maydonos yazdı:aslinda bu benim 82 yasindaki babamin ricasi idi kiramadim yazdim hirbo06 yazmadigim haldede yazdim demek hos olmazdi..daha mustehcen anlattida ben biraz yumusatarak yazdim..kusura kalmayin...zaman zaman da insan kaciriveriyor.kusura bakmayin buda aslinda biraz caresizlikten...cunku karsi tarafinda sevyesi ve yaptigi seyler yuh dedirtiyor yada cus...yani ben kendimi turk biliyorum ve pekcok aile benim gibi..ne olacak bizim halimiz haksizmiyim..ben o hakareti etmisim cok mu?az dahi...adam resmen pic diyor bize...o igrenc adam her sozu hakketmis durumda....ayrica tepki vermeyen veremeyen bu millete ne demeli...
Belkide yanlış argümanlarla iş yapıyoruz , akp denen topluluk nereden besleniyor ? dini duyguları aşırı olan kesimlerden ve cahillerden değilmi ? ozaman bizde akp yi bu konulardaki açıkları ile deşmeliyiz mesela deniz feneri artık boyunlarına yafta oldu sürekli gündemde tutmalı, tecavüzcü vakit gazetesi yazarı üzerinden yüklenmeli bunun gibi şeyler yapmalıyız adamlar hertürlü değerlerimize saldırıyor ,
belden aşağı ahlaksız haberler dolu bugün cinnet geçiriyordum az önce allah aşkına girin bakın
- İm (Kod): Tümünü seç
www.samanyoluhaber.tv/
sitesine inanılmaz asparagas ergenekon haberleri var bu kadar başarılı bir psikolojik savaş yürüten bir kurum nadir görülür ondan sonra hatamızı daha iyi göreceksiniz onlarla aynı şekilde savaşmalıyız başka türlü olmaz
samanyolu , vakit ve benzeri sitelere dadanıp yorum bombardımanına tutmalıyız doğru haber yapın diye yalan ve şişirme her haberlerine tepki vermeliyiz ne olur sanki adam başı her habere 10 tane yorum yazsak 10 tanede e-mail adreslerine e-mail atıp protesto etsek ? yanlarına yasal olarak bırakmayabilirz ama ekmeksiz köfte olmaz çabasızda mücadele olmaz
iyi günler