Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:07

Türk-Kan, iyiyim teyzecim sen nasılsın ?

midesi küçülmüş yemek yemenin nasıl bi zevk nimet olduğunu unutmuş yakında somalililere benziceksin haberin yok şööööllleee tıka basa yemek yemez mi bi insan ya
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 10:08

Pınar, cok iyiyim canimmm benim :r konus canim, konus :twisted: :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 10:12

Türk-Kan, abla artık o kanı güçleniyor bende. Acı ama gerçek olan bu sanırım. Napcaz bakalım. :roll: Abla, fişeklemeyelim. :twisted:

Pınar, güzel yemek yapan var da biz mi yemedik. :mrgreen: Şaka bir yana herhalde yakında öyle olacak, zaten şaftımız kaymış, hepten kayacak. :) Sana da hayırlı işler, nasılsın?

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:20

Panzehir, valla antalyadaki menü gayet hoştu ama sen bi çatal aldın bıraktın mazeret uydurma! teyze anneme götürelim bunu bak nasıl yiyo :kikirik:

iyiyim nolsun işte başladık haftaya iyi geçer umarım hepimiz için
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 10:22

Pınar, cok iyi fikir :twisted: :kikirik: :kikirik: :kikirik: isterse yemesin o zaman :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:24

Panzehir, annemin hayat felsefesi yemek bulunca otur dayak bulunca kaç

üçüncü bi alternatif yok :twisted: :twisted:

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 10:28

Pınar, hep kaçacam yani. Nurhan ablanın felsefesine göre. :| :mrgreen: Ben de Antalya'da iken neden hiç iştahım olmuyor diyordum, demekki bu yüzden. :hmm:

Ayrıca, oteldeki yemeklere lafım yok da sabahın köründe iştahım olmuyor. :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:45

Panzehir, :kikirik: :kikirik: :kikirik: ay mehmeeett sanki gündüz çok oluyo iştahın

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 13, 2007 10:47

Pınar yazdı:Panzehir, :kikirik: :kikirik: :kikirik: ay mehmeeett sanki gündüz çok oluyo iştahın

hay cok yasa, cok iyiydi :twisted: :kikirik: :kikirik:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 10:50

Türk-Kan, abla neresi iyi, kaç defa görüştükki gündüz, nereden bilecek.. :mrgreen: Bir kere kahvaltıda konuştuk o kadar. :mrgreen: Akşamları yiyordum ama yalan mıki..? :twisted:

Zaten ben gündüzleri sevmiyorum, belki de ondandır bu intiba bırakma mevzusu. :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 10:56

Panzehir, :kikirik: :kikirik: gündüz bi kere görmem diğer gündüzlerini nasıl geçirdiğini ıspatladı zaten

millet akşam 7den sonra yiyince anında kilo alıyo sende tık yok demek ki geceleri de yemiyosun

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 11:00

Pınar, :) O millet dediğin gruba girenlerin büyük bir çoğunluğu bayan. Anında kilo almaları normal, sanırı tabiatın bir gereği. Zaten diyet yapanların da çok büyük bir kısmı bayan. :twisted: Ne yerseler yarıyor yani... Maşallah... :mrgreen:

Geceleri yiyorum aslında ama yemek seçiyorum hani, bir neden de bu olsa gerek. :) :|

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 11:03

Panzehir, sana kim öğretti bu yemek seçmeyi cız o cız herşeyin bi faydası var yemek lazım :mrgreen:

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 11:08

Pınar, o kadarını bilemiyorum ama kötü huylarımdan biri de bu yemek seçme mevzusu. :| :) Herşeyin muhtemelen bir faydası var da benim gözüme yapılan yemek iyi gözükmediği sürece yiemiyorum, bir de sofra da görüntünün güzel olması lâzım. Sofra da en lezzetli yemekler olsun, karman çormansa çok zor yerim, istemeye istemeye... Ama hiç tatmadığım bir yemek olsun, görüntüsü hoşsa ve sofra da düzenli ise en azından yerim, güzel se de devam ettiririm. Sofra adabından ötürü de bu hâle gelmiş olabilirim ama büyük ihtimalle genlerden gelen birşey. Nedesen ailede tek yemek seçen de benim. :| :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Pınar » Pzt Ağu 13, 2007 11:13

Panzehir, o zaman umutsuz vaka allah seni alıcak kıza sabır versin diyim ne diyim :lol:

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x