HEPAR, Bu Yapısı İle İnandırıcı Olabilir Mi?

Re: HEPAR, Bu Yapısı İle İnandırıcı Olabilir Mi?

İletigönderen serhat81 » Cum Ara 11, 2009 13:51

Başkalarını savunma psikolojisine girince insanlar biribirlerine aynı şeyi savunduklarını belirtip nasıl hakaret edebiliyorlar garip.Serdar Ant,Pamukoğlu hakkında bir yazı yazmış Serdar Ant'ı savunanlarla Pamukoğlunu savunanlar birbirine girmiş üstelik iki tarafta birbirinden Atatürkçü oldugunu söyleyerek ve birbirine hakaret ederek.Oysa savunduğunuz kişilerin birbirlerine karşı tavırları sizin kadar sert değil,Serdar Ant'ın yazısı düşmanca bir tavırdan çok ,sevdiği,gerçekten birşeyler beklediği,bir umut olmasını beklediği birinden beklediklerini görememenin vermiş oldugu üzüntüden dolayı bir serzeniş gibi geldi bana 'yapma be paşam olurmu boyle' gibilerinden.
Hal boyleyken bu siteyi takip eden insanların çogunlukla Ulusalcı,Türkiye'nin geleceği için kaygı duyan,birşeyler yapmak için içi içini yiyen,Türk milletinin şu andaki körlüğüne şaşan,kısacası gidişatı izlerken birşey yapamamanın vermiş oldugu çaresizlikle kafayı yemek üzere olan insanlar oldugunu biliyorum.Ve aşağı yukarı aynı görüşte olan,bana göre degerli sizlerin bile birbiriyle kavga ettğinizi görünce içki içip,müzeyyen dinlemek istiyorum. :)
Önümüz Tufan'mış ne gam

Nuh'un Gemisidir Vatan!
Kullanıcı küçük betizi
serhat81
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 11, 2009 13:57

serhat81 yazdı:sizlerin bile birbiriyle kavga ettğinizi görünce içki içip,müzeyyen dinlemek istiyorum. :)

Simdi zamani mi icki icmenin? :) Kavga yok, savunma psikolojisi ile saldiriya gecen "bir-dost"a verilen cevap var sadece.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İlteriş » Cum Ara 11, 2009 13:58

Türk-Kan yazdı:
Mason sizmissa partisine, bekleyelim gorelim. Temizlemezse yukleniriz.

Göktürk, göründügü kadari ile sizmis. İdari ve Hesap İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olan Fikri Ecmel Seren… Sizmis derken, gugil'da dahi bu kisinin “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Listesi”nde oldugu görünüyorsa, Osman Pasa hic mi seceresine bakmadan idari ve hesap islerini bu sahsa emanet etti?

Tamam Turk Kan, simdi e-postamiza cevaplarini gorelim, hic cevap vermezlerse bu da bir cevap sayilabilir. Seceneklerimizden siler atariz. Koku disarda unsurlarin bulundugu parti desteklenmez. Eger bahsettigin gibi, mason oldugu soylenen adamin, oyle olmadigini kanitlayan birseyler gosterilirse, veya oyle oldugunu yeni farkettik ilisigimizi kestik derlerse durum degisir tabii.

Türk-Kan yazdı:Yazar, is adami üyelerin yanlis bir sey oldugunu söylemiyor ki! Senin bu yapinda partinde söz sahibi olan kesim is adamlari diyor, bu yapiyla diger partilerden ne farkin var diye soruyor! Su anda partiyi finanse eden ve dolayisi ile yönetimini olusturan is adamlari köprüyü gecene kadar dayi olacaklarini biliyorlar mi? Olasi bir iktidarda Osman Pasa "Desteginiz icin tesekkürler ama ben bir halk iktidari kuracagim, size güle güle!" mi diyecek, diyebilecek mi, der mi?

Boyle olmasini umuyorum Turk Kan. Sen Banu Avar'la cok bir araya geldin, bu degerli aydinimizin da yakindigi en buyuk engel milli hassasiyeti olan insanlarin parasizliktan dolayi bazi projeleri gerceklestirememeleri degil mi? Ornegin para olsa gazi pasa belgeseli cekecekti. Maalesef, bu kahpe kapitalist duzen, ancak kendisini bu duzen varetmis olmasina ragmen, adaletsizlige vicdanen karsi cikan milli sermaye sahiplerinin ozverisiyle yikilabilir, yerine Kemalist ekonomi konulabilir. Iktidar olmak gerek, bunun icin para gerek. Maalesef halkimiz "kim gucluyse" yani kimin sesi cikiyorsa, baska bir deyisle, kimin reklam yaptiracak parasi varsa, hukumeti onlar arasindan seciyor. Pamukoglu boyle bir strateji yurutuyor olabilir, bu kadar reklamini yaptirmasi bedavaya olmamistir bence.

Türk-Kan yazdı:Devamli soruyoruz, yine soralim: Osman Pasa kimlerle yönetecek ülkeyi? Tek adam Osman Pamukoglu'nun disinda tanidigimiz, destekledigimiz kim var partide?

Is adamlari ve/veya masonlari yanina alacagina ülkenin vatansever aydinlarindan destek almayi neden düsünmedin sayin Pamukoglu? Tek adam partilerinin basarili olamayacagini bilmiyor musun? Yoksa "Sen Efsane Komutansin, ceketini sallasan iktidar olursun" filan mi dediler size? Ülke ucurumun esiginde iken egolardan arinmis, tüm vatanseverleri bir cati altinda toplayan "Milli Cephe" fikri hic mi gecmedi aklinizdan?

Bunlarin hepsinin altina imzami atiyorum. Bir kibir gozlemliyorum Pamukoglu'nda. En basta yanina Sarizeybek'i almasi gerekirken bu ne hirs, bu ne tek adamlik istegi. Bakiyorum, gozluyorum bende Turk Kan, degismesini umarak, bu kompleksleri atmasini umarak. Bakalim... Yalniz Isadami da olsun :-), para onlarda, reklam giderleri de onlarda. Okuyan da sanacak, ne sermaye yanlisi bu vatandas :-) Degilim! Sadece gercekci olmaya calisiyorum. Muhendisim, hesap yapiyorum ister istemez. Ama cumhuriyet aydinlarini toplayacak bir parti, halkin ozverisiyle de bu slklntlyl asar elbette.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 11, 2009 15:56

Bunu diyorum iste: Ne farkin var fetosun veledlerinden, ampûl beyinlilerden?

Mesaj başlığı: turk-kan picine
    Kimden: bir-dost
    Gönderildi: Cum Ara 11, 2009 3:45 pm
    Kime: Türk-Kan

^^ Zannediyoruz ki bir-dost denilen sahsiyet okuma özürlü, dolayisiyla anlama özürlü.^^

bak kocum, o dislerini soker eline veririm, senin haddine mi lan orospu cocugu, bana ^^sahsiyet demek, ozurlu demek!!!!^^ bu forumun icine gomerim seni.....ahlakli ol, akilli ol....bu laflarin icin, forumda herkesin onunde benden ozur dileyeceksin...
    bu arada, senin gibi bir zavallidan da ancak hayal urunu bir cozum beklenirdi...kodumun beyinsizi, oyle bir parti var mi? o insanlar siyasette mi? bir de senin gibi bir kus beyinliyi almisim karsima da, ulkenin meselelerinden konusuyorum...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen serhat81 » Cum Ara 11, 2009 16:13

HEPAR hakkında kimseyi üzmeden bende birşeyler söyleyeyim;Osman Pamukoğlu'nun 'unutulanlar dışında yeni bir şey yok' adlı kitabını birkaç sene önce bir solukta okuyup Pamukoğlu paşaya hayran kaldım-kitapta kendini biraz fazla övdüğünü de hatırlıyorum şimdi düşününce ama önemli değil tabi:)- daha sonra televizyonlarda ve gazetelerde çıktıkça ilgiyle hayranlıkla takip ediyordum kendisini ta ki şöhret olup hemen bir parti kurana kadar,bu topragın havasından mıdır suyundan mıdır bilmiyorum televizyonlarda halk tarafadından ilgi gören,biraz şöhret olan,başsız kalmış Türk milletine 'en vatansever benim en Atatürkçü en dürüst benim'diyerek parti kuruyor şu anda aklıma gelenler Yaşar Nuri,Sadettin Tantan,Hulki Cevizoğlu,Tuncay Özkan vs. yani gariptir bu kurtarıcı silsilesi daha ne kadar devam edecek yakında her Ulusalcı-Atatürkçü 10 kişi için bir parti kurulacak.Ben artık bu insanların ya kişisel ihtiraslarının uçsuz bucaksız olduguna yada gördügümüzden çok farklı yerlere hizmet ettiğini düşünüyorum.
HEPAR için birkaç şey söyleyeyim dedim ama diger bir çok partiden farkı olmadıgını düşündüğüm için genel yazdım.Eğer gerçekten göründükleri gibilerse artık birbirlerini görmezden gelmeyi bırakmalılar yok eğer bizim gör(e)mediğimiz gibiler ise o zaman oldukları gibi görünsünler de biz de önümüze bakalım.

Not:Türkkan senin mesajın önce gözüksede,sen bunu yolladıgında ben yazıyordum mesajımı dolayısıyla o gönderdiklerinden habersiz oldugumdan benim mesaj pek gitmemiş senin iletinin altına.Neyse moralini bozma sil onu da görüntü kirliliği olmasın.
Önümüz Tufan'mış ne gam

Nuh'un Gemisidir Vatan!
Kullanıcı küçük betizi
serhat81
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen Ram » Cum Ara 11, 2009 16:42

Bunu diyorum iste: Ne farkin var fetosun veledlerinden, ampûl beyinlilerden?

Öyle deme, dişimizi söker, elimize döker. Bu tür eniklerin de HEPAR adlı partinin bünyesinde toplanmaması gerekir, bunu da ekleyelim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen svt » Cum Ara 11, 2009 17:19

Osman Pamukoğlu partideki masonların partiden atıldığını teke tek programında söyledi hatta Fatih Altaylı biri yönetimden galiba dedi o da onayladı.Sitede değiştirilmemiş ya da yazı temizlikten önce yazılmış olabilir.Ama takıldığım şu ki tanıdık birilerini ısrarla görmek istemenizi anlamıyorum yani her yurtsever ve bilgili işadamı,doktor,mühendis tanınmış mıdır?Erdal Sarızeybek,Banu Avar gibi insanları mesela bende görmek isterim ama onlar açısından da tanınmış insanlar olmalarından dolayı riskli yeni kurulmuş bir partiye açıktan destek vermek ki zaten Erdal bey mevcut partilerden yana sık sık beyan veriyor.Ben oyumu HEPAR vericem ve üyeyim zaten yani tarafım :D Beni de aşırı milliyetçilerin desteklemesi rahatsız ediyor mesela ama şu an mevcut seçeneklere baktığımda en mantıklı seçenek HEPAR chp mhp gibi meclisde olan ve yine meclise gireceği ve bu sebeple onların güçlendirilmesi gerekildiği düşünülen partilerin asla AB'ye ABD'ye hatta gümrük birliğine NATO'ya dair net söylemleri yok bana göre bu partiler başa geldiğinde sadece rejim güvende olacak az şey değil tabi ama artık devrim niteliğinde köklü politikalara ve millileşmeye gerek var bunu HEPAR da görüyorum ayrıca AB raporunda tehlikeli gördüğüne göre HEPAR'ı durdurun dediğine göre kesin bizim hayrımızadır diyorum :D.
Serdar And neden bu kadar ipini pazara çıkartayım şeklinde yaklaşmış HEPAR a bilmiyorum ama okuduğum bir insan değil ilk kez okuyorum o yüzden Uğur Mumcu'yu anarak "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz" diyip yorum yapmıyorum....
Sakın kurtarıcı bekleme!Yoksa sana karşı vazifemi yapamadım sayarım. M.K.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
svt
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen cumhuriyet_fedaisi » Pzr Ara 13, 2009 0:18

S.A.: "Bütün bu gerçeklere rağmen, HEPAR’ın bu tercihinin sınıfsal bir nedeni var mı? Diğer bir ifadeyle halkın refahını birinci amacı ilan eden HEPAR’ın yönetiminde halkın ezilen, sıkıntı çeken kesimleri ne oranda söz sahibidir?"

Mühendis, Mimar, Teknisyen, Uzman: (14 kişi); Doktor, hemşire, eczacı, sağlık personeli: (7 kişi); Akademisyen, eğitmen, öğrenci: (6 kişi); Serbest Meslek: (7 kişi)
Ev kadını: (8 kişi); İşçi: (4 kişi); Esnaf: (3 kişi); Emekli subay, emekli: (3 kişi); Çiftçi: (1 kişi) = Toplam 51 kisi.

Isveren/yonetici/siyasetci/bankaci OLMAYAN toplam 51 kisi var. Yani ezici cogunluk isverenlerin degil, aksine emek verenlerin elinde (92 kisi arasindan 51 kisi).

S.A.: “Görüldüğü gibi HEPAR Parti Meclisi’nde işadamları en büyük grubu oluşturuyor. İşçi, esnaf, çiftçi ve serbest meslek sahiplerinin toplamı bile, işadamlarının sayısından daha az… Hatta işadamlarını, sosyoekonomik çıkarlar açısından kendilerine daha yakın olan yönetici, bankacı, ekonomist, müşavir gibi kesimlerle beraber düşünürsek, HEPAR Parti Meclisi’nde 30 kişilik belirleyici bir siyasal güç ortaya çıkıyor!”

Bildigim kadari ile 62 > 30. S.A. ya 40’a kadar sayamiyor, ya da hic dayak yememis.

S.A.: “Oysa HEPAR’ın programında Türkiye’nin dış borçlarının ödeneceği söylenmekte, “Hazinenin dış borçları ödenerek tasfiye edilecek” denilmektedir. Bu gerçekçi bir politika olmadığı gibi, HEPAR’ı mevcut partilerden de farklı kılmayacak boş bir vaattir.”"""^^^^

Pamukoglu her yerde her konusmasinda devletin musrif oldugunu ve bunun onune gecilecegini soyluyor. Devletin bircok gereksiz harcamalarina kisitlamalar getirilecegini soyluyor. Gumruk anlasmalarinin tekrar gozden gecirilecegini ve ureten halk oraninin yukseltilecegini anlatiyor. Cumhuriyet’in ilk kuruldugu yillardan 2. dunya savasina kadar bir bakarsaniz Osmanli’nin borclarinin nasil odendigini gorursunuz.

S.A.: “Benzer bir durum HEPAR Merkez Yönetim Kurulu’nda da geçerli… Toplam 39 kişiden oluşan MYK’nın yapısı ise şöyle:

İşadamı: (9 kişi)
Avukat: (4 kişi)
Emekli Subay: (3 kişi)
Mühendis, Mimar, Teknisyen, Uzman: (7 Kişi)
Bankacı, ekonomist, müşavir: (4 kişi)
Yönetici: (1 kişi)
Doktor, hemşire, eczacı, sağlık personeli: (5 kişi)
İşçi: (1 Kişi)

Yeminli tercüman: (1kişi)
UEFA Hakemi: (1 kişi)
Serbest meslek: 1 kişi)
Çiftçi: (1 kişi)
Akademisyen: (1 Kişi)
Ev kadını: (1 kişi)

HEPAR MYK’da da yine işadamları 9 kişiyle en kalabalık grubu oluşturuyorlar. Bankacı, ekonomist, dış ticaret uzmanı, yöneticileri de işadamlarına dâhil edersek, HEPAR MYK’da 14 kişilik belirleyici bir siyasal güç ortaya çıkıyor!”"""^^^^

Emekli Subay: (3 kişi); Mühendis, Mimar, Teknisyen, Uzman: (7 Kişi); Doktor, hemşire, eczacı, sağlık personeli: (5 kişi); İşçi: (1 Kişi); Yeminli tercüman: (1kişi); UEFA Hakemi: (1 kişi); Serbest meslek: 1 kişi); Çiftçi: (1 kişi); Akademisyen: (1 Kişi); Ev kadını: (1 kişi) = toplam 22 kisi emek veren.

Isveren/yonetici/siyasetci/bankaci OLMAYAN toplam 22 kisi var. Yani cogunluk isverenlerin degil, aksine emek verenlerin elinde (39 kisi arasindan 22 kisi).

S.A.: “Osman Pamukoğlu tarafından yazılan 28 Temmuz Bildirgesi’nde “Emek ve alın teri her şeydir” deniliyor. Madem öyle, o zaman HEPAR yönetiminde neden emekçiler bir elin parmaklarıyla sayılacak kadar az? Daha kendi yönetiminde bile eşitliği ve hakkı egemen kılamamış bir partinin, “hak” ve “eşitlik” söylemi inandırıcı mı gerçekten?”

Yeni bir partinin, paraya en cok ihtiyaci oldugu bir zamanda bile, Pamukoglu partinin yonetici cogunlugunu emek verenlerden olusturmustur. Azinlik yoneticiler de isverenler olup partinin finansini saglamaktadir.
Başı dik Devlet, onurlu Millet.
Kullanıcı küçük betizi
cumhuriyet_fedaisi
Üye
Üye

İletiler: 27

İletigönderen maydonos » Pzr Ara 13, 2009 3:46

Bir dost eger parti icinde senin gibiler cok ise; sevye bu ise kotu, gercekten.
En son maydonos tarafından Pzr Ara 13, 2009 11:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İL-BARS » Pzr Ara 13, 2009 10:41

Serdar Beğ'in yazısının zamanlaması da bana çok garip geldi. .Eleştirileri de bence çok saçmadır. Bir zahmet araştırsın, listelesin bakalım AKP'de, CHP'de , MHP'de ve diğer partilerde kaç tane mason, iş adamı var ? Bu partiler, masonlara, iş adamlarına kota ya da yasak koydular da biz mi bilmiyoruz? Varsa böyle bir şey açıklasın, bizi bilgilendirsin.

Yanlış anlaşılma olmasın. Masonluk, Atatürk'ümüz tarafından yasaklanmış bir tarikattır. Benim gözümde de fettoşçu-menzilci-aczimendi bir mürit ile bir mason arasında hiçbir fark yoktur.

Kasanın içindeki domateslerden bir kaç tanesi çürük çıktı diye tüm kasayı atamazsınız. Kaldı ki 1 tane Mason var diye HEPAR'ı, Osman Paşa'yı eleştiri bombardımanına tutan zihniyetin; güya Yahudilere-Masonlara düşman gözüken Yobaz Ümmetçi AKP'li kitle ile arasında bir fark yoktur. Ergun Poyraz Hoca'nın kitaplarına göz atarsanız, lafta Masonlara-Yahudilere en fazla düşman olan Yobazların, Masonlarla ne tür karlı ortaklıklar kurduğunu göreceksiniz.

Osman Paşa'mızın sadece Akp'li tarikatçı yobazlardan değil, kendi sınıfsal çıkarları söz konusu olduğunda Atatürkçü kesilen Bürokratik Oligarşinin Statükocu zihniyetinden de(Kötünün iyisi CHP, MHP zihniyetini kastediyorum) çekeceği varmış.

İşlerine gelmez tabii..."Müsrifliği devletten temizleyeceğim" deyince Paşa, Bürokratik Oligarşi'nin propaganda şubeleri, HEPAR aleyhine çalışmalara başlamış. HEPAR gelirse, Millet'in paralarını har vurup harman savuramayacaksınız, her birinizin altında lüks makam arabaları-lojmanlar olmayacak. Kafanıza göre Bakanlık'tan Devlet'ten bütçe alamayacaksınız. O şaşalı Saltanatınız elden gidecek. Devlet, yalnızca Millet için çalışacak. Paçalarınız tutuştu tabii...
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen Yargan Kam » Pzr Ara 13, 2009 11:47

bu laflarin icin, forumda herkesin onunde benden ozur dileyeceksin...

Bu üslup ve insaniyet dışılık ile bir özrü çok beklersin efendi!

Sana denileni yap ve siteyi a'dan z'ye bir tara ulayu oku.

Yok ben herşeyden bi' haber atlarım herşeye diyorsan ve külhanbeyliği taslıyorsan işin zor, çok zor hem de.
...Umut Samimiyettir...

Resim ''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

...Cumhuriyet Fazilettir.
Kullanıcı küçük betizi
Yargan Kam
Üye
Üye

İletiler: 199

İletigönderen barboros » Prş Ara 17, 2009 15:32

lütfen araştırmadan bilmeden yorum yabmayın adı geçen avukat artık hepar da değildir görevine son verilmiştir!
Kullanıcı küçük betizi
barboros
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 17, 2009 16:08

barboros yazdı:lütfen araştırmadan bilmeden yorum yabmayın adı geçen avukat artık hepar da değildir görevine son verilmiştir!

Bir zahmet resmi aciklamayi ekleyiniz. Ayrica HEPAR'in resmi web sitesindeki yönetim kadrosunda henüz bir degisiklik yapilmamis. Bekliyoruz biz, heyecanlanmayin :) Burada amac karalamak degil, dogrulara ulasmak.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kkulaoglu » Prş Ara 17, 2009 17:42

Merhabalar,

Ufak bir metinle araya girmek istiyorum
Serdar Bey güzel yerlere dokunuyor. Lakin başlıkları biraz ağır kaçıyor. Birde gereğinden fazla uzun yazıları var. Yazının basına bakınca okumaya başlıyor ve diyorsunuz ki inatla birşeyler ortaya koymaya çalışacak.Ondan sonra okumanıza gerek yok. ve öylede oluyor lakin anlatmak istedikleri ile ortaya koydukları pek tatminkar değil. Onun dışında kendini eleştirecek düzeyde gazetecilik bilgimiz bulunmakta değil.

Benim Anlamadıgım niye dayı denmek zorunda.veya dere geçildikten sonra yollar ayrılmak zorunda. Böyle birşeyin olmayacagı bilinir. Zaten Türkiyenin yeniden yapılanabilmesi için Devletten yana vatan perver zenginlerin yetişmesi ve iş imkanları olusturup Üretim yapmaları gerekir.

Nasıl ki şuan ki hükümet kendini destekleyenleri zengin ediyorsa bu işte böyledir.
Masolnlara gelince Atatürkün bile yakınlarında gizli bile olsalar vardılar. Onun için Osman paşadan da Bir Atatürklük beklemek hata olur.

Ama sizin milli hükümet görüşünüz doğrudur. En azından görsellik olarak.Lakin gerçek olan şudur ki Halk arkasındamıdır. yoksa halk kesesinin arkasındamıdır.

Atatürk'ü belkide en büyük yapanlardan biri halkının onun arkasında olmasıdır. Bunuda kendisi bir anısında anlatmıstır. Veya Kuran'da dediği gibi nasılsanız öyle yönetilirsiniz.

Bu oluşmadıkça bişey olmaz. Olsada sonuc aynı olur.
Kullanıcı küçük betizi
kkulaoglu
Üye
Üye

İletiler: 31

İletigönderen arapyavuz » Cmt Ara 19, 2009 23:25

Serdar And'ın, buraya eklediğiniz yazılarını baştan sona okudum ama kayda değer bir şey göremedim. Yorumları ve çıkarımları çok anlamsız.

Kişilerden yola çıkarak partiyi değerlendirmeyi uygun bulmuyorum. Partiyi bağlayan; tüzüğü, ilkeleri ve programıdır, kişiler değil. Herkes partinin kurallarına, ilke ve programına uymak zorundadır. Genel başkan bile buna dahildir.

Arkadaşlar, ülkenin durumu hiç iç açıcı değil. Parti ile ilgilenenler, parti tüzüğünü, ilkelerini ve programını incelesin lütfen. Kendisine uygun bulanlar, görev alıp söz sahibi olsunlar. Eksiklikleri, hataları hep birlikte düzeltelim. Buradaki birçok kişinin, ülkesiyle çok ilgili olduğunu görüyorum. Dürüst ve vatanını seven insanlar görev almazsa, meydan şikayet ettiklerimize kalır...
Vatan masa başında çoktan satıldı. Biz UYUMAYA devam ediyoruz.
Başı Dik Devlet, Onurlu Millet olmanın bedeli neyse öderiz...
Kullanıcı küçük betizi
arapyavuz
Üye
Üye

İletiler: 29

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x