Fethullah Gülen, dün herkul.org sitesine yeni açıklamalarda bulundu. Son dönemde artan konuşmaları ile dikkat çeken Ferhullah Gülen, bu konuşmasında Abdulhamidin düşürülmesinden söz etti.
Abdülhamidin tahttan indirilmesinin milletin içine sokulan nifak tohumu olduğunu söyleyen Fethullah Gülenin konuşmasının 31 Mart isyanının 100. yıldönümüne denk gelmesi dikkat çekti. Bilindiği gibi 31 Mart 1909 (yeni takvim ile 13 Nisan) Abdulhamidin tahttan indirilmesine neden olan meşrutiyet karşıtı ayaklanmanın tarihi.
Fethullah Gülen, Türkiyeyi çok özlediğini ancak bazı kimseleri zor durumda bırakmamak için geri dönmediğini anlattı. Türkiyeden Amerikaya götürülen topraklarla seccade yapmayı düşündüğünü ancak İslamda bir yırtık meydana getirmek istemediğini söyleyen Fethullah Gülenin konuşması ağladığı için yarım kaldı.
Daha önce 28 Şubat sürecinde medyaya sürekli ağlayan videolarıyla gelen Fethullah Gülen'in bu görüntülerinin yayımlanmasına cemaat tepki gösteriyordu. Ancak bu kez cemaat kendi sitesinde Gülen'in hıçkırarak ağladığının görüntülerini verdi.
Bu adama inananları anlamıyorum. Fetullahçıyım diyenlerin yüzlerinede söylüyorum; Müslümanım diyorsanız o müslümanlığa inanmıyorum Türk'üm diyorsanız o Türklüğüe inanmıyorum Vatanseverim diyorsanız ben o vatansevgisine inanmıyorum.
Gercekten bir komedimi bu? Olamaz bir insan bu kadar sahte aglarmi yav. Adamin ne söylemek istedigini ben anlamadim Ne söyledi neden agladi anlamadim. Yaliniz cia ajanlariyla cok güzel calistigi belli. Tanrim sen bizi bunun gibi sahtekarlardan koru Söylenecek baska söz bulamiyorum. Bu adammi bana dini ögretecek, yanarim yanarim akli olmayana yanarim. "Ölüsü olan bir gün, Delisi olan her gün aglarmis."
kalbiniz kararmış hepinizin, Allah 'tan korkun "Baskan" bu kelimeyi bence sen bu aglayan sümüklüye yazsan cok yakisirdi.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!
EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!
Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
bu adam geberdiğinde dehliz diye toprağın altına onu biz koyacaz...hava deliği içinde hortumu sokacaz..şabanın filmindeki gibi o kıble diye bağıracak aşağıdan biz hortum diye tabi yalnış yere girer mi onu bilmem ulan böyle şeylerin şakasıda yapılmaz ama buna da öyle bi şey yapmak lazım
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Konuşmada geçen gereksizlikleri bir kenara bırakırsak, söylenenler şundan ibaret:
1) Bazı şom ağızlılar benim hakkımda eleştiriler yapıyorlar. 2) Türkiye'ye gelsem zor duruma düşerim o yüzden gelemiyorum ama çok özledim. 3) Bakın burada çok mutsuzum. Samimi şekilde ağlıyorum; acıyın ve inanın bana.
Eleştirilere cevap var mı? Yok. Eleştirenlerin şom ağızlı olduğunu söylemekle yetiniyor. Kendisine ağlamaklı vaazlarında başarılar diliyoruz ama biraz da içi dolu olsa şu vaazların...
Başka bir konuşmasında ABD'den maddi destek alındığı ile ilgili şöyle demişti: "İspatlasınlar..." CIA'den Hocaefendi'ye kesilen fatura yok elimizde ama, vize başvurusunda CIA'nın araya girdiği biliniyor. Ayrıca kendisi hakkında kefil olan ve övgüler yağdıranların listesine baktığımızda şu gibi kişiler var: - CIA şefleri - Dinler arası diyalog (tek din altında birleşme) konusunu yürüten çeşitli din adamları
Bilenler lütfen burada F-Tipi yapılanma ile ilgili belgeleri ve delilleri hatırlatsın.
Ankara eski Büyükelçisi Morton Abromowitz'in yardımıyla, Papa II. John Paul ile Vatikan'da buluştu. Gülen, Papa'ya verdiği mektupta, Dinlerarasi Diyalog için Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak istediklerini açıkladı.
BAŞKAN takma isimli vatandaş,bana bak,siz kimsiniz,biz kimiz? Adam ağlak-yavşak-korkak herifin teki.Halen daha yurdundan binlerce km uzakta olmasının sebebi nedir?Halen Sİ-AY-EY'in kucağına oturmuş olmasının sebebi nedir?Uganda'ya,Moritanya'ya,Moğolistan'a,dünyanın her tarafındaki gariban ülkelere açtığı okulların sebebi nedir?Bu ülkede bu kadar gariban varken,bu kadar okuma imkanı olmayan insan varken,bu ülkede adam gibi adam yetiştirmeyip(bu ülkede de okulları var ve o okullarda da senin gibi vatanını-milletini-atasını tanımayan adamlar yetiştiriyor) dünya emperyalizmine uşaklık etsin diye o ülkelerin en zeki çocuklarını alıp kendi istediği biçimde yetiştiriyor.Bunu da marifetmiş gibi yıllardır söyleyip duruyorsunuz.
Sakın ola ki burayı ZAMAN Gazetesi veya SAMANYOLU TV tartışma sayfaları ile karıştırma.Bizim sitemizde tartışacaksan sakın bize saldırma.Senin sesini bu mekanda keseriz.Başka yerde ne halt edeceksen et ama burada tartışacaksan bizim kurallarımıza uygun tartış.Eğer uyamayacaksan ve yazdıklarımız seni incitiyorsa defol git!Bu sitede zaten işin yok demektir! Bu türden mesajların aynen şimdi yaptığım gibi silinecektir.
Ama tebrik etmek lazım insanları nasıl etkileyebileceğini çözmüş bir adam. Kadınların ağlayarak istediklerini yaptırması gibi bu adam da gözyaşı ile birlikte Allah deyip peygamber deyip hipnotize ederek akıllarını baştan aldığı kuzuları hisli gayretkeş robotlara çeviriyor.