NuNNi, abla benim psikolojimde bir sorun var galiba. Sen de biraz daha dayan, haftasonuna doğru geçecek diyorlardı bu sıcaklar için, umarım azalır bu sıcaklar... Abla, zeytinyağlı sarma yiyorum, hani üzüm dolması deniyor Sarhoş etti de beni, bana yemek yaramıyor biliyorsun...
Ayrıca; şu kızına herşeyi öğretmişsin belki ama bir Türkçe konusunda başarılı olamamışsın galiba...
Devlet78, doğrudur, buralar da öyle.
Kronik Cadı, ne zaman olduk...
Gün gelir devran döner Adımıza türküler söylenir bu şehirde!.. ...
Panzehir, sana bilahare sıkı bi terapi uygulamam gerektiğinin farkındayım ... Dayanıyoruz zati,dur bakalım.. Eeee,bünyen unutmuştur tabii,yemek denen şeyi,tek gıdan zoppa!!! Ayrıca kızımın sorunu Türkçe değil,acele!!! Tıpkı,Devlet78,Semih ve reisbey gibi....
En son Hasta tarafından Çrş Haz 27, 2007 20:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Devlet78, sen upload edeceksen, aslında aklımda bir film var. Hatta ikincisi de çıkmış sanırım, aynı filimin. Filmin ismi "Kelebek Etkisi"..
NuNNi, tamam, seni makamımda karşılarım, meclis koltuğunda, biliyorsun ben de koydum, adaylığımı... Yalnız bu işte bir gariplik var. Seni kurnaz Psiko-pat-pat-patırtı seni.. Seni Dandini Dandini NuNNi seni..
Gün gelir devran döner Adımıza türküler söylenir bu şehirde!.. ...
Panzehir, Geçen burda konuşurken herkese şapur şupur bana gelince mi? yarabpi şükür NuNNi, ohhh Odamda da klima mı varmışş serin serin akşama kadar ohhh
NuNNi, yine yanlış yazdım görüyormusun özür dilerim bu arada antalyaya yolum düşerse bende terapi alacağım ihtiyacım var bu aralar hazır panzehir abiy alacakken Devlet78, naber kardesim nasıl gidiyor hayat Kronik Cadı, ben de iyiyim sağolun siz nasılsınız