15 Temmuz Nedir? / Zahide UÇAR

15 Temmuz Nedir? / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Tem 17, 2017 20:35

15 Temmuz Nedir?

Bu Yazıyı not edin.

Dünyayı yeni şartlara göre dizayn edenler, kontrol ettikleri ülkeleri de yeni şartlara göre şekillendirir. Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öldükten sonra, dış müdahaleye açık hale getirildi.

Türkiye, soğuk savaş döneminde Rusya ve komünizme karşı kullanılacak biçimde şekillendirildi. NATO’ya girdikten sonra, CİA Türkiye’nin en mahrem yerlerinde yer aldı. Fetullah o günün şartlarına göre konumlandırılmış bir figürdür. O nedenle de bütün hükümetler el altından Fetullah yapılanmasını desteklemiştir ama devlet yapmamıştır. AKP F-CİA’yı devlete ortak etmiştir.

* * *

Küresel efendiler dünyayı yeniden şekillendiriyor. Türkiye’ye yeni plana göre elbise biçiliyor.

F-CİA’nın çok azdığı, Türk Devleti’ni avucunda düşündüğü günlerde, F-CİA elemanlarına;

“CİA ve küresel efendiler Atatürk’ün ölümünden sonra kullandığı figürleri bir sevgili gibi kullandı. Oysa sizleri bir fahişe gibi kullanıyor. Bunun nedenini düşündünüz mü?” diye sormuştum. Ve, “millete operasyon yaparken operasyona uğradıklarını” yazdım.

F-CİA, Ergenekon ve türevi davalarda, Türk Milletinin milli unsurlarına operasyon yaptı. Kumpas kurarken CİA’dan eğitim aldı. Aldırıldı. Yaptıkları operasyonlar hakkında ABD Konsolosluğu’na giderek bilgi verdiler. Yani, cahil cesaretiyle açıktan CİA için ajanlık yaptılar. CİA adına milli unsurlara tuzak kurdular.

Şirketlere çöktüler. İnsanların yatak odalarına kameralar koydular. Ahlaksızlığın her türünü uyguladılar. Acımasızlıklarıyla, kumpaslarıyla büyük bir nefret topladılar.

Hiçbir istihbarat örgütü ve yabancı devlet, vaz geçmediği bir ajan örgütü;

Deşifre ederek, aşağılayarak, fahişe gibi kullanmaz. Kullanıyorsa, operasyon çift taraflı yürüyor demektir.

15 Temmuz kalkışması, F-CİA’nın Türk Milleti’ne ve Türk Ordusu’na operasyon yaparken, küresel efendileri tarafından kalemi kırılan taşeron bir örgütün intihar hikayesidir. Millete tuzak kurayım derken tuzağa düştüler. CİA bu operasyon sayesinde bir taşla çok kale yıktı. Türk Ordusu’nun itibarı ile oynandı. Okulları, hastaneleri ellerinden alındı. Gövdesi parçalandı. Ordu yapılanması kalkışmanın hemen arkasından değiştirildiğine göre, çok önceden yapılan bir planın kalkışmayı kullanarak hayata geçirildiği anlaşılıyor.

Anlaşılan o ki, Türkiye yeniden şekillendiriliyor. Ve bu değişim devletin birçok kademesinde kabul edilmiş görünüyor. AKP, Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’nun bu yeni projesinin neresinde olduğunu sizler bulursunuz artık.

Türkiye’yi kendi ihtiyaçlarına göre yeniden şekillendiren küresel elit, eski sistemin oyuncularını tasfiye ediyor. Bu tasfiye kurumları da içine alıyor. Sistem AKP’nin zaafları kullanılarak çökertiliyor.

Bu süreçte Türk Devleti ve millete yapılan operasyonlar;

AKP, F-CİA, NATO Paşaları ve muhalefet kullanılarak yapıldı.

Bütün milli unsurlara operasyon yapıldığına göre, yeni dönemde unisex(her iki cinse uygun) gibi bir insan yapısı güncellenecek demektir. Bu yapılar, küreselleşmeyi önceleyen çalışmalarda kullanılacaktır.

Millete, milli unsurlara, Türk Ordusu’na yapılan ameliyatları biraz aklını kullanan herkes görüyor da, AKP üzerinden dine yapılan operasyonu fark eden kişi sayısı çok azdır.

AKP ve liderinden milletin yarısı nefret ediyor. Bütün yolsuzluklar, hırsızlıklar, rüşvet ve talan din kullanılarak yapılıyorsa, Diyanet Müslümanlar için değil, parti adına çalışıyorsa, imamlar camide siyaset yapıp birçok insanın camileri terk etmesine neden oluyorsa, hem AKP, hem de din operasyona uğruyor demektir.

Küreselleşmeciler zaten tek din istiyor. Çıkarlarına hizmet eden uydurulmuş bir din…

* * *

Devlet Bahçeli’nin birden değiştiğini düşünenler yanılıyor. Soğuk savaş döneminde görev alanlar, soğuk savaş sonrasında tasfiye ediliyor. Soğuk savaş sürecinde komünizme karşı din ve milliyetçilik kullanılıyordu. Soğuk savaş döneminin bitmesiyle ikisine de ihtiyaç kalmadı. Üstelik bu süreçte alt kesim projeyi bilmediği için oyunu çok ciddiye alıyordu. Bu durumda, kontrol edilemeyen gerçek milliyetçiler yetişiyordu. Küresel elit bu durumu engellemek istiyor.

Milli unsurlar küresel çete için tehlike demektir. O nedenle de her darbe döneminde ordu ve bürokrasiden milli unsurlar temizlenir. Bu gerçeğin üstü de özenle örtülür. Siyasilerin ağlaşmasından diğer sesleri duyamayız.

* * *

Görev adamı Bahçeli, yeni şartları kabul etmiş olmalı ki, partiyi tasfiye etme görevini aşkla yürütüyor. Referandum sürecine destek veren Bahçeli ve ekibi, yeni düzene alan açıyor. Bu gerçeği söyleyemedikleri için de, davranışlarına gizem katıyor. Bazı saflar da bu gizeme anlam katarak, milli bir devlet meselesi sanıp, destek veriyor.

Türk Müslümanlığı AKP üzerinden, MHP Bahçeli üzerinden tasfiye ediliyor.

* * *

SORU ŞU:

Peki, bu yeni süreçte eski düzen yıkılırken yerine ne konacak? Açıkçası, bilmiyoruz.

* * *

AKP Reza Zarrab üzerinden rehin alındı. Pazarlıkları ve istenenleri bilmiyoruz.

AKP ülkenin yarısının nefretini kazandı. AKP’nin vitrin kısmını es geçin. Çoğu cahilce, görgüsüzce ve kendinde var zannettiği gücün kibriyle hareket ediyor. AKP’den beslenen basın, iş adamı kılıklı soyguncular, çıkarı için her türlü ahlaksızlığı yapıyor. Asıl olan, yabancı istihbaratların kontrolünde olan ve birçok konuşmayı yazan, eylem ve söylemle suç işlemeye yönlendiren bazı danışmanlardır. Onlar bu değişim ve dönüşümü sağlamak için çalışıyor. Şartların oluşmasını sağlıyor. Ve;

AKP operasyon yaparken operasyona uğruyor.

AKP’den sonra kurulacak yeni sistem ve bu sistemin simgeleri ne olacaktır?

Yapılan operasyonlar üzerinden, biraz da olsa yeni sistemin ipuçlarını görebiliyoruz. Yeni sistemde;

Atatürk istenmiyor. Hilmi Özkök yeni sistem adına bröveden Atatürk adını çıkarmaya kalkmıştı. Milli olmayan eğitimi AKP’nin Atatürk düşmanlığını kullanarak Atatürksüz hale getiriyorlar. Kurtuluş savaşı değersizleştiriliyor. Kurtuluş Savaşı’nın simgesi olan milli bayramlar yasaklanıyor. Anlaşılan o ki;

Milliyetçilik ve dini unsurlar tasfiye edilecek. AKP dini öylesine iğrenç bir biçimde kullandı ki, tasfiye edilmesi için bütün nedenleri altın tepsi içinde sundu.

Başarırlarsa;

Türk adı her yerden kaldırılacak, devletin adı değiştirilecektir.

Türk Ordusu kumpaslarla büyük yara aldı. Yeni süreçte nasıl bir rol biçmeyi planladıklarını bilmiyoruz ama;

Milli bir ordu istemediklerini biliyoruz.

* * *

15 Temmuz kalkışması “ava giderken avlanan güruhun çöpe atılma hikayesidir” ama;

Deşifre olmayan bir kesim, ileride lazım olur diye korunacaktır. Mafya bir devlet olan ABD Fetullah’ı vermez. Mafya, elindeki adamını vermez. Verirse kullanacak adam bulmakta zorlanır. Koruyor gibi yapıp ölmesini sağlamak temiz iştir de, yerlerine kimi, kimleri koydu? Soru bu olmalı.

Türk Milleti ve Türk Ordusu bu kalkışmadan çok büyük yara almıştır.

AKP Orduyu parti ordusuna dönüştürmek için çalışıyor. Sadat ve kendi özel güvenlikleri üzerinden kendini sağlama almayı planlıyor. Tıpkı Saddam gibi, Kaddafi gibi… Bu aklı verenlerin, hedef ülkeleri dizayn eden şebekelerin kontrolünde olabileceğini göremeyecek kadar gözleri kör olmuş durumdadır.

AKP’yi iktidar yapan ve iktidarda tutan karanlık eller, ülkenin yarısının nefret ettiği bir partiyi son istediğini aldıktan sonra çöpe atacaktır. Getirenin götüreceği kuralı hiç değişmez.

Bu süreçte biz vatanımızı ve varlıklarımızı korumak, ELİMİZDE TUTABİLMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

Bunu da sonraki yazımızda ele alacağız.

Zahide UÇAR, 14 Temmuz 2017
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x