Devletin ajansı kime "terörist" diyor? / Arslan BULUT

Devletin ajansı kime "terörist" diyor? / Arslan BULUT

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt May 01, 2017 11:05

Devletin ajansı kime "terörist" diyor?

Anadolu Ajansı, "ABD, PYD/PKK ortaklığıyla NATO anlaşmasını ihlâl ediyor" başlıklı bir analiz yayınladı.

Analizde şu ifadeler kullanıldı:

*Anlaşma, üyelerine saldırıya uğrayan müttefiklerine yardım yükümlülüğü getirirken, PKK, NATO üyesi Türkiye'ye, yine NATO üyesi ABD'den aldığı silâhlarla saldırıyor.

*Türkiye'nin 26 Nisan'da Suriye'nin Karaçok ve Irak'ın Sincar bölgesindeki PKK hedeflerini vurmasının ardından, terör örgütünün sınır hattındaki TSK unsurlarını hedef alan saldırılarında Amerikan yapımı TOW füzesi kullandığı ortaya çıktı.


* * *

Tayyip Erdoğan ise Hindistan'a hareket etmeden önce bir gazetecinin "TSK'nın Karaçok'a düzenlediği hava operasyonunda öldürülen bazı teröristlerin cenazesine ABD askerlerinin katıldığını gösteren fotoğraflar yayınlandı. Ayrıca yine YPG'liler ile ABD askerlerinin Türkiye sınırında birlikte nöbet tutup, devriye yaptığına dair fotoğraflar var. Nasıl değerlendirirsiniz?" sorusu üzerine özetle şunları söyledi:

"Siz zaten şu anda değerlendirmeyi yaptınız. Bunları da tabii 16'sında yapacağımız ziyarette Sayın Başkan'a, buyurun diyeceğiz, göstereceğiz. Bunun artık noktalanması lazım. Aksi takdirde hem bölgedeki bu sıkıntı devam edecektir hem de kendileri rahatsız olacak. Bizler de NATO'nun iki ortak ülkesi, stratejik müttefikler olarak bundan ciddi manada rahatsız olacağız. Her zaman söylediğim gibi o zaman biz göbeğimizi kendimiz keseceğiz."

* * *

Resim

Biz yıllardır kamuoyunu uyarıyoruz!

Diyoruz ki, "Emperyalizmin uluslararası savaş ve suç örgütü" denilen, hatta "dünyanın en büyük terör örgütü" olarak kabul edilmeye başlanan NATO'nun hedefi, ABD'nin Büyük Orta Doğu projesi ile de açıkladığı gibi, Fas'tan Endonezya'ya kadar Türk-İslam dünyasıdır!

Başlangıçta, sözde Sovyetlerin yayılmasını durdurma amacıyla kurulan NATO, kapitalist dünyanın içinde gelişen komünist hareketlere karşı, "özel harp" yoluyla mücadeleyi başlattı ve bütün NATO ülkelerinde Gladio çetelerini oluşturdu. İtalya'da görevdeki başbakanı, Türkiye'de eski bir başbakanı öldürmeye kadar giden terör olaylarının arkasında işte bu örgütün olduğu kesinleşti. Anlaşıldı ki sadece sağdaki değil soldaki örgütleri de NATO kullandı!

Amerikalı Senatör Chuck Hagel, 23 Ocak 2004'te Brüksel'de yaptığı, "Amerika, NATO ve Büyük Orta Doğu" başlıklı konuşmada, "21. yüzyılda NATO'nun Büyük Orta Doğu Projesi kapsamında stratejik yoğunluğu, Türkiye, Afganistan, Irak, Akdeniz ve İsrail ve Filistin üzerinde olacaktır. Akdeniz, 21. yüzyılın en stratejik bölgesi olarak öne çıkacaktır" demişti!

O dönemde Sesar'ın bir incelemesinde şu soru sorulmuştu:

"Cezayir'deki GIA ve FIS'den Latin Amerika'daki Özgürlük Savaşçıları ve Ölüm Mangaları'na; Afganistan'daki Talibanlardan Endonezya'daki Yarasa'ya; Balkanlar'daki Arnavut ve Sırp çetelerinden Kafkaslar'daki Ermeni çetelerine, Guatemala'daki Yeni Anti-Komünist Örgütü ve Örgütlü Ulusal Anti-Komünist Hareket'ten Türkiye'deki Komünizmle Mücadele Dernekleri'ne kadar bütün bu örgütler, kimin eseridir?"

Bu soruyu soran Sesar sitesinin sahibi İsmail Yıldız, uydurma Ergenekon davasında yıllarca tutuklu kaldı!

Çünkü o örgütler, NATO'nun eseriydi.

El Kaide'yi, IŞİD'i, PKK'yı, PYD'yi kimin desteklediği de bellidir.

Dünyada terör konusunda en tecrübeli örgüt NATO'dur. Terörün organizatörü NATO'dur!

* * *

ABD, NATO sayesinde yıllarca İncirlik Üssü'nden ve şimdi kapatılmış olan İskenderun'daki TUSLOG tesislerinden Suriye'deki terör örgütlerini büyüttü besledi ve şimdi onları Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye karşı kullanıyor!

Türkiye, şimdilik ABD ve NATO'yu yarı resmi olarak ve devletin ajansı üzerinden ama Levent Tok adlı bir muhabir üzerinden uyarıyor! Bu, önemli bir uyarıdır ama ABD'yi yola getiremez. ABD'ye anladığı dilden hitap etmek gerekir!

Arslan BULUT, 1 Mayıs 2017
arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x