'Bunlar köpeğiyle yatıp kalkar'

Genel & Güncel Konular

'Bunlar köpeğiyle yatıp kalkar'

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Şub 14, 2009 1:05

Başbakan Erdoğan Sivas'ta partililere seslendi ve yine medyayı hedef seçti.
Erdoğan, AKP'ye oy verenleri göbeğini kaşıyan adamlar olarak tanımlayan Hürriyet gazetesi yazarı Bekir Coşkun'u milleti anlamamakla suçlarken çok sert bir ifade kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Bunlar monşer eskisi. Bunlar milleti anlamakta zorluk çekiyor. Bu millete tepeden bakarak siyaset yapılmaz. Bunların bir de yandaş medyaları da var. Siz onların kim olduğunu iyi biliyorsunuz.

Benim milletime göbeğini kaşıyan adamlar diyor. İşte bunların bu millete bakışı. Bunların milletle işi yok. Bunların sevgili köpekleri var onlarla yatar onlarla kalkar. Benim milletime kimse bu yakıştırmaları yapamaz. Kimse milleti alay konusu yapamaz.

Daha bitmedi. Daha yapacağımız çok şey var.

Bizim dönemimizde çeteler ve mafyalar yokluğa mahkum oldu. Onlar önce batırdıkları bankaların hesabını versinler. Milletin sırtına vurdukları faturaların hesabını versinler. Bizim dönemimizde bir tane banka fona devredilmedi.

Halep ordaysa arşın burada.. Bizden önce halkımın cebindeki parayı modern hırsızlar enflasyon ile çalıyordu.

Seçimden seçime yüzlerini halka çeviriyorlar. Sonra birilerini sağa sol gönderip bak işte bu iktidar kömür dağıtıyor diyorlar. Biz bu kömürü bugün mü dağıtıyoruz. Biz bunu 6 yıldır yapıyoruz. Halkımıza hizmet için yapıyoruz.

AKP çeyrek altın dağıtıyor dediler. Siz bu altınlardan aldınız mı? Size de getirdiler mi bu altınlardan. Yok. İşte siz 29 Mart günü AKP'nin ampülüne mührü basmak suratiyle bunlara cevabı vereceksiniz.

Sayın Baykal sen bu halka yardım yapamamışsın. Bari yapana engel olma.

Biz yaradılanı yaradanda ötürü seviyoruz. Bu oyunları biz bozacağız.

GERÇEKGÜNDEM
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Şub 14, 2009 7:24

Senin gibi, iki ayakli köpeklerle yani CIA ile, yahudi örgütleri ile yatip kalkacagima, dört ayakli kedi, köpeklerimle yatip kalkmayi tercih ederim.

Hayvan sevgisi olmayinin insan sevgisi hic olmaz. Siz anca ortaligi kana bulamayi bilirsiniz. Beyinsizler!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Şub 14, 2009 11:51

Sayın Tayyip, sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. İhanete gelince siz ihaneti çok iyi bilirsiniz. Türkiye'ye nasıl ihanet ettiğinizi, Türkiye'yi nasıl soyduğunuzu çok iyi biliyorum.

Tayyip köpeklerini de al defol git.
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

Re: 'Bunlar köpeğiyle yatıp kalkar'

İletigönderen Balasagun » Cmt Şub 14, 2009 11:55

zafercem yazdı:Seçimden seçime yüzlerini halka çeviriyorlar. Sonra birilerini sağa sol gönderip bak işte bu iktidar kömür dağıtıyor diyorlar. Biz bu kömürü bugün mü dağıtıyoruz. Biz bunu 6 yıldır yapıyoruz. Halkımıza hizmet için yapıyoruz.

Bunun adına hizmet denmez. En iyi ifade şekliyle Türkiye'yi sadaka ekonomisine çevirmiş olmaları. Bunların 6 yıldır yaptıkları; insan onurunu beş paralık etmeleridir. İşsizliği 6 yıldır hat safhaya getirdilier. Ondan sonra kalkıp "halkımıza hizmet için yapıyoruz" diyebiliyorlar. Hangi hizmetten bahsediyorlar. Bilinen bir tabirle, bu halka; "balık vermeyi değil, balık tutmayı öğretmek" gereğini bilmiyorlar mı acaba? Bunların amacı Türk halkını 1 kilo makarnaya mahkum edecek duruma getirmek. Ondan sonra gelsin oylar. İnsanların dini duygularını kullanarak zulüm ve işkence yapan böyle bir iktidarın hesabını yine bu Türk halkı verecektir. "Onlar önce batırdıkları bankaların hesabını versinler" diyenler bu ülkeyi parsel parsel satışa çıkarttılar, bunun hesabını kime verecekler? Türkiye'yi vurgun ve talan cehennemine çevirdiler. Kendilerini aklamak istiyorlarda ilkönce dokunulmazlıkları kaldırsınlar, tabi ....leri yiyorsa.
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Şub 14, 2009 12:12

Balasagun asıl sorun ne biliyor musun. Türk halkının her zaman kendine sahip çıkacak bir çoban aramasıdır. Halbuki insanlarımız kendi bilincine sahip olsalar ne çobana gerek kalır ne de koyun olmaya. Yoksa Tayyip gitse başka biri gelse de kafa aynı olunca hiçbir zaman bu kısır döngüden kurtulamayız. Vatandaşlarımız ilk önce kendi özeleştirisini yapmalı. Neden Menderes, Demirel, Özal ve şimdide Tayyip gibilerini seçiyoruz diye. Bunları seçerken kendimizin değil ülkemizin menfaatini düşünmeye başladığımız zaman bu tip yönetici profillerini Türkiyede bir daha görmeyiz. Umarım bir gün ders alırız.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt Şub 14, 2009 12:53

Bence bunda suc yokki onu konusturup birde
alkislayan insanlar suclu.
Arkadasim soyuyorlar diyorsun adamlar alkisliyor.
Ben bunu anlayamadim...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen luzismud » Cmt Şub 14, 2009 15:04

zafercem yazdı:Balasagun asıl sorun ne biliyor musun. Türk halkının her zaman kendine sahip çıkacak bir çoban aramasıdır. Halbuki insanlarımız kendi bilincine sahip olsalar ne çobana gerek kalır ne de koyun olmaya. Yoksa Tayyip gitse başka biri gelse de kafa aynı olunca hiçbir zaman bu kısır döngüden kurtulamayız. Vatandaşlarımız ilk önce kendi özeleştirisini yapmalı. Neden Menderes, Demirel, Özal ve şimdide Tayyip gibilerini seçiyoruz diye. Bunları seçerken kendimizin değil ülkemizin menfaatini düşünmeye başladığımız zaman bu tip yönetici profillerini Türkiyede bir daha görmeyiz. Umarım bir gün ders alırız.

Kesinlikle ayni fikirdeyim...
Bence bunun sebebi Kemalist devrimlerin narmal sartlarda herhangi bir toplulugun özümseyebileceginin cok ötgesinde ve
hizinda olmasisir. Kolay degil, Avrupanin birkacyüzyilda -özellikle kiliseye ve- ortacag zihniyetine karsi yaptigi mücadelenin sonucunda vardigi yere 15 yilda geldik. En azindan getirilmeye calistik... Özellikle dil, din ve egitim konusundaki bilimsel calismalar bugün bile avrupanin bulundugu yerin cok ötesindedir. Ama maalesef Atatürk'ün gidisiyle birlikte devrim önce hizini kaybetti ve sonunda yerini karsi devrime birakti...

Halkimizin ciddi bir bölümü halen teba ve ümmet olmaktan vatandas olmaya gecemedi... maalesef...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen avrasya » Cmt Şub 14, 2009 23:08

Akepe genel başkanı RTE, monşerlere çok kızıyorsa,

ABD deki Yahudi lobisinden kendisine verilen" cesaret ödülü" monşer madalyasını iade etsin.. :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen İlteriş » Cmt Şub 14, 2009 23:31

Hayvan sevgisi deyince bile akillarina yatak geliyor. Dunyanin kotulugunu iclerinde barindiriyorlar. Boyle basbakanin Huseyin Uzmez gibi destekcileri olur. Bu aciklama bir skandal.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen AlpereN » Cmt Şub 14, 2009 23:45

Halkı küçümseyen,küfür eden,azarlayan,horgören Bekir Çoşkun değildir.Recep Tayyip İvediğin ta kendisidir.Bekir Çoşkun Halkı değil gerici zihniyeti eleştirmiştir.Bence az bile demiş, Çünkü ben küfür dahi ediyorum.Buyrun Halkı küçümseyen Başbakanımızdan sözler,RTE sanırım herkesi koyun zannediyor.Allaha şükür Balık Hafızalı değiliz.

Çiftçiye;
RTE yazdı:Hadi Ananıda al git,

İşçiye,
RTE yazdı:otur otur,senin çocuğunda işsiz kalsın,

İşçiye,
RTE yazdı:Ayaklar baş olursa kıyamet kopar.

Askere,
RTE yazdı:Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.

Şehitlere,
RTE yazdı:Sayın Öcalan, Şehit=Kelle
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Postal’dan Başbakan’a...

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 15, 2009 11:49

Postal’dan Başbakan’a...

"BENİM adım Postal...

Bu evde, henüz süt emerken anneleri öldürülmüş Çıtır ve Suşi ile birlikte yaşıyorum.

İki tane de kedi var; Sarışeker ile Karabiber...

Onlar da yetim...

Benim adım; Postal...

Ayaklarım büyük olduğu için, bu ismi verdiler. Sokak köpeğiyim aslında, ama sanki av köpeğiymişim gibi gözüküyorum.

Düne kadar bizim evde her şey yolundaydı. Kediler, köpekler, hatta kar yağdığında terasa dolan kuşlar, bir arada mutlu yaşıyorduk.

Ta ki babam eve gelip "Şimdi de köpekleri diline doladı..." diyene kadar...

*

Siz Başbakan’sınız; hayvanları sevmek kötü bir şey değildir.

Niye her evde mutlaka bir hayvanın olduğu AB’ye girmek istiyorsunuz, hiç düşündünüz mü?..

Çünkü; o ülkeler zengin, barış içinde yaşıyorlar, çocukları mutlu, yoksulları-açları yok... Ama sizin aklınızdaki ülkelerde kan ve gözyaşı dinmiyor...

Sebebi; bir küçük köpeğin-kedinin, ya da kuşun sorumluluğunu yüklenen, onu seven, onu yaşatmaya çalışan çocuklar büyüdüklerinde, başka bir canlıya kıyamazlar... Ağzı-dili olmayan bir başka canlı ile iletişim kura kura büyüyen çocuk, öbür insanlarla hayda hayda iletişim kurabilir, anlaşır, uzlaşır...

Çocukları öldürdükleri günü hatırlıyorum...

Eşinizin ağladığı gündü, bizim evde de annem ağlamıştı.

Ama o çocukları öldürenlerin çocukluklarında birer yavru köpeği olsaydı ve yüreklerinde tüm canlıları sevme-koruma duygusu bulunsaydı...

*

Sayın Başbakan; hayvanları sevenlere, onlara sahip çıkanlara niye kızıyorsunuz, ben bile anlayamadım.

Hiç sevmekle öldürmek bir olur mu?..

Bir de arkasından "Yaradılanı yaradandan dolayı severiz" gibi bir laf ettiniz... Bu mudur bizi de yaratan "Yaradana" saygınız-sevginiz?..

Bizim dünyamızda siyaset-miyaset yoktur. Bizler sevince kuyruk sallar, sevmeyince havlarız.

Saf ve temizdir dünyamız.

Keşke çocukluğunuzda bir köpek yavrusunu sevseydiniz, herkesi sevecektiniz, beni de...

Benim adım; Postal..."

Bekir COŞKUN, 15 Şubat 2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Şub 15, 2009 12:58

Ulan cikiyor birde akp mitinginde saga sola sallayip duruyorsun.
Bak Israil Tüm generali neler söylüyor,ciksana simdide kükresene.
Ama yemez onun yerine TSK cevap veriyor.
Kendisi buhar oldu, hadi bir kac kelime söylesene,yok cünkü olaylarin boyutu degisti.
Filistin / Israil sorunu simdi Israil / TSK sorunu oldu.
En iyisi sen buzdolabi, camasir makinesi, cek yat dagit onlarda sana oy versin.
Tosunuda al yanina calabildiginiz kadar calin nasil olsa bu sorunlar bi sekilde
gecer gider sen nasil olsa Türkiye'lisin.
Akliniza yanarim %47 eger bunlar secimleri kazanirsa.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x