Gökçek Erdoğan'ı Devirmek İçin Ne Kadar Harcadı?

Gökçek Erdoğan'ı Devirmek İçin Ne Kadar Harcadı?

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Tem 17, 2013 9:53

Gökçek Erdoğan'ı Devirmek İçin Ne Kadar Harcadı?

Gezi olayları sonrasında Tayyip Erdoğan'ın en büyük zararlarından biri Melih Gökçek'in çevresindeki konuşlanmasını güçlendirmesi oldu.

Erdoğan'ın çevresindeki çemberin daraldığı ve iyice kalitesiz hale geldiği yolundaki tespitlere, Yiğit Bulut ve Melih Gökçek gibi isimlere bakıp da katılmamak mümkün değil. Ekonomi başdanışmanı olarak Yiğit Bulut'u atamak, ekonomi konusunda tuzağa yürümekle eşdeğerdir. Benzer şekilde Melih Gökçek gibi Türk siyasetinin en şaibeli isimlerinden birini bu kadar yakınına yaklaştırmak Erdoğan için bir diğer akıl tutulmasıdır.

Erdoğan'ı cansiparene savunur görüntüsü veren Melih Gökçek'in, Ankara'daki miting sırasında sahada MHP bayrağı açtırması Erdoğan'ı nasıl bir tuzağa çekebileceğine güzel bir örnek.
Erdoğan'ın önümüzdeki süreçte en fazla ihtiyaç duyacağı MHP ve tabanı ile arasına sokulan bu usta nifak bugün meyvelerini AKP'li Çelik'in sert demeçleri ile veriyor.

Melih Gökçek'in bugün ekran ekran dolaşıp, "faiz lobisi" masalları adı altında, lideri Erdoğan'ı cansiparene savunmasına ve işi gücü bırakıp twitter hesabından herkesle ağız dalaşına girmesine bakmayın.

Bugünlerde ekranlarda Erdoğan'ı devirmek için Gezi olaylarına nasıl finansman sağlandığını kanıtlamaya çalışan Gökçek'in bizzat kendisinin Erdoğan'ı devirmek için ne tür araştırmalara nasıl finansman sağladığının, tek başına faiz lobisi gibi çalıştığının belgesini aşağıda dikkatinize sunuyoruz.

Tarih:
13.06.2003

Faturanın Sıra No: 012730

Fatura Ankara merkezli bir araştırma kuruluşuna ait. Faturanın orijinalindeki bu alanı, sözkonusu kuruluşun ticari hakları açısından bloke ettik.

Melih Gökçek'e kesilen bu faturada, Gökçek'İn ismi ve adresi açıkça görülüyor.

Toplam 354.749.999.350 TL'lik bir fatura.

Yani 354 milyar TL.

Melih Gökçek bu parayı bakın kendisine danışmanlık yapan bu araştırma şirketine ne için ödemiş:

Aynen faturadaki satırlardan aktarıyoruz:

"AKP'nin İktidara Gelmesi Nasıl Önlenir Araştırması"

ve

"AKP Başkanı Erdoğan'ın Tutarsızlıkları Araştırması"

Gökçek, bu araştırmalarla birlikte kendisi hakkında anketler yaptırmış ve bu anketlerde tesadüfe bakın ki, Tayyip Erdoğan'ın önünde "en güvenilen lider" çıkmış, oy oranının %45'lere vurduğu iddia edilmişti.

O zaman da, bu araştırmalar Gökçek'e yakın kanallarda (bkz TGRT) şişirilerek anlatılmış ve Gökçek için Erdoğan'a karşı zemin hazırlanmıştı.

...

Zamanında Erdoğan'ın koltuğunda gözü olan Gökçek'in , Erdoğan'ı koltuğundan etmek için "faiz lobisi" gibi çalıştığını görüyorsunuz.

Türkiye'de hiç kimse rezil olamaz kuralı bir kez daha kanıtlanıyor.

Bugün utanmadan AKP'nin gitmesini isteyenleri darbecilikle suçlayan ve Gezi parkındaki olayların nasıl finanse edildiğini kanıtlamaya çalışan bu şaka gibi adam, kendisinin daha bir kaç sene önce AKP'yi devirmenin yollarını araştırmak için araştırma kuruluşlara milyarlarca TL aktardığını unutuyor.

Erdoğan'ın da Melih Gökçek'İn neye tekabül ettiğini bildiğine eminiz fakat denize düşen psikolojisi ile hareket etme olasılığını da gözardı etmemek gerekiyor. Hele ki elindeki dosya arşivi ile ünlü bu ŞAKA ADAM'a karşı, "dostlarını yakınında tut, düşmanını daha da yakınında" prensibi de devrede olabilir.

Sebebi ne olursa olsun, Melih Gökçek ve Yiğit Bulut gibi Türk siyasi tarihinin en dramatik dönüşlerini gerçekleştiren isimlerin Erdoğan'a bir faydası olmayacağı aşikar.

Tarih unutmaz. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar.

Gerçekleri çarpıtarak iktidarda kalabileceklerini zannedenlere rağmen.


----- Melih Gökçek'in Erdoğan Karşıtı Çalışmalara Sağladığı Finansmanın Belgesi ---

Melih Gökçek'in Erdoğan Karşıtı Faaliyetlerinin Belgesi

Resim

Açık İstihbarat, 16 Temmuz 2013
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Açık İstihbarat

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x