Vecdi: "İlk kez mason olmayan bir cumhurbaşkanı seçiliy

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Veled » Sal May 15, 2007 19:45

Aslıhan, işte onun bir garantisi yok oraya mason olmayanı emperyal güçlerin gölgesi kuklası olmayanı oturtmuyorlar ki :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 15, 2007 20:18

Ram, mirim, adamlar dini öylesine kendilerine parsellediler ki, bugün kalkmis Turgut Özal'in dindarligini bile tartisir olmuslar. hic mi bilmezler Allah'a sirk kostuklarini? :roll:

Anayasa'ya en acil eklenmesi gereken madde, 1925'de Hiyanet-i Vataniye Kanunu'daki “Dinin politikaya alet edilemeyecegi ve bu sucun da vatan hiyaneti sayilacagi” ekidir. kanimca! :artis:

Semih R.Cabalar, haber icin tesekkürler. rezaletin icinde boguluyorlar artik. sirf inat ugruna hala bu adamlari destekleyenler insallah bir gün bu vatanin bir inat ugruna feda edilemeyecek kadar degerli oldugunu anlayacaklar... (cok gec olmadan insallah...)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Sal May 15, 2007 22:04

Atatürk Mason imiş öylemi... Bi düşüneyim. :roll:

Evet, düşündüm. Katılıyorum.

:lol:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen SOKRATES » Cum May 18, 2007 2:34

MedceziR yazdı:Şahsen ben cumhurbaşkanı'nın dindar biri olmasını isterim. Ama daha öncede ADAM olmasını isterim.

Semih R.Cabalar, haber için sağol. . .

Ne tesadüf?
Ben de.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x