Amerikan-CIA planı Ergenekon davası şüphelisi(sanığı diyemiyorum) Yarbay Mustafa Dönmez'in 21 yaşındaki oğlu trafik kazasında öldü. Yarbay Dönmez Silivri Esir Kampı'nda tutukluydu.
Askerhaber.com'dan alıntıladığım üzere, Yarbay'ın oğlunun cenazesine katılması böyle gerçekleşebildi:
- Bandırma Haydar Çavuş Camisinde kılınan ikindi namazı sonrasında defnedilmek üzere şehir mezarlığına götürülen İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Alp Kağan Dönmez, burada babası Mustafa Dönmez'in defin törenine yetişebilmesi için yaklaşık iki buçuk saat bekletildi.
Cezaevi aracı ile birlikte Jandarma nezaretinde şehir mezarlığına gelen Mustafa Dönmez, Azerbaycan'da düzenlenen ölüm tutanağını inceledikten sonra, "Kaza mı, yoksa başka bir şey mi; görmek istiyorum. Tabutu açın görmek istiyorum" dedi. Bu istek üzerine tabut açılarak Kağan Dönmez'in cenazesi babasına gösterildi.
Kızı Merve Dönmez'e sarılan Mustafa Dönmez, mezarın içerisine girerek oğlunu kendi elleri ile toprağa verdi. Mustafa Dönmez, oğlunun tabuttan çıkarılarak mezara koyulması esnasında ise baygınlık geçirdi.
FOX TV'NİN YALAN HABERİ
Öte yandan, Yarbay Dönmez'in bürokratik engellerden dolayı az daha evladını toprağa veremeyeceği ortaya çıktı. Fox TV bu konuyla ilgili, "Yarbay Dönmez 6 Bin TL tutan yolluğu geç yatırdığı için yola geç çıktı" diye haber yaparken gerçeğin başka olduğu öğrenildi. Buna göre, Yarbay Dönmez acı haberi duruşmada aldıktan sonra kendisine saat 10:30'da cenazeye gitmesi için iki gün izin verildi. Cezaevi, Jandarma'ya saat 12:30'da haber verirken, yolluk hesaplaması ise ancak 12:30'da bitirildi. Saat 13:00'da ise 2.500 TL olarak belirlenen yolluğun hesaba yatırıldığı öğrenildi. Ardından cezaevi aracıyla yola çıkan Yarbay Mustafa Dönmez ancak saat 19:00 gibi evladının cenazesine kavuşabildi.
SAVCI: "EVDE KALAMAZ"
Evlat acısı ile yıkılan Yarbay Dönmez'e ikinci darbe ise Silivri Cezaevi Savcılığı'ndan geldi. Daha önce yakınları vefat eden tutuklulara verilen, "Evinde kalabilir" izni "güvenlik" gerekçesiyle Dönmez'e verilmedi. Dönmez, oğlunu toprağa verdikten sonra kızı ve eşini bırakarak Balıkesir Cezaevi'ne götürüldü.
---
Bu ülkede konserine geç kalan şarkıcının, sevgilisiyle randevusuna geç kalan zengin aşığın ambulansla trafik tıkanıklığını aştığını duyduk biz!..
Bu ülkede ambulansla Özgür Suriye Ordusu denilen çete için Suriye'ye silah taşındığını biliyoruz biz!..
Cemaat denilen, AKP denilen çetenin içinden bile bazılarının vicdanlarını sızlatan haksız hukuksuz tutuklamalardan birinin mağduruna yapılan bu eziyeti 'sadizm'le 'faşizm'le, hiçbir kavramla açıklayamıyorum. Saat 13:00'den saat 19:00'da kadar Uruguay'dan ithal ettikleri angusları bile taşıyamadıkları bir cezaevi nakil aracıyla oğlu ölmüş bir babayı Silivri'den Bandırma'ya getirmek. Oğlu ölmüş bir babaya o boktan araç içinde altı saat fazladan eziyet çektirmek... Suçsuz yere esir edilmiş bir askerin, çocuğunun cenazesine katılabilmek için o altı saatlik insan dayanmaz yolculuğa para ödemiş olması... O paranın hesaplanmasını beklemiş olması...
Bu konuda küfretmeden yazabilmek için 24 saat bekledim. 24 saat sonra ruhum yatışmadı, Yarbay Dönmez'le ilgili okuduğum her haberde küfürün, bedduanın en ağırını ettim bu zulmü çektirenlere. İnandığınız Allah kahretsin sizi! İnandığınız Allah, hepinize evlat acısını en ağır şartlarda yaşatsın size! İnandığınız Allah'ınız çöllerde, o çok korktuğunuz ateşlerde alsın canınızı!
Siz AKP çetesi, siz Fethullah tarikatı çetesi! İnandığınız Allah kahretsin sizi! Dini bulanık vicdanı taş, insanlıkdışı cahil öküzler!
"Yarbay Dönmez, oğluyla son kez vedalaşmak için Bandırma vapurunda evrakları tamamlamak için çırpınıyordu" cümlesi hiç mi sızlatmadı içinizi?
Hergün öyle şeyler yaşatır oldu ki AKP çetesi hepimize, "benim başıma gelse dünyayı yıkarım başlarına" diye düşündük. Yarbay Dönmez de öyle düşünmüş bir zamanlar, "dünya yansa ben sağ çıkarım içinden diye düşündüm" demiş.
İnandığınız Allah belanızı versin İslam tüccarı çete! Umutsuzluğun, zulmün en derinini bize yaşatmayı kim öğretti size? CIA mi? Mossad mı? İngiliz istihbaratı mı? Kim? Kitabınızda mı yazıyor 'esir ettiğine zulmün en acısını reva gör' diye?
Yarbay Dönmez'in yaşadığı acının 1000 katını AKP-Fetullah çetesi yaşasın! Hepsi teker teker ve ciğerleri taa en derinden yanarak yaşasınlar!!
Bu gencin ölümünün kaza olduğunu hiç sanmıyorum.
Kıymet Nadir BİNDEBİR, 4 Eylül 2012