Erbakan: 'AKP'yi işbirlikçiler besliyor'

Genel & Güncel Konular

Erbakan: 'AKP'yi işbirlikçiler besliyor'

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 23, 2009 17:58

'AKP'yi işbirlikçiler besliyor'

Necmettin Erbakan: AKP işbirlikçilerin kullanmak için beslediği bir kuruluştur.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ardından Çağlayan Meydanı'nda Saadet Partisi mitingi yapıldı. Mitinge kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan da katıldı. Mitingde ilk konuşmayı SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Konuşmasının başında şair Nedim, Necip Fazıl ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu'nun İstanbul konulu 3 şiirini okuyan Kurtulmuş, "Şimdi şiir yazsalar ne diye yazacaklar; Galataport'u gavurlara veremediği için üzüldüğü bir şehir diye mi yazacaklar? Meydanları olmayan, ama sokaklarında sokak çocukları olan şehir diye mi yazacaklar. Ruhunu yandaşların imar rantları için kurban ettik diye mi yazacaklar. İstanbul'un şiiri, şarkısı başka yazılıyor. Sizin buradaki kararlılığınız İstanbul'un tarihinin değişmekte olduğunu yazıyor"dedi

PARTİZANCA BASKI YAPILDI

İki haftadır meydan tartışması yaşandığını kaydeden Kurtulmuş, "CHP vakit sarkıttı diye bizim de vaktimiz sarktı. Yıllardır bu miting meselesini İstanbul tartışıyor. İstanbul'da 3 partiye aynı anda verilecek meydan kalmamış. Burası Çağlayan Meydanı değil, Çağlayan kavşağı. İstanbul'da meydan bırakmamışlar. Bir meydan da iki miting olmaz dediler. Kazlıçeşme'yi iktidar partisine vermek için partizanca baskılar sonucu, Çağlayan'da üç partiye miting verdiler"şeklinde konuştu.

MEYDANI CEZALANDIRIYORLAR

İstanbul'un güzel meydanları olduğunu belirten Kurtulmuş,"Niye Sultanahmet, Taksim Meydanı'nda mitinge müsade edilmez. Taksim'de olay olmuş diye meydanı cezalandırıyorlar. 1977 bir hain çete, bir kirli el bu milletin çocuklarını öldürdü diye, Taksim meydanını cezalandırmak hangi akla hizmettir. Devletin vazifesi meydanı değil, o meydanlarda cinayet işleyen hain odakları, çeteleri, katilleri ortaya çıkarmaktır. Bu vebal ülkeyi yönetenlerin üstünde 1977'den beri kalan vebaldir"dedi. Başbakan'ın çatışma siyasetiyle oyu götürdüğünü ve bütün yapamadıklarını "one munite" ile ortadan kaldırmaya çalıştığını ifade eden Kurtulmuş, "Saadet herkesin özgürlüğü, adeleti refahını ister. Antiemperyalisttir. IMF önünde düğme iliklemez. NATO subayları karşısında emredin konumuna geçmez. Bu görüşleri kim benimsiyorsa hoş gelsin sefa gelsin"dedi.

ERBAKAN: AKP'Yİ İŞBİRLİKÇİLER BESLİYOR

Mitingde daha sonra konuşan Necmettin Erbakan ise, Siyonistler'in en büyük tehlike olarak milli görüşü gördüğünü belirtti. Bunun için Refah Partisi'ni bölerek, işbirlikçi olarak kullanmalıyız dediklerini ifade eden Erbakan,"28 Şubat olaylarını yaşadık, bölünmeleri yaşadık. Bu bölünme sonrası AKP kuruldu. AKP işbirlikçilerin kullanmak için beslediği bir kuruluştur.Onlarda milli görüşçü, onlara oy vermezsek halk partisi gelir aldatmacasına kanmayın"dedi

29 Mart seçimlerinin dönüm noktası olduğunu kaydeden Erbakan, "Bu gün başka bir aldatmaca oynanıyor, güncel yanılgı. Saadet'ten başka AKP var, hocanın talebeleridir. Bu hoca benim ve ben haktan yanayım. AKP'nin hatalarına bendenizi ortak yapmayın. Bunları kabul etmiyorum, haberiniz olsun. AKP yöneticileri başta olmak üzere bütün kadrosu beraber çalıştığımız kardeşlerimizdir. Kendini değil politikalarını tenkid ediyorum. Uyansınlar, doğru yola gelsinler. Bunları kızgınlıktan değil, şevkatten söylüyorum"şeklinde konuştu.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Urumchi » Pzt Mar 23, 2009 18:40

dogru diyosun hocam ama ... Ati alan uskudari gecti , seni bile cigneyerek en tepeye ulastilar ...

Biri sucuk fakrikasinin muhasebeciliginden 2,3 milyar dolarlar gemiciklere ulasti ... digeri , Arap bankararinda memurluktan ,1 numara oldu .. Ne vardi biraz Gazi pasayi anlasa ; ya da diretmesen yobazlik etmeseydin ...Askeri , kemalistleri karsina almasaydin...

Sana bile isbirlikci diyorlar artik , ne oldu milli goruse... :( ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz hocam ... Senin vebalin

buyuk ,son nefesine kadar mucadele edip bunlari devirmekte vatanseverlere yardim etmezsen ..... Allah muhafaza ;)

Mesela su Amerikan vatandasliklari konusunu bir belgelesen ortaya cikarsan
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 23, 2009 19:25

Ben hala anlamış değilim hocanın bunların ne mal olduğunu nasıl anlamadığına. Bunlar uzaydan gelmedi hepsi Hocanın talebeleriydiler. İlerlemiş yaşına rağmen mitingte konuşma yapabildi, bence son yılların en etkili konuşmacısı.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Mar 23, 2009 19:33

Sanki hocanın onlardan bir farkı var da. Biz onların da ne olduğunu gördük. Konuşmaktan başka yaptıkları birşey yok. Muhalefetteyken en azılı ABD ve İsrail düşmanlarıyken iktidar olunca birden Amerika ve İsrail yanlısı oluyorlar. Ben bunları Batı'nın Truva atı olarak görüyorum.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen 10101 » Pzt Mar 23, 2009 19:48

Saadet Partisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş hakkında:

1988 - 1989 yılları arasında ABD’de Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarına devam etti. 1990 - 1993 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda misafir öğretim üyesi olarak görevde bulundu ve doktorasını verdi.

Numan Kurtulmuş'un sloganı: Fark
Barack Obama'nın sloganı: Fark

Numan Kurtulmuş neler söylüyor? Cevap: Doğru şeyler.
Barack Obama neler söylemişti? Cevap: Doğru şeyler.

Numan Kurtulmuş ne yaptı? Cevap: Henüz bilmiyoruz.
Barack Obama ne yapıyor? Cevap: "Değişim" vaadiyle geldi, fakat hiçbirşey değişmiyor. Kadro aynı, siyaset aynı, yöneten lobiler aynı...

Bush yönetimi halkın gözünden iyice düşünce, "fark var" diyen Obama hükümeti geldi. Ak Parti hükümeti birgün gözden düşerse yerine kim gelebilir? Cevap: Bunu herkes kendi düşünsün.

Amerika'da oynanan oyunların benzeri geçmişte Türkiye'de oynandı mı? Cevap: Evet.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 23, 2009 20:14

10101 çok güzel çözümleme yapmışsın sana katılıyorum. Amerikadan gelip bir yerlerin başına geçip ülkeye hayrı dokunan biri yok varsa ben bilmiyorum. Tayyipte 2002 seçimleri öncesi güzel konuşuyordu, zaten muhalefette kalanlar hep güzel konuşuyor bunda da vardır bir hikmet.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzt Mar 23, 2009 20:15

Hoca hoca kim besledi buyuttu bu isbirlikcileri.Hepsi senin eserin.Ovunebilirsin simdi musvettelerinle.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen 10101 » Pzt Mar 23, 2009 20:21

Mesaja eklemeler yaparak yayınladım:

http://dusunmekvesorgulamak.blogspot.com/

Başka konularda da birkaç yazı mevcut. Yorumlarla katkıda bulunursanız sevinirim; ben de öğrenmeye çalışıyorum. Saygılar...
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen Urumchi » Pzt Mar 23, 2009 22:06

10101 yazdı:Saadet Partisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş hakkında:

1988 - 1989 yılları arasında ABD’de Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarına devam etti. 1990 - 1993 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda misafir öğretim üyesi olarak görevde bulundu ve doktorasını verdi.

Numan Kurtulmuş'un sloganı: Fark
Barack Obama'nın sloganı: Fark

Numan Kurtulmuş neler söylüyor? Cevap: Doğru şeyler.
Barack Obama neler söylemişti? Cevap: Doğru şeyler.

Numan Kurtulmuş ne yaptı? Cevap: Henüz bilmiyoruz.
Barack Obama ne yapıyor? Cevap: "Değişim" vaadiyle geldi, fakat hiçbirşey değişmiyor. Kadro aynı, siyaset aynı, yöneten lobiler aynı...

Bush yönetimi halkın gözünden iyice düşünce, "fark var" diyen Obama hükümeti geldi. Ak Parti hükümeti birgün gözden düşerse yerine kim gelebilir? Cevap: Bunu herkes kendi düşünsün.

Amerika'da oynanan oyunların benzeri geçmişte Türkiye'de oynandı mı? Cevap: Evet.

Toplumca paranoyaklasmaya basladik sanirim :)

Amerika'da, ingiltere'de her okuyan isbirlikciyse , yarin binlerce vatan evladinada isbirlikci deriz ..

Boyle bir sey olur mu ? Erbakan ve ekibinin Cumhuriyet ile ve Ataturk ile gecmiste bi sikintisi vardi belki hala var ama bu

onlari isbirlikci yapmaz , Cumhuriyet dusmani diyebiliriz ama bu da onlari isbirlikci yapmaz ...

Bu yapilan bir adam hirsiz diye , sen ayni zamanda katilsin demektir ...

Komunist partininde mevcut sistem ile sikintisi var ama , kimse onlara isbirlikci demiyor. SP'de ayni sekilde sistem ile

problem yasayan bir partidir kendi dogrusu icin mucadele eder onun dogrusu bize uymuyor eyvallah , ama bunu yaparken

isbirligi yapmiyor tekrar soyliyeyim hoca isbirligi yapsa RTE olmazdi. ..

Diyeceksiniz ki . RTE ve Gul'de bu partiden gelme , farketmez ona bakarsak , simdiki liboslarin hepside eski solcu ... Sozde

hepside ozgurluk esitlik sosyal adalet diyor . Hangimiz sol partileri liboslar ile bir tututyoruz ... Hadi Uluengin serefsizi eski

IP'lidir mesela ;)

Ayrica bu ortamda , SP'lileri AKP ile bir tutmak cepheyi bolmektir , hinclarimizi icimizde tutalim AKP'den sonra aramizda

hesabi keseriz ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 23, 2009 22:43

Siyonistler çok güçlü belki bu dönem güçlerinin zirvesindeler gazzeyi bombaladıklarında kimsenin gıkı çıkmadı. Türkiyede siyonistler için önemli bir ülke olduğundan siyasi partileri boş bırakmazlar özellikle şimdiye kadar iktidara gelenleri boş bırakmadılar neticede bu hallere düştük ve bundan sonrada boş bırakmazlar kendileri diyor kontrol altındaki Türkiye İsrail devletinin güvencesidir. Var olmak için ellerindeki en büyük hazine Türkiyedir bunun içinde her alandaki işbirlikçilerden kurtulmamız kolay olmaz. İyi insanlar olsalar bile siyonistler onlara bir kanca atar Erbakan kendisi demişti siyonistler işbirlikçileri bir bakışta anlarlar ve kendilerine çekerler diye.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

Re: Erbakan: 'AKP'yi işbirlikçiler besliyor'

İletigönderen Neyzensever » Pzt Mar 23, 2009 23:38

Türk-Kan yazdı: 'AKP'yi işbirlikçiler besliyor'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ardından Çağlayan Meydanı'nda Saadet Partisi mitingi yapıldı. Mitinge kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan da katıldı. Mitingde ilk konuşmayı SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Konuşmasının başında şair Nedim, Necip Fazıl ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu'nun İstanbul konulu 3 şiirini okuyan Kurtulmuş, "Şimdi şiir yazsalar ne diye yazacaklar; Galataport'u gavurlara veremediği için üzüldüğü bir şehir diye mi yazacaklar? Meydanları olmayan, ama sokaklarında sokak çocukları olan şehir diye mi yazacaklar. Ruhunu yandaşların imar rantları için kurban ettik diye mi yazacaklar. İstanbul'un şiiri, şarkısı başka yazılıyor. Sizin buradaki kararlılığınız İstanbul'un tarihinin değişmekte olduğunu yazıyor"dedi

PARTİZANCA BASKI YAPILDI

İki haftadır meydan tartışması yaşandığını kaydeden Kurtulmuş, "CHP vakit sarkıttı diye bizim de vaktimiz sarktı. Yıllardır bu miting meselesini İstanbul tartışıyor. İstanbul'da 3 partiye aynı anda verilecek meydan kalmamış. Burası Çağlayan Meydanı değil, Çağlayan kavşağı. İstanbul'da meydan bırakmamışlar. Bir meydan da iki miting olmaz dediler. Kazlıçeşme'yi iktidar partisine vermek için partizanca baskılar sonucu, Çağlayan'da üç partiye miting verdiler"şeklinde konuştu.

İstanbul'un güzel meydanları olduğunu belirten Kurtulmuş,"Niye Sultanahmet, Taksim Meydanı'nda mitinge müsade edilmez. Taksim'de olay olmuş diye meydanı cezalandırıyorlar. 1977 bir hain çete, bir kirli el bu milletin çocuklarını öldürdü diye, Taksim meydanını cezalandırmak hangi akla hizmettir. Devletin vazifesi meydanı değil, o meydanlarda cinayet işleyen hain odakları, çeteleri, katilleri ortaya çıkarmaktır. Bu vebal ülkeyi yönetenlerin üstünde 1977'den beri kalan vebaldir"dedi. Başbakan'ın çatışma siyasetiyle oyu götürdüğünü ve bütün yapamadıklarını "one munite" ile ortadan kaldırmaya çalıştığını ifade eden Kurtulmuş, "Saadet herkesin özgürlüğü, adeleti refahını ister. Antiemperyalisttir. IMF önünde düğme iliklemez. NATO subayları karşısında emredin konumuna geçmez. Bu görüşleri kim benimsiyorsa hoş gelsin sefa gelsin"dedi.

ERBAKAN: AKP'Yİ İŞBİRLİKÇİLER BESLİYOR

Mitingde daha sonra konuşan Necmettin Erbakan ise, Siyonistler'in en büyük tehlike olarak milli görüşü gördüğünü belirtti. Bunun için Refah Partisi'ni bölerek, işbirlikçi olarak kullanmalıyız dediklerini ifade eden Erbakan,"28 Şubat olaylarını yaşadık, bölünmeleri yaşadık. Bu bölünme sonrası AKP kuruldu. AKP işbirlikçilerin kullanmak için beslediği bir kuruluştur.Onlarda milli görüşçü, onlara oy vermezsek halk partisi gelir aldatmacasına kanmayın"dedi

29 Mart seçimlerinin dönüm noktası olduğunu kaydeden Erbakan, "Bu gün başka bir aldatmaca oynanıyor, güncel yanılgı. Saadet'ten başka AKP var, hocanın talebeleridir. Bu hoca benim ve ben haktan yanayım. AKP'nin hatalarına bendenizi ortak yapmayın. Bunları kabul etmiyorum, haberiniz olsun. AKP yöneticileri başta olmak üzere bütün kadrosu beraber çalıştığımız kardeşlerimizdir. Kendini değil politikalarını tenkid ediyorum. Uyansınlar, doğru yola gelsinler. Bunları kızgınlıktan değil, şevkatten söylüyorum"şeklinde konuştu.

Kaynak

Aslinda Milli Görüs AKP nin köküdür sizde bu kökü bu kadar önemsemeyin. Numan Kurtulmus yarin Akp nin basina gecersede hic sasirmam.
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletiler: 74

İletigönderen maydonos » Sal Mar 24, 2009 2:02

Neyzensever :alkis: tam bekledigim yorum.Yani pazarlamacidan kurtulacagiz.Yasasin yeni versiyon egitimli pazarlamaci. :kikirik: :shock:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: Erbakan:

İletigönderen yigitler » Sal Mar 24, 2009 21:17

Neyzensever yazdı:
Türk-Kan yazdı: AKPyi işbirlikçiler besliyor

Cumhuriyet Halk Partisinin ardından Çağlayan Meydanında Saadet Partisi mitingi yapıldı. Mitinge kapatılan Refah Partisinin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan da katıldı. Mitingde ilk konuşmayı SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yaptı.

Konuşmasının başında şair Nedim, Necip Fazıl ve Bedri Rahmi Eyüpoğlunun İstanbul konulu 3 şiirini okuyan Kurtulmuş, "Şimdi şiir yazsalar ne diye yazacaklar; Galataportu gavurlara veremediği için üzüldüğü bir şehir diye mi yazacaklar? Meydanları olmayan, ama sokaklarında sokak çocukları olan şehir diye mi yazacaklar. Ruhunu yandaşların imar rantları için kurban ettik diye mi yazacaklar. İstanbulun şiiri, şarkısı başka yazılıyor. Sizin buradaki kararlılığınız İstanbulun tarihinin değişmekte olduğunu yazıyor"dedi

PARTİZANCA BASKI YAPILDI

İki haftadır meydan tartışması yaşandığını kaydeden Kurtulmuş, "CHP vakit sarkıttı diye bizim de vaktimiz sarktı. Yıllardır bu miting meselesini İstanbul tartışıyor. İstanbulda 3 partiye aynı anda verilecek meydan kalmamış. Burası Çağlayan Meydanı değil, Çağlayan kavşağı. İstanbulda meydan bırakmamışlar. Bir meydan da iki miting olmaz dediler. Kazlıçeşmeyi iktidar partisine vermek için partizanca baskılar sonucu, Çağlayanda üç partiye miting verdiler"şeklinde konuştu.

İstanbulun güzel meydanları olduğunu belirten Kurtulmuş,"Niye Sultanahmet, Taksim Meydanında mitinge müsade edilmez. Taksimde olay olmuş diye meydanı cezalandırıyorlar. 1977 bir hain çete, bir kirli el bu milletin çocuklarını öldürdü diye, Taksim meydanını cezalandırmak hangi akla hizmettir. Devletin vazifesi meydanı değil, o meydanlarda cinayet işleyen hain odakları, çeteleri, katilleri ortaya çıkarmaktır. Bu vebal ülkeyi yönetenlerin üstünde 1977den beri kalan vebaldir"dedi. Başbakanın çatışma siyasetiyle oyu götürdüğünü ve bütün yapamadıklarını "one munite" ile ortadan kaldırmaya çalıştığını ifade eden Kurtulmuş, "Saadet herkesin özgürlüğü, adeleti refahını ister. Antiemperyalisttir. IMF önünde düğme iliklemez. NATO subayları karşısında emredin konumuna geçmez. Bu görüşleri kim benimsiyorsa hoş gelsin sefa gelsin"dedi.

ERBAKAN: AKPYİ İŞBİRLİKÇİLER BESLİYOR

Mitingde daha sonra konuşan Necmettin Erbakan ise, Siyonistlerin en büyük tehlike olarak milli görüşü gördüğünü belirtti. Bunun için Refah Partisini bölerek, işbirlikçi olarak kullanmalıyız dediklerini ifade eden Erbakan,"28 Şubat olaylarını yaşadık, bölünmeleri yaşadık. Bu bölünme sonrası AKP kuruldu. AKP işbirlikçilerin kullanmak için beslediği bir kuruluştur.Onlarda milli görüşçü, onlara oy vermezsek halk partisi gelir aldatmacasına kanmayın"dedi

29 Mart seçimlerinin dönüm noktası olduğunu kaydeden Erbakan, "Bu gün başka bir aldatmaca oynanıyor, güncel yanılgı. Saadetten başka AKP var, hocanın talebeleridir. Bu hoca benim ve ben haktan yanayım. AKPnin hatalarına bendenizi ortak yapmayın. Bunları kabul etmiyorum, haberiniz olsun. AKP yöneticileri başta olmak üzere bütün kadrosu beraber çalıştığımız kardeşlerimizdir. Kendini değil politikalarını tenkid ediyorum. Uyansınlar, doğru yola gelsinler. Bunları kızgınlıktan değil, şevkatten söylüyorum"şeklinde konuştu.

Kaynak

Zaten Recep Tayyip Erdogan, Abbdullah Gul ve baskalari da Erbakanin o eski Refah Partisinde vardi. Keske AKP de o parti gibi kapatilsaydi! Sevki Yilmaz diye de bir serefsiz, parazit insan vardi, o da Ataturk'e hep kufur ederdi, hele Tayyip'in Istanbul Il Baskani/Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani iken o da Ataturk dusmanligini pervasiz bir sekilde yapti.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x