Türksolu Hakkında

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Re: Türksolu Hakkında

İletigönderen bezgin » Çrş Eki 28, 2009 18:12

ulusalsol yazdı:Olay basit bir sataşma olayı değil.

Saygılar

Ulusal Sol'un meselesi bu mu yani? Vatandas da dört gözle Türksolu ne zaman parti kuracak diye bekliyordu. "Türkiye Cumhuriyeti tasfiye ediliyor" diyen ben degilim. Madem öyle bir durum var, bütün enerjini porselen tabaklara yogunlastiracaksin, cay kasigina degil.

Benden de saygilar. :D
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Mustafa Recep » Prş Eki 29, 2009 1:13

--------"Ordu göreve" pankartı.. Bunu hangimiz istemiyoruz ki? Ordunun, yasayla belirlenmiş Vatanı iç ve dış tehlikelere karşı koruma görevini, eksiksiz olarak yerine getirmesini istemek suç mu? "Ordu göreve" demek, illa darbe yapmasını mı istemektir? Üstelik, esas nokta şudur ki bu pankartı açan arkadaşlar mahkemeye verildi, uzun süre yargılandılar ve sonunda beraat ettiler. Şimdi FETÖ'nün, tutup o pankartı, tıpkı Yalçın Küçük'ün kendi kitabına bastığı resimleri ve Doğu Perinçek'in APO'yla gül alıp verirkenki resimleri gibi, Karşı Devrim'in operasyonları olarak kulanmaları ve Ergenekon Tertibi'nde bir iki kişinin açtığı o pankartı bahane edip, meydandaki binlerce kişiden biri olan Profesörleri içeri atmaları, pankartı açan arkadaşların mı suçudur? Cumhuriyet Mitingleri'ne katılmayı da, Atatürk Posteri taşımayı da, "ulusalcılık suçlamasının delilleri" olarak kullanan CIA-FETÖ suistimal edecek diye, "Ordu Göreve" demeyelim mi? Ben derim.--------

Ordunun göreve pankartı sizce o mitinglerde kasıtlı olarak açılmış veya açtırılmış oalmaz mı?
Unutmayınız emperyalistler planlarını günü birlik değil asırlık yaparlar ve her ülkenin yalnızca bir devlet projesi yoktur aynı anda uygulanabilecek birçok projesi mevcuttur.
Onun için eğer İP de aktif görev almak istiyorsan böyle ordu göreve söylemlerini bırakacaksın. İP herhangi bir parti değildir.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen Mustafa Recep » Prş Eki 29, 2009 1:17

[mod="Kural 6"]Forumda yazarken; boş ileti göndermek, art arda birden fazla ileti göndermek, konuyla ilgisi bulunmayan iletiler göndermek, gereksiz alıntı yapmak, "+1, bence de, güzel" gibi belli bir amacı ve paylaşımı olmayan ileti göndermek, yalnızca yüz ifadesi göndermek, ayrıca yeni başlık açarken "yardımmmmmmmmm", "YaRdIm EdeRmİsiz", "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konuyu tanımlamayan konu başlığı belirtmek, alt başlıkta ise ilgisiz uzun cümleler kurmak, gerek başlıklarda gerekse de konu içeriğinde etkileyici yahut ilginç görünsün diye garip şekilli harfler kullanmak yasaktır.[/mod]
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Prş Eki 29, 2009 2:04

Turksolu ile hicbir iliskim yok ve desteklemiyorum fakat soyle bir gecmisi animsadim nedense?

Bir an icin 70li yillar aklima geldi. Boyle baslamisti sol ve sola yakin genclerin birbirlerine silah cekmesi, kan dokulmesi. Bunu baslatmak gecmistede ayni gruba nasip olmustu yanlis animsamiyorsam. Yarin TGB de farkli bir yazi yazsin onada saldirilsin. Ulusalcilar birbirini yesin digerleride oh ne guzel meydan bize kaldi desin. Ben hic zamanin dogru ve zamanlamanin dogru olduguna inanmiyorum. Sizce bu duruma kim yada kimler sevinecek?

Ben daha hic mhp, bbp ile dp nin yada akp nin birbirine bu denli atak yaptigini gormedim. Hatta destek oluyorlar.

Su durumda eger iclerine almak istemiyorlarsa ve soylemler cok sert geliyorsa bir masada oturulup anlasilabilir. Ortak eylem yapmazsin olur biter. Ama su gunlerde bu tutum ve davranis hic dogru degil. Su an herkesin bir ve birlik olma zamani kisisel dusuncem. Birbirinizze kara calmayi birakinda bu batakliktan bu memeleket nasil kurtulur ona bakalim.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen ulusalsol » Prş Eki 29, 2009 13:31

bezgin yazdı:Ulusal Sol'un meselesi bu mu yani? Vatandas da dört gözle Türksolu ne zaman parti kuracak diye bekliyordu. "Türkiye Cumhuriyeti tasfiye ediliyor" diyen ben degilim. Madem öyle bir durum var, bütün enerjini porselen tabaklara yogunlastiracaksin, cay kasigina degil.

Benden de saygilar. :D

Bu Ulusal Sol'un meselesi elbet. Senin mücadeleni kim provoke ediyorsa onu ifşa etmek durumundasın. Bu bütün enerjini harcamak anlamını taşımaz. Ulusal'da çıkmış bir haber üzerine bütün enerjiyi porselene yönlendirin, çay kaşığına değil demek komik zaten. Sanki sabah akşam bunun propagandasını yapıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Binayı inşa etmek kadar onu saldırılardan korumak da oldukça önemli.

Saygılar
Kullanıcı küçük betizi
ulusalsol
Üye
Üye

İletiler: 30

İletigönderen Mustafa Recep » Prş Eki 29, 2009 22:27

[quote="Kemalist54"][mod="Kural 6"]Forumda yazarken; boş ileti göndermek, [color=blue]art arda birden fazla ileti göndermek, konuyla ilgisi bulunmayan iletiler göndermek[/color], gereksiz alıntı yapmak, "+1, bence de, güzel" gibi belli bir amacı ve paylaşımı olmayan ileti göndermek, yalnızca yüz ifadesi göndermek, ayrıca yeni başlık açarken "yardımmmmmmmmm", "YaRdIm EdeRmİsiz", "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konuyu tanımlamayan konu başlığı belirtmek, alt başlıkta ise ilgisiz uzun cümleler kurmak, gerek başlıklarda gerekse de konu içeriğinde etkileyici yahut ilginç görünsün diye garip şekilli harfler kullanmak yasaktır.[/mod][/quote]

sanırım yanlışlıkla oldu özür dilerim...
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletigönderen xytunaboyluxy » Cum Eki 30, 2009 0:07

[mod="Forum Kuralları"]
Madde 4 yazdı:Fıkra dahi olsa, Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda gereçler yayınlamak, küfürlü yazışmak, küçük düşürücü iletiler göndermek yasaktır.

Ek Kurallar yazdı:1. Forum içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkıcı ve yakıcı proje veyahut görüşleri savunmak, övmek yasaktır. Kuralı ihlâl edenler, forumdan uzaklaşacaktır.

C) Budunsal (etknik) ve mezhepsel ayrılıkları aşılamak, yurt bütünlüğüne tehlike oluşturacak şekilde ilgili ayrılıkları savunmak, ek kurallara aykırılık dâhilindedir.
[/mod]
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen ulusalsol » Pzt Kas 02, 2009 21:01

Türksolu provokasyona devam ediyor. Attığı son kapaktan sonra gelen eleştirilere yine laf cambazlığı ile karşı koymaya çalışıyor.

Meğerse "Hepinizi Asacağız" demek günümüzün en "Hümanist" sloganı imiş!

Bu şaheser tespitten sonra asacağı kişileri Apo ve PKK'lılar olarak açıklayarak yüreğimize su serpti!

Hani bilmesek Türksolu'nun Kürt politikası amenna...
Kullanıcı küçük betizi
ulusalsol
Üye
Üye

İletiler: 30

İletigönderen xytunaboyluxy » Pzt Kas 02, 2009 21:26

"Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda gereçler yayınlamak, küfürlü yazışmak, küçük düşürücü iletiler göndermek yasaktır."
Nereden böyle bir şey çıkarmışsınız.Bir araştırma yapın, Trakya ve çevresinde seven , onlarla sosyal ilişikiye giren varmıymış
İyi de sevmediğim bir millete karşı sevgi göstersi sunmam çok saçma olur. Arkadaş ortamıma dahi almadığım .... ile , sosyal ve ticari ilişkiye de girmem. Türk Solu ne yaparsa yapsın ufacık bir gurubun yaptıklarından mı korkuyorsunuz. Başkanının, üyelerinin neyin nesi oldukları bile belli değil.
Ayrıca "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkıcı ve yakıcı proje veyahut görüşleri savunmak"
nerden çıkarıyorsunuz bunu . T.C için bu vatan için yeğenlerimi kaybetmişim . Forum kurallarıymış be ya !! peh peh !!
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen Ram » Pzt Kas 02, 2009 21:29

Defalarca uzaklaştırıldın, yasaklandın, hâlâ akıllanamadın mı¿?

Budunsal(etnik) bölücülük, ayrımcılık, kötüleme yasaktır; öğren. Türk Ulusu/Milleti bünyesinde olan bir topluluğu azınlık ya da bir millet olarak tanımlamak da bölücülüktür, yıkıcı ve yakıcıdır, bu da yasaktır, bunu da öğren.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Ram » Pzt Kas 02, 2009 22:28

Evet, enikten beklenen havlama geldi:

Offtopic :
Bu siteyi ortadan silerim. Günlerimi ,aylarımı veririm sırf bunla uğraşırım . Şerefsiz kim sen mi ben mi? kim oluyosunda sen bana akıl vermeye kakıyorsun ...Bunun için 100 lerce bilgisayarı devreye sokarım kendi bilgisayarımdan veriş bombardımanına tutar net cafeye gider ordaki ağa da komut veririm . inat sa inat . istiyormusun bunu fgünde 4 saat kşitap okuyacağıma bunu yaparım İşçi partisi i miş tanımam saçmalıklarınızı E bu işten siz de bende karlı çıkmayız.. Karşımda fetocu , pkkcı birisi olsa 10 saatimi verir uğraştırırım. Benle inatlaşıyormusun startı ver (sen ver) yoksa başlamam.. inatsa inat olarak geri dönecektir...hiç bir taraf karlı çıkmayacak...

xytunaboyluxy
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Ram » Pzt Kas 02, 2009 22:48

Offtopic :
it misin değilmisin bilemiyorum havlama mı ? düşün bir kere bunu fethullah hocamızın askerleri ile beraber yaptığımızı nedersin. Ezileceksiniz altımızda bu iş için bakalım sonu nereye varcak şu anki ekibiimizi oluşturuyoruzz. daha öncekii hacklemeler bunun yanında çocuk oyunncağı kalacakk gibi gözüküyor kolay gelsinn . Hocamızı karalarsınız ozaman görürüsünüz

kriminal adıyla yeniden üye olan xytunaboyluxy adındaki tasmasını koparmış enik

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 02, 2009 22:53

Offtopic :
Bizzat Fetos'u da alin gelin LAN! Arkadan destek verir sizin gibi itlere!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt Kas 02, 2009 23:00

Offtopic :
Bu siteyi ortadan silerim. Günlerimi ,aylarımı veririm sırf bunla uğraşırım . Şerefsiz kim sen mi ben mi? kim oluyosunda sen bana akıl vermeye kakıyorsun ...Bunun için 100 lerce bilgisayarı devreye sokarım kendi bilgisayarımdan veriş bombardımanına tutar net cafeye gider ordaki ağa da komut veririm . inat sa inat . istiyormusun bunu fgünde 4 saat kşitap okuyacağıma bunu yaparım İşçi partisi i miş tanımam saçmalıklarınızı E bu işten siz de bende karlı çıkmayız.. Karşımda fetocu , pkkcı birisi olsa 10 saatimi verir uğraştırırım. Benle inatlaşıyormusun startı ver (sen ver) yoksa başlamam.. inatsa inat olarak geri dönecektir...hiç bir taraf karlı çıkmayacak...

xytunaboyluxy

Bu arada yukarıdaki havlama, sapık eniğin ilk havlamasına verilen yanıta gelmiştir, aşağıdadır:

Offtopic :
xytunaboyluxy yazdı:Bak Ram arkadaşım . Kimin nesi neyin fesi olduğunu bilmiyorum.

Kimsenin fesi değilim çocuk; illâ bir başlık olacaksam Mustafa Kemâl'in kalpağıyım.

Defalaca yasaklanmışım diyorsun neden, site yöneticisiyle kişisel anlaşmazlıktan, onun görüşlerine kabbullenmemem de kaynaklanıyor.

Anlaşmazlığını insanca gidermeye çalışmazsan, yani üslûbuna dikkat etmezsen, atılırsın. Ayrıca kurallarda bu gibi durumlara da değinilmiştir.

Babam 20 yıl bu devlete Cumhuriyet Savcılığı yaptı . Anadolunun doğusunu ve güneyini köşe bucak gezdim.

Aferin sana.

İlk, Orta dönemimi orlarda okudum. Kolej de okuyabilirdim, kendimi daha yüksek yerlerde bulabilirdim. ne den mi pederin idailist olmasından dolayı eğitim ve öğretimin olmadığı, devletin otoritesiyle yani polis ve askerin kontrolü ile insanların aynı ortam da durabildikleri, ordaki halkın; polise, askere, savcı hakimlere zoraki gülümseme ile baktıklarını bizzat yaşayanlardanım.

Oradaki halk devlet otoritesini çeksin birbirini yer, son 5 yıldır çekmiş , görüyoruz bu itiş kalkışı.

Öyle mi, eee...

Kürt demek nedemek : bir yabani, görmemiş, kin dolu, kavgacı(Barbar) dır. Kürdü ne aileme , ne arkadaş ortamıma , ne de onlarla ticari ilişkiye girerim onlarla bhir ilişkiye girmek demek dolandırılmak ,ihanet demek bunları nasıl görüyorum .

Tamam, masal bitti esas derdine geldik. Bunu burada söyletmeyiz, kendine bunu söyleyebileceğin alanlar bulabilirsin.

Şu an avukatlık bürıosunda Şoförlük ve sekreterlik yamaktayım ağırcezaların %98 kürtlerden kaynaklı hırsızlık, adam yaralama, gasp cinayet kavga ,kaçakçılık, eroin tuzakları hep onlarda bu kadar pis insanlar iğreniyorum...

Zorla bir şey dayatmıyoruz. Kendi kendine bir çetele tutup kendi görüşünü ifade edebileceğin alanlar var, oraya gidersin.

Valla çekip gitsinler. onların geldikleri Trakya'ya bile pislik bulaşıyor her ailede 10 kişi bu ne ya devlet nasıl baksın bunlara.Bu arada yasakla veya banla uğraşmayacağım . uğraşsam dağları yıkarım ama midem bulanmaya b aşladı bu siteden . Umrumda bile değil...

Öyle de, atıyoruz yeniden giriyorsun. Bir dirhem şerefin varsa, bir daha girme bu mideni bulandıran siteye... Ancak ne çare; yine atacağız, yine yüksek onurunla buraya girip şaklabanlık yapacaksın.

Sana son önerim:

Babana layık ol, ilkeli(sen idealist de diyebilirsin) ol ve bir daha da buraya girme.

Elbette bu, yine şerefine kalmış.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen tuna22 » Pzt Kas 02, 2009 23:09

[mod="Ram"]Biraz daha havla enik, mühim değil.[/mod]
Kullanıcı küçük betizi
tuna22
Uzaklaştırıldı

İletiler: 1

ÖncekiSonraki