"Adamın biri değil, Cumhurbaşkanı"

Genel & Güncel Konular

"Adamın biri değil, Cumhurbaşkanı"

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Şub 23, 2009 12:17

Beşiktaş'ta esnafla sohbet eden Devlet Bakanı Egemen Bağış, 2001'deki ekonomik krizin çıkışını hatırlatmak için eski Cumhurbaşkanı Sezer'in adını vermeden konuşunca bir balıkçıdan tepki gördü.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, dün Beşiktaş Çarşı ile Ulus'taki AKP Seçim Büroları'nın açılışına katıldı. Açılışın ardından Balık Pazarı'na giderek esnafla sohbet eden Bağış, balıkçılara “Size Başbakanımızın selamını getirdim. Desteğinizi bekliyoruz” dedi. Bir balıkçının “iş yok” sözlerine “İşleri artıracağız inşallah. Hep beraber, dayanışma içine girsek hallederiz. Hatırlıyorsunuz, adamın biri anayasa fırlatmıştı, faizler bir gecede yükselmişti. Halledeceğiz inşallah” dedi.
Bu sırada araya giren bir balıkçı Bağış'ı uyardı ve "O adamın biri değil Cumhurbaşkanıydı..." karşılığını verdi.

Bağış, kendisine “Nasılsınız?” diye soran bir balıkçıya da “Beşiktaş'ta şovmenin biri var, bir tane de Şişli'de var. Uğraşıyoruz. Hizmet edeceklere oy verin, şovmenlere değil” yanıtını verdi.

Bağış, Ulus seçim bürosundaki konuşmasında da "Bu açılış, inşallah Beşiktaş'ta şov döneminin bitip hizmet döneminin başlamasının da açılışı olur. Beşiktaş'ı artık zıplama tahtası olarak gören bir belediye başkanına değil, Beşiktaşlılara hizmet edilmesi gereken bir ilçe olarak gören belediye başkanına ihtiyaç var. Beşiktaşlılar bunu görüyor, duyuyor. Büyükşehir Belediyesi ile kavga eden değil işbirliği yapan, Ankara'ya kafa tutan değil Ankara'yla uyum içinde çalışan bir belediye başkanı istiyorlar. AK Belediyecilik'ten nasibini almak istiyorlar" dedi. Bakan Çubukçu da, kavgasız barış içinde bir seçim yarışı dileğinde bulunarak, "Seçim sonuçlarını kutlamak üzere de burada buluşalım" dedi.

Bağış, Beşiktaş Çarşısı'nda gezerken, partilileri görüp alkışlayan bir binanın üçüncü katındaki öğrencileri eliyle selamladı. Partiyi tanımayan öğrencilerin, "Bu hangi parti?" sorusuna ise Bağış'ın yanındakiler, "AKP, AKP" diyerek yanıt verdi.

HÜRRİYET
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen SAVCI_33 » Pzt Şub 23, 2009 13:32

zafercem, Evet bu konuyu sabah internet gazetelerinden de öğrendim terbiyesize bak kendi cumhurbaşkanına baksın kayıp trilyon davası öyle kapandı gitti haysiyetsiz saygısız
Kullanıcı küçük betizi
SAVCI_33
Üye
Üye

İletiler: 88

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Şub 23, 2009 15:45

Yav bunlar kendilerini ne sannediyorlar.
Bu bagis denilen rezil herif degil bakan olmak tuvalete bekci bile olamayacak kadar
beceriksiz zavalli biri.
Insanlari dayanismaya cagiriyor herhalde Keriz Feneri'ni unuttu bu.
Oradada bunlar dayanisma icindeydiler.
Birde Ahmet Neclet SEZER'i kendileriyle karistiriyorlar.
Rezil herif sen git ancak conilere yag yakar kiclarini yalarsin...
Ne yaptiniz ulan simdiye kadar rezil herifler yalandan dolandan baska...
Bana bir Fabrikami actiniz bir Baraj'mi yaptiniz olani yediniz.
Gidip öbürleri gibi IMF'ye avuc actiniz.rezilsiniz rezil.....
Almanya'da soymadiginiz insan birakmadiniz
Vatan'da yemediginiz yer kalmadi bir de su dindar konusmaniz yokmu
Iste beynimden vurulmusa dönüyorum.
Yaziklar olsun sizi masine alipda konusan o esnaflara kör bu insanlar.
Anlayin artik yav anlayin adamlar HIRSIZZZZZZZZ.....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen antalyalim » Pzt Şub 23, 2009 17:13

"Adamin biri degildi o Cumhurbaskaniydi" hatta hepinizden daha insandi.
Nasil da gö.. oldu lavuk.Laikleri sise takacagim diyen dallama bu degilmiydi ya.
Helal sana balikci amca, ellerinden öpmek isterdim.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen İlteriş » Pzt Şub 23, 2009 18:22

Laikleri sise takacagim diyen dallama bu degilmiydi ya

yok kardes o baskasiydi. Ama dallamalik ortak noktalaridir:-)
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen MansurSah » Pzt Şub 23, 2009 19:29

Koca "bakan" olmuş ama sıradan bir vatandaşımız tarafından ayarı yiyince kocaman "g.t" oluyor ama kocaman bir yüzsüz olduğu için yüzü kızarmıyor. Azıcık onuru olan bir insan, o an bi pısar kalırdı.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen MansurSah » Pzt Şub 23, 2009 20:10

"Ben de adamın biri değil, balıkçıyım"

[img]http://www.haberturk.com/2009/02/23/kuturesim/oobalkmmdmd.jpg[/img]

Egemen Bağış'a tepki gösteren balıkçı Ajans Habertürk'e konuştu.

23.02.2009

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a çıkışıyla gündeme gelen 46 yaşındaki Balıkçı Ergin Demiröz, "Ben de adamın biri değilim. Benim bir sıfatım var, balıkçıyım. Eski Cumhurbaşkanımıza adamın biri diye hitap edilmesine dayanamadım. Ben vatandaşım, tepkimi göstereceğim tabi" dedi.

GÜNGÖR KARAKUŞ / İSTANBUL (AJANS HABERTÜRK)

Ergin Demiröz, babasının 60 yıl balıkçılık yaptığı bir metrelik tezgahta 38 yıldır mesleğini icra ediyor. 3 çocuk babası 46 yaşındaki Demiröz, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a gösterdiği tepkiyle hem Türkiye hem de Beşiktaş Çarşısı'nın gündemine oturdu. Demiröz, her ne kadar ?ben ne yaptım ki bu kadar gündem yarattım. Sadece tepkimi gösterdim. Ben vatandaşım tepkimi göstereceğim tabi" dese de Beşiktaş Balıkçılar çarşısına uğrayan herkes 38 yıllık esnaflarını tavrından dolayı tebrik ediyor.

Kendisinin de bir vatandaş olarak mesleği ve sıfatı olduğunu söyleyen Ergin Demiröz, "Kimseden adamın biri diye bahsedemeyiz. Dün bahsedilen kişi ise eski Cumhurbaşkanımızdı. Benim bugüne kadar hiç siyasetle işim olmadı. Ben ekmeğimin kavgasını yapıyorum. Akşam çocuklarıma bir lokma ekmek götürebilmek için mücadele ediyorum. Eskiden bu çarşı dolup taşardı. İş yok, kimse çarşıya uğramaz oldu. Buraya gelip boş boş vaatler verip gidiyorlar. Bu vaatlere alıştık. Ama bırakın birbirimize olan saygımızı yitirmeyelim" diye konuştu.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, dün Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile birlikte AK Parti'nin Beşiktaş Çarşısı'ndaki seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıktan sonra, Beşiktaş'daki balık pazarını gezerek, balıkçıların sorunlarını dinlemişti. Daha sonra hatırını sorduğu bir balıkçının "iş yok" sözlerine "İşleri arttıracağız inşallah. Hep beraber, dayanışma içine girsek hallederiz" yanıtını veren Bağış, ziyaret ettiği 46 yaşındaki balık pazarı esnafı Ergin Demiröz'ün de işsizlikten şikayet etmesi üzerine, "Hatırlıyorsunuz, adamın biri anayasa fırlatmıştı, faizler bir gecede yükselmişti. Halledeceğiz inşallah" diye konuşmuştu. Bu sözlerin üzerine balıkçı Demiröz,,"O adamın biri değil, Cumhurbaşkanı'ydı" diyerek Egemen Bağış'a tepkisini göstermişti.

"Ben de adamın biri değil, balıkçıyım"

--------
Kaynak:

Habertürk
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 24, 2009 1:00

Keske su anda da Cankaya'da bir ADAM otursa...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x