CIA Ankara’yı vuracakmış!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 05, 2008 1:39

Farkli düsünmüyoruz Çetin...
Türk-Kan yazdı:O cuval hâlâ kafamizda.


kaye yazdı:
ama o generalimiz de terörist örgüt üyesi olmak suçu ile şu an yargılanmaktadır

Gel de kahrolma...


...

Kahrolmaktan artik mecalimiz kalmadi. Ama dev hâlâ uyumaya devam ediyor. Terörü protesto icin Ispanya'da sokaga dökülen milyonlari hatirliyorum da... Yarattiklari tepkisiz toplum sayesinde istedikleri gibi cirit atiyorlar su an.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Ram » Çrş Kas 05, 2008 1:59

Çetinim, bizimkisi "Ankara palavrasına" karşılık mizahi bir yaklaşımdır. İçerik ise, -doğru yanları varsa dahi- iki taraflı psikolojik harp gerekçeleriyle yazılmıştır. Bir tarafı bize ve bölgeye, diğer tarafı ise kendi halkına işler. Amerikalı övünür, Türk dövünür misâli... "CİA mensupları emekli olmaz" diyerek bunu noktalayayım.

Bunun yanında, söylediğin gerçekleri gözardı eden nâmerttir. Fakat senin dediklerinden de ileri bir şey yazamayız. TSK'nın iki bin yıllık geçmişine saygımızdan, çoğu zaman sîneye çektiğimiz daha birçok küçük mevzular da vardır. Bu yetmiyormuş gibi, TSK üzerinden Türk Milleti'ne (TSK'ya değil, Türk Milleti'ne!) saldırılması sebebiyle olsa gerek, kurumdan çok şahıslara tavır almak durumundayız. Bu konuda şahıs yok, kurum var. E başta da belirttiğim gibi, kuruma karşı senin nâzik sözlerinden daha ileri yazamayacağım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen bezgin » Çrş Kas 05, 2008 3:36

Hala cuvali mi konusuyoruz?


Arkadaslar, adamlar bölgede 200 yillik plan yapmis, bizim en az bin yillik plan yapmamiz lazim ki Anadolu'da kalabilelim. Yoksa cuval muval bunlar kamuoyunun önüne atilan oyalayici tatikler.

Gözüpek, cesur, ne yaptigini bilen bir lider kadro ve gelecegi tartisan bilincli bir genclik, bütün ihtiyacimiz bu.
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen yahac » Çrş Kas 05, 2008 6:07

En onemli bilinmeyen husus ABDnin ordumuzun hangi kademelerinde etkili oldugudur. Eminim sadece birkac kilit noktalari etkileyebiliyor. Yoksa ordunun cogu vatansever evlatlardan olusmakta ve birgun kendisini bir avuc isbirlikciden aritmasini da bilir...
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye
 
İletiler: 154
Kayıt: Pzt Kas 05, 2007 17:05

İletigönderen bezgin » Çrş Kas 05, 2008 9:29

yahac yazdı:En onemli bilinmeyen husus ABDnin ordumuzun hangi kademelerinde etkili oldugudur. Eminim sadece birkac kilit noktalari etkileyebiliyor. Yoksa ordunun cogu vatansever evlatlardan olusmakta ve birgun kendisini bir avuc isbirlikciden aritmasini da bilir...


ABD demeyelim de CIA diyelim, cünkü adamlarin baglantilari öyle resmi, somut, gözle rahat görülebilir degil. Bir Özden Örnek'in baglantisini bile sadece tahayyül edebiliyoruz, bulmak, kanitlamak ve desifre etmek cok zor.

Adamlarin bize sattiklari ucaklarin ve silahlarin, radar sistemlerinin ayarlarini bozup bozamayacaklarini bile bilmiyoruz. Durum cok karisik. Yine de umutsuz degilim. Ram'in da dedigi gibi bizim ordumuz milletin ta kendisidir. Eger milli irade tekrar olgunlasirsa, bütün safralardan ve pisliklerden rahatlikla kurtulabiliriz.
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen taironas » Çrş Kas 05, 2008 12:15

Ya sabır allahım , bu kadar bizi aciz duruma düşürenler utansın , Bu it köpek takımı havlıyor bunada cevap verilmiyor ne ANKARASI yahu ? bu ulusu toptan öldürmeden Başkent düşermi ya ???????????

Artık psikolojik savaş o boyuta geldiki ağzında dil olan her çakal Türkiyeye gözdağı vermeye kalkıyor , Bu kadar alçak etrafta gezerken bu milletin HÜKÜMETİ ve Brokratları nedemeye uyuyor ? bunun adı gaflet uykusudur ama allahtan millet uyumuyor sanmasınlarki 10kg erzak 500kg kömür ile oy alıyoruz herşeyi yaparız , bu millet asildir oyunu belki verir ama VATANINI veya BAYRAĞINI hiçbirşeye satmaz bunu anlamayan kişiler Çanakkaleye , Kurtuluş savaşına baksın 3.000.000 şehit verdik belki ama VATANI vermedik gerekirse 20-30 milyon şehit verir bu ULUS ama ne Vatanını verir nede BAYRAĞINI

Buna rağmen insanın kanına dokunuyor bu CIA ajanı soysuz gibi 100lerce kişi bu VATANA ve MİLLETE saldırırken bazılarının sadece susması ve uyuklaması , ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş atalarımız , biz beklemedeyiz ama uyumadan tetikte kulak ve gözlerimiz açık deneyin bakalım bu ülkeyi bölmeye o zaman nedemek istediğimi/istediğimizi anlayacaksınız ey gaflet içindekiler

Saygılar
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye
 
İletiler: 142
Kayıt: Pzt Nis 28, 2008 3:21
Konum: TÜRKİSTAN

İletigönderen borabey » Çrş Kas 05, 2008 13:57

Değerli Çetin TAŞ.

Askere yönelik hassasiyet ve eleştirilerine aynen katılıyorum.Katılmadığım tek nokta Milli !.Türk Silahlı Kuvvetlerinin çok da aciz olduğu kısmıdır. Generel vurma olayı yüzde yüz doğrudur.Albayı soyma haberi asparagastır.Hürriyet'in dezenfarmasyonudur., Misliyle mukabele sadece general vurma ile sınırlı kalmamış, Musul'daki ABD üssü, pusuya düşürülüp şehit edilen polislerimizin vurulmasını takiben 4 gün sonra Irak tarihinin en büyük saldırısına uğramış ve 24 ABd askeri ölü ellinin üzerinde yaralı ilel ABD en büyük zayiatı vermiştir. Keza Irak'ın kuzeyinde öldürülen türk şoförlerine karşılık misliyle mukabele edildiğinde sonuç alınmıştır.Ne yazık ki her şey her yerde açıklanamıyor.Siyasi otoritenin milli duruş sergilemediği yerde TSK da ister istemez yıpranıyor..Av.Arif DOĞU'nun tabiri ile TSK da nato generalleri ABD generalleri bağlamında değil Milli Türk generali duruşu sergilenmedikçe TSK komuta sorunu çözümlenemez. Biz Yaşar Büyükanıt'ın bırakın ŞAHİN olmayı SERÇE bile olamayacağını 2006 yılında ART'de 3 program açıklayıp o günün şartlarında yasaklananlardanız.O tarihte bizi anlayamayanlar bugün gerçekler su yüzüne çıktıktan sonra bize katıldılar ama iş işten ve ülke çok kritik iki yılı kaybettikten sonra geçildi.Bu kadarla yetiniyor ve Milli Türk Silahlı Kuvvet irade ve duruşunun ergeç tecelli edeceğine dair inancımı sizlerle paylaşıyorum.Bize her şey yakışır ama umıutsuzluk ASLA !..
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye
 
İletiler: 333
Kayıt: Çrş Haz 25, 2008 14:06

İletigönderen Ram » Çrş Kas 05, 2008 20:59

borabey, eğer ki Albayı soyma mevzusu yalansa, bu Hürriyet'in uydurması değil, bizzat Aziz ERGEN'in uydurmasıdır. 2 Mart 08 tarihli Saygı ÖZTÜRK ile Manşet izlencesinde, bunu ayrıntılı bir şekilde açıklamıştır. Forumumuzdaki ilgili izlence ne yazık ki silinmiştir.

Fakat şu izlenceleri de önerebilirim:

C Plânı / 19 Nisan 08 -> http://www.guncelmeydan.com/forum/c-pla ... 14367.html

Saygı Öztürk ile Manşet / 12 Ekim 08 -> http://www.guncelmeydan.com/forum/saygi ... 16673.html

Ayrıca Arif DOĞU'nun zamanında yaptığı, "şahin ve serçe" tanımına acı acı gülümsüyerek katıldığımı söylemekle beraber, yine de bu -şahin, ılımlı veyahut demokrat- tabirlerinin kullanılmaması gerektiğini de belirtmeden geçemeceğim. Borabey, muhtemelen böyle düşünüyorsunuzdur.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen bezgin » Çrş Kas 05, 2008 21:21

Burada bilen arkadaslar vardir, bir soru yöneltmek istiyorum. Bugün terör konusunda tecrübeli, bizzat catismalara katilmis askerlerin hepsi emekli midir? Genelkurmay'in basinda terörle bizzat mücadele etmis komutanlarimizin olmasi gerekmez mi? Belki de ben yanlis biliyorum, lütfen aydinlatabilir misiniz? Ya da bu konuda her hangi bir yayin bulabilir miyim?
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen Ram » Çrş Kas 05, 2008 21:37

Teröristle keskin bir şekilde mücâdele edene; "fevri" der, "dikbaşlı" der, "başına buyruk" derler de, emekli ederler bu memlekette. Baştakiler de mücâdele etmiştir amma, keskin bir mücâdele olmadığı âşikârdır.

Terörle mücâdele ise siyasilerin işidir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen shadow39 » Çrş Kas 05, 2008 22:32

Biz onlarin koca ordusunu 4 adamla yok ettik irakta.Salin Polat Alemdar ve ekibini :mrgreen:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27

İletigönderen ercan » Çrş Kas 05, 2008 23:36

evet,cia ankarayı vuracak,amerikalıları soyup gezdirdik,bizim generaller terörist,ben de vördpıres... O amerikalılara sıra gelince böğürtüsünü sağır sultan duyacak,siz rahat olun...paşalara gelince,elimde onlardan başka ne kaldı?
Kullanıcı küçük betizi
ercan
Üye
Üye
 
İletiler: 17
Kayıt: Pzr Eki 07, 2007 19:07
Konum: ANKARA

İletigönderen Çetin Taş » Prş Kas 06, 2008 1:11

Bu tartışmada yorumlarını okuduğum arkadaşlarımın hepsi çok değerli insanlar ve hepsi ile ortak paydamız vatan-millet sevgisi.Bu nedenle mevcut tablonun bana göre yorumu(ki karamsar bir yorumdur haliyle)benim genel olarak gelecekten beklentilerim(umut doluyum arkadaşlar ve bunda sizlerin çok büyük katkıları var)ile kesinlikle zıttır.Bunu hepinizin bilgisine sunduktan sonra bir-iki ekleme yapmak istiyorum.

Borabey kardeşim.Yanlış anlaşılmasın.TSK benim de bizzat yedek subay olarak görev yaptığım,bu 16 aylık sürenin her anından çok büyük onur ve gurur duyduğum,hala kimi anılar aklıma geldiğinde burnumun direğinin sızlamasına sebep olan ve neticede Allah korusun her hangi bir seferberlik halinde emrine koşarak gideceğim Türkiye Cumhuriyeti'nin en güçlü,en düzgün,herşeye rağmen Atatürk'e en sadık kalmış kurumudur.Ve yine neticede aslında TSK demek ben demek,biz demek.Kurumun başında ki YANLIŞ kişilere yaptığım eleştiriler TSK'yı hedef almışım gibi görünmüş olabilir.Böyle bir anlama varsa beni affedin,demek ki söylemek istediklerimi güzel yazamamışım.Burada eleştirimde ki hareket noktam TSK'nin başındaki kişinin görüşünün TSK'nin görüşü olması ve TSK'nin büyük gücünün başındaki BASİRETSİZ,KORKAK,PISIRIK komutanlar nedeniyle atıl duruma gelmesidir.Yoksa TSK kurum olarak elbette aciz değildir çünkü sizlerin de dediğiniz gibi TSK demek MİLLET demektir.Bu millet yok olmadıkça TSK'de yok olmayacaktır.Ama bu millete askerlik süresince HER TÜRK ASKER DOĞAR'ı bağırtıp,bilinç altına iyice yerleştiren mekanizma kendi içinden çıkan evlatlarının da beklentilerine cevap vermek zorundadır.Subay-astsubaylarının başına çuval geçiren Amerikalıların Türkiye'de ki en üst düzey askeri temsilcisini derhal yanına çağırıp,kelimenin tam anlamı ile ağzına s.çıp,Amerika'daki muhatabına iletilmek üzere en ağır dilde yazılmış bir mesajı iletmesini sağlamalıydı TSK'nin komutanı.Açıkça Türk Milleti'nden özür dilemeye davet etmeliydi.Amerika'dan gelen talimnamelere göre yönetmemeli TSK'yi.
Irak'ta bahsettiğin eylemlerin yapılıp yapılmadığını ben bilmiyorum.Umarım bir şeyler yapılmıştır.Bu beni mutlu eder.Ama nasıl ki Amerika Birleşik Devletleri Türk askerinin başına çuval geçirirken bunu gizlice yapmıyorsa,nasıl ki Suriye'ye saldırı yaparken bunu gizlice yapmıyorsa,nasıl ki dünyanın dört bir yanında operasyonları kendi milli çıkarları doğrultusunda yapmaktan çekinmiyorsa TSK'da milletin moralini bozmaya yönelik psikolojik savaş amaçlı bu türden hareketlere en sert ve en açık karşılıkları vererek Türk Milleti'ne karşı verilen bu psikolojik savaşı bertaraf etmeliydi.Bir arkadaşım hala ÇUVAL OLAYI'nı mı konuşuyorsunuz diye sormuş iyi niyetle.ÇUVAL OLAYI bir milattır arkadaşım.4 Temmuz 2004 tarihi inan ki 100 yıl da geçse unutulmayacaktır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen bezgin » Prş Kas 06, 2008 7:35

Cetin kardes cuval olayi bir milat olmamali. Daha Cekic Güc zamaninda yasadigimiz daha korkunc olaylar var. Mesela Nato'ya bagli helikopterin düsürülüp icindeki Türk subaylarin sehit edilmesi, Esref Bitlis suikasti, Aselsan suikastleri. Atatürkcü aydinlarimizin katledisinin arkasinda ABD'nin oldugunu da biliyoruz bugün. Bugün Irak'ta bir milyon insanin öldügü veya yer degistirdiginden bahsediliyor. Olaya sadece bir müslüman degil de komsu ülkeye yapilmis insanlik disi muamele olarak baktigimizda bile görebiliyoruz ayibimizi. O insanlara karsi da tarihsel bir sorumlulugumuz oldugunu ve bunu yerine getirmedigimizi kabul etmeliyiz. Bu olaylarla, Türkiye'nin uluslararasi ortamda serefinin iki paralik edilmesi milat olmaliydi bence. Cuval sadece yasanan sürecin bir parcasiydi. Bizden üc onlardan bes düsüncesilye degil de daha uzun vadeli stratejilerle hareket etmeliyiz, söylemek istedigim buydu.
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen MansurSah » Prş Kas 06, 2008 16:17

bezgin, bence haklısın tabii ki tüm söylediklerinde, hatta verdiğin örnekler, malum, uzatılabilir; Uğur Mumcuyu da katleden abd-israil, Muavenet Zırhlısı vs.vs. Öte yandan çuval olayı ne bileyim daha sembolik birşey. Özellikle bunun milat olması açısından diyorum. Beni vurabilirler, suikast düzenleyebilirler. Ama askerimin başına çuval geçirmeleri, daha ağır geliyor. Onur kırıcı birşey. Vursalar, en fazla öldürebilirler ama onurumuzu ayaklar altına almaları çok ağırıma gidiyor. Tabii ki diğer saldırılarında da onurumuza da tecavüz etmiş oluyorlar; ne demek koskoca Eşref Bitlis Paşa sonuçta!

Hepsinin kahrı yüreğimde,
İntikamı yeminimde,
Ve çuval, hala kafamda!

Sevgiler..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı
 
İletiler: 611
Kayıt: Cum Ara 07, 2007 18:04
Konum: Osaka, JP

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x