İnsanlar..

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 12:53

yazgülü, Yapma allah aşkına aklı olan insan hayırın ne demek olduğunu anlar.Ki eğer bu insan bunu anlamıyorsa kabul etmemekte salalıktır.Bir söz vardır olmayacak duaya amin denmez.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen Yaz_Sürtüğü » Cum Tem 13, 2007 12:57

Kronik Cadı, senin kastettiğin belli bir olay sanırım ve karşındakide genç bir insan heralde.bu da beni doğrular çünkü kişilik zamanla olgunlaşır.yenilgiyi kabullenmeyi öğrenir insan.içindeki çocuğu susturup gerçeği kabullenebilmek genellikle belli bir olgunluk ister.Ayrıca birileri bana seninde pek gerçekleri kabullenmediğini direndiğini hayırdan pek anlamadığını fısıldadı.Bu yaşla alakalı .
Kullanıcı küçük betizi
Yaz_Sürtüğü
Satılmıştır

İletiler: 43

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 12:58

Kronik Cadı yazdı:yazgülü, Zaten karşıdaki insan bu söylediğini idrak etmiş olsaydı.Bunun senin de dediğin gibi bir şeylerin uyuşmadığı anlamına geldiğini anlardı.Sorunda bu işte bunu anlamıyan insan bence SALAKTIR.Tek aşk konusunda değil bu dediğim.Örneğin bir iş yapacaksınız ve yasal değil yapacağınız işi yasal olmayan yollarla hallediyoruz.Galiba hayır lafını bilmememizin nedeni HIRS VE BENCİLLİK.Birazda Salaklık.

salaklık kelimesini kullanmak doğru değil.

herkesin aynı derecede anlamasını bekliyemeyiz.

gerek iş sahasında ve gerekse aşk konusunda, karşımızdaki insan kendi dugyu veya bilgisine çok güveniyor ve inanıyorsa, ısrar etmek isteyebilir. işte o noktada, hayır cevabımızı verme tarzımız da çok önemli. Kırıcı ve rencide edici tarzda hayır, karşımızdakini daha inatçı veya ısrarcı hale getirebilir.

ısrar karşısında sabırlı davranmaktır bu işin çözümü.

hayıra devam ama kırmadan, sakince...karşımızdaki insanın da evetine saygı göstererek.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 13:00

yazgülü, Anlaşılan bana göre fazla yaşlısın.Sende beni mi?araşırıyorsun zaten farkındamısın bilimoyrum yazıdada yazdım bazen bende hayırdan anlamam diye sanırım yaşının verdiği bişey olacak ki doğru dürüst okuyamıyorsun.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Yaz_Sürtüğü » Cum Tem 13, 2007 13:03

Kronik Cadı, ben edeplice,sorduğun soruya cevap verdim ama senin galiba seni doğrulayacak birilerine ihtiyacın var.kendine bir sallabaş bul o zaman.saçma sapan hakaretlerinide kendine sakla .adam sayıp cevap yazdığm için hata ettim sanırım,iyi günler
[size=24:0e4e3d9f82][b:0e4e3d9f82]Kaltak hepimizi doğuran analardır. En büyük kaltak benim. Kaltaklık bir sanattır. Satarım icabında herkesi, kendimi bile. Üç kuruş etmem ya, sataraım ama. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ama; ben hem alışmışım, hem kudurmuşum.[/b:0e4e3d9f82][/size:0e4e3d9f82]
Kullanıcı küçük betizi
Yaz_Sürtüğü
Satılmıştır

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 13:10

yazgülü, Benim kimse tarafından adam sayılmaya ihtiyacım yok benim için önemli olan insanların adam yerine koymaları yeterli.Benim hakkında düşündüklerinin pekde bir önemi yok. Benim kimse tarafından doğrulanmaya ihtiyacım yok en az 40 yaşındaki bir insana göre kendimi çok iyi tanıyorum.Sanada iyi günler. :twisted:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Yaz_Sürtüğü » Cum Tem 13, 2007 13:13

yaşım 28 karıştırdın sanırım ama herşeyi bilemediğin anlaşılıyor ufaklık
[size=24:0e4e3d9f82][b:0e4e3d9f82]Kaltak hepimizi doğuran analardır. En büyük kaltak benim. Kaltaklık bir sanattır. Satarım icabında herkesi, kendimi bile. Üç kuruş etmem ya, sataraım ama. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ama; ben hem alışmışım, hem kudurmuşum.[/b:0e4e3d9f82][/size:0e4e3d9f82]
Kullanıcı küçük betizi
Yaz_Sürtüğü
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Cum Tem 13, 2007 13:14

İnsan oğlu kimyası gereği hep imkansızı ister.Onu arzular ve elde etmek için elinden geleni yapar.İnsanıda insan yapan bu değil midir?Örneğim iş sahasında en ufak bi malubiyette yıkılacak ümitsizliğe düşecek ise arzuladığı başarıyı sadece hayal kurmakla yetinir icraata geçiremez.Ama bendeki düşünce gibi her başarısızlık aslında başarısızlık değil doğruya ulaşmayan yollardan birini elemek gibi bakarsanız hep biz kazanırız.Şimdi gelelim işin öteki bölümü "hayıra" onunn iç boyutu var...burda söyliyemem ama bazı şeyler insanın ellinde değildir sanki her "evet" dediğimiz oluyormu ki "hayır" dediğimiz olsun..
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 13:23

yazgülü, Ufaklık olabilirm senin gibi yaşımla kompleksim yok.Senden daha çok hayat tecrübem olduğunu biliyorum.Hem akıl yaşta değil baştadır.Acaba cinsiyetiniz nedir.

Başlık harici kişisel tartışmalara girişilmemesi gerekmektedir,saygılı mesajlar atalım.Mesajlar kişisel olmasın.Konu dışına çıkılması durumunda mesajlarınız silinecektir.Bir soru sorulmuşsa,verilen cevaplara kişisel beklentilerimize uymasa bile saygı ile yaklaşalım lütfen.Eğer özel bir sorununuz var ve cevap arıyorsanız konu ile ilgili başlık açmak yerine sorununuzu ilgili kişilerle,ÖM ve MSN yolu ile çözün...n
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Yaz_Sürtüğü » Cum Tem 13, 2007 13:32

sizinle tartışmıyor ve cevap verme gereğini duymuyorum konu ile ilgili cevaplarımı yazdım
Kullanıcı küçük betizi
Yaz_Sürtüğü
Satılmıştır

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 13:44

dertsiz, İyide ben kimseye salak demedim ki yazımda sen salaksın diye bişey yazıyor mu?Ben düşüncelerimi yazıyorum ama insanlar üstlerine alınıyorlarsa bilemem.Ben hala dediğimin arkasındayım.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 13:44

galiba biraz yanlis anlasildim :) daha dogrusu "salaklik" kelimesinden rahatsiz olunmus herhalde. yahu rahat olun, ben bu salakliklari hep yaptim, yapiyorum :kikirik: insan oldugum nereden anlasilacak hatalarim olmazsa :) "hayir"in gercek "hayir" oldugunu anlayana kadar sürer salakligim. burcum geregi "biraz" inat da var. bi de anlamak istemiyorsam, halimi varin siz düsünün :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 13:53

Türk-Kan, Valla abla yarası olan çok bu konuda alınıyorlar.Halbuki ben kendime bile salak diyorum yazılarımda ama kimse anlamıyor galiba.Valla ben kendimle barışığım eğer ki bir hata yapmış salak konumuna düşmüşsem salağımdır daha ötesi yoktur.Ama galiba bazıları kabullenemiyorlar.Resmen bu topikte kendime salak dedim var mı?ötesi.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 13:59

yazgülü yazdı:yaşım 28 karıştırdın sanırım ama herşeyi bilemediğin anlaşılıyor ufaklık

durun bakalim. benim yaşım 40 ı geçmiş durumda. akıl yaşta olsaydı en akıllınız ben olurdum. ama öyle değil. ben halen hergün öyle yanlışlar yapıyorum ki, çocuk yapmaz.

Bir konuyu tartışırken daha dikkatli olmak lazım. Bu ne böyle birbirinize tavrınız.

Eğer hayır ve evetleri de bu tavırla kullanırsak, karşımızdakinin anlaması imkansızlaşır.

@Türk-Kan
salaklık kelimesini kullanmış olmandan dolayı tenkit etmiyorum ki. aksine o kelimeyi kullanmış olman, konuyu tartışılır hale getirdiği için sağol demek lazım. ve senin o kelimeyi aslında mecazi kullandığının farkındayım.

ve ''kendim ne salaklıklar yapıyorum'' deme samimiyetine sahip olduğun için senin salak olmadığını anlıyorum. kendi ile dalga geçebilmek güzel birşey.

ben de hemen hemen her hafta birkaç defa salaklık yapıyorum ve iyi ki yapıyorum:)))

robot değiliz ya.

ps:ben niye her dfasında tekrar login yapmak durumunda kalıyorum?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 14:01

Türk-Kan yazdı: burcum geregi "biraz" inat da var. bi de anlamak istemiyorsam, halimi varin siz düsünün :kikirik: :kikirik:

eyvah, kova veya boğa burcundanmısın?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x