Bu siteyi okuyanlar farkındadır, Turgut Özal'ın zehirlenme iddiaları, otopsisi konusuna takıkımdır. Sebebi elli kere dilimin ucuna kadar kadar geldi söyleyemedim. Tetikçi gazete Akit bugün bombayı patlattı.
Korktuğum buydu işte. Turgut Özal'la başlayıp Atatürk'e otopsi yapmaya kalkışmaları. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olmamak için söyleyemedim.
• Anıttepe, başta İ. Melih olmak üzere Akepe'nin iştahını kabartıyor. Orayı yıkıp altına market üstüne cami etrafına otopark yapabilseler, karşısına geçip orgazm olacaklar.
• Atatürk'ün ölüsüyle bile baş edemediler. Hiç tanımadığı, 74 yıl önce ölen bir adamın arkasından 'Atatürk öldü mü?' diye 10 Kasım'da ağlayan beş yaşında çocuklar var bu ülkede. 4 artı bilmemkaç eğitim sistemiyle işte o çocuklara cihat açtılar.
• 'İslami usullere göre gömülmediydi, namazı kılınmadıydı, dini vecibeleri yerine getireceğiz' diye, Atatürk'ü bilinmedik bir yere defnederek... mezarının yeri bilinmeyen Said-i Kürdi'nin intikamını almak istiyorlar.
• Ota bota cevap yetiştiren, dava açan ÖZELkurmay Başkanı, Akit denen paçavra için yasal yollara başvurmazsa, Türkiye Cumhuriyeti'nin genelkurmay başkanı değil, Said-i Kürdi'nin, Fetullah çetesinin 'serasker'idir.
• Bu tezgaha alet olacak adli tıpçı 'bilim insanı' değil 'vatan haini'dir.
• Türk milleti, Atatürk'ü Anıtkabir'den çıkarmaya kalkışanı durdurmak için Anıttepe'ye etten duvar öremezse eğer, önüne gelen ilk Amerikan üssüne uğrayıp donunu çıkarsın. Etinden başka kaybedecek birşeyi kalmamıştır.
Bu habere, şeriatçı, sübyancı hödüklerin çıkardığı paçavra gazetenin manşet resmini kullanmıyorum. Amerika'nın karşısında kıvırı kıvır kıvırtanların karikatürü uygundur.
Kıymet Nadir BİNDEBİR, 10 Ekim 2012