Değerli, Okurlar;
Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bayramda yaşça büyük olanların küçüklere, olanakları ölçüsünde armağanlar vermesi adettendir. Ben de hediye niyetine ufak-tefek notlar vermek istedim.
Erdoğan gibi babadan zengin değilim ki, her birinize birer maaş dağıtayım! Bilal gibi MİLYAR Dolarlarla oynayan bir değilim ki, emeklilere dağıtayım! Binali gibi bir sürü gemi filosuna sahip oğlum yok ki, kumarhane turu attırayım! Zafer gibi 7 yüz bin avroluk saatim yok ki, içinizden bir gence bayramda sevdiği kızın babasına hava atması için vereyim! Muammer’in oğlu gibi, aylık kirası 20 bin avro olan evde oturan oğlum yok ki, sizlere boğaz manzarası seyrettireyim. Bana, Egemen’e gönderdikleri gibi, çikolata kutusu-elbise çantası içinde milyon dolarlar gönderenler yok ki, sizlerle paylaşayım! Bana, Binali’nin emriyle 630 Milyon Dolar avanta veren devlet yüklenicileri yok ki, Havuz Medyasında “Demokrasi Kahramanı” diye fotoğraflarınızı bastırayım! Ne yapacaksınız? O zaman sizlerde kaderinize razı olacaksınız! Buyurun…
-Öcalan istedi, Erdoğan’ın adamları tutukladı;
Bebek katili Öcalan’ı İmralı’da 8 (Sekiz) ay boyunca TC Devleti adına sorgulayan Albay Uğur, televizyon canlı yayınında Ergenekon operasyonuyla tutuklananların listesini Öcalan’ın hazırladığını ve Savcı Zekeriya Öz’ün bu listeyi kendisine gösterdiğini iddia etti!
Öcalan kim; 54 bin insanımızın hayatını ve gelecek nesillerimizin 400 Milyar dolarını çalan şerefsizin teki!
Zekeriya Öz kim; Erdoğan’ın tüm siyasi gücünü emrine verdiği, altına zırhlı araba çektiği, onlarca koruma ile koruttuğu, üzerine titrediği, onu askeri vesayetten kurtaracak kişi olarak tanıttığı, Cemaat tetikçisi şerefsizin teki!
Bayram Şekeri şu;
Yahu arkadaş, bu şerefsizler Erdoğan’ı her zaman nasıl bulurlar, nasıl inandırırlar, nasıl kandırırlar, nasıl aldatırlar? Erdoğan kendisinin de dediği gibi ne kadar safmış ki, her önüne gelen onu kandırmış! Bilen varsa, Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik ile bedava Pensilvanya seyahati, masraflar benden! (Hocaefendi orada yüzünüze tükürecek. Ondan sonra kısmetiniz bir açılacak ki…)
Çılgın Gençler-Türkiye Gençlik Birliği;
TGB’li gençlerin çalışmalarını hep imrenerek izledim. 10 yıl önce kurulan bu derneğin “Temel İlkeler Bildirgesi” 1’inci maddesi şöyledir;
“Türkiye Gençlik Birliği, ulusal bağımsızlık amacı ve Cumhuriyet Devrimleri etrafında birleşmiş Türk Gençliğinin ortak mücadele örgütüdür. TGB, Türk Gençliğini sağ-sol ayırımı yapmadan Vatan Savunmasında birleştirmek amacıyla yola çıkmıştır…”
Bu pırıl-pırıl gençler, 10’uncu kuruluş yılları sebebiyle “Şu Çılgın Gençler” isimli bir kitap yayınladılar. Kimsenin kitabına kolay-kolay önsöz yazmayan Sayın Yılmaz Özdil, bu kitaba önsöz yazdı.
Böylesine bilgili-aktif-vatansever-cesur gençlerin bir araya geldiği TGB’nin Türk Milleti nezdindeki görüntüsü “Perinçek’in partisinin Gençlik Kolu” şeklindedir. Bugün, yaşı en az 40 olan her hangi bir vatandaşa “Doğu Perinçek” dediğinizde size, “Ha şu Öcalan’ı PKK kamplarında ziyaret edip, PKK bayrakları altında gülerek poz veren adam mı” der. Perinçek’in son günlerde AKP ve Erdoğan’ı destekleyen mesajlarını da ilgiyle izliyoruz! Bu yetmezmiş gibi, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer almanın “Milli bir görev” olduğunu söyleyen konuşması geldi!
TGB’lilere soruyorum;
Sizler, 10 yıllık çalışmalarınızla kendinizi Türk kamuoyuna ispat ettiniz! Öcalan ile Erdoğan arasındaki bir çizgide sizi savurmalarına izin verecek misiniz?
Önünüzde iki yol var; Ya yolunu kaybetmiş kişileri kaderleriyle başbaşa bırakıp, şimdilik tek başınıza yürüyeceksiniz, ya da dernek tüzüğünüzü ve Temel İlkeler Bildirgesini değiştireceksiniz. Amacınız Türkiye’ye ve Türk Milletine hizmet ise önce kendi özgürlüğünüzü kazanın, sonra yeni ve gerçek yol arkadaşları bulursunuz!
“Adamın, ağrıları varmış, doktora gitmiş;
“Doktor Bey, sol kolumu şöyle geri atıp aşağı indirdiğimde ve sağ kolumu geri atıp şöyle indirdiğimde ve tekrar kaldırdığımda sırtımda ağrılar oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Doktor gülmüş; Siz de yapmayın o hareketi! Adam kızmış; “O zaman ceketi nasıl giyeceğim Doktor Bey?”
Bayram şekeri şu;
Sağ kolunuzda Yaşar Okuyan, sol kolunuzda Doğu Perinçek olduğu müddetçe, siz o “Vatana Hizmet” ceketini giyemezsiniz. Kendinize yazık etmeyin…
Sağlık ve başarı dileklerimle.
Rifat SERDAROĞLU, 7 Eylül 2016