H.Üzmez: 'Nur yüzlü, yakışıklı, Atatürkçü savcım...'

Genel & Güncel Konular

H.Üzmez: 'Nur yüzlü, yakışıklı, Atatürkçü savcım...'

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Haz 11, 2009 16:09

Üzmez 'Atatürkçü' olmuş!

Tutukluyken mahkeme heyetine övgü düzmüş: 'Nur yüzlü, yakışıklı, Atatürkçü savcım...'

Küçük yaştaki B.Ç.'ye 'cinsel tacizde bulunduğu' gerekçesiyle yargılanan Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'in, Bursa E Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu sırada kendi el yazısıyla kendisini yargılayan hakim ve savcılara övgü dolu mektup yazdığı ortaya çıktı.

Habertürk gazetesinin haberine göre, "Tutuklu ve hasta Hüseyin Üzmez" imzasını taşıyan yazılarda, kendisini yargılayan mahkeme heyetine "Lütfen beni, laiklik düşmanı bir ham yobaz, kaba softa zannetmeyin" diye seslenen Üzmez, 'yakışıklı' dediği savcının "Yargıtay'da layık oldukları yerleri almaları için dua edeceğini" söylüyor.

Şimdi tutuksuz yargılanan Üzmez'in cezaevinde yatarken gönderdiği yazıların ilki Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 17.9.2008 günü görülen duruşma öncesi, iddianameye itiraz amacıyla gönderilmiş.
Üzmez, ikinci yazıyı da çıktığı ilk duruşmadan sonra kaleme almış. İşte Üzmez'in kaleminden ilginç bazı satırlar.

YAKIŞIKLI SAVCIMIZ:

Daha önce de yazmıştım. Bu güne kadar herhangi bir hukukçumuzun adına en ufak bir şaibe gölgesinin düştüğünü ne duydum, ne gördüm. Gönül isterdi ki, Türkiye'deki tüm kurumlar böyle olsun.
Bir vesile ile öğrendim ki yakışıklı başsavcılarımızdan biri devlet güvenlik mahkemesinde, yani mesleğinde en üst ve şerefli görevlerde bulunmuş.

Yüce mahkemenin sağ tarafında oturan nur yüzlü yakışıklı savcımız belki de odur. Ya da en üst seviyede demokratik laik, sosyal bir devlet olan çağdaş ve demokratik Türkiye cumhuriyetimize hizmet eden o şerefli savcılarımızdan biridir. Bu ülke ve millet onlar gibi Atatürkçü savcılarımızın tertemiz ve inançlı omuzlarında yükselecektir.

RABBİME YALVARDIM

Cezaevindeki tutuklu ve hükümlü arkadaşlarım dahil olmak üzere, koca Türkiye'de benim, torunum yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunacak kadar alçalacağıma inanan tek kişi yok. Nice geceler gözyaşları içinde secdelere kapanarak canımı alması için rabbime çok yalvardım. Ülkemizde şöhretli bir insanın kendini gizleyip kamufle etmesine imkân yoktur. Öyle bir insanla evli olmak da ölürcesine kıskanç bir kadın için hiç de kolay değil.

ÇETE İŞİ

Bugün ülkemizde ayrık otu ve pıtraklar gibi kim bilir nice menfaat çetecikleri var. Bunlardan birinin Livaze Ç.'nin (B.Ç.'nin annesi) başına musallat olduğunu bir şekilde öğrendim. Livaze onlara, "Hüseyin Üzmez amcanın sırtına biz yeteri kadar yük olduk, bir de sizi mi onun başına musallat edeyim" demiş. Onlar sinirlenmişler. "Sen onu yolacaksın, aldığın paraları aramızda kırışacağız, yani paylaşacağız, yoksa seni fena yaparız" diye kendisini tehdit ediyorlar. Livaze onları tınamadığını söylüyor. Ancak devletin kolu uzundur. Livaze'yi polise ihbar eden kim ise o serseri çetecileri mutlaka bilir.

SOFTA DEĞİLİM

Size gelince sayın savcım. Peygamberimizin 'sevenin sevdiği üzerinde hakkı vardır' buyuruyorlar. Lütfen beni, saltanat ya da laiklik düşmanı bir ham yobaz, kaba softa zannetmeyin.


Gerçek Gündem
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

İletigönderen Laçin » Prş Haz 11, 2009 16:30

Ne desem bilemedim ki ? Bi de yıllarca bu yobaza köşe verdiler, cahilliğine aldırış etmeden televizyon programlarına çıkartıp, uç cümleler söylesin, gerzek gerzek konuşsun diye baktılar! Aynı softalık halen devam ediyor.

Görsün belasını...
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye
 
İletiler: 80
Kayıt: Cum Oca 09, 2009 22:48

Re: H.Üzmez: 'Nur yüzlü, yakışıklı, Atatürkçü savcım...'

İletigönderen Asilhan46 » Prş Haz 11, 2009 16:52

zafercem yazdı:Lütfen beni, saltanat ya da laiklik düşmanı bir ham yobaz, kaba softa zannetmeyin.


Üzmeze bak adam neymişte biz ne anlamışız :D
Kullanıcı küçük betizi
Asilhan46
Üye
Üye
 
İletiler: 4
Kayıt: Pzt Şub 02, 2009 4:16
Konum: Kahramanmaraş

İletigönderen maydonos » Prş Haz 11, 2009 18:26

bir yigit bulut vakasi daha :kikirik:
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen yigitler » Prş Haz 11, 2009 19:35

Bu herifi kim ciddiye aliyor zaten?
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41

İletigönderen Panzehir » Prş Haz 11, 2009 19:44

Bu olaya insan ağzıyla gülemez.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen baragakal » Cum Haz 12, 2009 0:29

Çol Araplarinin kulturunden beslenmekle kalmamis, kultur tosunu olmus yavş...


Binbirgece Masallarinda çok geçer benzer mevzular; her turlu boku afiyetle yer, sobelenir-ebelenir, halifenin karsisina çikar; kilicini bileyen cellat "Mansur'dan" aldigi "yusuf-yusuf" gaziyla bi yandan aglar, bi yandan yalakaligin edebiyat moduna ayarli agziyla başlar "...ey bahtı guzel şahim, padişahim...bıdı bıdı". Bi de bakarsin halife, yalakalik divanina tav olup affeder serefsizleri!


Kulturunu sevdiklerim...


-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Haz 17, 2009 0:06

Adalaetten şüpheye düştüğüm olaylardan biri de ne yazık ki aynı cinsten olduğum bu yaratığın serbestçe gezmesidir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen maydonos » Çrş Haz 17, 2009 2:17

Cetin arkadas, adalet nerede ve kime adalet. halen adaletin olduguna inan arkadasim cok iyimsersin.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x