Fetullahçı Gladyo'nun Şule PERİNÇEK yalanı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 01, 2009 6:21

Fetullahçı Gladyo gün geçtikce sapıtıyor. İşte en yeni yalanı:

Şule Perinçek ruhsatsız silahla yakalandı

Ruhsatsız silah taşıdığı gerekçesiyle hakkında işlem yapılan Doğu Perinçek'in eşi Adliyeye çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı

Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek ruhsatsız silah taşıdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Beşiktaş Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler ruhsatsız silahla yakalandığı gerekçesiyle Şule Perinçek hakkında işlem yaptı. Şule Perinçek Sultanahmet Adliyesi'ne çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Ve gerçek:

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 02, 2009 21:57

Şerefsiz,ahlaksız,namussuz,Allahsızlar!!!
Kadıncağızın kocasını yıllardır türlü yalanları ile hem sola,hem sağa hedef gösterdiler.
Defalarca hapis yatmasına sebep oldular.
Adamcağız yılmadı,içeride ve dışarıda emperyalizme ve onun uşaklarına karşı mücadeleden vazgeçmedi.Son derece kısıtlı imkanlarla anlı şanlı partilerin,anlı şanlı zenginlerin,anlı şanlı yazar-çizer-sanatkarın vermediği,veremediği mücadeleyi verdi.
Şimdi eşiyle mi uğraşmaya başladılar?
Kolay kolay kimseye bela okumam ama bunları yapanların,bunları kucağa oturtup gaza getirenlerin ve tabi o kucağa oturtup gaza getiren AĞLAKZADE'yi de kucağa oturtanların ALLAH BELALARINI VERSİN!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kut » Pzt Mar 02, 2009 22:24

Türkkan "gerçek" kısmında bir şey gözükmüyor...
Aman bari, burda gerçekler gözüksün..
Kullanıcı küçük betizi
kut
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 02, 2009 22:34

kut, sayfayi yenilersen karsina gercegin görüntüsü cikacak :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Mar 02, 2009 22:48

Fethullahçı gladyonun neyi doğru ki. Deveye sormuşlar boynun neden eğri, deve de nerem doğru ki demiş. Fethullahçı gladyo da böyle birşey.

Türk-Kan yazdı:kut, sayfayi yenilersen karsina gercegin görüntüsü cikacak :)

Bir ayar kokusu alıyorum. :wink: kut kardeş sen yenisin galiba :twisted:
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen omniscient35 » Sal Mar 03, 2009 0:31

Aman ne sasirdim!Klasik Fethullahci psikolojik harp taktigi iste.Camuru at,kafalarda acaba diye sorular olustur,sonra da diyalog,karsidakini anlama,yaftalamadan düsünün...
Ben bir seye dikkat cekmek istiyorum,cekimin yapildigi ev sanirim Sule Perincek'in evi ve ne kadar sade.Bir de simdiki bakanlarin evlerini bir görebilsek.
Kullanıcı küçük betizi
omniscient35
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen kut » Sal Mar 03, 2009 0:47

Zafercem hem yeniyim, üstüne bir de bilgisayar bilgim kısıtlı..
Omniscient bu o arkadaşların değil onların sırtını dayadığı USA servislerinin öğretisi..Valla şimdi çok merak ettim acaba nasıl görebilirim??
Resim
Irak Cephesi’nde, Kut-ül Amare'de, Halil Paşa (Kut) tarafından tutsak alınan Major-General Sir Charles Vere Ferrers Townshend , dört generali ve kurmay subayları ile Kut Kahramanı Halil Paşa
Kullanıcı küçük betizi
kut
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 03, 2009 0:48

kut, haberin görünütüsü mevcut. Eger göremiyorsaniz, sayfayi yenileyiniz, görüntü karsiniza cikacaktir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x