Devşirme Gençlik / Kaan TURHAN

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Devşirme Gençlik / Kaan TURHAN

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Ara 12, 2010 19:13

Resim

Yazar: Kaan TURHAN

Kasım 2010
ISBN: 9789759159207
Kâğıt: 2. hamur
Boyut: 14 x 21 cm
268 sayfa
14 TL

Kitap Hakkında:

Bu kitapta, ulusal gençlik bayramımız 19 Mayıs'ın yerine, 9 Mayıs Avrupa gününün konulmasını amaçlayan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları'nı, 15-18 yaş arası lise gençlerine kendi milli benlikleri unutturularak yerine "sömürge kültürünü" şırınga etmeyi planlayan sinsi projeleri, Alman Devleti'nin desteği ile araştırma enstitülerinde ve üniversite kürsülerinde yürütülen Türkiye için 47 ayrı etnik halk öngören istihbaratçı akademisyenlerinin yıkıcı çalışmalarını, "Demokratik, çağdaş, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, çok renkli, çok sesli, çok kültürlü(!).. barış dolu bir ülke için yeni bir anayasa" özlemi adı altında AB ve ABD'nin etnik bölünme için 'multiculturalism' programlarına zemin yoklayan sözümona aydınların vatanlarına ihanetini, manda ve himayeyi kabul eden bir sömürge valisinin ancak söyleyebileceği fikirlerin sahibi tarih komisyonu başkanlarını, Türk gencinin zihninin kiraya verilmesini dile getirebilen Talim Terbiye Kurumu Başkanlarını, 7. sınıf Vatandaşlık Bilgisi kitabının kapağında Amerikan sömürüsü heykelinin fotoğrafına yer veren, hainleri kahraman ilan edip dolaylı olarak kahramanları hain olarak sunmak isteyen zihniyeti, Erasmus, Leonardo, Socrates ve Youth gibi Avrupa Komisyonu programlarıyla Milli Eğitimin milliliğini nasıl yitirdiğini, Kemalist eğitim politikalarından nasıl uzaklaşıldığını, AB Eğitim ve Gençlik Programları'nın Türkiye'de kabul edilmesini ve uygulanmaya konulmasını sağlama yönünde lobicilik etkinlikleri düzenleyen AEGEE'nin gerçek yüzünü, okuyacaksınız.

- Avrupa Birliği'ne Parçalanarak Üyelik

- Türk Tarihini Yeniden Yazmak ve Tarihsel Gerçekliği Yoketmek

- Türk Bilim ve Araştırma Kapasitesini AB'nin Çıkarlarında Kullanmak

- Eğitim Sisteminden Kemalizm'in Silinmesi

- Yükselen Alçak Değer: Yapay Kimlik Avrupalılık


"..çocuklarımızın ve hatta onların gelecekteki çocuklarının hakettikleri şekilde güvenli, güçlü ve bilinçli bir şekilde yaşamalarını istiyorsak, Değerli Dostum Kaan Turhan'ın bu kitap içine sıkıştırmaya çalıştığı çığlıklarına kulak vermeli ve verdirtmeliyiz. Unutmayalım ki bu coğrafya ve bu kısrak başı, eğreti duran ve hak etmeyen biniciyi üzerinden ustalıkla atar." (Süleyman Özmen)

"Genç yazar Kaan Turhan ses getiren "Sivil Casus" adlı kitabından sonra bu kez de çok önemli bir kitapla daha çıkıyor okuyucunun önüne.." (Tuncer Cücenoğlu)

"Kaan Turhan'ın kitabıyla AB'nin bir başka üstü örtülü amacının ne olduğunu görüyor ve o örtüyü kaldırarak altındaki çirkin yüzünü bizlere gösterdiği için de kendisini kutluyoruz." (Prof. Dr. Ali Nejat Ölçen)

"Kaan Turhan, onca gençliğinden beklenmeyecek bir derinlikle Türk'ü bu coğrafyada hazmedemeyişin, bu hazmı kolaylaştırmak üzere bulunan "genç beyin devşirme"nin mükemmel bir 2007 fotoğrafını sunmuş. Ellerine sağlık!.." (Ali Tartanoğlu)
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Devşirme Gençlik / Kaan TURHAN

İletigönderen Orhan Sonkaya » Pzr Ara 12, 2010 21:19

Kitabı çok merak ediyorum. Banu Avar 7 Aralıkta üniversitemizdeki (DPÜ) konferansında çok övmüştü bu kitabı. Özellikle biz öğrencileri ilgilendiren çok önemli bir kitap olduğunu düşünüyorum. Maddi imkanlarımı düzene soktuğumda mutlaka alıcağım bir kitap.
Kullanıcı küçük betizi
Orhan Sonkaya
Üye
Üye
 
İletiler: 35
Kayıt: Çrş Haz 10, 2009 17:33


Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x