Tayyip Erdoğan; medyaya boykot, Türkiye'liyim diyelim!

Genel & Güncel Konular

Tayyip Erdoğan; medyaya boykot, Türkiye'liyim diyelim!

İletigönderen hirbo06 » Çrş Oca 28, 2009 9:33

Turk, Ovun, Calis, Guven soylemini degistirmemiz gerekmekte, herkes kendi etnik kokenini soyleyecek anlasilan!!!!
"Turk vatandaslari" su siraya girsin cumlesi basbakanimizin gorusunden yola cikarak "Turkiye vatandaslari" su siraya girsin olacak!!!!! Boyle olmasi nereden icab etti, bunun anayasada isi ne diyenler ise irkci imis. Desene Ataturk'ten bu gune bu anayasalari benimseyenler hep irkci idi!!!! Adini koymamis....

Sen aklimizi koru Yarabbi....

Yine medyaya boykot çağrısı 28 Ocak 2009

ANKARA

Başbakan Erdoğan, gazetelerde çıkan bazı haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyleyerek, "Gelin sivil inisiyatif kullanalım. Boşuna paranızı niye veriyorsunuz, zaten yalan haber. Onun için bunları paramızla güçlendirmemizin anlamı yok" dedi. AKP Grubu’nda konuşan Erdoğan, "Durmak yok yalana devam" diye medyayı eleştirdi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, partisinin dünkü Meclis grup toplantısında yine medyayı sert bir dille suçladı, "Bunları bir de paramızla güçlendirmeyelim" diyerek geçmişteki boykot çağrısını yineledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İsrail Başbakanı Ehud Olmert’in yemeğine davet edilmediği ve kendisinin Brüksel ziyaretiyle ilgili bazı haberleri işaret ederek, "Gelin sivil inisiyatif kullanalım, yalan yanlış haber yapan medyayı olmayalım dedim. Boşuna paranızı niye veriyorsunuz, zaten yalan haber. Onun için bunları bir de paramızla güçlendirmemizin anlamı yok, onlar yine aynı şeyi söyleyecekler, yapmasınlar yalan haber" dedi. İnönü’nün "Basının benimle ilgili haberlerine inanmıyorum, başkalarıyla ilgili haberlerine inanıyorum" dediğini anımsatan Erdoğan, "Böyle bir durum var" dedi.

6 yıldır çeşitli açılış törenlerine katıldığını, bu törenlerde ilke olarak kurban kestirmediğini, kesmeye çalışanları da durdurduğunu anımsatan Erdoğan, Gaziantep’te partisine ait bir binanın açılışında kurban kesilmesiyle ilgili basına yansıyan görüntüleri işaret etti. Habere "Durmak yok kesmeye devam" başlığı atıldığına dikkat çeken Erdoğan, "Başlık bu. Bu şimdi art niyeti göstermiyor mu, bunun neresinde doğru düzgün hareket var. Durmak yok yalana devam" diye konuştu.

Tren hızlı gidiyor inen bir daha binemez

Erdoğan, seçim küskünlerini de, "Tren hızlı gidiyor, inen bir daha binemez" diye uyardı. Erdoğan, partisinin dünkü Meclis grup toplantısında, aday yapılmayınca başka partilere geçenleri eleştirerek, şöyle konuştu:

"Olduğum zaman, makama getirildiğim zaman her şey çok güzel’ ama ’burada bir bayrak değişimi olsun’ denildiğinde de eyvah orada kıyametler kopuyor. Bazıları bakıyorsun hemen kulvar değiştiriyor, hop başka bir yere kayıp gidiyor. Bazıları farklı bir yere kayıp gidiyor. Arkadaşlar, bu tren çok hızlı gidiyor. Bu trenden inen bir daha da buna yetişemez. Bunu bilmemiz lazım. Bakıyorsunuz, ciddi karalama kampanyası yapanlar da oluyor. Hele hele bunlar çok çirkin."

Ben Türkiye vatandaşıyım

Başbakan, AKP Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen "Siyaset Kürsüsünde Ben de Varım" konulu hitabet yarışması ödül törenine de katıldı. Erdoğan, burada da yaptığı konuşmada; bölgesel, dinsel, etnik milliyetçilik yapanların karşısında olduğunu söyledi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülkede 30’u aşkın farklı etnik unsur var. Hepsi kendine belli bir rakam biçiyor. Bizler bu rakamlarla uğraşmaktan çok, diyoruz ki ’Sen Türklüğünle, sen Kürtlüğünle, sen Lazlığınla, sen Arnavutluğunla övün diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı çatısında hep beraber toplanalım, buna saygı duyalım. Ama bakıyorsunuz ben bir Türkiye vatandaşıyım. Bunu anayasal anlamda kullan. Ama bunu kullanmakta zorlananlar var. Bu hastalık derecesine gittiği anda yatıyor, kalkıyor etnik milliyetçiliğini sürdürüyor. Bu ülkede ayrımcılıktır. Ben Kürt vatandaşımı Kürt kardeşim olarak sevebiliyorum. Türk’ü sevdiğim kadar seviyorum."

Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10871706.asp?gid=229
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 28, 2009 12:32

"Ben Gürcüyüm, eşim Arap" diyen, basbakanlik koltugunu isgal eden zat'a duyurulur:

"Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkina Türk milleti denir."

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen talat pasa 1 » Çrş Oca 28, 2009 13:57

Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkina Türk milleti denir."
evet
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

İletigönderen maydonos » Çrş Oca 28, 2009 15:23

kavramlar anlamini yitirdi..herseyin icine zicti bu hukumet..tez elden gitmeliler...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen taironas » Çrş Oca 28, 2009 15:56

Anayasal olarakta TCK ya görede suç işliyor RTE yok ki bir cesur savcı aç davayı adam köşeye sıkışsın , anayasanın 67.maddesine aykırı davranıyor kendini iyice kral sanmaya başladı allahtan hayırlısı
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen İlteriş » Çrş Oca 28, 2009 16:51

"Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkina Türk milleti denir."

"Turkiye Cumhuriyetini yikma projelerine oy veren Turkiye Halkina ise Turkiyeli denir"
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Oca 28, 2009 17:00

Bu adam kendisini Türkiyenin padişahı sanıyor. İşine gelmediği her konuda bağırıp, çağırıyor ve insanları kendi bakış açısına göre yönlendirmeye çalışıyor. Bu mu Türkiyenin demokrat başkanı. Bizim iş bilmez liberaller tarafından pohpohlanmasaydı bu kadar haddini aşamazdı. Milletin ne yapıp yapmayacağına bu zat mı karar verecek? Türkiyede insanlar yeteri kadar bilinçli olsaydı bu böyle ahkam kesemezdi. Adamında her konuda bir fikri var. Merak ediyorum bu adamın burnunu sokmadığı bir konu var mıdır?
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen avrasya » Prş Oca 29, 2009 0:15

Yandaş medya kesmemiş ! Yeterli gelmemiş..

Hepsi ; "padişahım çok yaşa" demeli .. :mrgreen:

Akepe demokrasisi !!! Amerikan modeli..

Yani BOP stil..
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 29, 2009 1:18

zafercem yazdı: Türkiyede insanlar yeteri kadar bilinçli olsaydı bu böyle ahkam kesemezdi. Adamında her konuda bir fikri var. Merak ediyorum bu adamın burnunu sokmadığı bir konu var mıdır?

Al bendende o kadar... Herif sifir egitimle ve kulturle sirf derebeylik yaparak illa benim dedigim dogru diyor... Karsisindakini dinleyip hak vermek ne kelime, onun dediginin disindaki hersey yanlis oldugu gibi, yapmayanda dunyanin en kotusu hemen hapsedilmeli... Tam diktator oldu basimiza... Dis politikanin, kirmizi cizgilerin icine etmis, AB ye girecegim diyerek olayi yalakalik kolelik seviyesine dusurmus, tum onemli kurumlari ona buna peskes cekmis, devletin gucunu azaltmis, ordu ve burokratlarin ve devlet kurumlarinin haysiyetini zedelemis, hala oradan cikip soyle yapacaksiniz boyle diyeceksiniz diyerek agzimiza kendi cumlelerini sokmaya calisiyor...

Kardesim zorla mi diyecegiz, Turkiye'liyim diye!!! Onca asirdik Turk'uz dedik gezdik bir haci hoca takimi iktidar oldu diye aslimizi mi inkar edecegiz... Tum bunlar olur iken hala bunlara destek vermekte israr edenler, ya kaz kafadir, ya da bunlardan ekonomik, siyasi, iktisadi bir cikari olanlardir... Ulke ve millet yarari guden birinin bunlara bile bile destek vermesi vatan hainliginden ote birsey degildir...
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen maydonos » Prş Oca 29, 2009 1:42

pek yakinda herkes ben essegim diye gezecek bu ulkede..dunyada hayvan aleminde esine tek tecavuz eden hayvandir..bizim milletimizde her tur tecavuze ugradi halen yarrabbi sukur diye geziyor..bu basbakan beyin birakmadi millette..yapmadigini birakmadi utanmadan konusuyor halen...millettte tepkisiz dinliyor...padisahtan da beter ahlaksiz ya.hicbir ulkede boyle bir essek basbakan olmaz ya...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen taironas » Prş Oca 29, 2009 2:38

maydonos yazdı:pek yakinda herkes ben essegim diye gezecek bu ulkede..dunyada hayvan aleminde esine tek tecavuz eden hayvandir..bizim milletimizde her tur tecavuze ugradi halen yarrabbi sukur diye geziyor..bu basbakan beyin birakmadi millette..yapmadigini birakmadi utanmadan konusuyor halen...millettte tepkisiz dinliyor...padisahtan da beter ahlaksiz ya.hicbir ulkede boyle bir essek basbakan olmaz ya...

Maydanoz RTE için ne söylerseniz can yanma refleksi ile deriz hak eder etmez hepimiz farkındayız ki daha da ileri şeyler söylememek için kendmizi tutuyoruz , Ancak ben yazılarınızı dikkat ile okuyan ve beğenen biri olarak bu tanımı Aziz Türk Milletine yaptığınız yakıştırmadan rahatsız oldum hiçbir Türk evladı eşşek olamaz ve eşşek olamadığı için de o zatın eşi olamaz ki dediğiniz cürümü işleyebilsin , yobazlık bağnazlık ve cehalaetten kendini kullandırabilenler var elbet ama o dediğiniz fiili kabullenecek kadar alçalacak bir millet değildir Yüce Türk milleti , ancak atilla ilhanın dediği gibi (allah rahmet eylesin) %10 luk hain kotasındaki zatlar bu tanımın elbet direkt muhatabıdır , veledi zinalar (vatan hainleri ve işbirlikçiler) elbet her türlü tabiri hakkeder ancak Türk Milleti bu genellemeye tabi olamaz

Saygılar ,
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen dervishizir » Prş Oca 29, 2009 2:58

Ya birine bir şeyler olacağı zaman o azgınlaşır sarhoşlaşır, kendini bilmezmiş gözü kararır ortalığı görmezmiş derler. Acaba diyorum bunada bir şeyler olacak ondanmı böyle konuşuyor. Allah bizleri helak olacakların arasında komasın. at tepti olmadı, top tepti olmadı, üçleyince durum sakat gibi görünüyor. Acaba 13 mü uğursuz sayısı????????
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen maydonos » Prş Oca 29, 2009 4:05

Tornistan, benim ailem cok karisik turkiyenin mozaigi gibi herkesten var bu basbakan bana ne demek istiyor ben neyim bu nasil bir asagilama bu nasil bir utanmazlik..bu nasil bir irkcilik..tabiki kendimi tum milletler tarafindan tecavuze ugramis hissediyorum..benim durumumda olan kimse yok mu?nasil tepkisizler bu kadar..ben turkum diye biliyorum kendimi ben kimliksiz afedersin picmiyim?ben essek demisim cok mu? bizim bir kulturumuz var altta kalmis unutulmus olabilir.ornek vereyim "essek hosaftan ne anlar suyunu icer denesini birakir" gibi.esseginde anlami cok cesitli.. essek in pek cok karakteri var.yalniz bu basbakan gercekten uzgunum ama artik sesi dahi rahatsiz edici...bizler duzeyli insanlariz. ..gercekten bu ahlaksizlik abidesinden kurtulmanin bir yolunu bulmali bu akilli millet diyeyim o zaman...neden refleks gosteremiyor bu asil millet o zaman..bu kadar tacize ugrayan bir toplum nasil tepki vermez ...bu nasil bir topluluktur...benim umidim kalmadi gercekten..

Dervisvezir at kadar olamadik inan bu cok kotu bir duygu...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 29, 2009 5:18

maydonos yazdı:benim umidim kalmadi gercekten..

maydonos, ümitsizlige kapilmak sirk kosmak anlamina geldiginden hem dinimize aykiridir, hem de sanli tarihimize. Nisan 1919 Türkiye'sinde yasiyor olsaydin ne yapacaktin? Herseyi kaybettik, buraya kadamis mi diyecektin? Türk milleti tarihinde nice düsmanlarla savasmis ve hadlerini bildirmistir. Zor günler, evet. Ama umudu yitirmek yok. Mücadele edecegiz. Hainler sayisal olarak üstün gibi görünseler de bir Türk kac haine bedeldir sence? Biz kazanacagiz. Tarih bugün tekerrür ediyorsa, yarin da edecektir. Tüm soysuzlara hadlerini bildirecegiz.

Nasil basliyor Istiklal Marsimiz: KORKMA, sönmez bu safaklarda al sancak!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 29, 2009 8:18

maydonos yazdı:.padisahtan da beter ahlaksiz ya.hicbir ulkede boyle bir essek basbakan olmaz ya....

Olur oluuur.... Essekte cok Essekoglu essekte cok bu dunyada:)) Esekten yana bizimde SIKINTIMIZ yok cok sukur!!! Bak ABD yeni kurtuldu bir esekten, boz esek gitti, karakacan geldi:)) Bizde eseklerin veya essoglu esseklerin olmadigini soylemek gercegi inkar etmek olur:)) Atalarimiz bosa soylememis "egitim/okumak cehaleti alir eseklik baki kalir" diye... Sozun kisasi bizde okumamis kendini egitmemis cahillerin oldugu gibi, okumus ve egitimli essek ve hatta essekoglu esseklerin sayisinin birhayli olduguda bir gercektir:))
Saygilar

Not: Tecavuz yorumu asiri kacmis, yakismamis...otesi dedigim uzere esekte cok katirda:))
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x