HEPAR, Bu Yapısı İle İnandırıcı Olabilir Mi?

Re: HEPAR, Bu Yapısı İle İnandırıcı Olabilir Mi?

İletigönderen jrking » Pzr Ara 20, 2009 0:12

Beyler size ne oluyor. Burası meclisi geçti. Şu an seçilmiş meclisten bahsediyorum. Hiç bir sonuca gitmeyen konuşmaların olduğu, akp, chp, mhp, bağımsızdan bozma eski dtp li lerin oldupu. Bu sitedeki yayınların 4 de 1 ini seyretmiş insanlar bu şekilde tartışmaya girmez. Bir yazar yazı yazar. Muhatabı cevap verir. Osman PAMOKUĞLU'nu yada HEPAR ı savunmak bize mi kalmış. Meraklısı olan HEPAR ın web sitesinden ulaşır bildirir. Yazar eline geçen bilgileri, düşünce ve fikirlerini yazmış. Vatan hainidir yada değildir. Bunların tartışması bize düşmez. Site yönetimine uyarıda bulunacaksanız. Özel mesaj gönderip. İspat edin. Konu başlığını kapattırın. Bir taraftan da yazarı korumanız enteresan. Bırakın koca adamlar siyasi örgütler kendi tartışmalarını yapar. Buna demokrasi denir. Osman PAMUKOĞLU demiyormu "bilgisi olan karşıma geçer tartışırız. Herkez bildiğini anltır" diye. Bu partiyeden iki yazarın araştırmasıyla vaz geçecek olanlar zaten üye olmasın. O partisi denetleyip, yanlış bişey yaptığında Partinin çatısını Osman PAMUKOĞLU'nun paşına yıkacaklar üye olsun. Osman PAMUKOĞLU'nun kitaplarını okuyan onun karakterini bilir. Hata yaparsaaaaa... Mazeret sunamaz. Karşısında yine partilileri bulur. Bir partiyi böyle köşe yazıları yıkamaz ama altında olan sonuçsuz tartışmalar kafa karıştırır. Lütfen benim için göz bebeği olan parti için, bu parti yararına diye yapılan böyle zararlı tartışmalara girmeyelim. Şu an ilk içim bu yazıları HEPAR a göndermek. Cevabı alıncada buraya bildirmek.... Herkeze iyi günler dilerim...
Kullanıcı küçük betizi
jrking
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen gercekturk » Pzr Ara 20, 2009 19:30

Kesinlikle; Serdar ANT 'ın yazısına katılmıyorum.Yazısını lütfen dikkatlice okuyun arkadaşlar.Tamamen Osman pamukoğlu'nu karalama var.Lütfen dikkat!!Öyle googl'dan araştırmakla ne yazı yazılır nede makale.Yazarlığını her konuda tartışırım.Biz bu işin tozunu 30 yıldır yutuyoruz.Çakma yazarlıkla iş yürümez.
Kullanıcı küçük betizi
gercekturk
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen utkucem » Prş Ara 24, 2009 2:55

Değerli Güncel Meydan Okurları,

Değerlerimiz uğruna verdiğimiz mücadelede, bizi yolumuzdan kim alıkoyabilir.

Hepimiz Osman Paşa'yı tanıyoruz.

Ben de size, inançlı gençlerden haber veriyorum.

Mesele sanal aleme dalıp, pratik hayattan habersiz olma meselesi.

Herkes kendini kandırmaktan ve oyalamaktan vazgeçip, cephedeki yerini almalı.

Saygılar.
Kullanıcı küçük betizi
utkucem
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen sair » Prş Ara 24, 2009 4:09

Biraz evvel Osman Pamukoglunun Avrasya Tv de ki Gundeme Dair programinda bir izleyici tarafindan ust kademedeki masonlarin varligi ile ilgili soruya yanitini izledim.
Dogrusu beni pek tatmin etmedi , zira kendisi bunu inkar etmedi aksine dogrulamis oldu ve benim masonlarla ilgili bir arastirmam yok kimdir neyin nesidir faaliyetleri nedir ilgilenmem , yazar olarak benim ilgilendigim konular farklidir diye gulunecek bir cevap verdi
Bugun Kuresel sermayeyi bilen ve her firsatta tv programlarinda buna deginen bir insanin masonlari bilmemesi celiskidir..(ki 10 yasindaki cocugun bile artik bildigi bir konudur bu)
Ayrica Erdal Sarizeybek'in kendi web sitesindeki Osman pamukoglunu destekleyen yazinin kaldirilmasida dusundurucudur..(ki Erdal Sarizeybek hic bir konusmasinda Hepari destekleyen bir ifade kullanmamistir) Kisaca Turk milleti olarak Mevcut Partilere guvenilmeyecegini bildigimiz gibi Hepar mevzusunda da dikkatli adim atilmasi gerektigine inanmaktayim
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen Tutku » Prş Ara 24, 2009 7:04

Konuda da adı geçen Teke Tek programının ilgili bölümünü izledim. Programın önemli bir bölümü askeri geçmişi hakkındaydı. Neyse ki sonra siyasi konulara geçildi. Masonluk konusu elbette tartışmalı bir konu ancak benim dikkat çekmek istediğim nokta partinin kadrosudur. Diyelimki Hepar iktidara geldi önemli bakanlıklar kime verilecek(?) Pamukoğlu dışında partide görev alacak kişiler kimler? Elbette ünlü kişiler olması gerekmiyor ancak kimsenin adını anmadı. Misal işte Mimar Ahmet bilmem kimle geliştirdiğimiz şöyle bir projemiz olacak veya Prof. Dr. Nejla bilmem kimle sağlık alanında şunları planlıyoruz diye tek bir kelime tek bir isim geçmedi. Projelerini hiç belirtmedi. Söylemleri gerçekten hem çok yuvarlak hemde çok iddialı. Örneğin gümrük birliğinden bahsediyor ve söylediklerinden bu birlikten ayrılacağı çıkıyor... Harika olurdu ama bunu yapabilecek biri olsa bile gümrük birliğinden çıktıktan sonra mevcut kriz durumunu idare edip yönetebilecek bir kadrosu var mı(?) Zamanında dalga geçtiğimiz Cem Uzan'nın bile projelerini anlattığını biliyoruz. Yoksa bende bugün siyasetçi olsam benimde diyeceğim ilk şeylerden biri gümrük birliğinden çıkmak, devlet harcamalarını kısmak... Peki bu durumda Pamukoğlu'nun sıradan bir seçmenden (benden) farkı ne(?) Sadece başarılı bir askeri geçmişi var diye mi oy vereceğiz(?)
Kullanıcı küçük betizi
Tutku
Üye
Üye

İletiler: 17

İletigönderen İL-BARS » Prş Ara 24, 2009 18:52

Serdar Ant, bu güne kadar oy verdiği partilerde, 1 tane bile mason olmadığını iddia edebilir mi? Edebiliyorsa, bu iddiasını kanıtlasın. Ona hak verelim. Lakin sanki diğer partilerde mason yokmuş gibi davranıp sırf HEPAR'ın yönetiminde 1 Mason var diye salt HEPAR'a yüklenmesini iyi niyetli-objektif bir tavır olarak görmek mümkün değildir.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen Anatolian Hawk » Çrş Ara 30, 2009 15:44

Değerli arkadaşlar,

Bahadır Özgün'ün Hak ve Eşitlik Partisinden ihraç edildiği sanırım kesinleşti. Partinin sitesinden kaldırılmış.
Kullanıcı küçük betizi
Anatolian Hawk
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen İL-BARS » Çrş Ara 30, 2009 16:07

Hayırlı olsun. Peki şimdi 1 Mason'u malzeme edip HEPAR'a saldıran kişiler özür dileyip ilkeli davranabilecekler mi ? Bekleyip göreceğiz.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 30, 2009 16:16

İL-BARS yazdı:Hayırlı olsun. Peki şimdi 1 Mason'u malzeme edip HEPAR'a saldıran kişiler özür dileyip ilkeli davranabilecekler mi ? Bekleyip göreceğiz.

Neden özür dilenecekmis? Ortada yalan bir haber mi var? HEPAR tesekkür etsin, yapici elestiriler ile katkida bulunmaya calisiyoruz.

Ayrica basligi iyice incelerseniz, daha temizlenmesi gereken cok sey oldugunu göreceksiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen İL-BARS » Çrş Ara 30, 2009 16:37

Türk-Kan yazdı:
İL-BARS yazdı:Hayırlı olsun. Peki şimdi 1 Mason'u malzeme edip HEPAR'a saldıran kişiler özür dileyip ilkeli davranabilecekler mi ? Bekleyip göreceğiz.

Neden özür dilenecekmis? Ortada yalan bir haber mi var? HEPAR tesekkür etsin, yapici elestiriler ile katkida bulunmaya calisiyoruz.

Ayrica basligi iyice incelerseniz, daha temizlenmesi gereken cok sey oldugunu göreceksiniz.

Zaten haber yalandır gibi herhangi bir söz, ibare kullanmadım. Ama makalenin içindeki saldırgan, provokatif üslubunda bence temizlenmesi icap ediyor. O da kişinin kendi tercihine kalmış. Beni ilgilendirmez.
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletigönderen arapyavuz » Prş Ara 31, 2009 18:23

İnsanları yaptıklarıyla değil de, genelleme yaparak etiketlendirip değerlendirmeye pek meraklı bir toplumuz...

"İnsanlar; ikiyüzlü, bencil ve nankördür."
Bu etiketi de istediğiniz kişiye yapıştırıp, hakkında istediğiniz kadar yazı yazabilirsiniz.
İlgilenenlere Allah kolaylık versin...
Vatan masa başında çoktan satıldı. Biz UYUMAYA devam ediyoruz.
Başı Dik Devlet, Onurlu Millet olmanın bedeli neyse öderiz...
Kullanıcı küçük betizi
arapyavuz
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen Algoritma » Prş Ara 31, 2009 18:27

29 Aralık salı günü hepar partisini ziyaret ettik. Osman Pamukoğlu yaklaşık 1 saat bizlerle söyleşi gerçekleştirdi. Bu söyleşi sonucunda izlenimlerimden elde ettigim sonuç malesef olumlu değildi.. Kendi partilerine 2-3 milyon kişinin katıldıgını destek verdigini belirtti ama bana nedense hiç inandırıcı gelmedi..
Kullanıcı küçük betizi
Algoritma
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Anatolian Hawk » Çrş Oca 06, 2010 13:39

Türk-Kan yazdı:

Vakit Gazetesi özür dilemeli.

Sebebi;

Osman Pamukoğlu, 1 Aralık 2009 tarihinde çıktığı Teke Tek programında, HEPAR'dan ihraç edilen mason hakkında beyan verdi.

Tam 17 gün sonra, 18 Aralık 2009 tarihinde, gazatenni haber sitesi olan habervaktim.com ve 19 Aralık 2009 tarihli Vakit Gazetesinin baskısında aşağıdaki haber çıktı.

http://www.habervaktim.com/haber/98407/ ... cikti.html

Kendilerine durumu mail ile bildirdim. Haber yorumlarınada yazdım durumu.

Ancak sözde-haberin başlığından da anlaşılacağı gibi, aslında haber niteliği taşımayan, AKP hükümeti güdümündeki Vakit Gazetesinin karalama yazılarından birtanesidir.

Zira, "Pamukoğlunun sağkolu lions yöneticisi" diye kesin bir karar vermekten çekiniyor, bunun yerine "Pamukoğlunun sağkolu lions yöneticisi" (bknz: biz yeni duyduk) deyip tabiri caizse "kıvırma payı" bırakıyorlar.
Kullanıcı küçük betizi
Anatolian Hawk
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen dervishizir » Çrş Oca 06, 2010 16:49

utkucem yazdı:Değerli Güncel Meydan Okurları,

Değerlerimiz uğruna verdiğimiz mücadelede, bizi yolumuzdan kim alıkoyabilir.

Hepimiz Osman Paşa'yı tanıyoruz.

Ben de size, inançlı gençlerden haber veriyorum.

Mesele sanal aleme dalıp, pratik hayattan habersiz olma meselesi.

Herkes kendini kandırmaktan ve oyalamaktan vazgeçip, cephedeki yerini almalı.

Saygılar.

Evet bende katılıyorum. herkez cepheye akın etmeli, diğer partilerin çetecisi çütecisi gladyosu ötgütlü herbirinin içerisinde onlarla hareket edecek insanları kullanmaya ve helak etmeye hazır bekliyorlar. Osman Paşagibi biri başınızdayken kimse sizi kullanıp rezil edip yolunuzda yorgun başarısız hissetmenize aman vermeden sizi düe eminliğin olduğu ortamlara kendinizi taşımanız için yol açıp gerekli korumayıda yapar ki bunun için bilgi ve deneyim onda tamdır. Buradaki hiç kimse sanırım Osman PAşamızla birebir yüz yüze bir konuşma yapmamıştır ancak ben şansı adlederek kendisinin ilk parti kuruluşu zamanında kendini dinleme fırsası bulmuş birisiyim lütfen bir gerçek bir lider ve sahte dolandırıcılarla bir tutmayınız paşam hareket adamı o konuşmasa da dediklerini ve yapmanız gerekenleri yapın mutlaka herkezi emin bir ortama taşıyacaktır. yukarda bahsettiim isimlerde anılan çıkar guruplarının halk için tehlikeli oladuğunu bir çok kişi sadece haberlerden konukomşusundan bilir tahmin eder ancak bu örümcek ağının ne kadar acımasız olduğunu ve örgütlendiğinin farkına varabilmek ancak onlarla mücadele edenlerin bilebileceği sezebileceği bir teşkildir ancak bu memlekete yaptıklarının ancak bir kısmını görüyorsunuz bu çıkar guruplarının biraz daha kontrolu ele geçirdiklerindeki yapmak istediklerini kimse hayal bile edemez. Osman Pamukoğlu bir liderdir Paşa olmuş olmamış bir önemi yoktur ki o kimsenin yapmadığını yaparak bu memleketi gerçekten korumuş kendi emrindekileri de en az zaiyatla evlerine geri göndermiştir. bundan sonrası da büyük çoğunluğu konferanslarında ve seminerlerinde ona bir parti kurulması içinde sürekli istek ve teklif gelmiştir, öyle meşhur oldum bende bir parti kurayım dememiştir her yerde onbinlerce insan ondan bunu istemiştir. insanlar kendilerine önderlik edecek bilgili organize etmeyi teşkilatlandırmyı bilen hedef gösteren gerektiğinde omuz omuza yürüyeceği mücadele edeceği biri olduğundan istemiştir. istese bu yükün altına girmez ne haliniz varsa yapın diyebilirdide, çevreniz gladyoyla ve onun türetmesi örgütler çetelerle doluyken bunlar memleket evlatlarını sapır sapır ailelerinden koparırken bir tarafta sağ örgütleri kurgularken diğer taraftan sol örgütleride kurgulayan bir ortamda ( bu Yapılar her türlü küçük gurubuda tarikatlarıda içine alıyor tabi.) bunlları sadece şeklen fikren bilmek kolaydır. evet çoğu kimse okuduklarından bilebilir birazda uzaktan bilebilir o da görebildiği kadar. Osman Paşa bu memleket için gerçekten can vermeye hazırdır. önemli olan biz bu mücadeleye hazırmıyız değiliyiz gerisi teferruattır. nasıl yapacağımızı bilmiyorsak bunu en mükemmmel şekilde öğreneceğimiz biri karşımızda durmaktadır. bu bir paylaşımdır o bize yardım ederken biz de miletimize yardım etme elimizi kolumuz bağlı kalıp çaresiz duracağımıza gerekeni yapma fırsatını yakalamış olacağız hemde kendi istediğimiz biçimde kimseye el aman dileyerek değil sömürülerek değil aman ne olacak diyerek değil. o ve kurmaylarına güveniyorum allah yolumuzu açık etsin. Düzenin kurgu partileri düşünce inanç maddi sömürü içerisinde halkı birleştirmekten öte ABD ve AB politikalarıyla mahf etme hevesindeki partilerle, ki şöyle bir benzetmede yapıyorlar bunları her parti söylüyor evet söylüyor bunlar biçim uzmanı şimdiye kadar insanların beklentilerini vererek sömürme peşindeydiler. pikolojiğk savaş tekniklerini uyguladılar insanlar memleket bayrak diyerek bir birii yedi bir sürü hayin üretildi bundan sonra kendimizi sömürtemeyiz. sağ sol denilen her bir durum yoktur tarihi yeniden yazmak boynumuzun borcudur bunu bizim için kendini feda edenlere boynumuzun borcudur.hiç kimse olmasa sadece osman lider için her şeyi yapılır. düzencinin kendini adeam kafalamada bir şey sanan beş kuruşluk kendini bilmezin elinde oyuncak olunacağına onların ezberlettiği fikirleri yumaya hazm etmeye açlışacağıma hür ve eşit olamk için kendimi aşmaya çalışır; huzurla bir şey yapabilmenin mutluluyla cesaretiyle dolarım her şeyden yeğ dir. kendimi sömürtmedim sömürmeyeceğim. bu güne kadar söylenenleri söyleyeceğim olması gerekeni yaparak örnek olacağım. bundan öte köy yoktur.
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen eskopatj1 » Çrş Oca 27, 2010 17:28

[mod="UYARI"]Kural 9 - Yazı düzenini bozduğu, okumayı zorlaştırdığı ve farklı anlamlara gelebileceği için, (iletinin) tamamının veya büyük çoğunluğunun "BÜYÜK HARFLERDEN" oluşması (KONU BAŞLIKLARI DA BUNA DÂHİLDİR) yasaktır.

Kural 20 - Forumda, Türkçe Yazım Kuralları geçerlidir. Uygun yahut hoş görülmeyen içerikler silinir. Bu uygulama, genellikle beş satırı aşan düzensiz ve hatalı içeriklerde uygulanır. Bu hoşgörünün suistimâli halinde ise, ilgili kimse uyarılır.

Gönderilen ileti kaydedilmiştir. Kurallara uygun düzenlenlenmesi koşuluyla, özgün ileti, ileti sahibi kullanıcıya gönderilir.

Bu iletiyi düzenleyen yöneticiyle kurulacak iletişim için tıklayın:
ucp.php?i=pm&mode=compose&u=30[/mod]
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj1
Üye
Üye

İletiler: 55

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x