Uğur Dündar'ın çıldırdığı an

Genel & Güncel Konular

Uğur Dündar'ın çıldırdığı an

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 25, 2009 23:20

Uğur Dündar'ın isyanı

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Ergenekon soruşturmasında 2. iddianamesinde eşi ve ailesi ile igilili yer alan iddiaları yalanlayarak tepki gösterdi.

İşte Uğur Dündar'ın çıldırdığı an

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Çrş Mar 25, 2009 23:34

İntihar eden babayiğitleri şimdi daha iyi anlamıştır.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Çrş Mar 25, 2009 23:38

Bunlar iyi gunlerimiz.Eger bu guruh tekrar secilirde guclenirse iste o zaman felakete hazir olun.Iftira ile kalmazlar.Gecmiste ki gibi yaparlar.Yollarda basi acik normal bir kadin olarak yuruyemeyecek kadinlarimiz.Tum bu olanlar IslamoFasizmin ayak sesleri.Satilmisistan oldu ulkemiz o nedenle hersey beklenir.Yargi margi yok , hak hukuk kalmadi.Sucsuz insanlar hapislerde uzerlerine atilmadik pislik kalmadi.Alani genisletiyorlar o kadar cirkef surusu.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen antalyalim » Çrş Mar 25, 2009 23:38

Ya sayin Dündar; tamam iyi güzelde, senin o temiz kalpli dedigin Basbakan degil miydi Cölasani isten attiran.
Adalet Bakani, Basbakan... degil miydi bu Ergenekon un savcisi olduklarini itiraf edenler.
Noldu tas sana gelince mi zoruna gitti. Ergenekon Türkiye de yaklasik 1 senedir var sesin cikmadida, söz konusu sen veya karin olunca mi ? Ergenekon diyosun.
Ayrica o temiz kalpli dedigin insanlara yalakalik yapmayi birakta bu Ergenekonu genel olarak bi elestir yiyosa. Bu güne kadar ne yargi gördünde bundan sonrasi icin bekliyosun

Klasik olacak ama ne derler di; Susma sustukca sira sana gelecek.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen mukanorkan » Çrş Mar 25, 2009 23:42

Yollarda basi acik normal bir kadin olarak yuruyemeyecek kadinlarimiz.

maydonos, kardeş kapalı kadınları çok mu tutuyorlar, bunlar kadar kullanan olmamıştır.

Birde Aydın Doğana özellikle haciz geldikten sonra Uğur Dündar la devam ettiler sırada M.Ali Brand olabilir Melih Gökçekte boşuna dememiş dar etmezsem diye. Bunlar olmadan önce Erbakanın e si geçmez iken starda Akp yi en ağır eleştiren Erbakn star da canlı yayına çıkardılar bakalım bu işin sonucu ne olacak.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Çrş Mar 25, 2009 23:52

Basi bohcali olsa bu sekilde konusamazlardi :!:Basi bohcali olunca saoz yok, hirsilari hirsiz degil soysuzlari soysuz degil yeterki yandas olsun.Yandasliginda en buyuk simgelerinden birisi bastaki bohca..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen kaye » Prş Mar 26, 2009 0:02

Ergenekon iddianemesinde karımın ne işi var deyince, bir ara:
"İşte iddianame bu gibi yalan ve safsatalarla dolu" diyecek sandım ama demedi Dündar..

Görüntüyü indirmek isteyen olursa diye ben de yükledim, isteyen aşağıdaki linkten indirebilir:

Uğur Dündar'ın isyanı - İndir
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen mukanorkan » Prş Mar 26, 2009 0:07

kaye bence savcı indirir :D
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen kaye » Prş Mar 26, 2009 0:17

mukanorkan yazdı:kaye bence savcı indirir :D

Görüntüyü mü indirir, Dündar'ı mı???
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen mukanorkan » Prş Mar 26, 2009 0:19

Dündar'ı :D
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen kush » Prş Mar 26, 2009 0:33

Bana dokunmayan yillan bin yil yasasin denirse o yilan büyür gelisir ve yasasin diyeni de sokar.Illahi adalet böyle isler.
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen gokdeniz » Prş Mar 26, 2009 0:46

erenler...

tuzun da koktugunun anlasildigi andir ...

gunaydin :!:
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen eros714 » Prş Mar 26, 2009 1:54

Helal olsun Uğur Dündar'a sonuna kadar haklı. Bu ergenekon saçmalığı yetti artık. Savcılar Cumhuriyet'in savcıları olduğunu hatırlamalılar.
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen eros714 » Prş Mar 26, 2009 1:56

kush yazdı:Bana dokunmayan yillan bin yil yasasin denirse o yilan büyür gelisir ve yasasin diyeni de sokar.Illahi adalet böyle isler.

Ben Uğur Dündar'ın böyle bir şey dediğini sanmıyorum ki; icraatlarına bakarsanız Star Tv de yaptığı haberleri izlereseniz görürsünüz.
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen Projecteur » Prş Mar 26, 2009 4:09

Ben de diger arkadaslar gibi ' Ergenekon buysa iste bu safsatadir!' demesini bekledim ama olmadi. Olsun..Ugur Dundar gibi halkimizin buyuk saygi ve sevgi duydugu, durustluge emsal olarak gorulen bir kisinin dahi boyle isyan ettirilmesi belki bir farkindalik yaratir diye umuyoruz. Dundar isyan ediyor, namusuna laf atiliyor diye. Insanlar canlarindan cok sevdikleri vatanlarina kastetme suclamasiyla 1 senedir icerideler. Pasalarimizin ne uyusturucu kacakciligi kaldi, ne PKK'ye destek vermeleri. Ben hergun kahroluyorum, daha cok sesim cikamadigi icin bu haksizliklara karsi! Ugur Dundar da isyan etsin, oyle ya da boyle! Cunku iste bu yalan dolan, bu pis islerin ucu sonunda her temiz insana dayandi, dayanacaktir...Eninde sonunda!...
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletiler: 60

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x