Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Pınar » Cum Ağu 10, 2007 20:46

Panzehir, istanbuluma en uzak ankarayı yazdım hacettepe bilkent falan gazi yazmadım kafama göre yoktu

sana da iyi akşamlar :kelebek:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Reisimiz » Cum Ağu 10, 2007 23:07

Selamlar
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen |Cansu| » Cmt Ağu 11, 2007 19:26

herkese iyi akşamlar :)
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 9:32

Herkese günaydin :D Güzel bir hafta gecirmeniz dilegi ile... :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:35

Abla sana da günaydın. Hayırlı işler. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 9:36

Panzehir, sagol canim :D nasilsin?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:37

İyiyim, sağolasın. Sen nasılsın? :) Bir de Aslanlar 4 tane atınca daha da iyi oluyorum tabi. :MHM:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 9:40

Panzehir, cok sükür, ben de iyiyim canim :D 4 tane mi atti aslanlar? vayy aslanlarim benim :r

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:42

Türk-Kan, iyi olmana sevindim. :) Daha da atarlardı da işte, nasipleri o kadarmış. Seyircisiz sahada oynasalar belki daha çok da atabilirlerdi... :) Napıyosun, nasıl gidiyor işler..? Havalar nasıl diye sormayacağım, çünkü; hüzünleniyorum. :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 9:46

Panzehir, isler yolunda simdilik sükürler olsun :D biraz sIkIntI var tabii, ama buna da sükür... ben cok iyiyim, sen inanmiyorsun hala ama :P havalar sürpriz yapti, cumadan beri cok iyi gidiyor (ortalama 20 derece ve acik en azindan :wink: ) siz hala yanmaya devam degil mi..? :|

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:50

Türk-Kan, iyi iyi, işlerinin yolunda olmasına da sevindim. :) İnanıyorum artık yoksa senin bu şirinvari cevapların sertleşecek gibi.. :twisted: Valla burası hâlâ aynı ve sabah dinlediğim hava durumu haberlerine göre bir buşuk veya iki hafta sonra sıcaklar yine anormallerde seyredecekmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun, katlanacaz artık, vardır bunda da bir hikmet. :) Ama, bir de nem var şuan burda, sıcaklık 30 ise 35-36 oluyor, nem yüzünden. :kizgin: Dayanmaya çalışıyoruz. Yakında uçacam ama, hafiflikten. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 9:53

Panzehir, hala nasil oldu da ucmadin, ben ona hayret ediyorum zaten :roll: hic bir degisiklik olmadi mi su hafiflik konusunda? :olmaz:
haklisin, nem öldürür adami :?
inanmana sevindim :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:58

Türk-Kan, hastalık mı var diye de düşünmeye başladım artık. :) Aslında yemeye yemeye midem küçüldü desem daha mantıklı olacak galiba. :hmm: Yemek düzenim yok pek, bu saatten sonra da anca ev bark kurulursa olur bu düzen, başka türlü olmaz gibi. :mrgreen: Ya da durum böyle giderse, kilo aldırıcı ilaç felan kullanmaya başlıcam herhalde. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:02

Türk-Kan, inanıcak tabi teyzecim var mı başka çıkar yolu :mrgreen:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 10:04

Pınar, di miiiii teyzem :mrgreen: :twisted: nasilsin bitanemm? :r

Panzehir, düzenli yemek yesen kesin faydasi olacak ama.. midenin kücüldügü bir gercek zaten :?

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x