Bizans’ın Çocukları Ortaya Çıktı / Erdal SARIZEYBEK

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Bizans’ın Çocukları Ortaya Çıktı / Erdal SARIZEYBEK

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Eyl 09, 2010 20:38

Bizans’ın Çocukları Ortaya Çıktı

Vatanımız tehlikede; hepimiz bu gerçeği görmeliyiz, devletimiz avuç içinde buz misali gözlerimizin önünde damla damla eriyor, Bizans’ın çocukları masa başında topraklarımızı paylaşıyor.

Vatanımız tehlikede; AB “biz Bizans’ın çocuklarıyız” diyor, ABD “Haçlı seferi başladı” diyor, bizi bu kutsal vatan toprağında işgalci gören, Anadolu’daki Müslüman Türk kimliği ve varlığını hedef almış bir zihniyetle karşı karşıyayız, görmeliyiz bunu.

Vatanımız tehlikede; bir Cumhurbaşkanımız var “Ne mutlu ki Türk’üm” demeyen, bir Başbakanımız var, o da öyle, “Ne Mutlu bana ki Türk’üm” demiyor. Ama bu millet tarihte de Türk’tü, bugün de Türk, gelecekte de hep Türk kalacak, elbette ki kalacak ama kimsenin bunu söylediği yok.

Her şey açık, gizli saklı bir şey yok, plan proje belli, tıpkı Birinci Dünya Harbinde olduğu gibi; bunlar Bizans’ın çocukları, kutsal topraklarımızı masa başında paylaşıyor, Ermeni Kürt diye bölmek istiyor, Müslüman Türk’ü Anadolu’dan silmek istiyor, onun için çıkıp “Hepimiz Ermeniyiz” diyorlar, özür diliyorlar, Kürdistan diyorlar, Türkiyeli diyorlar, Kürtçe TV kuruyorlar, tarihten beri Türk olan halkımıza Kürt diyorlar. Şimdi de Ergenekon adını alıp yerden yere vuruyorlar…

Biz Türk’üz, Ergenekon bizim destanımız, hem de var oluş destanımızdır. Türkiye’de hiç bir kişi, kurum ve makam Ergenekon’un adını terörle, şiddetle, bombayla, bir soruşturmaya kod adı verip yan yana getiremez, buna hakkı yoktur, hukuken de, siyaseten de, ahlaken de kimsenin hakkı yoktur.

Ergenekon diyorlar, kuvvet komutanlarımızı, aydın hukukçularımızı terörist diye gözaltına alıyorlar ama öte yanda otuz yıldır Türk milletinin evlatlarını haince vuran PKK teröristlerine Avrupa’da cirit attırıyorlar, bu nasıl iştir!

Ergenekon diyorlar, komutanlarımızı gözaltına alıp konuşamazsın diyorlar ama öte yanda İmralı’daki bölücü başı hain yattığı yerden PKK terör örgütünü idare ediyor, bunu görmezden ve de duymazdan geliyorlar, bu nasıl adalettir!

Bir dava açıyorlar, bu davadaki dosya ile iki emekli orgenerali tutukluyorlar ama açılan davada bu iki emekli komutan yok, savunma yapamıyorlar, bu nasıl adil yargılama, bu nasıl hukuktur!

Terör örgütü kasası diyorlar, Kuddusi Okkır’ı tutukluyorlar, adamcağız bakımsızlıktan cezaevinde ölüyor, para yok pul yok, cenazeyi belediye gömüyor ama öte yanda PKK terör örgütünün kara ve kanlı milyon dolarları AB’yi dolaşıyor, yeri belli yurdu belli, kimse müdahale etmiyor, bu para mermi oluyor bizi şehit ediyor, dönüp bakan olmuyor, bu nasıl terörle mücadele, bu nasıl hak, bu nasıl hukuktur!

Dedim ya her şey açık, bulmuşlar bir zamanlar terörü ranta çevirenleri, biliyorlar onlarda silah var bomba var, alıyorlar bir bir. Yanına aydınları, komutanları, hukukçuları ekliyorlar, sonra da dönüp bize,”işte silah işte cephane işte terör örgütü” diyorlar, kim yutar bu masalı!

Türk milletinin ulusal direncini zayıflatıyor bunlar, savunma gücünü kırmak istiyorlar, Türk milletini tepkisiz, Türk Ordusunu etkisiz hale getirmek istiyorlar.

Uyanalım artık bu gaflet uykusundan, gerçekleri görelim artık! Bizans’ın çocukları bunlar, topraklarımızı istiyorlar, Türk milletini tarihten silmek, bizi yok etmek istiyor bunlar.

Haçlı seferini yeniden başlattılar, kutsal toprakları ele geçirdiler, bakın İsrail’in yaptıklarına, bir bir öldürüyor Filistinlileri.

Kudüs’ü aldılar, Başkent yaptılar, şimdi sıra Anadolu’ya geldi.


Sağ sol davalarıyla kardeşi kardeşe kırdırdılar, ASALA terör örgütünü yarattılar, diplomatlarımızı katlettiler, Ermeni meselesini yaratıp AB’nin siyasetine çektiler, bakın şimdi topraklarımızı isteyecekler bizden, sıra bize geldi.

Özal siyasetiyle ABD’nin Çekiç Gücüyle PKK’yı kurdular, vatandaşlarımızı öldürdüler, sonra da kalkıp bu vahşete Kürt meselesi dediler, yine sıra bize geldi.

Tayyip siyasetiyle ABD’nin silahlı gücüyle Irak’ı işgal etliler, parçaladılar böldüler, bir buçuk milyon Iraklı Müslümanı öldürdüler, kuzeyde küçük bir Kürt devletini kurdular, şimdi sıra büyük Kürt devletine geldi, yani bize, parçalamak istiyorlar bizi.

Bu Bizans’ın çocukları vatanımızı istiyor bizden, parçalayıp bölmek istiyor. Kardeşi kardeşe kırdırıp, kardeşi kardeşe düşman yapıp bizi bizden ayırmak istiyor.

Düşmeyelim bu tuzağa, sarılalım birbirimize. Vatanımız tehlikede artık, birliğimiz dirliğimiz tehlikede, bunu hepimiz görelim artık, görüp de sesimizi duyuralım artık, birleşip bu siyasete “dur” diyelim artık, yoksa tarihten silecekleri bizi…

RAMAZAN BAYRAMI TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE KUTLU OLSUN.



Erdal SARIZEYBEK, 8 Eylül 2010
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x