Fethullah Gülen yine ağladı!

Genel & Güncel Konular

Fethullah Gülen yine ağladı!

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Nis 14, 2009 18:28

Fethullah Gülen Yine Ağladı

Fethullah Gülen, dün herkul.org sitesine yeni açıklamalarda bulundu. Son dönemde artan konuşmaları ile dikkat çeken Ferhullah Gülen, bu konuşmasında Abdulhamid’in düşürülmesinden söz etti.

Abdülhamid’in tahttan indirilmesinin milletin içine sokulan nifak tohumu olduğunu söyleyen Fethullah Gülen’in konuşmasının 31 Mart isyanının 100. yıldönümüne denk gelmesi dikkat çekti. Bilindiği gibi 31 Mart 1909 (yeni takvim ile 13 Nisan) Abdulhamid’in tahttan indirilmesine neden olan meşrutiyet karşıtı ayaklanmanın tarihi.

Fethullah Gülen, Türkiye’yi çok özlediğini ancak bazı kimseleri zor durumda bırakmamak için geri dönmediğini anlattı. Türkiye’den Amerika’ya götürülen topraklarla seccade yapmayı düşündüğünü ancak İslam’da bir yırtık meydana getirmek istemediğini söyleyen Fethullah Gülen’in konuşması ağladığı için yarım kaldı.

Daha önce 28 Şubat sürecinde medyaya sürekli ağlayan videolarıyla gelen Fethullah Gülen'in bu görüntülerinin yayımlanmasına cemaat tepki gösteriyordu. Ancak bu kez cemaat kendi sitesinde Gülen'in hıçkırarak ağladığının görüntülerini verdi.

Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen yigitler » Sal Nis 14, 2009 18:31

Yeter ulan bu salya sumuk aglamalar, artistlik yapma Fetos! O tarikatcilari, cemaatleri ve yobaz takimni kandirabilirsin, ama bizi asla!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Çetin Taş » Sal Nis 14, 2009 19:18

Yaşından,başından utanmadığı gibi dini de amacına alet etmekten çekinmez.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Sal Nis 14, 2009 20:08

Iyi bir komedi, baska aglama bolumu varsa ozellikle rica ediyorum.Cok guzel agliyor. :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen gencturkdergisi » Sal Nis 14, 2009 20:11

Bu adama inananları anlamıyorum.
Fetullahçıyım diyenlerin yüzlerinede söylüyorum;
Müslümanım diyorsanız o müslümanlığa inanmıyorum
Türk'üm diyorsanız o Türklüğüe inanmıyorum
Vatanseverim diyorsanız ben o vatansevgisine inanmıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
gencturkdergisi
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen BAŞKAN » Sal Nis 14, 2009 20:25

kalbiniz kararmış hepinizin, Allah 'tan korkun
Kullanıcı küçük betizi
BAŞKAN
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Nis 14, 2009 20:27

Gercekten bir komedimi bu?
Olamaz bir insan bu kadar sahte aglarmi yav.
Adamin ne söylemek istedigini ben anlamadim
Ne söyledi neden agladi anlamadim.
Yaliniz cia ajanlariyla cok güzel calistigi belli.
Tanrim sen bizi bunun gibi sahtekarlardan koru
Söylenecek baska söz bulamiyorum.
Bu adammi bana dini ögretecek, yanarim yanarim akli olmayana yanarim.
"Ölüsü olan bir gün, Delisi olan her gün aglarmis."

kalbiniz kararmış hepinizin, Allah 'tan korkun
"Baskan" bu kelimeyi bence sen bu aglayan sümüklüye yazsan cok yakisirdi.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Nis 14, 2009 20:30

bu adam geberdiğinde dehliz diye toprağın altına onu biz koyacaz...hava deliği içinde hortumu sokacaz..şabanın filmindeki gibi o kıble diye bağıracak aşağıdan biz hortum diye :kikirik: tabi yalnış yere girer mi onu bilmem :kikirik: ulan böyle şeylerin şakasıda yapılmaz ama buna da öyle bi şey yapmak lazım :mrgreen:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Nis 14, 2009 20:39

Bu izlenceyi izledikçe izleyesim geliyor, özellikle final sahnesi süperdi :kikirik:

Bu arada farkettiyseniz üstlerde bir Fetocu var. Ne olduysa son günlerde açığa çıkmaya başladılar.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen mukanorkan » Sal Nis 14, 2009 20:39

Adama bak ya istediği zaman istediği yerde hıçkıra hıçkıra ağlayabilen tek insan.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen 10101 » Sal Nis 14, 2009 20:43

Konuşmada geçen gereksizlikleri bir kenara bırakırsak, söylenenler şundan ibaret:

1) Bazı şom ağızlılar benim hakkımda eleştiriler yapıyorlar.
2) Türkiye'ye gelsem zor duruma düşerim o yüzden gelemiyorum ama çok özledim.
3) Bakın burada çok mutsuzum. Samimi şekilde ağlıyorum; acıyın ve inanın bana.

Eleştirilere cevap var mı? Yok.
Eleştirenlerin şom ağızlı olduğunu söylemekle yetiniyor.
Kendisine ağlamaklı vaazlarında başarılar diliyoruz ama biraz da içi dolu olsa şu vaazların...

Başka bir konuşmasında ABD'den maddi destek alındığı ile ilgili şöyle demişti: "İspatlasınlar..."
CIA'den Hocaefendi'ye kesilen fatura yok elimizde ama, vize başvurusunda CIA'nın araya girdiği biliniyor. Ayrıca kendisi hakkında kefil olan ve övgüler yağdıranların listesine baktığımızda şu gibi kişiler var:
- CIA şefleri
- Dinler arası diyalog (tek din altında birleşme) konusunu yürüten çeşitli din adamları

Bilenler lütfen burada F-Tipi yapılanma ile ilgili belgeleri ve delilleri hatırlatsın.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen avrasya » Sal Nis 14, 2009 21:26

Ergenekon tertibi çöktükçe Fetulah ağlar ..."Gülmedi şu bahtım gülmedi gitti" diye.

"Sönmeden Yurdumun Üstünde Tüten En Son Ocak .. " Bu demektir ki , Fetulah hep ağlayacak.. :mrgreen:

Fetulah ağlasın dursun ...

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen 10101 » Sal Nis 14, 2009 21:34

Ankara eski Büyükelçisi Morton Abromowitz'in yardımıyla, Papa II. John Paul ile Vatikan'da buluştu.
Gülen, Papa'ya verdiği mektupta, Dinlerarasi Diyalog için Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak istediklerini açıkladı.

KAYNAK: Zaman Gazetesi Arşivi
http://arsiv.zaman.com.tr/1998/02/10/gu ... ika/1.html

Papalık Konseyi'nin (müslümanların yararına olduğuna tüm kalbimizle inandığımız) misyonlarını destekleyen Fethullah Gülen ve takipçilerine başarılar diliyoruz...
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen BAŞKAN » Sal Nis 14, 2009 21:37

BAŞKAN takma isimli vatandaş,bana bak,siz kimsiniz,biz kimiz?
Adam ağlak-yavşak-korkak herifin teki.Halen daha yurdundan binlerce km uzakta olmasının sebebi nedir?Halen Sİ-AY-EY'in kucağına oturmuş olmasının sebebi nedir?Uganda'ya,Moritanya'ya,Moğolistan'a,dünyanın her tarafındaki gariban ülkelere açtığı okulların sebebi nedir?Bu ülkede bu kadar gariban varken,bu kadar okuma imkanı olmayan insan varken,bu ülkede adam gibi adam yetiştirmeyip(bu ülkede de okulları var ve o okullarda da senin gibi vatanını-milletini-atasını tanımayan adamlar yetiştiriyor) dünya emperyalizmine uşaklık etsin diye o ülkelerin en zeki çocuklarını alıp kendi istediği biçimde yetiştiriyor.Bunu da marifetmiş gibi yıllardır söyleyip duruyorsunuz.

Sakın ola ki burayı ZAMAN Gazetesi veya SAMANYOLU TV tartışma sayfaları ile karıştırma.Bizim sitemizde tartışacaksan sakın bize saldırma.Senin sesini bu mekanda keseriz.Başka yerde ne halt edeceksen et ama burada tartışacaksan bizim kurallarımıza uygun tartış.Eğer uyamayacaksan ve yazdıklarımız seni incitiyorsa defol git!Bu sitede zaten işin yok demektir!
Bu türden mesajların aynen şimdi yaptığım gibi silinecektir.
Kullanıcı küçük betizi
BAŞKAN
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen orhunefe » Sal Nis 14, 2009 21:39

Tamamen duygu sömürüsü. Yetti gayrı... :kikirik:

Ama tebrik etmek lazım insanları nasıl etkileyebileceğini çözmüş bir adam. Kadınların ağlayarak istediklerini yaptırması gibi bu adam da gözyaşı ile birlikte Allah deyip peygamber deyip hipnotize ederek akıllarını baştan aldığı kuzuları hisli gayretkeş robotlara çeviriyor.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x