Brüksel'e Kedi, Ankara'ya Aslan Kesilen Demokratlara Konferans
1984 yılında ailesi ile birlikte Yunan vatandaşlığından çıkarılan ve uzun hukuk mücadelesi neticesinde 2001 yılında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararıyla tekrar vatandaşlığa alınan ve 4 Ekim 2009 tarihinde Yunanistan'da yapılacak Erken Genel Seçimlerde İskece Milletvekili Adayı olan gazeteci Aysel ZEYBEK hemşerileriyle bir araya gelebilmek amacıyla bu hafta Türkiye'ye geliyor.
Yunanistan Yeni Demokrasi Partisi İskece Birinci sıra Milletvekili Adayı olan Aysel ZEYBEK 27 Eylül 2009 Pazar günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında İstanbul K.Çekmece Cennet Kültür Merkezi'nde ''Yunanistan ve Batı Trakya'' konulu bir konuşma yapacaktır.
Aynı gün akşam saat 19.00-23.00'de İstanbul Beşiktaş Tarihi Çinili Fırın Restorant'da Sayın Aysel ZEYBEK onuruna yemek verilerek Batı Trakya meseleleri karşılıklı görüşme ve istişiare etme zemini oluşturulacaktır.
Saygılarımızla,
Abdullah BUKSUR (Uluslararası Avrasya İnsan Hakları Federasyonu
Türk Dünyası İnsan Hakları Der. Genel Başkanı)
Erol ŞAHİNGİL (İstanbul Temsilcisi)
PROGRAM-1
Yunanistan ve Batı Trakya Konulu Konferans
Konuşmacı : Aysel ZEYBEK İskece Milletvekili Adayı
Tarih : 27 Eylül 2009 Pazar
Saat : 14.00-16.00
Yer : K.Çekmece Cennet Kültür Merkezi Konferans Salonu
Adres : Cennet Mahallesi Yahya Kemal Cad.Yavuz Selim Cami Yanı K.Çekmece/İstanbul
PROGRAM-2
Dayanışma Yemeği
Tarih : 27 Eylül 2009 Pazar
Saat : 19.00-23.00
Yer : Tarihi Çinili Fırın Restorant
Adres : Yıldız Cad.TEV Binası ATV Bitişiği Balmumcu BEŞİKTAŞ/ İSTANBUL
İrtibat : Erol ŞAHİNGİL gsm : 0.532.3066129- 0.507.3132928
Açık İstihbarat