I. Vahdettin Ödülleri

I. Vahdettin Ödülleri

Abdullah GÜL
2
13%
Kenan EVREN
2
13%
Şeyh Nazım KIBRISİ
0
Oy yok
Recep Tayyip ERDOĞAN
3
19%
Fetullah GÜLEN
9
56%
Kemâl UNAKITAN
0
Oy yok

Toplam Oy : 16

I. Vahdettin Ödülleri

İletigönderen Ram » Çrş May 14, 2008 20:16

Altemur KILIÇ'dan fikri, Türk Kahvesi'nden ilhâmı aldık. Siz üyelerimiz, her ay yenilenen anketlerle, ödüllerini sahiplerine buradan ulaştıracaksınız.

Anket sonuçlarına göre; birincilik, ikincilik ve üçüncülük örülleri, sahiplerini bulacaktır. Bu ödüller, ilk defa verileceği için, bu seferlik aylık değerlendirme yerine, genel bir değerlendirme yaparak oyunuzu verebilirsiniz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlpereN » Çrş May 14, 2008 20:39

hepsi başa baş gider diyorum ama, oyum R.Tayyip Erdoğana çünkü ödüle en yakın olan ödül adayımız... :D
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen gokdeniz » Çrş May 14, 2008 23:34

isimlere bak hizaya gel ...
kardes buradan toplu birincilik cikar :)
bu donemin talihsizligi ulkenin hain kadrosunun yuzde 10'dan hayli yukarilara cikmasi olsa gerek ..elini sallasan haine carpiyorsun ..
benim birincim kenan evren hem pkk'nin hem fethullah'in degirmenine tasidigi sular yuzunden ...
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen Ram » Prş May 15, 2008 2:03

AlpereN, işte bu ödüllerin kıymeti, bu yüzden bu denli mühimdir. Birincilik ödülü bakalım kime gidecek¿? :hmm:

gokdeniz, eee kolaya kaçmak yok. Bunların hepsi süper yıldız, ortalıkta hep futbol anketleri olacak değil ya... :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Tsigalko » Prş May 15, 2008 2:16

Zor bir anket yalnız, anketi kolaylaşdıran şıklarda ki insan görünümlü lavukların hiçbiri Vahdettin'in tam olarak yapdığını yapmamışdır yalnız iki kişi hariç;
Ama ben yine güncelliğinden ötürü cevap veriyorum;
Fettullah Gülen Hoca Efendimiz.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen sessiz sedasız » Prş May 15, 2008 13:11

hainlikleri tartışılmaz onlarca isim var ama bence kukla olanları değil ipleri elinde tutanları da vurgulamakta yarar var.benim oylarım iki tane .
-fettullah gülen ve
-korkut özal diyorum
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 01, 2009 23:18

Ram hepsi diye bir şık ekleseydin daha iyi olurdu. Ben hepsi demek istiyorum :D
Bunlardan birini seçmek zor.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Ram » Pzr Şub 01, 2009 23:28

Anket eskimiş, yenisini açalım. Genel görüş, "o kadar çok hainler ki, yalnız birini seçemiyoruz" görüşüdür. Vah ülkemin haline...

Bu anketin galibi Fetullah GÜLEN'dir. Tebrik ediyoruz.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Şu dizine dön: Anketler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x