Ufuk Açan Bilgilerin Anahtarı: 9789756047163

Ufuk Açan Bilgilerin Anahtarı: 9789756047163

İletigönderen Güncel Meydan » Pzr Haz 24, 2012 2:17

Ufuk Açan Bilgilerin Anahtarı: 9789756047163


Yukarıdaki bir telefon veya bir koordinat sayısı mı? Yoksa bir elementteki atom veya molekül sayısı mı? Bir abecenin harflerini simgeliyor olabilirler mi?

Acaba bilinen evrenin uzak noktasındaki bir yıldızın çapı mıdır? Bir ışık yılı 9.460.730.472.580 kilometre olduğuna göre acaba yukarıdaki sayı ışıktan da hızlı bir ne ise ne hızını gösteriyor olabilir mi?

Çok uzatmaya gerek yok. Yazının sonunda, yurttaşlarımızın ufkunu açacağını düşündüğümüz bilgilere ulaşmasını sağlayacak olan bu sayıyı anlamlandıracağız.

*

"İnanmış bir insanın Batının karşısında, Batı`yla entegrasyonun karşısında, Amerika ile entegrasyonun karşısında olması düşünülemez" derken Ceride-i Seyyare'nin varisi vaiz, kaç kişi şöyle bir soru sormuştu:

    "Haçlı ile bütünleşmenin ve bir olmanın inanmak ile koşut olduğu saçmalığını kaç kişi benimser ki? "

Daha da önemlisi, öncesi süslü tümcelerle bezenen yukarıdaki yutturmacanın konusu olan bütünleşmeyi, bir olmayı, Cumhuriyeti ve devrimleri korumakla yükümlü olan kimilerince de savunulduğunu kaç kişi bilmekteydi?

Örneğin bugün, kimilerince "bulaşık yıkıyor" denilerek acınan, kimilerince de içeriden keskin(!) çıkışları nedeniyle kahraman sanılan hangi generaldi yukarıdaki gibi bir yutturmacayla "düzen"lere ortak olan?

Ağın ögeleriyle sivil(!) çözüm toplantısı düzenleyen generale göre o kadar köklüydü ki Amerika ve NATO ile ilişkiler, bozulamazdı dönemsel sorunlarla. Vedasında dahi teşekkür ediyordu "Rumlara karşı etnik temizlik ..." yalanını savuran pek değerli(!) arkadaşına.

Ortak olan "kahraman" oluyorsa, yarınlarını vatan uğruna veren, canını hiçe sayan ve eşkıya ile çarpışan Mehmet'e hangi sıfat yakıştırılabilir ki?

Hoş, ondan önceki de daha ayrımlı değildi; hele ki ondan da önceki... Aslında çok önceye gitmek gerekir. Bir zamanlar "Lozan Kahramanı" olan Şef, Türk askerinin savaş tasarılarını Amerikalıya yaptırma konusunu görüşmekten memnun olmuş mu, olmamış mı; önce bunu bilmek, durumu kavramayı kolaylaştırmaz mı?

Müthiş bir buluşun gerçekleştiği Likya var bir de; Amerikan federal yapısının temeli oradaymış. Bu buluşun, -şimdilerde yine "kahraman" sanılan, yalnızca adı "erdemli" sayılabilecek- birisinin ısmarlanmış bestesiyle, daha da coşkulu ve çekici kılınmak istenmesini de eklemek gerekir. Bir yandan Likyacılar, bir yandan Pontusçular ve diğerleri...

Hep hayırsever ve barışsever kardeşlerimiz değiller miydi?

Ancak endişelenmeye gerek yok: "Toprağı kamyona doldurup gidecek değiller ya!"

Toprak toprak olalı böylesi bir değer(!) görmüş müdür? Görmüştür. CIA görevlilerin mübarek ayağı değince, Como gölü kıyısı toprağı dünyanın cennet köşelerinden biri oluyorsa; Rockefeller şatosu da, bilim yuvası oluyorsa; bir bakmışsın ki, vatanın dediğin yer Likya, Pontus, Klikya, Karia, Lidya olmuş da kutsanmış.

1999'da toplandıkları şatoyu öven -sonraları Bilderberg mahdumu- Taha, pek kıvançlıydı. Onun Exeter'den arkadaşı da Cumhurun başıyken Haçlı şövalyesi oldu; tıpkı kul Aziz(!) ve kul Mecid(!) gibi. Neyse ki bu iki arkadaş dindar; öyleyse gene endişelenmeye gerek yok.

Şövalye kul Aziz'i anmışken, Yeni Zion'un azizlerini de anmak gerekir. Doğal afeti fırsat bilip misyonerleriyle yeniden devşirmeye gelirken dışarıdan, ağın içerideki türlü örgütleri -basın-yayın organlarının da desteğiyle- vatandaşa kendi devletini kötülüyordu.

Devlet kötü, sivil(!) örgütler kahraman, Yeni Zion'un azizleri mutluyken; CIA görevlilileri içerideki çok meslekten okumuşu kuklalaştırıp orada burada oynatırken, hakkıdır yurttaşların olan biteni bütün olarak görüp anlayıp önlemini alması.

Büyük istilâlara dahi karşı konabilir. Ancak karşı koyabilmek için sağlam bir örgütlenme gerekir. Sağlam bir örgütlenme ise ancak kitlelerin bilinçlenmesiyle kurulabilir. Yurt sevgisi, bilinç ve kararlılık... Bilinç olmadan istenç yarımdır, istenç olmadan inanç anlamsızdır. Yıkıma karşı inançla direnebilmek için, önce bilinçlenecek sonra da önlemimizi alıp konumumuzu belirleyeceğiz.

Ortaya karışık bu yazılanlar kimilerince anlaşılmaz olabilir. En baştaki sayı bu nedenle önemlidir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumun, ayrıntılarıyla ve köküne inilerek incelendiği birkaç yapıtın başında geliyor Mustafa YILDIRIM'ın "Ortağın Çocukları" adlı kitabı.

Kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusunda kararsızsanız, bu konuda kuşkularınız varsa veya güvendiğiniz dağlara yağan karın nedenini bilmek istiyorsanız, çokça yanıt bulacağınızı düşündüğümüz bu yapıtı okuyun. Ufuk açan bilgileri veren yapıtı okumakla yetinmeyip okutmak da isteyeceksiniz.

İşte bu sayı bu yapıtın ISBN (Uluslararası Ölçünlü Kitap Sayısı)'sidir; sözdeşi, kitabın sayısal kimliğidir: 9789756047163

Güncel Meydan:
Ortağın Çocukları / Anglo-Amerikan Sivil Paşalar Darbesi

Resim

Yazar: Mustafa YILDIRIM

Ulus Dağı Yayınları Ltd.
Ağustos 2010

ISBN 978-975-6047-16-3
Kâğıt: Enzo Creamy 60 g
Boyut: 13,5 X 21 cm
328 sayfa
Kapak: Kuşe Renkli 350 g
20 TL (KDV İçinde)


SİVİL ÖRÜMCEĞİN NATO-TSK-POLİS- AKADEMİSYEN-GENÇLİK AĞI

  • Türkiye’de çalışan CIA elemanlarının Listesi


  • Adları ve çalıştıkları yıllar.


  • Amerika’da polis-asker eğitimiyle ilgili gizli CIA belgeleri.


  • Amerikalı istihbaratçının Türk yazarlarla dostluğu.


  • Üniversitelerde İsrail-Amerikan bağlantılı danışmanlar ve öğrenci gençliğin Amerikan devletine teslimi.


  • ABD parasıyla Amerika’ya giden yazarlar, gazeteciler, siyasetçiler, devlet adamları.


  • Amerikan elçiliklerinin yerli derneklerle ortaklaşa, sistemli gençlik devşirme çalışmaları.


  • İstanbul-Ankara merkezli Ahir Zaman Azizleri İsa Mesih Kilisesi ağını örüyor.


  • ‘Ilımlı İslam Devrimcileri’ Amerika’da açılımın altın madalyasını takıyorlar; İngiltere’de ‘Büyük Haç Şövalyesi’ kılıcını kuşanıyorlar.


  • Sivil Örümcek Ağı Amerikalılarla KKTC’de üniversiteye yerleşiyor.


  • NATO’nun Türkiye’de Brüksel merkezli gençlik şebekesi, Amerikan Atlantik Konseyi’nin Türkiye ağı. Amerikan-İsrail örgütlerinin TSK-Emniyet ve siyasetçi-akademisyen ilişkileri.


  • İngiliz hayranlığının tarihsel kökleri, Ali Kemal üstünden devletler arası akrabalık…


  • Hudson’da TSK’ye tuzak; Önce darbe ihbarı sonra gerçek darbe.



Arka Kapaktan:

Sivil Örümceğin Ağında askerler, polisler, gençler, Amerikan-İsrail örgütlerinin kurslarından geçiriliyor. Amerikan devleti, tüm örgütleriyle Türkiye’de genç liderler yaratıyor. NATO’nun sivil-asker şebekesi de gençliği içine çekiyor; üniversiteli gençler yabancı teşkilatların tezgahında birer Amerikan militanına dönüşüyor. Yan-sivil Amerikan kuruluşlarının profesyonelleri TBMM'ye giriyor. "Ilımlı İslâm Devrimcileri" Amerika'da açılımın altın madalyasını takıyorlar; İngiltere'de "Büyük Haç Şövalyesi" kılıcını kuşanıyorlar. Ahir Zaman Azizleri İsa Mesih Kilisesi, hayırseverlik maskesiyle Türkiye'ye yayılıyor. Yunanlılar Ege Bölgesi'ne yerleşmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Como kıyısında CIA'cılarla buluşanlar medyada gereğini yapıyorlar. Cumhuriyet devletinin yıkımında CIA emektarlarının 62 yıllık emekleri var; Türkiye'de çalışan ajanların adları, çalışma yılları belli.





“Bu ülkeler (ABD – Batı Avrupa) ve bu ülkelerle yakın işbirliği içindeki diğer ülkeler dünya üzerinde ‘işleyen merkez’ olarak adlandırılmakta, geri kalan ülkeler ise ‘bütünleşememiş boşlukta’ gösterilmektedir. Ve ikinciler için gelecek, bir kâbustan ibarettir. Her biri kısırlaştırılarak, etkisizleştirilerek dünya kovanının işçi arıları yapılmaktadırlar.” Org. Hilmi Özkök


“Sayın Genelkurmay Başkanım (Hilmi Özkök)… küresel anlamda çok önemli tespit ve analizlerde bulundular… büyük bir birikime dayalı fevkalade isabetli değerlendirmeler.” Org. M. Yaşar Büyükanıt


“Kâinat Kitabı, fiziğin, kimyanın, matematiğin, astrofiziğin kaynağı sayılacak bu besteyi, senfonizmayla seslendirme meselesi… inanmış bir insanın… Batı'yla entegrasyon karşısında, Amerika ile entegrasyon karşısında olması düşünülemez.” Fethullah Gülen


“Türkiye’nin ABD ile olan ilişkileri, belirli bir konuya bağlanamayacak kadar geniş ve kapsamlıdır… Türk Amerikan ilişkileri iki ülkenin ortak değerleri üzerine inşa edilmiştir, köklüdür, tarihidir… demokrasi ve hukuk dışına çıkan hiç bir personel TSK’da barınamaz.” Org. İlker Başbuğ


“İstanbul’da üniversite öğrencisiydim. konvoyunuz geçerken size el salladım. Yakınlarıma, ’Bugün İngiltere Kraliçesi’ni gördüm’ diyerek, duyduğum heyecanı anlattım… Majesteleri (II. Elizabeth), kaderin cilvesine bakın ki o tarihten tam 37 yıl sonra şimdi sizi Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak ağırlıyorum. Bundan da büyük şeref duyuyorum.” Abdullah C. Gül


Ulus Dağı Yayınları Kültür Basım ve Tic. Ltd. Şti.

0312 418 08 73 - udyay8@gmail.com


Genel Dağıtım: DOST
Tel: 0312 430 48 95
Faks: 0312 435 75 96
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: GM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x