Bir Kez Daha

Bir Kez Daha

İletigönderen omer_yildiz » Cmt Mar 24, 2012 17:07

Resim
“Ülkemizde hak ve özgürlüklerin genişlediği, barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle amacını ve kalleş yüzünü ‘bir kez daha’ göstermiştir.” diyor cumhurbaşkanı olan zat…

Bir kez daha… Artık öylesine kanıksamışız, öylesine rutine binmiş ki ‘bir kez daha' diyoruz. Bir kez daha diyemeyeceğim ama keşke sizde dik duruş sergileseydiniz de Türk Milleti’nin temsilcisi olduğunuzu bir kere gösterebilseydiniz.

Bir kez olsun, bir kez daha denmesin, artık ana haber bültenlerinde “kılınan öğle namazından sonra cenazesi kaldırıldı”, “memleketlerinde toprağa verildi”, “gözyaşlarıyla uğurlandı” sözleri dilimize pelesenk olmasın.

Açılımın sonuçları ortada; kaçırılan askerler, şehit edilen yiğitler, ortalığı savaş alanına çevirip yapılan isyan provaları…

Ne kadar kolay değil mi… Hani derler ya dile kolay diye. Adlarını bile bilmiyoruz söyleseler de birkaç dakika içinde unutacağız. Bir şey söylemeye artık takat yok. Açıklama yapmaya gerek dahi yok. Neyini tartışalım. Yalnızca Rabbim’den bir dileğim var. O evlat acısını sizde yaşayın.

Açılımda payı olan, destekleyen, bu soysuzları böyle palazlandıran herkes bu evlat acısını yaşasın. ABD başkanı Obama’nın; “açılımı başlatın, Ermeni soykırımını tanıyın, Heybeliada ruhban okulunu açın" sözlerini TBMM’de yani Türk Milleti’nin egemenliğinin ve bağımsızlığının sembolü olan yerde ayakta alkışlayan yalakalara bu sözüm. Hepinizin eline bulaştı bu kan… En az pkk kadar katilsiniz verdiğiniz bu açılım kararlarıyla.

Evet, size göre ben, şehitler üzerinden prim yapmaya çalışıyorum, kandan nemalanıyorum hiç olmazsa sizin gibi kansızlıktan beslenmiyorum. Söz söyletmediğiniz lideriniz duble yol dedikçe keyfe geldiniz, kıçınızda don yokken ekonomi iyiye gidiyor diye sevindiniz, anlamını bile bilmediğiniz enflasyon düştü diye göbek attınız, çocuklarınızın hayalleri, gelecekleri çalındı toz kondurmadınız. Ülkenin dinamikleriyle oynandı gıkınız çıkmadı, pkk ile mücadele eden onca onurlu komutanı içeri tıktılar hak ettiler dediniz, tıkamadıklarına iftira atıp intihar etmelerine neden oldular, vardır mutlaka bir suçu dediniz, gencecik subayların telefonlarına ”sehven” örgüt üyesi militanların numaralarını kopyalayıp suçladılar ortaya çıkınca oyunları, olabilir, hatadır dediniz…

Ortada ne otorite bıraktınız, ne güvenlik… Artık yol kesip kimlik kontrolü yapıyorlar, 'kürdistana hoş geldiniz' diye karşılıyorlar, kafalarına göre adam kaçırıyorlar. Peki, soruyorum mutlu musunuz? Sırf oy almak için doğunun yalakası oldunuz ve istediğiniz oyu aldınız. Yatağınızda rahat uyuyabiliyor musunuz?

Bizler söyledikçe ırkçı olduk. Ben teröristim geliyorum diyeni çiçeklerle, meclis arabalarıyla karşıladınız. “pişman mısınız” diye sordunuz “hayır ne pişmanlığı” dediler, anında yargılayıp 3 saat içinde serbest bıraktınız… İnsanları domuz bağıyla öldürüp oturma odalarına gömen canileri serbest bıraktınız. Ama tek suçu vatanı korumak olan insanları suçsuz yere aylarca hapis yatırdınız. Ve belki bir delil bulurum umuduyla yatırmaya devam ediyorsunuz.

Filistin’de ölen çocuk ta, burada ölenler ne? İsrail insanları öldürmeyi iyi biliyor da, pkknın insanımıza yaptığı ne? Oradakiler Müslüman, buradakiler de ama tek farkla; buradakiler ayrıca “Türk”, rahatsızlığınız bundan kaynaklanıyor değil mi?

Sabah uyanıyorum, günün haberlerine göz atıyorum: "Uludere’de öldürülen kaçakçı teröristler şehit kapsamında değerlendirilecek” ,"Hrant Dink Şehit kabul edilecek” vs. Birileri bizimle fena halde dalga geçiyor, artık yalnızca gülüyorum içinde bulunduğumuz bu komediye… Şehitliğin içini böylesine boşalttınız ya sizi Allah’a havale ediyorum.

Ömer YILDIZ

Yazıları Facebook’tan takip etmek için : http://www.facebook.com/mryldz46
Sayfa: http://www.facebook.com/omeryildizyazilari
En son omer_yildiz tarafından Pzt Nis 16, 2012 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
omer_yildiz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 91
Kayıt: Cum Tem 22, 2011 22:33

Re: Bir Kez Daha

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Mar 25, 2012 13:36

Başka ne eklenebilir ki, her tarafı pislik götürüyor resmen.

Dincisi, Kürtçüsü, liboşu bir olup batıya köpeklik yapmanın çabasında. Bu gayri milli yapılarla hesaplaşmadan, onların üzerine sifonu çekmeden bize rahat yok.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!


Şu dizine dön: Ömer YILDIZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x