Gülen 100 entelektüel arasında

Genel & Güncel Konular

İletigönderen alperen62 » Çrş May 28, 2008 19:26

Ram yazdı:
alperen62 yazdı:
tuba yazdı:Bodehter: Ben de senin ve abilerinin "Müslüman" olduğunu düşünerek söylüyorum. Herşeyden önce Müslüman, kendini yalnız ama yalnız Allah'a teslim edendir, sizler gibi "hocaefendilere ya da diğerlerine (bu liste uzar gider)" değil...Keşke burda bu kadar zaman harcayıp hikayeler uydurup insanlara laf yetiştireceğin yerde sitemizin diğer bölümlerini gezip araştırma yapsan da gerçekleri kendin bulsan -abilerine ve hocaefendilerine sormadan tabii...ama kime diyorum, insan görmek istemeyince görmüyor işte...yazık ki ne yazık...

Biz allaha şükür müslümanız biz kendimizi yanlız ve yanlız allaha adamışız. Ama müslümanlar cemaat halinde olabilirler hocaefendi ye kendimizi teslim ettiğimiz yok herkes allaha bağlıdır hocaefendide allahın bir kuludur ve bizim cemaatimizin başıdır ve her insan topluluğunun bir başı vardır. sitenizi gezdim bir sürü yalan yanlış şeyler var. daha da gezeceğim. abilerime hiç bir şey sormuyorum zaten onlar bu tür yerlere girmemizi çok istemiyolar zaten istesek buraları bizden insana boğarız. ama gerek duymuyorlar benim yaptığımıda çok doğru bilmiyorum çünkü kimsenin görüşünü bu şekilde değiştiremeyeceğimi biliyorum insanlar herşeyi görerek öğrenecekler sizde öyle.

Ulan kelebek bir de seninle mi uğraşacağız¿? Senin hocan, olsa olsa 100 antenlektüelin içinde olur. İstersen 300. üyeliğini al, farketmeyecek. Her defasında kelebek gibi kanatlarını açıp uçacaksın. Şimdi atılmadan önce güzel güzel sorumu cevapla ve art arda ileti gönderme.

Sen bilirsin, oraya buraya uçmuşsundur. Söyle bakalım, Fetullah nalları dikince, yerine kim geçecek¿?

onu hiç hesap etmemiştim gerçekten allah göstermesin abilerim o yolda ilerleyecektir.bu iş sadece bir kişi ile yürümüyor allah birini alır ötekini koyar herkes bi görevle istihdam olur..bu hizmet bi kişiye bağlı değil.
Kullanıcı küçük betizi
alperen62
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Çrş May 28, 2008 19:30

Ram yazdı:Ulan kelebek bir de seninle mi uğraşacağız¿?

Yahu sorma... Süzme kelebek hem de. Neden hep bizi bulursa... :roll: Allah'im, sen yarattin, sen hidayete erdir...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x