ya bunlar durup durup -çok titiz araştırmalarla (!)- nasıl da gereksiz isimlere çalışıyorlar yarabbim bi tarafımla gülüyorum yani

bodehter yazdı:olum sizin gibi lerle mücadelemizi sürdürüp bu ülkeyi ve dünyayı sizin gibilerin eline bırakmayacağız bir gün herşeyi anlayacaksıznız o zaman buı dediklerinizi ve ne kadar boş bi insan olduğunuzuda anlayacaksınız. ama doğru bişeden haberi olmayn yahudi lobisi tv ve gazete yayınları beyninizi bulandırmış fetullah gülen gibi birini bile yanlış tanımızsınız. ama it ürür kervan yürür.. istediğinizi diyin bu iş büyüyor sonunda sizde anlayacaksınız ama bazı pislikleriklerin isim değiştirmiş ermeni yahudi siyasetçi medya vb gibi lerin temizlensmesinden sonra..
Çetin Taş yazdı:Sen ve senin gibilerin her tarafı mücadele olsa ne yazar?Ağlakzadeye mürit olmak zaten yeterince sıkıntılı bir durum,bir de bizim gibilerle uğraşmak harbiden deli cesareti ister.
Sen o Ağlakzade hocana fırsat bulursan sor bakalım,Siyonist ABD nasıl onun oturma iznini ardı ardına uzatıyor senelerdir?Beynini kullan da bu soruya kafa yor.Ya da sor bakalım kendine bu Ağlakzadenin CIA denetiminde ki Yahudi örgütlerinden ardı ardına ödül almasının sebebi nedir?Sen ve arkadaşların içinde gerçekten saftirik olanlar varsa-ki vardır-şunu iyi bilin.O Yahudi lobisinin kucağına oturan sizin Ağlakzade hocadır.Bizim gibileri kucağa oturtacak Yahudi lobisi yoktur.Ancak onların valideleri ve bacıları bizim kucağımıza oturmaya can atarlar.
Bu siteye de sataşmak için girme.Adam ol bir şeyler öğrenmeye çalış.
Türk-Kan yazdı:bodehter, fetullah seni kutsasin kardesim
gokturkmehmet yazdı:Devir mucadele devridir arkadaslar, Turkiye dusmanlarina kizmak yerine, daha etkili, onlardan daha akillica hamleler yapmaliyiz. Siyaseten biraraya gelmis vatansever insanlar ellerini cebine atmali ve kurtarilabildigi kadar ganc bunlara siginmaktan, yurtlarinda kalmaktan, dershanelerine gitmekten kurtarilmalidir. Bir an once egitim isine girilmelidir. Arkamizda cia olmadigi gibi bahanelerin ardina siginilmamali, "ordu var" vb. teselli cabalarina girilmemeli ve caliskan olunmalidir.
Cumhuriyet mitinglerine giden insanlarin profili dikkatinizi cekti mi?
Neden cogunluk yasli kadin ve erkeklerden olusuyor sizce?
Cunku biz bir ve belki de 2 nesili kaybettik arkadaslar, o gun o eylemlerde bulunmasi gereken gencler, "Kahrolsun amerikan emperyalizmi" demesi gereken genclerin yarisi tarikat okullarinda, evlerinde beyinlerini safsatalarla ve bati kolesi bir carpik din yorumu ile doldurmakla mesgulken, diger yarisi cafe'lerde, kahvelerde, ortamlarda, piyasanin ve populer kulturun son moda olarak dayattigi urunleri ve populer gundemi birbirlerine anlatmakla vakit gecirmekteydiler.
Fethullah Gulen'e elbette ki entellektuel denemez, dantellektuel bile degildir. Ancak sunu kabul etmek gerekir ki, etkili biridir. Yarattigi etkiyi perde gerisinden onu ve cemaatini yoneten guclere borclu da olsa etkilidir. Bize dusen gorev onlardan daha etkili olmaktir.
Ornegin bu sitenin varligi, bir mucadeleyi yansitmaktadir.
Benim onerim ise, ADD, Turkiyem Toplulugu, Bizkackisiyiz vb topluluklara, egitim konusuna, dershanecilik ve yurt hizmetleri alaninda faaliyet gostermeleri icin baski yapmaktir. bu konuda ilgili kisi ve gruplara ileti yagmuru yapmali ve bu konuda kamuoyu olusturmaliyiz.
Site yonetiminden de bu konuya ayrica egilmesini ve guncelmeydan sitesinin de uye sayisinin artirilmasi icin yol gosterici aciklamalar yapmasini teklif ediyorum.
Saygilarimla
zfrtxt yazdı:bodehter yazdı:olum sizin gibi lerle mücadelemizi sürdürüp bu ülkeyi ve dünyayı sizin gibilerin eline bırakmayacağız bir gün herşeyi anlayacaksıznız o zaman buı dediklerinizi ve ne kadar boş bi insan olduğunuzuda anlayacaksınız. ama doğru bişeden haberi olmayn yahudi lobisi tv ve gazete yayınları beyninizi bulandırmış fetullah gülen gibi birini bile yanlış tanımızsınız. ama it ürür kervan yürür.. istediğinizi diyin bu iş büyüyor sonunda sizde anlayacaksınız ama bazı pislikleriklerin isim değiştirmiş ermeni yahudi siyasetçi medya vb gibi lerin temizlensmesinden sonra..
her seyden haberi olan eblek kardesim , sen git abine sorda saman gazetenizin hikayesini anlatsin , yok o anlatmazsa sen arastir gazetenin matbaasini bile abd den kimler getirtmis , gerci o kadar geri gitme ac bak nerde ermeni yahudi bilimum el parasiyla emriyle yazi yazan hepsi orda . haklisin it uresin varsin bu kervan sizemi kalir sandin , bahsettigin sonda dikkat edinde oturdugunuz kucaktan saddam gibi dusmeyin sevgi kelebekleri sizi .
tuba yazdı:Yok yok arkadaşlar, ben anladım, hepimizde hocaefendi sendromu çok ciddi ilerlemiş....![]()
Değil Hocaefendiyi anlamak "onunla aynı zaman diliminde yaşamanın" bile ne kadar muhteşem olduğunun farkında değiliz....
Pınar yazdı:zfrtxt, sen zorlanma arkadaşım bırak konuşsun beyni sulanmış sefiller, karar veremeyen, güdülmeye mahkum, vatanını milletini bilmeyenler...
bodehter, üstüne alınmaçünkü o kapasite olsa bu güne kadar açardınız güzelim gözünüzü sen ve senin gibiler
Her şeyden haberim yok olmasını çok isterdim ama bildiğimi yazıyorum...dur sana zaman gazetesinin hikayesini anlatıyımda yalan yanlış yerlerden öğrenme.
Osmanlının son dönemlerin de ülkede yayınlanan azınlık gazetelerinin ülke üzerinde oluşturduğu gergin ortamı (şimdi olduğu gibi) bastırmak için abdulhamit şimdiki TİMES gzetesini ne kadar almak istesede birileri engel olmuş ve alamamış. o azınlık gazeteleri ülkemize girdikten sonra insanların beyni olmuş yanlış haberlerle milleti yönlendirmişler ve ülkenin sonunu hazırlayan temelleri bu yolla atmışlar. Bunalara karşı bir tek gazetesi olmayan osmanlı bu medya baskısından inanılmaz etkilenmiştir. Bunun üzerine abilerimiz TİMES ında kelime anlamını taşıdığı ZAMAN gazetesini çıkarmışlardır. Zaman gazetesinin üzerine düşen görevde çok fazladır şu an. örnek olarak bir gün eline iki gazete biri zaman olsun diğeri lobi gazetesi aynı olayhakkında iki gazetenin yarumlarına bak anlarsın o zaman kimin ne için uğraştığını. bunu her gün deneyebilirsin nasıl milleti yanlış yönlendiriyolar çok rahat anlayabilirsin.
Zaman gazetesini okudunmu inasnın umudu artıyor diğer gazetelere bi bakıyorum sanki bu ülkede yaşamıyom burası teröristlerin olduğu her gün bomba patlayan bi ülke gibi. zaman gazetesinin sen ne zaman ABD destekli bi haber yaptığını gördün ve matbaanın ordan geldiğini nerden biliyosun bi türlü çözemedim. TEKRAR SÖYLÜYORUM ORDAN BURDAN DUYDUKLARINIZ LA DEĞİL BİR GÜN GAZETEYİ ALIN OKUYUN GERÇEĞİ GÖRÜN HABER VE YORUMLARI NASIL. NASILHABERLER VAR BUNLARIN DERDİ NE DİYE Bİ GÖRÜN BAKALIM.
bu konu hakkında daha çok şey söylnmesi gerek ama burada kelimelerle herşey yazılmıyor işte.
bodehter yazdı:Ram yazdı:Uzun zamandan sonra bir ilk, bir kelebek teşrif etmiş. Hemen kaçırmasaydık şu havlayan kelebeği yahu...
bi şeyden kaçtığımız yok kaçacaksak baştan girmezdik. Buralardayım bulmak istersen...
zfrtxt yazdı:Her şeyden haberim yok olmasını çok isterdim ama bildiğimi yazıyorum...dur sana zaman gazetesinin hikayesini anlatıyımda yalan yanlış yerlerden öğrenme.
Osmanlının son dönemlerin de ülkede yayınlanan azınlık gazetelerinin ülke üzerinde oluşturduğu gergin ortamı (şimdi olduğu gibi) bastırmak için abdulhamit şimdiki TİMES gzetesini ne kadar almak istesede birileri engel olmuş ve alamamış. o azınlık gazeteleri ülkemize girdikten sonra insanların beyni olmuş yanlış haberlerle milleti yönlendirmişler ve ülkenin sonunu hazırlayan temelleri bu yolla atmışlar. Bunalara karşı bir tek gazetesi olmayan osmanlı bu medya baskısından inanılmaz etkilenmiştir. Bunun üzerine abilerimiz TİMES ında kelime anlamını taşıdığı ZAMAN gazetesini çıkarmışlardır. Zaman gazetesinin üzerine düşen görevde çok fazladır şu an. örnek olarak bir gün eline iki gazete biri zaman olsun diğeri lobi gazetesi aynı olayhakkında iki gazetenin yarumlarına bak anlarsın o zaman kimin ne için uğraştığını. bunu her gün deneyebilirsin nasıl milleti yanlış yönlendiriyolar çok rahat anlayabilirsin.
Zaman gazetesini okudunmu inasnın umudu artıyor diğer gazetelere bi bakıyorum sanki bu ülkede yaşamıyom burası teröristlerin olduğu her gün bomba patlayan bi ülke gibi. zaman gazetesinin sen ne zaman ABD destekli bi haber yaptığını gördün ve matbaanın ordan geldiğini nerden biliyosun bi türlü çözemedim. TEKRAR SÖYLÜYORUM ORDAN BURDAN DUYDUKLARINIZ LA DEĞİL BİR GÜN GAZETEYİ ALIN OKUYUN GERÇEĞİ GÖRÜN HABER VE YORUMLARI NASIL. NASILHABERLER VAR BUNLARIN DERDİ NE DİYE Bİ GÖRÜN BAKALIM.
bu konu hakkında daha çok şey söylnmesi gerek ama burada kelimelerle herşey yazılmıyor işte.
Hızlı Düzenle
demek abilerin sana boyle anlatti,sana arastir dedik ama sen hikaye anlatiyorsun bize kaldiki abdulhamit zamaninda hocanizin piri saidi kurdinin neler yaptiginida iyi biliriz. yani olurda bu kadar olur simdi bir kere daha inandim sizin ufkunuzun genisligine dogrusu. iyisimi sen birde sunlari arastir bakalim neler cikacak abilerinden.
kasim gulek , moon , washinton times ,cia ve tabiki hoca efendiniz burdan iyi hikaye cikar ona gore oyle ucuz hikaye kabul etmeyiz abilerine soyle olurmu . sonra sizin gazetede bir yazar vardi amerikan karsiti bir kac yazi yazdigi icin yazilara son verilmisti sahi ne oldu o hala nette mi yaziyor.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk