İnsanlar..

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Yaz_Sürtüğü » Cum Tem 13, 2007 14:04

ben ilk başta başlığı okuyunca herkezi ilgilendiren genel bir soru sorulduğunu sanarak bazı açıklamalar yapmaya çalıştım özellikle Freudcu öğretiden yola çıkarak ama anladığım kadarı ile bazı kişisel sorunlar yaşayanlar kendi kafalarındaki anlaşılması güç bazı konuları anlatıp rahatlamak yada birilerine laf çarpmak amacı ile açmış bu konuyu.bunu bilseydim yazmazdım inanın.ben kendime alınmadım hiç bir konuyu ve asla kişisel cevap yazmadım.konunun kişisel bir dertyanma konusu olduğunu anladım.bu nedenle bana tekrar tekrar laf çarpılıp anlamsız bir laf dalaşına sokulmaya çalışılmamamı istiyorum.Lütfen
dertsiz,yaş konusunun sizinle hiç alakası yok neden üstünüze alındınız ki,garip bir şekilde konu benim yaşımı sorgulama gibi bir saçma noktaya geldiği için yazmak zorunda kaldım o abuk satırları o kadar
En son Yaz_Sürtüğü tarafından Cum Tem 13, 2007 14:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Yaz_Sürtüğü
Satılmıştır

İletiler: 43

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 14:05

dertsiz, boga maalesef :kikirik: :kikirik: (anlasilmak güzel :wink:)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Kronik Cadı » Cum Tem 13, 2007 14:11

dertsiz, Ben anlamam şu insanları hem insanlarla dalge geçerler ama iş kendilerine gelince geçemezler.Herşeyi kendi üstlerine alırlar.İnsanlar büyüyünce herşeyi bildiklerini sanırlar.
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 14:11

Türk-Kan yazdı:dertsiz, boga maalesef :kikirik: :kikirik: (anlasilmak güzel :wink:)

o je
boğa burcu ile ilgili herhalde bir iki saat panel yapabilirim.

birde çin astrolojik burcunu biliyorsan söyle de, nasıl sert bir kayaya çarpmış olduğumu anlayayım:)))

Kronik Cadı yazdı:dertsiz, Ben anlamam şu insanları hem insanlarla dalge geçerler ama iş kendilerine gelince geçemezler.Herşeyi kendi üstlerine alırlar.İnsanlar büyüyünce herşeyi bildiklerini sanırlar.

ben üstüme alımıyayım çünkü kendi kendimle çok güzel dalga geçerim.

bilmek ile büyümek arasında bağlantı yoktur. insanlar büyüdükçe hayalleri de büyür. (''takvimsel'' büyümekten bahsetmiyorum)
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Hasta » Cum Tem 13, 2007 14:19

Kronik Cadı, kişsel sorunlarını kişisel yöntemlerle çöz,laf çarpmaya devam edersen,başlığı kilitleyeceğim
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 14:20

dertsiz, bilmez miyim? keciiiiiiii :kikirik: :kikirik:

(bi de üst üste mesaj atmak yerine bir önceki mesajinda düzenleme tusunu kullanarak mesajina ekleme yaparsan tam süper olacakkk :r )
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 14:24

Türk-Kan yazdı:dertsiz, bilmez miyim? keciiiiiiii :kikirik: :kikirik:

(bi de üst üste mesaj atmak yerine bir önceki mesajinda düzenleme tusunu kullanarak mesajina ekleme yaparsan tam süper olacakkk :r )

hangi kategoride

09.02.1967 - 29.01.1968 ateş
28.01.1979 - 15.02.1980 toprak

(düzenleme tuşunu yaveş yaveş öğrenecem, yaşım genç henüz:)) )
En son dertsiz tarafından Cum Tem 13, 2007 14:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 14:25

dertsiz, 1. Ates 8)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 14:43

Türk-Kan yazdı:dertsiz, 1. Ates 8)

eh sen havuç veya sebze yemekten de hoşlanıyorsundur. orman veya çimenlik yerlerde gezmeyi de seviyorsundur.

eh başlayalım öyleyse.

boğa ve ikizler burcu kadınını -maalesef- çok iyi tanıyorum.:(((

tipik ev kedisidir boğa burcu kadını.

hase/tavşan ile çok iyi arkadaşlık kurabilirsin. hassas olmandan dolayı, aşkı çok intensif yaşarsın ve yaşatırsın. hayat arkadaşından ayrılma durumunda, kendini toplaman için uzun müddet gerekir.

Sevgini anlatmakta yeterli değilsindir.

Yanındaki insan ve ailen, senin değişken ruh halini hoş karşılamalıdır. Senin ağzından çıkan kötü bir kelime illa yüreğinden geliyor demek değildir.

pozitif:
kreatıf, hayal kurabilen, kibar, güvenilir, açık sözlü, sevecen. uyum sağlamaya çaba gösteren, estetik, her duruma uyabilen, diplomat, idealist, entellektüel, neşeli ve humor sahibi

negatif:

tembel, kendini harap eden, endişeli, düzensiz(bazen), kendine bakan, müsrif, öekingen, kıskanç (ama belli etmez), beğenilmek ister, hassas.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 13, 2007 15:05

dertsiz, hem konuyu dagittik, hem desifre oldum. oynamiyommm ben :mrgreen: :kikirik: :kikirik: (%90 dogru :wink:)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen dertsiz » Cum Tem 13, 2007 15:16

Türk-Kan yazdı:dertsiz, hem konuyu dagittik, hem desifre oldum. oynamiyommm ben :mrgreen: :kikirik: :kikirik: (%90 dogru :wink:)

söyleyelim de geri kalan %10 burc özelliklerini tarifin dışına atsınlar.:))

iyi ya konu dağıldı ve böylelikle arkadaşlar karşılıklı kalp kırmamış oldular.

===

ben burçların insan yaşamıma etkisi olduğuna inanıyorum. okuyorum ve yanlış gördüğüm yönlerimi düzeltmeye çalışıyorum. ama burçlara teslim olmak yok.

deşifre olman/olmak için burcu bilmek gereksiz. dikkatli bir yazı ve yorum analizcisi zaten yazılanları okuyunca çözer konuyu.

boğa burcu aslında iyi burçlardan biri. tersini söyleyenlere ikizler ve balık burclarından birileri ile tanışmalarını tavsiye ederim. o zaman boğa burcunu hemen iyi burç olarak kabul edeceklerdir.:))

bu arada, benim burcum oğlak ve hase/tavşan. ve burcumun tüm özelliklerini taşıyorum. memnunum.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x