Türkeş "hocaefendi" hakkında ne düşünüyordu?

Tartışma Alanı

İletigönderen zorluts » Cum Tem 13, 2007 1:14

bence fethullah gülen bir bölücü değil.....bence vatanına faydası dokunmuş bir insan....alparslan türkeş de allah rahmet eylesin doğru bir iş yapmış bence fethullah güleni överek....he kötü yanları yok mudur fethullah gülen cemaatinin yada kendisinin.....mutlaka vardır......hatasız kul olmaz....
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 1:16

CaNKutSaL yazdı:
o belgeler beni ilgilendirmiyor.. beni yazılan cümleler ve fikirler ilgilendiriyor... ayrıca zamanın kutsalı olmak gibi bi derdim yok merak etme öyle bi derdim olsa burda olmam zaten :) .. neden şahsıma saldırıyorsun da fikirlerime bi cvp veremiyorsun... sizin gibileri bilirim ben psikolojiden anlamadığınız için ve kendi fikirleriniz dışındaki insanları hazmedemediğiniz için insanların şahıslarına saldırırsınız... fikir olarak sıfırsınız çünkü.. işiniz gücünüz laf ebeliği ve insanların şahıslarına saldırmak... ben de sana gülüyor ve geçiyorum... hadi beni banlattır :)

..

şikayetçi olduğun konuda aynen saldırıya geçeceğine, kafandaki bilgilerini anlatsan daha iyi olmazmı.

ama lütfen kendi kafandaki yorumları, başkalarının laflarını değil.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 1:18

zorluts yazdı:bence fethullah gülen bir bölücü değil.....bence vatanına faydası dokunmuş bir insan....

mesela ne gibi.

biraz izah etsen de biz de faydalansak.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Tem 13, 2007 1:19

dertsiz, lütfen üst üste mesaj atmayınız. Tartışmaya çalıştığınız kişi, siteden uzaklaştırılmıştır. Görüşleri için değil, hakeret ettiği için.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen zorluts » Cum Tem 13, 2007 1:21

dertsiz, kardeş yabancı ülkelerde okullar açıp ismimize oralarda duyurdu....ben istiklal marşını okuyan japon çocuklarının videosunu izledim....adamlar türkçe olimpiyatları yapıyorlar....bence milliyetçilik bu adamların yaptığı.....hem islama hem Türkiye Cumhuriyeti'ne.....benim milliyetçiliğimde islam=türk.....

hatta bunla ilgili bi hikaye de vardır....bir arapa sormuşlar dinin ne diye? arap:"türk" demiş.....biz farkında olmasakda islam aleminin kurtarıcısı biziz....
T.C. yerine, Türkiye Cumhuriyeti yazalım lütfen.
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 1:44

yoruldum ama artik... su meeeshur "Türk" okullari icin sayfa 2'den itibaren okuyunuz... tartismaya katilmadan önce basligi gözden geciriniz lütfen.
En son Türk-Kan tarafından Cmt Tem 14, 2007 12:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 2:12

zorluts yazdı:dertsiz, kardeş yabancı ülkelerde okullar açıp ismimize oralarda duyurdu....ben istiklal marşını okuyan japon çocuklarının videosunu izledim....adamlar türkçe olimpiyatları yapıyorlar....bence milliyetçilik bu adamların yaptığı.....hem islama hem Türkiye Cumhuriyeti'ne.....benim milliyetçiliğimde islam=türk.....

[/b][/color]

kardeşim

türkiyede o kadar cok okul ve ünıversıte varki ilgilenilecek..

===

maredoda yemek
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 12:52

kintex yazdı:ABDULLAH ÇATLI ,MEHMET ALİ AĞCA, ORAL ÇELİK, HALUK KIRCI, HEPSİ BU MEMLEKETİN BİRER KAHRAMANIDIR.

bu forumda azili katilleri savunmayin!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen dertsiz » Cmt Tem 14, 2007 13:14

Türk-Kan yazdı:
kintex yazdı:ABDULLAH ÇATLI ,MEHMET ALİ AĞCA, ORAL ÇELİK, HALUK KIRCI, HEPSİ BU MEMLEKETİN BİRER KAHRAMANIDIR.

bu forumda azili katilleri savunmayin!!!

bu noktada size itiraz edecegim.

bu sahislar, belli bir dönemin sartlari icinde olaylara karismis ve hayatlarini karartmislardir. kimis az kimis cok ama bir sekilde bu olaylara karismislar. zaten kendileri de bu durumu inkar etmis degiller.

ama, birde madalyonun diger yüzü var.

ben müsaadenle sana bir iki isim yazayim.

hasan cemal
can dündar
sahin alpay
gülay öztürk
cengiz candar
dogu perincek
banu ergüder

yukarda saydigim isimlerin hepsi, simdilerde gazete köselerinde makale yazarak, insancil, hümanist, sosyalist ve hatta Atatürkcü rollerinde hareket ediyorlar. ama bu isimlerin hepsi gecmiste terör olaylarina karismis ve bir kismi el-fetih kamplarinda egitim almis, gerilla savasina katilmis insanlardir.

kisa kisa isimlerden bahsedecek olursak:

hasan cemal, 9 mart 1971 e kadar faaliyet yapmis olan ihtilal komitesinin üyesi ve yön dergisi yazaridir. yön dergisi etrafinda toplanmis olan dogan avcioglu, hasan cemal ve digerleri, silahli ihtilal yapip, türkiyeyi ele gecirmenin planlamasini yapip, deniz gezmislerle birlikte hareket ediyorlardi. hatta ihtilalden sonra kurulacak hükümetteki bakanlardan! biri de hasan cemaldi.

hasan cemali baska bir yerde daha görebiliriz. ankara/hukuk fakültesinde okuyan mustafa kuseyrioglu isimli devrimci genc, diger bir devrimci gencin kiz kardesine tecavüz ettigi icin, kizin abisi tarafindan öldürülür. ilk anda durum saptirilir ve devrimci sehid olarak lanse edilen mustafa kuseyrioglunun cenaze töreni yapilir. vs.vs.

aradan 5-6 ay gecer ve cinayetin esas sebebi/faili ortaya cikar/yakalanir.

öldürme olayi oldugunda, siyasal bilgiler yurdunda (hukukun yanindaki bina) yerdeki kan izlerini silenlerden biri de hasan cemaldir. yani simdinin demokrat hasan cemali.

can dündar, thko-c faaliyetlerine katilmis, lojistik kanadinda yer almistir. simdi hümanist ve demokrat köse yazari rolünde, milliyetcilere karsi dezinformasyon yapmakla mesgul.

sahin alpay, azgin asiri solcu militanlardan dir. el-fetih kampinda egitim almis, catismalara katilmistir. simdii köse yazari.

gülay öztürk, istanbulda ki bir cok silahli eyleme katilmis, sehir gerillasi faaliyeti yapmis. su anda köse yazari.

cengiz candar, el-fetih kampinda egitim görmüs. catismalara katilmis. israil tarafindan yakalanmis. simdi köse yazari.

dogu perincek, fkf nin kurucularindan, mdd hareketinin liderlerinden ve ve ve.. simdi ulusalci.

banu ergüder, sandik cinayeti sanigi. öldürdükleri sahsi koydukalri sandigi , istanbulda denize atmak isterken yakanlandi. müebbet hapis cezasi aldi. afla cikti. simdi hünaist ve insancil rollerinde.

Sevgili Türk-Kan

catli, agca, oral,kirci isimli sahislar cinayetler islemislerdir. dogru ama bu sahislar bunu inkar etmemistir.
dogrumu yapmislardir, elbette hayir. ama o günün sartlarini hatirlamak lazim.

unutmayalim ki, 5.000 den fazla insanimiz öldürülmüstür. yani, en kabalama hesapla 2500 kadar katil vardir. ve bunlar simdilerde aramizda yasamkatadir.

bir dönemin tüm sorumlulugunu 4-5 kisinin üstüne yüklemek dogru olmaz.

selamlar
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 13:22

dertsiz, yaziniza su an icin uzun cevap veremeyecegim. (daha sonra bu konu hakkinda özel bir baslik acmak istiyorum.)

ama bu forumda KATILLERIN kahraman olarak sunulmasina müsahama göstermem!!!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen dertsiz » Cmt Tem 14, 2007 13:33

Türk-Kan yazdı:dertsiz, yaziniza su an icin uzun cevap veremeyecegim. (daha sonra bu konu hakkinda özel bir baslik acmak istiyorum.)

ama bu forumda KATILLERIN kahraman olarak sunulmasina müsahama göstermem!!!

sevgili türk-kan

cok memnun olurum.( ben zaten onlari da savunmadim dikkat edersen)

yeni bir bölüm acilirsa, bu konuda daha genis yazabilirim. genc kardeslerimin biraz daha saglam ve faydali bilgiler almasina yardimci olmak isterim.

zaten "müsaade etmemek" yerine izah etmegi tercih ederim.

ben, hemen pesinen o akadasa kisaca cevap yazayim.

sevgili kintex

gecmisle ilgili birseyler duymussun ama tam olarak bilgilenmen daha iyi olur diye düsünüyorum.

1-abdullah catli, 1980 yilindan sonra, fikirdaslarinin degil, devletin belli organlarinin yönetiminde calismistir. hizmetleri oldugu kadar belli dönemden sonra sahsi hareketleri de olmustur.

2-oral celik ve mehmet ali agca 1980 den sonra fikirdaslarinin icinden ayrilmis ve kendi baslarina ama bazi servislerle calismistir.

kahramanlik ve hainlik o kadar kolay söylenecek kelimeler degildir.

bilhassa mehmet ali agca ve oral celik, avrupada yaptiklari eylemlerle ve soygunlarla, vatanimza zarar vermis kisilerdir.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 13:41

dertsiz, konusulmasi gerek konular.

ama kintex sana cevap veremeyecek. sahsiyet siteden uzaklastirilmistir!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen yakup_cemil » Çrş Tem 25, 2007 13:42

konu gerçekten sapmış !

M. Ali Ağca'yı size savunacak değilim ama Abdullah Çatlı kesinlikle bir katil olamaz !

Bahçelievler Katliamı'ndan dolayı Türk-Kan, abla böyle bir yargıya varmış

olabilir ama bu olay da Çatlı'nın üstüne yıkılmıştır !

umarım bu konu hakkında açacağınız başlık gecikmez ve herşey açığa çıkar !
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 25, 2007 13:59

yakup_cemil, konu hakkinda baslik acildi...

burada tartisiliyor: :arrow: http://www.paylasimboard.net/forum/5-ka ... t8423.html

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Önceki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x