Hablemitoğlu'nun Nevzat Kösoğlu'na Cevabı

Devrim Tarihçisi Yazar / Devrim Şehidi

Hablemitoğlu'nun Nevzat Kösoğlu'na Cevabı

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Eyl 21, 2012 11:15

Hablemitoğlu'nun Nevzat Kösoğlu'na Cevabı

Milliyetçiler Listesi, resmen fethullahçıların yönetim ve güdümüne girmiş bulunmaktadır.

Değerli Arkadaşlar,

70'li yıllardan bu yana Türk sağını iğfal eden nurcu-nakşi-süleymancı-fethullahçı ve benzeri sapık, Türk, Türklük ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı kesimle bitmek bilmeyen bir kavga vermekteyim. Ancak ilk defa bu kadar safiyane yazılmış bir mesajla muhatap oldum. İlkokul öğrencisi olduğunu düşündum, ama "muhkem" kelimesini biliyor, belli ki yaşı biraz daha büyük. IQ’su yasının bir hayli altında olsa gerek. Bugüne kadar kendini milliyetçi, hatta kimilerine göre Türkçü olarak yutturmuş olan Nevzat Kösoğlu, bu muhteşem (!) eseri (!) ile tıpkı Prof. Dr. Şerif Mardin gibi hidayete erdiğini ortaya koymuş oldu. Eseri (!) öylesine nurlar saçıyor ki, mesaj sahibi de bundan düzeyi ve kapasitesi itibariyle hayli istifade etmiş de bizlere de tavsiye ediyor. Sonra, iman sahibiyim ama muhkem bir Erzurumlu olmadığım için gözyaşı döküp üzüntümden adeta kahroluyorum: "Tanrım beni niye Erzurumlu yaratmadın" diye. Ancak mesaj sahibinin samimiyetine ve doğallığına binaen, söz konusu eseri (!) alıp, Sayın Nuh Mete Yüksel Beye götüreceğim ve tarizde bulunacağım: "Niye bu eseri (!) okumak dururken, iddianame için koskoca iki yılınızı harcadınız, her şeyin hatta tüm ilimlerin cevap anahtarı bu kitapta gizli!"

On 21.11.2000, at 13:48, ertansu wrote:

>> SAYIN HABLEMİTOĞLU, FETHULLAH GÜLEN HAKKINDAKİ İDDİALARIN TAMAMININ
>AFAKİ VE ÖNYARGIYA DAYALI OLDUĞUNU MHP MYK ÜYESİ NEVZAT
>KÖSOĞLU'NUN "SAİDİ NURSİ" ADLI ESERİNİ OKUDUĞUNUZDA SİZ DE KABUL
>EDECEKSİNİZ!
>FETHULLAH GÜLEN HEM ŞUURLU BİR TÜRK HEM DE, MUHKEM İMAN SAHİBİ BİR
>ERZURUMLUDUR!
>SELAM İLE...


Değerli Arkadaşlar,

İşin sakası bir yana, akıllısı-aptalı ile tüm şeriatçılar, özellikle de fethullahçı bukalemunlar, "Türk", "Ötüken", "Ülkücü", "Bozkurt" gibi isimler taşıyan tüm listelere sızmaktalar. Ucuz mantıkla fabrikasyon iftiralarla, psikolojik üstünlük sağlama ve bundan sonra yönlendirme taktiklerini başarı ile sürdürüyorlar. Bunları temizlemek mümkün değil. En iyisini Dr. Buğra ATSIZ'ın moderatörlüğündeki ULUSALBİRLİK grubu yapıyor ve daha bastan şeriatçı sürüngenleri almıyor. Türk sağını iğfal etmeye alışmış bu şeriatçı sapıklara, internet dünyası içinde yerini alan entelektüel Türk milliyetçilerinin-ulusalcıların daha fazla hayat hakkı tanıması saçmalık. Lütfen, herkes bildiği şeriatçı propagandistlerin isimlerini ya da kod isimleri ve adreslerini bir kenara yazarak arada bir mesaj halinde bunları diğer üyelere hatırlatsın. Hiç olmazsa kimlerle kavga ettiğimizi bilelim. Milliyetçiler Listesi, resmen fethullahçıların yönetim ve güdümüne girmiş bulunmaktadır. Ve son olarak da son bir ayı da arşivden kapsayacak biçimde sürekli Zaman gazetesini izleyin. Takiyeci şarlatanların, Kürtçülere ve AB yandaşlarına, hatta Ahmet Kaya’ya düzdükleri övgüleri ibretle takip edin. Vatan dayak yemediğin yerdir, diyerek ABD Yeşil Kartı kampanyası hakkında enformasyon hizmeti sunan milliyetçi görünüşlü fethullahçı böcekleri tanıyıp, listelerimizde demagoji ve de adice takiye yapmalarına lütfen izin vermeyin!.. Bunların hiç şüphesiz anneleri muhteremdir, ama şeyhleri?!. Sevgilerinizi Pittsburg'daki şeyhlerine ve New Jersey'deki vekiline (kıta ve ülke imamı) gönderebilirsiniz... Selam ve saygılarımla. Dr. Necip Hablemitoğlu.

HEM KAPKARANLIK VE HEM YEMYEŞİL LİSTE

1. Ali Kaya
2. Burak Burak
3. Alaaddin Şenel
4. İbrahim Öztürk
5. Hasan Mor
6. Mehmet Cirit
7. Taha Kıvanç
8. Erk Demirkaya
9. Ekrem Kasap
10. Kemal Özgür (Not: Daha yüzlercesini deşifre için katkılarınızı bu listeye yapmanız ricası ile).

Dr. Necip HABLEMİTOĞLU
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Hablemitoğlu'nun Nevzat Kösoğlu'na Cevabı

İletigönderen İlteriş » Cmt Eyl 22, 2012 9:19

Bu sizma durumu halen devam etmekte midir sizce? Bahceli veya yerine aday olanlarin bu bakimdan degerlendirmesini yapabilecek kadar onlar hakkinda bilgi sahibi misiniz? Eger oyleyse, bunu bizimle de paylasmanizi rica ederim.
Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05

Re: Hablemitoğlu'nun Nevzat Kösoğlu'na Cevabı

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eyl 28, 2012 8:43

İlteriş yazdı:Bu sizma durumu halen devam etmekte midir sizce? Bahceli veya yerine aday olanlarin bu bakimdan degerlendirmesini yapabilecek kadar onlar hakkinda bilgi sahibi misiniz? Eger oyleyse, bunu bizimle de paylasmanizi rica ederim.
Saygilar

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın:

24.06.1999

Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, Fethullah Gülen'in temsil ettiği çizginin çok faydalı bir çizgi olduğunu ifade ederek, "Bu fikir yaşamalı. Ayrıca ben, Fethullah Gülen'in, o kasetlerdeki fikirlerini bugün de muhafaza ettiğini sanmıyorum. İnsan, fikri olarak tekamül gösterir. Şu andaki Fethullah Gülen, devlete son derece bağlı, topluma faydalı, halkına saygılı bir insan" diye konuştu.

Bakan Aydın, insan fikrinin gelişim içinde bulunduğu düşüncesine dayanak olarak da, "Şu anda toplumda ve medyada çok önemli görevlerde pek çok eski Marksist var. Devletin düzenini silah zoruyla değiştirmek için eylem yapmış insanlar. Ama şu anda toplumda gayet uyumlu olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Önemli olan, insanların şu anda bulundukları noktadır" dedi.

"Fethullah Gülen'in, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı faydalı ve müthiş büyük organizasyonları Türkiye'de yapabilecek ikinci bir insan var mı?" diye soran Aydın, "Allah, bu faaliyetleri yapandan razı olsun" dedi.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.porttakal.com/ahaber-bayindirlik-ve-iskan-bakani-aydindan-fethullah-gulene-destek-140607.html



25.06.1999

Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, Fethullah Gülen'e destek çıktı. Bakan Aydın, toplumun lüzumsuz bir tartışma ortamına çekildiğini belirterek, "Fethullah Gülen Hoca'ya, söylediklerinden ötürü ceza vermekten söz ediyorlar. Böyle bir insana ceza verirsek, toplumda kime ceza vermeyiz ki" dedi.

İm (Kod): Tümünü seç
http://tr.fgulen.com/content/view/2011/11/



20.09.2012

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Aydın, bazı MHP'li vekillerin "Fethullah Gülen'in adayı" olduğu yönündeki ididalarını yalanladı.

"HOCAEFENDİ İLE HİÇ KARŞILAŞMADIM"

Aydın, "Ben bu arkadaşlarımın, ellerine tutuşturulan metni okuduğunu düşünüyorum. Biz bu arkadaşımıza kızmıyoruz. Hocaefendi ile hiç karşı karşıya gelmedim. Görmemiş olmam bana bir şey kazandırmaz bana bir şey kaybettirmez. Sayın Başbuğ'umuzun hep duasını aldığı hocalarımız vardı" diye konuştu.

"ULUSALCI DEDİLER"

Aydın, "Başbuğ'umuz bu isimlerle nasıl bağ kurduğunu bilen insanlarız. Tüm cemaatlere yakınım. MHP'nin oturduğu fikir sistematiği Türk İslam birlikteliğini önemseyen bir harekettir. Milliyetçi mukaddesatçı ve demokrat bir partiyiz. Ben aday oldum 15 gün ulusalcı dediler, 15 gün sonra çark ettiler. Şimdi de bu gibi iddialar ortaya atıyorlar" dedi.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.gazeteci.tv/koray-aydin-fethullah-gulen-iddialarina-ne-yanit-verdi-157902h.htm
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Necip HABLEMİTOĞLU

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x