleri vardır.
İşte laiklikle ilgili lan anayasa maddeleri değişmez maddelerdir,değiştirilemsi teklif dahi edilemez.
Anayasanın yanı sıra Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi dahi hem TSK'ne ve hem de Türk gençliğine yapması gereken görevleri bir ödev şeklinde belirtiyor.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Naima » Pzr May 20, 2007 11:51

Bu haberi tekrardan gündeme getirmek istemezdim. Ama ufak bir yanlış anlaşılma olmuş.

Ben yukarıda ki İslamcılar'dan kastım " müslümanlar " dı. Başka kullanıcılarımız farklı yorumlamış haliyle... Bunu belirtmek istedim...
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Veled » Pzr May 20, 2007 13:31

Cumhuriyeti'ni 4,5 senedir şeriatçılar yönetiyor.

işte bu sözünün altına imzamı atarım abi biz bu adamlara sonuna kadar karşıyız atamızın getirdiği cumhuriyeti onun gibi laik cumhuriyetçi milliyetçi insanlar yönetmek zorundadır
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Naima » Pzr May 20, 2007 14:04

Bir Vatandaş yazdı:
Cumhuriyeti'ni 4,5 senedir şeriatçılar yönetiyor.

işte bu sözünün altına imzamı atarım abi biz bu adamlara sonuna kadar karşıyız atamızın getirdiği cumhuriyeti onun gibi laik cumhuriyetçi milliyetçi insanlar yönetmek zorundadır

Bir hatırlatma...

Şeriat: Kur'an'daki ayetlere, Hz. Muhammed'in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku. ( Türk Dil Kurumu )

Türk Dil Kurumu'nun verdiği açıklamayı göz önünde bulundurup yorum yaparsak daha sağlıklı yorumlar yapabileceğimiz kanaatini taşıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x