FETÖ, Özel Harekat Başkanı Behçet OKTAY'ı Öldürdü Mü?

Genel & Güncel Konular

FETÖ, Özel Harekat Başkanı Behçet OKTAY'ı Öldürdü Mü?

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 25, 2009 13:59

Resim
Behçet Oktay son dönem mezun olan Özel Harekatçıların tayin törenine İçişleri Bakanı ile birlikte katılmıştı.

Emniyette şok ölüm

Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay aracında başından vurulmuş olarak bulundu. "Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası" sahibi olan ve Ergenekon tutuklusu İbrahim Şahin'e yakınlığıyla bilinen Oktay'ın yerine atama yapıldığı için intihar etmiş olabilceği ileri sürülüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay bu gece sabaha karşı özel aracının içinde başından vurulmuş olarak bulundu. Oktay'ın intihar ettiği belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre Dikmen Keklikpınarı Caddesi yakınlarında park halindeki aracında ağır yaralı halde bulunan Oktay, Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Oktay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARAÇTA İKİNCİ KİŞİ İDDİASI

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay'ın intihar ettiği sırada yanında bulunan arkadaşının, ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldüğü öğrenildi. Kendisine ait araçta Smith Wesson marka tabanca ile intihar eden Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Oktay'ın yanında ziyaretine gittiği arkadaşı bulunuyordu.

Bu kişinin olayın ardından bilgisine başvurulmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldüğü bildirildi. Bu kişinin Emekli Emniyet Müdürü Mehmet Oktay olduğu belirtildi.

Bu arada, Oktay'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi. Cenaze, Adli Tıp Kurumundan çıkarılırken özel harekat polislerinin basın mensuplarının görüntü almaması için branda gerdiği görüldü.

OLAYLA İLGİLİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İntiharın ardından, olayın meydana geldiği arabada geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayın duyulması üzerine intihar olayının gerçekleştiği aracın etrafı güvenlik kordonuna alınarak araçta inceleme yapıldı. Yapılan inceleme sonunda Behçet Oktay'ın intihar ettiği ileri sürülen silahtan başka bir de baretta marka tabanca bulunduğu öğrenildi. Emniyet yetkilileri Oktay'a otopsi yapılacağını belirterek, intiharla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü kaydettiler. Olayın duyulmasının ardından Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Behçet Oktay'ın çalışma arkadaşları ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden üst düzey yetkiler hastaneye geldiler.

Oktay'ın, yerine atama yapıldığını öğrendiği bu yüzden bunalıma girdiği ve bu yüzden, intihar etmiş olabileceğini gelen iddialar arasında.

CENAZESİ OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNDA

Aracının içinde yaralı olarak bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Özel Harekat Dairesi Başkanı Emniyet Müdürü Behçet Oktay, otopsi işleminin bugün tamamlanması halinde yarın memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde defnedilecek.

Otopsi için Adli Tıp kurumuna kaldırılan Behçet Oktay'ın el svapları alınarak olayda kullanıldığı ileri sürülen tabancayla ateş edip etmediği tespit edilecek. Ayrıca Oktay'ın kafasına giren kurşunun giriş ve çıkış açısı tespit edilerek Özel Harekat Daire Başkanının intihar edip etmediği kesin olarak tespit edilecek. Adti Tıp Kurumundaki otopsi işlemi sonuçlanırsa Oktay için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde bugün tören düzenlenecek. Törenin ardından Oktay'ın cenazesinin uçakla Malatya'ya gönderileceği öğrenildi.

Hekimhan'da 1957'de doğan Oktay, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1975 yılında polis kolejinden, 1978 yılında da Polis Akademisi'nden mezun oldu. Erzincan, Kars, İstanbul, Afyonkarahisar ve Bingöl'de görev yapan Oktay, 23. Dönem Özel Harekat Kursunu başarıyla tamamlamasının ardından 1994-1997 yıllarında Diyarbakır'da görev yaptı. Behçet Oktay 13 yıldır Özel Harekat Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

TSK'NIN ÜSTÜN CESARET VE FERAGAT MADALYASI VERİLMİŞTİ

1997 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı görevine atanan Oktay, evli ve biri kız üç çocuk babasıydı. Görevi esnasında çok sayıda taltif ve takdirname alan Oktay, Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası sahibiydi.

"YARALI GELDİ AMA KURTARAMADIK"

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Peyami Cinaz, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın, hastaneye yaşamsal fonksiyonları durmuş halde getirildiğini belirterek, ''Buna rağmen solunum cihazına bağlanarak müdahale edildi ancak kurtarılamadı'' dedi.

Cinaz, Gazi Hastanesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Oktay'ın bugün saat 03.00 sıralarında hastaneye getirildiğini ifade etti. Oktay'ın kulağının arkasında, ateşli silahtan kaynaklandığını tahmin ettikleri büyük bir yara belirlediklerini anlatan Cinaz, ''Oktay, hastaneye getirildiğinde yaşamsal fonksiyonları durmuştu. Buna rağmen solunum cihazına bağlanarak müdahale edildi ancak kurtarılamadı'' bilgisini verdi.

BABASI FENALAŞTI

Oktay'ın Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşayan babası Muhammet Oktay (78 ), haberi duyunca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Hekimhan'da Şehit Fethi Akyüz Mahallesi'nde ziraat ilaçları bayiliği yapan kızı Zeynep Demirci ile yaşayan Muhammet Oktay, oğlunun ölüm haberini duyunca fenalaştı ve yakınları tarafından Malatya'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Behçet Oktay'ın annesi Münüre Oktay'ın (77) 6 ay önce vefat ettiği bildirildi. Bu arada, Behçet Oktay'ın cenazesinin bugün Hekimhan'a getirilmesinin, yarın öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmesinin beklendiği öğrenildi.

"BAŞKAN ŞAHİN'E YAKINDI"

Ergenekon tutuklusu Antalya Özel Harekat Grup amiri Servet Kaynak, "2002-2003 yıllarında Daire Başkanı Behçet Oktay beni arayarak İbrahim Şahin'in Antalya'ya geleceğini, kendisiyle ilgilenmemi istedi. Ben de Oktay'ın talimatı doğrultusunda Şahin ile ilgilendim" dediği belirtiliyor.

ELAZIĞ ŞUBE MÜDÜRÜNÜ DE ARADIĞI BELİRTİLİYORDU

Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Elazığ Özel Harekat Şube Müdürü Ayhan Atabek de Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın kendisini arayarak İbrahim Şahin'in Elazığ'a geleceğini bildirdiğini ve ilgilenmesini istediği iddia ediliyor.

Kaynak

Saygı ÖZTÜRK'ün konukları gazeteci Ünal İNANÇ ve
Behçet OKTAY'ın kız kardeşi Zeynep Oktay DEMİRCİ,
Behçet OKTAY'ın ölümündeki sır perdesini aralıyorlar:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen mukanorkan » Çrş Şub 25, 2009 16:49

Behçet Oktay’ı Kim Öldürdü?..

Hayır, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay intihar etmedi, öldürüldü. Aynen Kuddusi Okkır gibi…

Ya da Şener Eruygur’un komaya sokulması, Hurşit Tolon ve bir yığın ismin sağlığını kaybetmesi, Levent Ersöz’ün kızının intihara sürüklenmesi gibi…

İşte delili; Tarih 1 Şubat 2009, Yeni Şafak Gazetesi’nde, «Şahin’e aracı olan başkana dokunulmadı» başlığı altında şu satırlar yazıldı:

«Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Özel Harekatçıların, ‘İbrahim Şahin’le ilgilenmemizi Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay istedi’ diye ifade vermesine karşın İçişleri Bakanlığı, Oktay hakkında henüz herhangi bir işlem yapmadı. İbrahim Şahin’e olan yakınlığı ile bilinen Oktay’ın ifşa olan 2 şube müdürü dışında kimlere telkinde bulunduğu da bilinmiyor… Ergenekon’u soruşturan mahkemenin, Oktay hakkında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu. Behçet Oktay, Özel Harekat Dairesi’ni 13 yıldır yönetiyor.»

Evet, birilerinin bir takım senaryolarına göre düzenlediği deliller, verilip-verilmediği tartışmalı ifadelerle, hedef gösterilen, ölüme sürüklenen son isim Behçet Oktay’dır. Peki neden hedef gösterildi; Emniyet Genel Müdürlüğü’nde «teslim alınamayan» son yerin başında olduğu için mi? Söylenene göre, bu haberlerden sonra görevinden alınıp, yerine yeni atama yapılması hazırlıkları yapıldığını öğrenmiş…Ve kafasına sıkmış!..

Salı günü Silivri’deki duruşmada Veli Küçük ve avukatı aynı zamanda kızı olan Zeynep Küçük’ün söylediklerini duydunuz mu? Cihan Haber Ajansı’nın geçtiği, ama nedense malum gazetelerde yer almayan şu sözleri, sadece ve sadece «insan hakları» adına birtakım vicdanlara ithaf ediyorum:

Zeynep Küçük:

«3 gündür müvekkilime uygulanan kan testinin sonuçlarını almak için uğraşıyorum. Ben kimi, kime şikayet edeyim. Bizim en değerli hakkımız olan yaşam hakkımız ihlal ediliyor. Sizden yaşam hakkımızı koruma altına almamızı istiyoruz. Bundan sonra müvekkilime ilişkin tüm sağlık kayıtlarının dosyaya celp edilmesini istiyoruz. Avukatı ve kızı olarak ben bunu beceremedim.»

Mahkeme Başkanı Köksal Şengün: «Biz deneyelim bakalım, becerebilecek miyiz acaba?..»

Veli Küçük:

«Kandıra F Tipi Cezaevindeyken ağır bir rahatsızlık geçirdim, kalp damarıma da stent takıldı. Bu stentin 6 ayda bir kontrol edilmesi gerektiği söylenmesine rağmen, ‘Hastaneye yatmak istiyor’ denmesini engellemek için kontrole gitmedim. Ben duracaksam, bu vatan için dik duracağım. Öleceksem de vatan için öleceğim. Gücüme giden, yukarıdan talimat geldi. Yukarıdan diyorsam, Hükümet’ten, bu davanın eş başkanı olan savcısından talimat geliyor; ‘Veli Küçük’ü sevk etmeyeceksiniz, 2. kez kan alacak, başkasının kanıyla karıştırıp, bir şey yok diyeceksiniz’. Ben 35 sene bu ülkeye hizmet ettim. Ölünceye kadar da hizmet edeceğim. Bir diyet ödetilecekse, ben bunu ödeyeceğim. Ben burada tutukluluğu bir ceza olarak görmüyorum. Vatanıma, bayrağıma, Atatürk’e yaptığım bir hizmet olarak görüyorum. 13 aydır tutukluyum. 13 aydır paşa paşa yatıyorum. Lütfen beni rahat bıraksınlar.»

Almanya’da iddianamesi tamamlanan, sanıkları tutuklanan davanın Türkiye ayağındakiler, ellerini kollarını sallayarak, dolaşıp, delilleri temizliyor…Çocuk tacizcileri, tecavüzcüleri serbest…Katiller 1-2 yılda çıkıyor…Bölücüler Meclis’te fink atıyor…Ama onlarca insan, daha haklarında iddianname tanzim edilmeden aylardır hapiste tutuluyor, hapse sokulamayanlar «öldürülüyor» !..

Vatana hizmet edenlere karşı «soykırımdır bu, soykırım» !..

Suçu belli olmayan insanların hayatları tehlikede, Kıbrıs davamızın milli sembolu Rauf Denktaş dahil onlarcası tehdit altında, Başbakan Erdoğan, Ergenekon operasyonu nedeniyle kendisinin çeşitli çevrelerden tehdit aldığını söylüyor. Neymiş; bir gazeteci, «keser döner, sap döner bir gün gelir hesap döner» diye yazmış!..Allahım, sen aklımıza mukayyet ol!..

«Demokrasi, insan hakları, özgürlüklerin» teminatı, bir PKK’lının veya azınlığın burnu kanasa Türkiye’nin kapısına dayanan, heyet üstüne heyet gönderen AB sahtekarları cenahından da bir haberimiz var. Avrupa Parlamentosu’nun Avusturyalı Sosyalist üyesi Harald Ettl, Ergenekon davasında, «hükümete en sert muhalefeti yapanların gözaltına alındığı» iddiasına ilişkin olarak yazılı bir soru önergesi vermiş. AB Komisyonu’nun genişlemeden sorumlu üyesi, Dışişleri Bakanı Babacan’ın kankası Bay Rehn, şöyle buyurmuş:

«AB Komisyonu, terör örgütü oluşturmak, hükümeti devirmeye teşebbüs ve şiddet kullanarak hükümeti görev yapamaz hale getirmek suçlarına dayanılarak başlatılan Ergenekon davasında süren soruşturmanın farkındadır…AB Komisyonu, bu davayı gereken dikkatle izleyerek, Türk makamlarına, davanın yasal prosedüre ve hukukun üstünlüğüne tam saygılı ilerletilmesi gereğini vurgulamayı sürdürecektir.»

İktidara yakın isimlerden Sami Selçuk, 2 haftadır, «Yargı, yürütme tarafından kuşatılmıştır» diye feryat ediyor, adamlar çoktan hükmü vermiş!..Batsın emi, sizin demokrasiniz, insan haklarınız, hukukun üstünlüğünüz, özgürlükleriniz!..

Meyyal UYGUR

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen baragakal » Çrş Şub 25, 2009 19:09

Polis Akademisi'nde intihar girişimi

25 Şubat 2009

DHA
ANKARA’nın Gölbaşı İlçesi’nde Polis Akademisi Başkanlığı Akademik İşler Şubesi’nde görevli polis memuru Mehmet Akçagedik, çalıştığı binanın 5’inci kat balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Neden intihar girişiminde bulunduğu henüz belirlenemeyen Akçagedik'in sağlık durumu kritik.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Polis memuru Mehmet Akçagedik, 5 katlı akademi binasının en üst katında balkona çıkıp aniden kendini boşluğa bıraktı. Zemine çarparak ağır yaralanan Akçagedik, arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla Gölbaşı Devlet Hastenesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Akçagedik, ilk müdahalenin ardından Gazi Üniversi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Akçagedik'in neden intihara kalkıştığı araştırılıyor.

Bu arada, intihar girişiminin ardından, aynı binadaki Gölbaşı Polis Akademisi Başkanlığı Özel Hareket Müdürlüğü’nde, Ankara’da özel otomobilinde tabancayla kendini vurarak yaşamına son veren Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay için de tören düzenlendi.

KAYNAK: Hurriyet

Silaha yasayan insan, ustelik o anda belinde var, intihar etmek isteyecek, kendini balkondan asagi atacak,..
bana dogru gibi gelmedi...

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen İlteriş » Prş Şub 26, 2009 0:46

Neler oluyor orada! Ic dusman patir patir cinayetlere basladi! Kimi yurtseverler aleyhlerinde karalama yapilarak intihara surukleniyor, kimileri ise supheli bir sekilde olu bulunuyor! Birileri emniyetteki hakimiyetlerini pekistirmek istiyor, Cumhuriyet Sehidi Doc. Dr. Necip Hablemitoglu'nun kitabinda bahsettigi kostebekler orduya ve yurtsever halka karsi tek vucut olabilmek icin hazirlik yapiyor, kendinden olmayanlari her turlu yontemle elimine ediyor! Bu gidisin sonunu hic iyi gormuyorum, hem bunu yapanlar acisindan hem de ulkem acisindan. Yazik ki bir Kurtulus Savasi ile daha yilar kaybedecegiz, canlar kaybedecegiz gibi gorunuyor maalesef.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen MansurSah » Prş Şub 26, 2009 6:38

Ah bir Behçet Oktay'ın hayatı kurtarılabilseydi de, olayın intihar değil cinayet olduğunu söyleseydi.
Yada şu an durumu kritik olan Mehmet Akçagedik, inşallah kurtulursa, arkadan itildiğini falan söylese..

Gerçi Fethullahçı medya hemen "onları da Ergenekon Terör Örgütü öldürmek istedi" diyecektir ya.

GöktürkMehmet, haklısın çok yazık olacak canlara ama, bizim için en sağlam en garanti yol öyle bir durumdur. Zira mert dayanır namert kaçar. Öyle bir durumdan zararlı çıkacaklarını ve kaybedeceklerini bildikleri için böyle alttan alttan oyuyorlar. TSK'yı da ele geçirmeden, böyle bir şeyden her zaman için kaçınırlar. Görelim bakalım neler olacak..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen mukanorkan » Prş Şub 26, 2009 8:12

Bu topraklar da yaşamanın bir bedeli var bu topraklar da güçlü de olsan zayıfta olsan gene kan dökülür
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen antalyalim » Prş Şub 26, 2009 12:17

Bu Ergenekon safsatasina inanip, bu kadar Vatanseverin katledilmesine göz yuman ve halen sokaklara dökülüp "Bu ülkede neler oluyor" diye sormak yerine, AKP nin bayraklarini sallayarak RTE nin birkac sene daha calmasina ve satmasina yaltakcilik yapan Halk aklima geldikce gözlerimin önüne bir sahne geliyor;bunu herkes hatirlayacaktir....

Zonguldak’ta tavukların dışarıda dolaştığını gören Tarım İl Müdür Yardımcısından şok sözler...

Zonguldak’ta ihbar üzerine gittikleri Çaydamar Mahallesi’nde tavukların dışarıda dolaştığını gören Tarım İl Müdür Yardımcısı Cemalettin Çataklı sinirlenerek, “Zonguldak’ta kuş gribi var. Belediye hoparlörlerinden tavukları kümesten çıkarmayın diye anonslar yapılıyor” dedi. “Anonsları biz duymadık” diyen mahalle sakinlerine tepki gösteren Çataklı, “Hepiniz geberin tamam mı. Geberin” diye bağırdı. Vatandaşlar ise Çataklı’ya “Sen geber” diye yanıt verdi...
Söz konusu Vatan degil de üzerinde yasayan Vatansizlar olsaydi o zaman farkli olurdu diye düsünüyorum...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 27, 2009 1:58

Behçet OKTAY son yolculuğuna uğurlandı...

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen mukanorkan » Cum Şub 27, 2009 10:06

Allah rahmet eylesin......
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Şub 27, 2009 11:38

Oğlu Burak OKTAY: Her Şey Araştırılsın

Ankara’da intihar eden Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay’ın oğlu Burak Oktay, babasının ölümü ile ilgili, “Dünden beri haberleri servis edenlerin, haberlerin doğruluğunu araştırmalarını istiyorum. Babam 13 yıldır aynı görevdeydi. 13 yıl boyunca kaç hükümet değişti, kaç İçişleri Bakanı değişti. Babam hep görevine devam etti. Babam kaç operasyona katıldı, kaç çatışmaya girdi, kaç göreve gitti, kaç madalya aldı. Bunları görmemezlikten gelenler var. Tarafsız olduğunu söyleyen medyanın, araçta kaç silah bulunmuş, mermi sağdan mı soldan mı girmiş ve tüm herşeyi araştırmalarını istiyorum. Doktorun, ‘Silah bitişik atış yapmış. Ama kesin intihardır diyemem’ sözleri çok ilginç” dedi.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolak da, “Behçet kardeşimiz bizi çok üzdü. Vatanı milleti için gözünü kırpmayan bir kahramandı. Kendisine Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Kaynak

Özel Harekât Daire Başkanı... Bu memlekette, eğer ilgili sıfata mesup bir vatan evlâdı tek kurşunla hayata veda ediyorsa, bu intihar dahi olsa bir cinayettir. Eğer intihar ettiyse -ki ben farklı düşünüyorum- bunun temel nedenleri ve bu nedenleri bir anda topluca sorun yumağı haline getiren sonradan çıkma tetikleyici sebepler açıktır. İntiharsa dahi, cinayettir.

Başlar sağolsun. Kurdoğlu'ndan kimler geldi, kimler geçti...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Şub 27, 2009 12:32

Atalay: Bulgulara göre Oktay'ın ölümü intihar

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İsviçre Adalet ve Polis Bakanı Eveline Widmer-Schlumpf ile yaptığı görüşmenin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın oğlunun babasının ölümüyle ilgili iddialarını hatırlatması üzerine Bakan Atalay, olayın bir intihar olduğunu, kriminalojik araştırmalarla bu sonuca vardıklarını belirterek, savcılık kontrolünde yargı sürecinin devam ettiğini bildirdi.

Oktay'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirten Atalay, ''Özel Harekat Dairesi bizim için özel bir birim. Behçet Oktay bunun başındaydı. Biz özel harekatın sayısını artırmak için çalışma yapıyorduk. Bunun için de kendisiyle bir kaç gün önce Gölbaşı'ndaki yerde görüşmelerimiz olmuştu'' dedi.

Emniyet birimlerinin yaptığı araştırmalarla olayın intihar olduğu sonucuna varıldığını kaydeden Atalay, ''Olay savcılığın denetimi altında yürüyor, bir yargı süreci yürüyor. Şu an bulgular intihar olarak gözüküyor. Olayın öncesi karmaşık. Savcılığın araştırması devam ediyor. Bizim daha fazla bir şey söylememiz mümkün değil'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Karmaşık ifadesini kullandınız'' demesi üzerine Bakan Atalay, şunları kaydetti:
''Hayır. O fazla 'karmaşık' kelimesini çıkarın. O ifadeyi yanlış kullanmış olabilirim. Şu ana kadar yapılan bulgular, veriler olayın bir intihar olduğunu gösteriyor. Ama bunun öncesi var, yemek kısmı var, sonrası var. Gecenin belli bir saati yanında bir kişi var biliyorsunuz. Bizim kendi verilerimiz, bulgularımız bu şekilde. Yargı sürecindeki bir konudur. Yargının elindeki bir konudur, onlar da inceliyor.''

Bakan Atalay, terörle mücadele kapsamında oluşturulacak birimle ilgili bir başka soru üzerine de bu birimin yapılandırılmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu konuda kurum ve kuruluşların görüşlerinin alındığını söyledi.

CUMHURİYET
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen mukanorkan » Cum Şub 27, 2009 13:17

Meydanı boş buldular istetikleri gibi at koşturuyorlar artık vatan severleri de etkisiz hale getiriyorlar bu boşluğu millet doldurur ama gerçeği görürse bu satılmış basın yayın da gerçeği göstermiyor ne zaman nasıl gerçeği görecek bu millet gözlerimizi bağlamışlar bizim uçruma doğru ilerliyoruz şurda düşmemize 1-2 adım kaldı millet ne zaman görecek ?????
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 01, 2009 5:42

Behçet OKTAY'ın "intiharındaki" şüpheler giderek artıyor...

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen AlpereN » Pzr Mar 01, 2009 10:24

Fikrimce bir cinayettir.İntihar etmek isteyen arabası ile bir köşede intihar etmez.Eğer ki gerçekten Fethullahçıların sızamadığı tek birim Özel Harekat ise ve Behçet Oktay onların sızmasına engel olan birisi ise bunun bir intihar değil Cinayet olduğu ortaya çıkıyor.Gerçekten intihar etmiş olsa dahi bu bir Cinayettir.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 03, 2009 13:47

Behçet OKTAY'ın yerine "çekirdekten Fetullahçı" atanacağı belirtiliyor...

Gazateci-Yazar Saygı ÖZTÜRK değerlendiriyor:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x