Bedava kömürden sonra bedava beyaz eşya!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen kgursu » Prş Şub 05, 2009 5:32

Tunceli’de 3 bin 300 aileye dağıtılmak üzere 5 TIR dolusu beyaz eşya Nazimiye’ye getirildi

Bedava kömür gündemdeki yerini korurken, şimdi de beyaz eşya dağıtımına başlandı. Tunceli’de Valilik tarafından tespit edilen 3 bin 300 aileye dağıtılmak üzere hazırlanan beyaz eşya, kamyonlarla kente getirildi. Dağıtıma ilk olarak CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in memleketi Nazimiye İlçesi’nden başlandı. 5 TIR dolusu buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, bilgisayar, şofben ve halı ile mobilya malzemesi, konulacak yer bulunamayınca Nazimiye Spor Salonu’na depolandı. Nazimiye dışındaki Tunceli’nin diğer 6 ilçesine beyaz eşya için ortalama 250-300 bin TL ödenek ayrılmasına rağmen Nazimiye ilçesine 1 milyon liradan fazla ödenek ayrıldığı ileri sürüldü.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

[img]http://haber.gazetevatan.com/images/vatanLogo_yeni.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Medya » Prş Şub 05, 2009 9:28

anlamadigim, bunlari verdiklerinde karsiliginda oy kagidimi imzalatiyorlar.
Oy sandigina gittigimizde kimse görmüyorki kime oyumu verdigim.
Bu konuda bir bilgisi olan aciklama yaparsa memnun oluruz.
:?: :?: :?: :?: :?:
Kullanıcı küçük betizi
Medya
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen maydonos » Prş Şub 05, 2009 14:11

iktidarda kalabilmek icin tum turkiyeyi satti bunlar..kaldiki yurdum insanina iki beyaz esya vermisler cok mu?kasikla verip kazanla almak diye buna denir..demirelde zamaninda kapaksiz tencere dagitirdi cocuktum..secimden sonrada kapaklarini verecegiz derlerdi..simdi bunlara makinalari dagitiyorlar kazanamazlarsa elektirklerini keser buyuk olasilikla...gecensecimlerde bazi yerlerde kamera oldugunu ,cogununda cep telefonuna cektitigini duymustum...ayrica bir yakinim anlatti zarfini kapatma demisler..yakinimda ne yapacagimi size soramam demis +chp lilerde sandik basinda yokmus onlara biz bakariz siz gidin uyuyun demisler...olay budur bu secimlerdede uyursa bu chp liler vay bu vatandasin haline...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen orhunefe » Prş Şub 05, 2009 14:54

Beyaz eşyadan sonra sırada ne var? Beyaz kadın mı?

Olabilir. Hiç şaşırmam.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Şub 05, 2009 15:01

AKP'nin yaptığı ülkemizin kaynaklarıyla kendine meşruiyet sağlama çabaları. Vatandaşlarımız da olayın bilincinde, sağına bakıyor Baykal, soluna bakıyor Bahçeli bunlara mı oy vereceğim diye gidip çaresizce oyunu AKP'ye veriyor. Oy verenlerin bir kısmının sadece kendi menfaatleri için oy verdiğini de göz ardı edemeyiz. AKP'nin başımızdan gitmesi için sanırım ilk önce Baykal ve Bahçeli'nin gitmesi gerekiyor. Ne yalan söyleyeyim çevremden edindiğim izlenim bu.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen avrasya » Prş Şub 05, 2009 21:07

orhunefe yazdı:Beyaz eşyadan sonra sırada ne var? Beyaz kadın mı?

Olabilir. Hiç şaşırmam.

Kara kömürden sonra , Beyaz eşya!

Beyazı yutturup, Milletin kafayı dumanlıyorlar..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen kaye » Cum Şub 06, 2009 0:00

Bunların parası kimden çıkıyor, hangi vergiler ödeniyor bunlar için, kim kime borçlandırılıyor??
Hakkınızı helal ediyor musunuz???
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen avrasya » Cum Şub 06, 2009 1:18

Vatanı satanlar, Gariban Halkımın herşeyini alıp, torunlarının bile geleceğini çalıp,

sonra da sadaka ile, Talan- Hortum- Vurgun saltanatlarının bekası için halkı aldatıyorlar...

Hortumcular, çaldıklarının "zekatını" bile, senin benim cebimden veriyorlar..

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Medya » Cmt Şub 28, 2009 2:26

duyduguma göe trafik cezalarindan toplanan paralarla bunlari dagitmislar.
Sadece duydugum is arkadalrindandir. Onun icin dogru olup olmadigini bilen varmi.
Ve bu oylari nasil garantiliyorlar. Esyayi verip imzami aliyorlar?
Neyse bakalim 29 marta az kaldi.
Kullanıcı küçük betizi
Medya
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Şub 28, 2009 10:45

Medya yazdı:duyduguma göe trafik cezalarindan toplanan paralarla bunlari dagitmislar.
Sadece duydugum is arkadalrindandir. Onun icin dogru olup olmadigini bilen varmi.

Yanlis aktarmis is arkadaslariniz.

AKP, secim rüsvetlerine kaynak yaratmak icin sessiz sedasiz bir yasa degisikligi yapti:

Sosyal yardim dedigin böyle olmaz. Yardima muhtac aileler belirlenir ve devamli "durum beyanina" tabi tutulur. Bu aileler gelir seviyelerine, cocuk sayilarina göre belli miktarda aylik sosyal yardim alirlar. Yoksa, secim öncesi tabaksiz, canaksiz eve bulasik makinasi, susuz eve camasir makinasi gönderilmez.

Not: Ne yazik ki, sosyal devletin b.kunu cikarmada da üstümüze yoktur. Almanya'da onbinlerce (belki de yüzbinlerce) Türk (beni ilgilendiren Türklerdir, bu baska milletler yapmiyor anlamina gelmez) resmi olarak issiz görünür, issizlik parasi veya sosyal yardim alir (senelerce), gider kacak iste calisir. Ay sonunda, vergisini, sigortasini ödeyen senden, benden daha fazla para gecer eline. Benim gözümde haram para alan bu kisilerin bir de "dindar" gecinenleri vardir ki, pek severim onlari....

Medya yazdı:Ve bu oylari nasil garantiliyorlar. Esyayi verip imzami aliyorlar?
Neyse bakalim 29 marta az kaldi.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgemedikleri belli. Sanirsin ki, o yardim dagitilanlarin büyük cogunlugu bilincli secmen...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Medya » Cmt Şub 28, 2009 21:58

tesekkür ederim cevabina
Kullanıcı küçük betizi
Medya
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular