Türk-Kan yazdı:İL-BARS yazdı:Hayırlı olsun. Peki şimdi 1 Mason'u malzeme edip HEPAR'a saldıran kişiler özür dileyip ilkeli davranabilecekler mi ? Bekleyip göreceğiz.
Neden özür dilenecekmis? Ortada yalan bir haber mi var? HEPAR tesekkür etsin, yapici elestiriler ile katkida bulunmaya calisiyoruz.
Ayrica basligi iyice incelerseniz, daha temizlenmesi gereken cok sey oldugunu göreceksiniz.
Vakit Gazetesi özür dilemeli.
Sebebi;
Osman Pamukoğlu, 1 Aralık 2009 tarihinde çıktığı Teke Tek programında, HEPAR'dan ihraç edilen mason hakkında beyan verdi.
Tam 17 gün sonra, 18 Aralık 2009 tarihinde, gazatenni haber sitesi olan habervaktim.com ve 19 Aralık 2009 tarihli Vakit Gazetesinin baskısında aşağıdaki haber çıktı.
http://www.habervaktim.com/haber/98407/ ... cikti.htmlKendilerine durumu mail ile bildirdim. Haber yorumlarınada yazdım durumu.
Ancak sözde-haberin başlığından da anlaşılacağı gibi, aslında haber niteliği taşımayan, AKP hükümeti güdümündeki Vakit Gazetesinin karalama yazılarından birtanesidir.
Zira, "Pamukoğlunun sağkolu lions yöneticisi" diye kesin bir karar vermekten çekiniyor, bunun yerine "Pamukoğlunun sağkolu lions yöneticisi" (bknz: biz yeni duyduk) deyip tabiri caizse "kıvırma payı" bırakıyorlar.