Bugün Seçim Olsa Oylar Kime?

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Efe » Cum Nis 11, 2008 17:23

"AK Parti'ye açılan kapatma davasının oy oranlarını yükseltir" deniyordu. "Seçim olsa kime oy verirsiniz" diye soruldu. Cevap şaşırttı

Ak Parti'ye açılan kapatma davası sonucunda oyların yükselmesi beklenirken tam tersi oldu. Yapılan ankette partinin oy kaybettiği görülüyor.

A&G Araştırma Şirketi’nin Kanal D Haber için yaptığı ankete göre, seçmenin Ocak 2008'deki anketlerde yüzde 54,2 olarak çıkan oy oranı yüzde 34,4'e düşmüş.

26 ilde yapılan anketten çıkan sonuçlar şöyle:

Bugün seçim olsa
kime oy verirsiniz? %

AK PARTİ 34,4
HİÇBİRİ, KARARSIZ, BOŞ 22,9
CHP 16
MHP 13,7
DTP 4,8
GENÇ PARTİ 1,5
DEMOKRAT PARTİ 1,2
DSP 1,1
SAADET PARTİSİ 1,0
ANAVATAN 0,6
DİGER 2,8

AK Parti kapatılırsa
kime oy verirsiniz? %

AK PARTİ-YERİNE
KURULACAK PARTİ 31,5
HİÇBİRİ, KARARSIZ, BOŞ 26,0
CHP 14,3
MHP 11,2
DİĞER 10,5
ŞENER-
HİSARCIKLIOĞLU 6,5

Kaynak

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Nis 11, 2008 18:36

bir an önce solda yeni bir parti kurulması gerekiyor.anketin ciddiyetini,amacını bu anketi o şirkete yaptıranlardan başka kimse tam olarak bilemez ama artık akp nin kaybedeceği oyları mhp ye kaptırmamak ve chp nin umutsuz vakaa haline yeni bir alternatif çıkarmak için harekete geçmek gerekiyor.tuncay özkan hala parti kurcam diye ortalarda geziniyor.daha neyi beklediğini merak ediyorum
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 11, 2008 22:16

Sessiz sedasız kardeşim.Yeni bir sol parti oyları daha da böler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen shadow39 » Cum Nis 11, 2008 22:20

Ne sagi ne solu hic biri oy haketmiyor
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 11, 2008 22:30

Shadow biraz değiş bu konuda be kardeşim.Mevzumuz kimin oy hak edip kimin etmediği değil.Memleketin artık iyice yaşanmaz bir hal almasıdır.İktidarın ŞERİAT düzenini adım adım memlekete yerleştirmek amacı doğrultusunda AB ve ABD emirlerini harfiyen yerine getirdiğini senelerdir görüyoruz.Tüm yaşanan hengamenin nedeni artık gizliden gizliye yapılacak eylemlerin bitmesidir.Artık açık açık ne yapmaları gerekiyorsa onları yapmaya başladılar.Ortalığı GONGONOKON ÖRGÜTÜ(RAM kardeşime selam) diye ayağa kaldırmalarının sebebi de bu.Bu şartlarda oy verecek parti yok düşüncenden sıyrılman gerektiğine inanıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 11, 2008 22:42

Çetin Taş yazdı:Sessiz sedasız kardeşim.Yeni bir sol parti oyları daha da böler.

Cetin, meydanlara dökülen milyonlar "Ne ABD ne AB, tam bagimsiz Türkiye" diye bagiriyorlardi. Nerede bu cizgide olan bir parti?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 11, 2008 23:09

Türk-Kan yazdı:
Çetin Taş yazdı:Sessiz sedasız kardeşim.Yeni bir sol parti oyları daha da böler.

Cetin, meydanlara dökülen milyonlar "Ne ABD ne AB, tam bagimsiz Türkiye" diye bagiriyorlardi. Nerede bu cizgide olan bir parti?

Türkan,bu slogana yıllardır sahip çıkan tek bir parti var ve bu partinin genel başkanı,çeşitli parti yetkilileri ile birlikte GONGONOKON ÖRGÜTÜ üyesi olmak suçuyla tutuklandılar.Acep nedendir?Bu slogana sahip çıkmaları değildir değil mi sebep?
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 11, 2008 23:19

Çetin, Isci Partisi'nin disinda.. Örnegin kendine Atatürk'ün kurdugu parti diyerek övünen CHP, neden Atatürk'ün tam bagimsizlik ilkesine sahip cikarak bu sloganla bir "Milli/Ulusal Ittifak"a gitmiyor?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Cum Nis 11, 2008 23:49

Oyun içinde oyun oynanıyor kusura bakmayın ama siz hâlâ sağ soldan bahsediyorsunuz. Boşa zaman harcamak denir buna. Bence bu cevaplar şaşırtıcı değil artık. Muhalefet olmak için muhalefet olmak işleri bu noktaya getirmiştir. Hiçbir parti Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetebilecek kapasiteye sahip değil! Acı ama gerçek... Beklenen gün elbet birgün gelecek... Beklenen gün geldğinde de bu çekilen sıkıntılar mecazen kutsal olacaktır... Şuandakilerin çoğu fasa fiso... Falan fişmekan...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Cmt Nis 12, 2008 4:45

sessiz sedasız, sol da, sağ da uzun süreden beri yoktur. Kendini sol görüşlü yahut sağ görüşlü parti olarak gösterenler, en azından kendilerini kandırırlar.

Çetin Taş, 22 Temmuz'dan önce de bu yönde konuşuyordun. O zaman da yanlış düşündüğünü söylemiştim, bu konuda tartışmıştık. Türkiye'deki partilerin hiçbirisi, ülkeyi yönetemeyeceği gibi, bulunduğumuz hâl ve şartlarda particiliğin de alemi yoktur. Memleket içten ve dıştan sarılmış, ülke hızla çoklu bölünmeye doğru gidiyor, insanlar bıkkın ve kafası karışık kendini bilmez bir şekilde ne yapacağını düşünüyor... Kimileri de bilerek yahut bilmeden bu ülkeye ihanet ediyor!

"Türkiye Büyük Millet Meclisi"... Meclis Türkiye'nin değil, Meclis milletin değil, Meclis büyük değil! Fransız'ın polisi, Meclis'in her yerini aradı. Hani zamanında Sadrazam Tevfik Paşa'yı karakola götüren İngiliz zabitleri geldi aklıma...

Tayfun İçli (DSP Milletvekili) protesto etmiş Mistır Pırasayı... Ne yapmış¿? Pırasa tam konuşmaya başlamış, bizimki Meclis'i terketmiş. Allah Allah... Vekilin elinden en çok bu mu geliyor yani¿? Daha ABDullah seçilince, o CHP'nin, o DSP'nin topluca istifa etmesi gerekirken, bunlar hâlâ ecnebilerin Meclis'inin havasını mı soluyor¿?

Al sana yeni Meclis :arrow: TBMM :arrow: Tarikatçı Batıcı Müstemleke Meclisi

Bu memleket için, bir katre göz yaşı döken, içinde birazcık haysiyet barındıran, "en azından!" istifa eder.

Ne yazık ki çok daha kötü günler bizleri beklemektedir...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Cmt Nis 12, 2008 6:46

Her ne kadar sag ve sol kalmadigini dusunsekte, dusunsem de, bunu; son secimlerde beni cehaletine ikna eden halkimiz bilmiyor ve olaya tipki FB-GS maci olayi gibi bakiyor, yani Sag-Sol olarak bakiyor.

Politikalara veya siyasi arenada ne gibi bir eksikligin oldugu tartismalarina girmeden sadece sunu belirtmek istiyorum;

"MERKEZ SAG" olarak bilinen kitlenin yeni bir parti, durust bilinen bir lider etrafinda ciddi projeler ve iddialarla ortaya cikip %65'li 70'lik "SAG SECMEN"'in OYLARINI BOLMESI gerekiyor.

Ulusalci bir iktidar gelip bu halki egitene kadar sag bolunmelidir hatta bir 20 yil boyunca! COK GERI GITTIK YETER!

Bu sag-sol kavramlarini hala kullandigima inanamiyorum, fakat 22 Temmuz bunu halkin biz cogunlugu Universite okumus veya okuyan, Turkiye'nin nereye gittigini genis bir cercevede goren gencler gibi gormediklerini gostermistir. Yani halk Sag-Sol olayini devam ettiriyor.

Ozdemir Ince'nin yazdigi gibi; "SAİD Nursi'nin çınar ağacına elde çay bardağı sokakta yürür gibi çıktığına inanan büyük bir kara kalabalık var bu ülkede!"

Laf yerine is ureterek, dershane kurup, yurt acip cocuk okutarak, en azindan meydanin tamamen karsi devrimcilere birakilmamasi icin ellerin tasin altina konulmasi gereken tarihi bir donemdeyiz.

GELECEGIMIZI, BIZ ATATURKCULERIN BU DONEMDE YAPACAGI VEYA YAPMAYACAGI FEDAKARLIKLAR SEKILLENDIRECEK!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Pınar » Cmt Nis 12, 2008 7:58

Siz isterseniz 50 tane yeni harikulade parti kurun hepsi de mükemmel vatan sever Türk oğlu Türk olsun, bizim insanımız afedersiniz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Baksanıza AKP kapatılacak, millet, ay kredi faizleri yükseldi 3. evimi alamıyorum, ay bu ne biçim demokrasi %47 oya ihanet(!), ay ay ay...

Geçenlerde bi köşe yazısında okudum:

'Üstüme iyilik sağlık, ne AB'si, ne %47'si, ne açılımı, ne değişimi? Benim anayasamı değiştirecek daha anasından doğmadı; 301'i kaldırayım da arkamdan ona buna konuş, dedikodumu yap, değil mi? Hacılarına hocalarına saygı-hoşgörüymüş... Sonra gelsinler en mutena köşelerimde abdest filan alsınlar öyle sulu sulu öyle mi? Başörtüsüyle üniversitelere de girsinlermiş... Doğacak kızımın oje sürme hakkını kendi ellerimle boğayım yani, bunu mu istiyorsun? Ana dilde eğitimmiş, Güneydoğu'da halkın bazı beklentileri varmış... Benim beklentilerim n'olacak? Bu gidişle sen beni yabancılara da satarsın. Ben senin bildiğin ülkelerden değilim, kız oğlan kız taş gibi ulus devletim, hooşştt be, haddini bil!'

Yaygın düşünce aynen bu...

Millet Türk olduğunu unutmuş haysiyetini unutmuş bi torba kömüre oyunu satmış kişiliğini satmış...

Ergenekon mergenekon üniversite gençliği neyse de 70 milyon bu millet hadi aklî ehli olanlar ? Kimin umrunda ki...

Önce biz Türklüğümüzü, tarihimizi hatırlayalım biz kenetlenelim o zaman kim nasıl satacak memleketi?

Bu insanlara isterseniz 50 tane kahraman getirin memleketi yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır.
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 12, 2008 10:41

Ram,biz seninle tartıştık bu konuyu ama bir konuyu yanlış anlamışsın.Ben çıkış yolunun particilikten geçmediğini biliyorum ve bunu da zaten her fırsatta yazdığım yorumlarda söylemeye çalışıyorum.Bu nedenledir ki 22 Temmuz öncesi pek çok yazımda iktidar partisine karşı olan herkesin güç birliğini savundum.Bunun içindir ki CUMHURİYET mitinglerinde İPli,MHPli,CHPli,DSPli,başörtülü cumhuriyet sevdalılarının birlikteliğinden mutluluk duydum ve bu sayfalara yazdım.Yukarıda Türkan'ın sorusuna cevap verdim yoksa körü körüne İPliliği,CHPliliği,MHPliliği veya başka bir partililiği asla savunmadım.Ama sorunumuz şu ki iktidar partisinin bize göre ülkeyi getirmiş olduğu karanlığın önlemi olan sol-sağ güçbirliği oluşmadı ve oluşamıyor.Ayrıca DSP ve CHPlilerin istifa etmesi sorunu çözecek mi?Ne olacağını sanıyorsun bu adamlar istifa edince?Bu cehaletle bu toplumun ''vay helal olsun ne güzel yaptılar da istifa ettiler,ne güzel milli duruş sergilediler''mi diyeceklerini sanıyorsun?Yoksa hemen yapılacak seçimlerde iktidar partisinin ''bakın işte bunlar sorumluluktan kaçtılar,milletin vekilliğinden kaçtılar''propagandasının cazibesine kapılıp meclisten silmeyecekler mi sanıyorsun?Milletimi seviyorum ama belki de seninle temel ayrılığımız ben halkımızın şu an ki bilinç düzeyine güvenmiyorum.Ve geçmişte de çok tartışma konusu olan HALK İÇİN HALKA RAĞMEN düşüncesini savunuyorum.Halkın geneline güvenerek bir beklentiye girmek kısır döngünün rejimin ve ATATÜRK CUMHURİYETİ'nin aleyhine işleyecektir.Özellikle ülkemizin son 25 yılı bunu gayet net göstermiştir.

Türkancım,CHP hataları çok olan bir parti fakat er ya da geç senin dediğin noktaya gelecektir.Aslında ne kadar eleştirsek de Deniz Baykal seçim öncesi en azından CUMHURİYET MİTİNGLERİ'nde milyonların haykırışını duyup gereğini bir ölçüde olsa yapmaya çalışmış,DSP ile birleşmeye çalışmış ama buna bildiğin gibi RAHŞAN faktörü engel olmuş ama yine de DP-ANAP'ın beceremediğini yapıp DSP ile seçim ittifakına girmiştir.Hatta vatansever olduklarını düşündüğüm bazı eski ANAPlı,DYPli insanları da içine almıştır.Yaşar Okuyan'ın partisi ve SHP(bir önceki seçimlerdeki sabıkasına rağmen) oyları bölmemek adına CHP leyhine seçimlere katılmamışlardır.Bunlar yeterli olmamıştır çünkü sonuç ortada ama neticede yine de bir şeyler yapmaya çalışmıştır CHP.Fakat dedim ya yeterli olmamıştır.Bizim gibi insanlar belki de bu kadar yoğun bir şekilde CHP'yi eleştirmek yerine bu şekildeki işbirliğini daha da büyütmek ve genişletmek,güçlendirmek için birşeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.

Yine sağ ve sol yoktur şeklindeki düşücelere katılmam mümkün değil.Çünkü belki partilerin fiiliyatta yaptıklarından gördüğümüz kadarıyla sağ ve sol bitmiştir çünkü netice olarak CHPde,AKPde,MHPde ABye girmeyi savunuyor.Ama halkın beyninde hala sağcı ve solcu kavramları vardır ve uzun bir süre değişmeyecektir.Seçimlerde AKPnin aldığı oyların sebebi üzerine çok konuştuk ve yine de konuşuruz.Ama bunda beğenmediğimiz Deniz Baykal'ın yaptığını beceremeyen Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'nun payı yok mudur?Bu adamlar birleşemeyip seçimlere birlikte giremeyince o sizlerin YOK dediğiniz SAĞ ve SOL kavramlarının aslında gayette VAR olduğu ortaya çıkmış,bunların seçmen kitleleri de CHP'yi değil AKP'yi tercih etmişlerdir.Rakamlar ortadadır.CHP ve DSP neredeyse klasik oy oranlarını korumuşlardır.Buharlaşıp uçan ise 30-35% lerden 5%'e düşen MERKEZ SAĞ olmuştur.gokturkmehmetin yazısının geneline katılıyorum.

Pınar kardeşim.Elbette ki Türklük bilincinin yeniden sağlanması sorunlarımızın tamamından kurtulmamızı sağlayacak.Ama bunun için aralarında nüans farklılıkları da olsa aynı ortak payda da buluşabilecek insanların GÜÇBİRLİĞİ'ne ihtiyaç var.

Mehmet kardeş.Bu partiler Türkiye'yi yönetecek kapasiteye sahip değil diyerek oy kullanmamak,boş oy atmak ya da yeni bir partinin kurulmasını beklemek çözüm değil.Bunu son seçimlerde de gördük.Yukarıda ve aşağıda zaten bu konuda ki samimi düşüncelerimi sizlerle paylaştım.

Ben sizlerle 2 yıla yakın zamandır yaptığımız tartışmaların özeti olarak sorunlarımızın şu sıralama ile tespit edilmesine ve çözümlerinde bu sıralamaya göre yapılmasında fayda görüyorum:
-Fettullah Gülen ve cemaati bu ülkenin son 20 yılını kontrol altına almışlardır ve gelecek 20-30 yılını da etkilemek için her türlü organizasyonunu tamamlamak üzeredir.Başımızdaki iktidar partisini başımıza getiren de Fetuş cemaatidir.
-Ülkemiz şu an yabancı sermayenin ve dolayısıyla vahşi kapitalizmin ve en nihayetinde ulusları yöneten MASONİK SİSTEMİN işgali altındadır.
-Ülkemizde hala okul yaşına geldiği halde okula gönderilmeyen 1 milyon çocuk var.Tüm çabalara rağmen okuma yazma oranı bir türlü 90%ı bulmuyor.(Yanlış anlaşılmasın,90%'ı bulması demek eğitim seviyemiz yükseldi anlamına gelmiyor.Sadece bu oranı tutturamadığımızı anlatmak istiyorum.)Nüfusunun çoğunun Müslüman olduğunu düşündüğümüz ve kabul ettiğimiz ülkemizde kendisine Müslüman diyen insanlarımızın çoğunun İslam bilgisi tarikat,cemaat dolayısıyla şıh-şeyh kanalıyla oluyor.
-Ekonomik sıkıntı had safhada.Esnaflar birer ikişer dükkanlarını kapatıyor.Orta ve büyük ölçekli işletmeler zarar ve iflas açıklıyorlar.
-Ülkemizin doğu ve Güneydoğusunda bazı devlet politikalarının da çok büyük katkısıyla ne yazık ki azımsanmayacak bir halk kitlesi ülkemizden ayrı bir devlet kurmak istiyor.

Bana göre tüm diğer sorunlarda bu yukarıda sıraladığım sorunların türevleridir.
Bizim sorunlarımız bunlardır ve bu konularda çözüm arayışları olmalıdır.
Yoksa tekrar başa dönersem partizanlıkla falan bu sorunlar halledilemez.Ama bu durumda da bir sivil inisiyatifin çıkıp ilgi odağı ve güçleri toplayıcı bir merkez olması gerekmektedir.Bu ilk etapta ADD olabilir diye düşünüyorum.Farklı kurum ve kuruluşlarda olabilir veya keşke becerebilseler de bir çeşit GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU şeklinde bir şeyler oluştursalar da olabilir.

Tartışmaya devam edelim lütfen arkadaşlar.Diğer arkadaşların da da fikirlerini sunmalarından mutluluk duyacağım.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Cmt Nis 12, 2008 11:09

Haklısın Çetin Taş abi de o güç birliğini Atatürk sağladı, onun tırnağı olabilcek adam olsa...

HALK İÇİN HALKA RAĞMEN

Ne güzel özetlemişsin...

Ben 20 yaşımdayım. Bir ülkenin milli birlik beraberliğini gençlerin, çocukların akibeti gözterir düşüncesindeyim. Ve hep şahit olduğum; 10 gençten 4 tanesi haber izliyor, 3 tanesi okuyor, 1 tanesi ne izleyeceğini, ne okuyacağını -seçebiliyor-.

geri kalan 6 tanesi...

bu farklı bir tartışma konusu olabilir.

İşte bu 6 kişiden ne kadar idealist kararlar vermelerini bekleyebilirsiniz ki bu kadar boş yaşarken.

Tam da sizin bahsettiğiniz şey. Problem bu noktada başlıyo. O kadar çok problem varken ilk sırada halledilmesi gereken.

Bu belki olası yeni bir partinin kalkınma politikasıyla birlikte bir nebze çözülebilir.

Ama kahramanı beklemektense elde olanın iyisini seçmek, seçebilecek kapasiteye sahip olmak kişiye kalmış. Yani sen oku, takip et, uyan da etrafına bak, ülken nerde, nereye gidiyo, sen ne yapabilirsin. Bunu sana yeni parti yaptırmaz ki senin tekelinde bu.

Sanki biraz aile, sanki biraz istek, merak ama kesinlikle yeni parti beklentisi değil bence yapılması gereken.
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 12, 2008 11:15

Pınar yazdı:ama kesinlikle yeni parti beklentisi değil bence yapılması gereken.

Evet kardeşim.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x