Fethullah Gülen yine ağladı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 14, 2009 21:47

BAŞKAN, Fetullah'in veledlerine kapaliyiz! Bas bas :gulegule: Fetto in pectore'nin fabrikasindan cikma tek tip kelebeklerin ezberletilmis yorumlarina defalarca cevap verecek kadar vaktimiz yoktur. CIA'nin kucagindaki Hocaefendi'ni de, olimpiyatlarini da al git :)

Konuya gelirsek; yahu ben görüntüyü izlemeden cok duygulandim arkadaslar :agla:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Nis 14, 2009 21:51

Türkan abla o veledlerde arada yeşillik oluyordu siz yeterince uğraşmışınız birazda biz oynasaydık onlarla :mrgreen:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen 10101 » Sal Nis 14, 2009 21:55

"... sadece eleştirmeyi bilirsiniz, onun yaptığının 10 da birini yapın bakalım ..."

BAŞKAN, değerli kardeşim;

Ben ortaokul yıllarımda bir süre cemaatin içerisindeydim; yapıyı her yönüyle çok iyi tanıyorum. O sıralar bilgisizdik; ne yaptığımızın farkında değildik ama şükür ki sonra uyandık.

Dünyanın dört bir yanında cemaate bağlı okulların açılmış olduğu doğrudur. Böyle büyük bir yapılanmanın kurulmasında ABD'yi yönetenler büyük rol oynadı. Dinler arası diyalog gibi kavramların aslında ne anlama geldiğini anlamak için Bahailik gibi dinleri incelemeni öneririm. Bu dinin merkezi neresidir; ona da bakıver. Birçok temiz kalpli insan, "Türkler tüm dünyada tanıtılıyor" şeklinde düşünürken, ABD'yi yöneten lobilerin neden bu oluşuma destek verdiğini düşünmüyor mu?
Sevgili kardeşim, bu cemaat maalesef küresel bir oyuna alet olmakta.
Oktay Sinanoğlu'nun "Türk Aynştaynı" kitabını lütfen oku. Eminim aklında soru işaretleri oluşacak ve doğruyu arayacaksın. Tüm iyi niyetli ve temiz kalpli insanlara sevgimiz var.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

Re: Fethullah Gülen yine ağladı!

İletigönderen Neyzensever » Sal Nis 14, 2009 22:02

[quote="zafercem"]Fethullah Gülen Yine Ağladı

Fethullah Gülen, Türkiye’yi çok özlediğini ancak bazı kimseleri zor durumda bırakmamak için geri dönmediğini anlattı.
[/flash]

Bu adamin Türkiyeye gelip bütün sorularima cevap vermesi gerekli öyle aglamayla sizlamayla bizi kandiramasin.

« 10101 » yazmış:
"... sadece eleştirmeyi bilirsiniz, onun yaptığının 10 da birini yapın bakalım ..."

Ben ortaokul yıllarımda bir süre cemaatin içerisindeydim; yapıyı her yönüyle çok iyi tanıyorum. O sıralar bilgisizdik; ne yaptığımızın farkında değildik ama şükür ki sonra uyandık.

Böyle dini Cemaatlerin para kaynagini sorgulamak gerekir.
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletiler: 74

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Nis 14, 2009 22:48

bende bir öneride bulunayım o zaman...başkan arkadaşım Merdan Yanardağın Türkiye Nasıl Kuşatıldı adlı kitabını okuması fettullah gülenle 30 sene yol arkadaşlığı yapmış olan ve bu hareketlerinin kurucularından olan nurettin verene kulak vermesi sanırım onun aklında yeterince soru işareti yaratacaktır.umarım kendi dahil olduğu topluluğu sorgulama yeteneğine ve iradesine sahiptir...neticede insan sorgulamaya kendinden başlamalı.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen xytunaboyluxy » Sal Nis 14, 2009 22:50

Bence fetoş burda gülüyor.Rolünü iyi yapamamış, dayanamamış yüzünü kapatmış.Güldüğünü kimse görmesin diye. Sonuçta insan.
Kullanıcı küçük betizi
xytunaboyluxy
Uzaklaştırıldı

İletiler: 101

İletigönderen İlteriş » Sal Nis 14, 2009 23:01

Vah vah vah! Yine mi aglamis benim fetosum! :( Kimler aglatmis yine "dunya gemisinin kaptani"nin "Yuksek yetenekli yabancisi"ni! Altini mi degistirmediler yoksa? Yoksa Yeni Vatan'i resesyona girdi diye mi agliyor? Yoksa "bugun Ilker Pasa; 'Kendilerine guc vehmetmeleri, yaniltici bir algi' dedi" diye mi agladi? Yoksa "Ne yaparsak yapalim, su orduyu sarsamiyoruz" diye mi dusunuyor. Yok fetosum yok! Sen aglama! Turk Milleti senin tayfani ortadan kaldirirken cok acitmayacaktir! Hatta sana Konya civarlarinda bir ciftlik veririz Turkiye'nin kopegi olursun, adamlarin da Siya'dan Mit'e gecis yapip bu Millet icin istihbarat yapmaya baslarlar "seve seve", belki o zaman o mubarek ... kurtarirsin!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Panzehir » Sal Nis 14, 2009 23:03

Niye ağlattınız / Neden ağlatıyorsunuzki yine adamı!? :roll: Hayretler içindeyim..

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen maydonos » Sal Nis 14, 2009 23:11

Sadam gibi olacgim diye korkmus, Turkiye ye gelirsem, benide topragin altina atarlarlar diye korkmus agliyor.Tanrim 3 yas cocugu gibi :kikirik: bundan etkilenen herkesi kesinlikle tek yer bekliyor akilhastanesi.. :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İlteriş » Sal Nis 14, 2009 23:17

Bu arada dikkat edin, adam kendini peygamber yerine koyuyor!

"Ben topraktan seccade yaparsam herkes yapmaya kalkar, ictihat olustururuz sonra" filan diyor!

Utanmasa eylemlerini sunnet, soylemlerini hadis ilan edecek!

Bir de "Yapmayalim, olmasin boyle birsey" diyor!

SEN, EYLEMLERINI SUNNET KABUL ETME IHTIMALI OLAN, CAHIL VE HODUK BIR TOPLULUK YETISTIRDIGIN ICIN YAPMISSIN BILE YAPACAGINI!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kaye » Sal Nis 14, 2009 23:21

Ya bir insan, 70li yaşlarda bir erkek, neden ağladığını uluorta, özellikle gösterir??
Gerçekten içten ağlasa bile, görüntünün o kısmını çıkartmaz mı?
Aklınız kesiyor mu!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen mukanorkan » Sal Nis 14, 2009 23:28

Gözünün altındaki şişliklere bakılırsa daha çok ağlayacak gibi.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Sal Nis 14, 2009 23:31

GokturkMehmet Veren'i izledi isen 5. Boyut programinda afedersin onun inanalari buyuk tuvaletini bile yerler demeye getiren bir laf etmisti.Yani fitnos hakli eger oyle birsey yapsa bu yavsaklar memelekette toprak birakmazlar.Asil sorun, fitnosta degil sorun, ona inanip arkasindan havlayan fifilerde.Kolay gelsin.

Son sahne gercekten cook komik!Inanilmaz derecede :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Yargan Kam » Çrş Nis 15, 2009 0:47

10101 yazdı:"... sadece eleştirmeyi bilirsiniz, onun yaptığının 10 da birini yapın bakalım ..."

Dünyanın dört bir yanında cemaate bağlı okulların açılmış olduğu doğrudur. Böyle büyük bir yapılanmanın kurulmasında ABD'yi yönetenler büyük rol oynadı. Dinler arası diyalog gibi kavramların aslında ne anlama geldiğini anlamak için Bahailik gibi dinleri incelemeni öneririm. Bu dinin merkezi neresidir; ona da bakıver. Birçok temiz kalpli insan, "Türkler tüm dünyada tanıtılıyor" şeklinde düşünürken, ABD'yi yöneten lobilerin neden bu oluşuma destek verdiğini düşünmüyor mu?
Sevgili kardeşim, bu cemaat maalesef küresel bir oyuna alet olmakta.
Oktay Sinanoğlu'nun "Türk Aynştaynı" kitabını lütfen oku. Eminim aklında soru işaretleri oluşacak ve doğruyu arayacaksın. Tüm iyi niyetli ve temiz kalpli insanlara sevgimiz var.

10101 kardeşimin iletisindeki bir cümle üzerine küçük bir yorum apmak istiyorum sadece. ''Dünyanın dört bir yanında cemaate bağlı okulların açılmış olduğu doğrudur''. Ben de diyorum ki, sözde milletini bukadar seven bir insan, ülkedeki ihtiyacı olan okullara destek sağlamazda nasıl dünyanın dört bir yanında okul açar???

Samimiyetsizlik buradan bellidir benim için. Bunu da mı göremiyor benim güzel halkım? Yoksa şeytani (laik) eğitim sistemi mi bahane ediliyor günah keçisi olarak? Önce adam olmak lazım! Adam olanın kederi kayda değerdir yalnızca. Yoksa biraz tiyatro eğitimine bakar bir kaç timsah gözyaşı.
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

Re: Fethullah Gülen yine ağladı!

İletigönderen KILICINRUHU » Pzt Tem 27, 2009 17:51

Hiçbir vasfı olmayan bunun gibi bir adam bile kitleleri arkasından sürükleyebiliyor.Acaba bende mi bir tarikat kursam muhtemelen dünyayı peşime takarım ben eğer bu adam bu kadar insanı kandırabiliyorsa.
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x